|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 - drugič
10.12.2010 19:11:31   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

2ursae, tudi zate držim pesti, da boš že tolk ok, da boš lahko čičala in čvekala z namiuser posted image  

pridem, pridem .. mi itak bolj paše, da se mi kaj dogaja, kot pa posedat doma in iskat pozo, v kateri lahko ležim/ sedim, ne da bi me zadaj levo bolelo kot hudič. Se vidimo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.12.2010 21:50:44   
10ka
evo, se sem prezgodaj hvalilauser posted image . nisem še ok, tko da bom jutri še doma user posted image sicer ne vem kolk se bom spočila s tamalimi ves čas okoli sebe, ampak bo že. komaj čakam, da tole mine 

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.12.2010 22:18:03   
pingi
O, 10ka user posted image  
Mene tudi grlo šlata... Ampak sem glihkar spekla mafine za jutrišnji čvek (da ne bo samo kavauser posted image ), tako da se ne dam zlahka...

Držim pesti za vse!!!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.12.2010 0:25:02   
živa
Hoj!

Pri jasni so bolni vsi razen sredinčka (z njo vred), tako da je najbrž ne bo. Pri nas pa smo zdravi vsi razen mezinčka in če bo možek po današnjem službenem žuru jutri dovolj zgodaj vstal in bo mali boljši (danes je ves dan kuhal skoraj na 40), pridem z razbojnikoma.

Lp,

živa  

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.12.2010 8:26:41   
miska1
Punce, ravno dons Svit ponoči ni spal tri ure. To se ne dogaja, razen v primeru bolezni. Sej je imel norice, pljučnico, je že boljši k jemlje antibiotik. Ampak tole dons ponoči je nezaslišano :/ Ko je izgledalo, da že spi, se je vsakič začel praskat po glavi. Pol sm ga mazala z Bepantenom. Zdej čakava očija in Svita, da se zbudita, se oblečemo in gremo. Svit bo verjetno pri babi.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.12.2010 9:08:18   
2ursae
tudi jaz pridem user posted image , pripeljem Lučko na ogled. Pa sling - mi boste mojstrice mal pomagale osvežit spomin, kako ravnat z njim. Morda zamudim kakih 15 minut. Jupi, se že veselim user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.12.2010 21:47:00   
živa
No, ko ste ve kofetkale - blagor vam - sem jaz mezinčku zbijala vročino, ki je zrasla na 40,5 pod pazduho. Je bil kot termofor, pa ni prijel ne paracetamol ne kopeli ne nič. Nazadnje sem mu na lastno odgovornost dala Voltaren svečko, ker se mi je zdelo to kljub vsemu pametneje, kot da ga s tako vročino vlečem na Metelkovo, kar so mi svetovali. Glede na to, da sem šla že v četrtek z njim k zdravniku in da naj bi imel virozo, se mi pa sploh ni zdelo pametno, da ga spet peljem med bolne otroke. Danes je že malo bolje, vsaj nima vročine nad 38,5.

Aja, pa eno noč prej je sredinček trikrat bruhal, čeprav je bil potem v redu.

Aha, pa maksi je imel prejle tudi vročino.  

Pa me kljub vsemu zanima, ali bi katera za jasno in zame ponovila srečanje v soboto, 18.?

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.12.2010 22:00:11   
Kasija
kako ste se kaj imele v soboto? pa suzanamai vse pozdravlja, pride ob drugi priliki tudi na kavo...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.12.2010 22:00:54   
Kasija
pa vsem bolnim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.12.2010 8:52:58   
10ka
ojla. mene tudi zanima, kako je bilo na srečanju user posted image . jaz sem še vedno vsa slaba, čeprav sem (kar že obžalujem) vseeno prišla v službo.

srečanje v soboto 18 - jaz žal ne morem. lahko pa v nedeljo dopoldne, samo verjetno je takrat igralnica zaprta...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Deset_ke007 - drugič
13.12.2010 13:39:05   
majoli
Na srečanju je bilo zelo luštno. Otroci so se naigrali in najedli do sitega. Hvala pingi za mafine. Igralnica je prelepa. imajo vse možne igrače, je čisto, varno... Super je bilo. Bi takoj ponovila to soboto, pa imamo Dedka mraza v moževi službi. Slikice dam gor zvečer, ko bom doma. Za lušt pa povem, da smo videli srčkano pikico Lučko, malo starejša Otona in Majo ter največjega Andraža in pa naše male-velike oktobrčke Lio, Martina, Urbana, Jakata, Maksa.

< Sporočilo je popravil majoli -- 13.12.2010 13:41:57 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.12.2010 14:04:35   
2ursae
moji mali božički:

user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.12.2010 22:14:38   
10ka
2ursae-tole je najbolj luškana slika na celi ringarajiuser posted image .

živa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mezinčka. a je že kaj boljše?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.12.2010 11:18:18   
živa
2ursae - se podpišem po 10ko user posted image .

Našemu družinskemu "podjetju" je po novem ime Bolnišnica upanja. Upanje namreč umre zadnje. Mezinček je čisto pikast (najbrž ima 6. bolezen), oba z maksijem sta imela včeraj še malo vročine, čvergi si je pa zvečer totalno razbil zgornjo čeljust, ko se je zviral in skakal s stopnic. Še pol noči mu je lila kri iz dlesni. Za povrhu mene kuha na 39,5 in komaj živim. Moram popoldne k zdravniku, ampak po mojem imam spet angino. Še dobro, da je moja mama upokojena in danes ona skrbi za moje otroke, ker jaz ne morem. A mislite, da bomo sploh še kaj zdravi to zimo?

2ursae, izognite se nam v velikem loku user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.12.2010 20:36:24   
majoli
Fotke s srečanja so na mojem FB profilu.

2ursae, čudovita fotka. Kako sta lahko z možem ponosna!user posted image

živa, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.12.2010 23:29:08   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: majoli
sanwebdra, na FB sem videla slikico vaše balerine in nisem mogla verjeti, da je to naša desetkica. Kako je zrasla, pa tolk je luškana.
Lep teden vam želim!

Hvala, majoli. Naša "balerina" ima jutri svoj prvi pravi nastop na velikem odru - poročam. Sicer pa je vsebina tečaja ples z osnovami baleta ... nič preveč baletnega. So pa te male prave šminkice - tekmujejo, katera bo imela večji tu-tu. user posted image

Lahko noč ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.12.2010 9:27:11   
skuštrana
Hojla,

itak da sm napisala post pred parimi dnevi pa me ven vrglo...

2ursae - luškani user posted image

Naš Arsen pa je dobil na glavi mikosporijo od potepuške mačke user posted image In sedaj ne sme v vrtec, laski so mu odpadli v takšnem krogu, recimo velikosti kovanca 2e. Ehhh, fuj in bljek. Sedaj pa moramo mazat, pa full dolgo lahko to traja. user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.12.2010 15:09:04   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Našemu družinskemu "podjetju" je po novem ime Bolnišnica upanja.

Tisto upanje sem praktično že odpisala. Čvergi je namreč že prišel do 39,6. Po Calpolu, seveda.  

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.12.2010 9:27:36   
Kasija
2ursae čudovita fotka user posted image

mi je strašnožal, da nismo mogli na srečanje. ampak tudi pri nas je december še kar v znamenju bolezni. trenutno sta oba doma in moja malenkost seveda tudi- neka črevesna zadeva. hb je mimo, je zadela vse člane družine. zdaj pa čakamo, da bosta res bolje in jedla normalno.

je pa gal dobil veliko posteljo včeraj. pri nas ni več nihče v posteljici, šmrk. je bil pa navdušen, spal brez težav celo noč.

ok moram it. dolžnost kliče user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.12.2010 11:56:10   
živa
Stanje pri nas: maksi in sredinček na antibiotikih zaradi vnetja ušes, jaz zaradi gnojne angine, mezinček ima pa "samo" vročino.

Grem kuhat. 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.12.2010 21:27:14   
valči
živa,pa kaj je to pri vas?Lani,letos,noro!Se mi res zrola in upam,da tako ostane,trkam(pri nas mislim)

Za vas pa želim le neskončno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse pri vas.

Dajte mi povejte,kako kaj Božiček pri vas?

Morem napisat prigodo naše Nine.

Grem v trgovino nabavljat za božička.In vzamem za Mihaela en ustvarjalni set za avto na propeler,za Laro Winksico,ker je še nima in bi rada imela.OPa se pri Nini ustavim,pa gledam jaz ono lepo pupo,to novo Azijko ki je v Baby centru v akciji.Pa mi je tako lepa.

A veste kaj mi reče nina,ki ji kažem punčko-Jaz to ne rabim,mam doma dojenčka,enega dovolj,rabim dudo pa flaško za njega.Mama sem!-

Sem ji pol vzela le dudo in flaškouser posted image Skromno moje dete.Zlatouser posted image

Sem pol razmišljala,da ima še kako prav.Igra se le z enim dojenčkom,to si je pač želela,ker ni imela in konec.Sem  rekla,če bi fantka dojenčka.Ne in ne.

Vglavnem,malo mi je hecno,samo flaško dat pod smreko,ampak jaz sama sem ugotovila,da je vsega preveč.

Te igrače sem tako reducirala,zato sem pač vzela nekaj malega.
Barvice,papir,lego kocke,plastelin,to je tako dnevno na sporedu.

Plastike res ne maram,one penaste puzzle sem skurila.Nina voziček in dojenček.Lara je dve leti nazasj dobila Roxanne,ki sameva,bolj ali manj.
Pa si mislim,a bi za sebe tisto Azijko kupilauser posted image ,ker je mami všečuser posted image

Aja,pa stezo za formulo imajo treutno na tleh,to radi furajo.
Vglavnem,pustila sem le kvalitetne in aktualne igrače.

Kič in brezvezna cenena plastka,vse je šlo.Lepe igrače sem dala nečaku,pliškotov spet imamo,pa ne vemo,kam z njimi.

Kako je kaj pri vas?Se kopljete v igračah?

Aja,sem babici rekla naj nič ne kupuje,le kaj za pojest,če že.Ker je težko,da nekaj zbira,pa se da se to potika okrog,mi je denarja žal,res.

Mejte se fajn in pišite kaj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.12.2010 23:15:30   
2ursae
*★Merry★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★Christmas★ 。* 。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門|

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.12.2010 23:19:54   
2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Vglavnem,pustila sem le kvalitetne in aktualne igrače.

sem tudi imela neke ideje na to temo, rada bi nekaj igrač, s katerimi se že ohoho časa nista igrala, dala preč. Pa sem jima zadnjič predlagala, da bi jih podarili kriznemu centru za otroke v Grosupljem, sta bila čisto šokirana, da to pa res ne. Očitno bom morala narest čistko, ko ju ne bo doma user posted image
Priznam, da imamo veliko igrač. Recimo Lego Duplo kock je za orng pet škatel, vključno z železnico. najbolj em moti tona avtomobilčkov, pa vem, da jih bosta spet nekaj dobila za Božič. Ehhhh.

nočko

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.12.2010 16:01:33   
živa
Vsem želim lepe praznike (čeprav so čez vikend) in nadvse prijeten današnji večer, če praznujete.

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.12.2010 18:52:02   
2ursae
blagoslovljen Božič, dekleta user posted image

user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?