|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 21:35:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 22:52:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Junijke 2011
22.12.2010 8:41:02   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

my baby..
user posted image

Nice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1103
22.12.2010 11:26:59   
strelka87
evo mene od pregleda. vse je super in lepo izvidi so krasni kri in voda sta odlična nuhalna lepa tk da super. edino kile grejo zelo počasi gor te težave sm že prej mela jem pa jem pozna se pa nč :(
glede brisa za streptokok sm pa prašala pa je rekla da če 4 tedne pred nosečnostjo nimaš spolnih odnosov do tega nemore pridit ker to tut ne pride samo od sebe. mi je della na začetku PAP in je rekla da če bi že mela to bi se takrat vidle kake spremembe v tem je biu pa rezultat A. tk da js nebom šla na ta bris.
kere kreme kej uporabljate za mazanje trebuščkov?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.12.2010 11:27:51   
strelka87
se opravičujem 4 tene pred porodom ne pred nosečnostjo :)

(odgovor članu strelka87)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 11:45:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.12.2010 13:21:27   
čmaja
Ojla vsem,

strelka87 jaz uporabljam olje od Wellede, ki se dobi v DM. Pa mi je fajn, sicer drugih nisem probala.

Doma imama debato o imenih. Kak je to težko izbrat? Pa ne da se midva ne bi strinjala, ampak nama naenkrat kar nobeno ime ni posebno všeč, še posebej za fantka. se mi zdi, da so so vsa tak podobna, kratka in z enim ali dvema zlogoma. Za nalašč bom probala dolgo ime izbrat. Upam, da čim prej izvem spol, da se vsaj izbor imen malo zoži.
Verjamete kaj v napovedi svojih mam ali babic glede spola vašega otroka al pa v tiste fore z verižico, pa glede tega kaj ti paše za jest bolj itd.?

papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 14:03:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čmaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.12.2010 16:09:24   
_sunny_
Pozdravljene, midva sva bila danes na nuhalni in vse je super! Mali je tak migec in vse se je super videlo, ampak spola nama pa še ni zaupalauser posted image Bo treba še mal počakat, pa važno da je vse ok! Drugače mi je pa PDP prestavila na 2.7. tako da nisem več junijka, ampak jaz bom kar pri vas ostalauser posted image ! Tudi jaz še nimam čisto nič trebuščka, pa mislim da ni to nič narobe, bo še prav čas zrastel ! LP!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.12.2010 19:36:07   
mayalottie
ne skrbet, trebušček bo že zrasel! MEni se zdaj ena dva tedna pozna, prej ni nihče ugotovil, da sem noseča, morda malo napihnjena. Zdaj pa se že vidi, da sem nosečka! Zadnja dva tedna mi je trebušček noro zrasel...tako da brez skrbi:) Sem pa v 17.tednu.

Imena..hm, poznam dilemo..Za punčko imam že izbrano od začetka...Sofija.....Ampak kaj ko pravijo, da bo fantek;)...To pa BO problem, ker ima tukaj fant miljon predlogov...Zdaj sva se zedinila le pri imenu Aleksej...
ah...

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.12.2010 9:55:31   
strelka87
pri nas nam tudi delaj preglavice imena. gledava pomene pa tisti imeni ki so nama ušeč in pašejo k priimku ni kaj lepo pisano u pomenu.
na nuhalni je malo namignila da bi nj bla punčka ampak ni 100% ker je bila popkovina med nogicami tako da za punčko se nama zdi lepo ime Ula.
za fantka pa neveva mož bi meu žiga. nekaj vsa razmišljala tudi o jan-jani ker je moj oče janko in bi bilo potem malo na njegovo ime. se mi zdi da je za fantka težje zbrat. me pa zanima če katera ve iz katerega imena je izpeljanka imena Jaša?

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.12.2010 11:39:18   
karmen7
Meni se trebušček nič ne pozna, sem pa v 15 tednu. Mi pa govorijo - tisti, ki sva jim povedala sedaj - da imam tak drugačen obraz in da so sami že razmišljali če se kaj dogaja. Imena? Uf, to bo pri nas še pestro. Pri nama se ni še hotel/a pokazati, tako da nimama pojma kaj bo. Ampak meni je full lepo ime za pupo Nuša (to se strinja celo moj možek) za fanta pa Žiga. No, bomo vidli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.12.2010 12:07:09   
strelka87
vete kaj me še znaima kako imate kaj ve s pridobivanjem teže? koliko ste dobile gor do 13. tedna?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.12.2010 12:16:05   
fluf
do 13 sem šla gor max za 0,5 kg... do 18t pa... jaooooooo... sem že na +2 user posted image se je odprlo, pa bi pojedla VSE user posted image zdej sm se začela kontrolirat, edino pri sadju in zelenjavi ne šparam...

Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.12.2010 12:20:41   
labika
Jz sm 14t in +4,5kg, Pojedla bi vseeee kar vidim.
user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.12.2010 13:27:56   
sobrate
Jaz sem v 16t pa sem se zredila dobri 2 kili.

Upam da ne bo šlo preveč gor, ker bi bla rada tako fit kot pri prejšnji user posted image

(odgovor članu labika)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.12.2010 15:29:13   
ajč.
uuf ko berem za koliko ste šle gor kg me kr zmrazi..jaz sem v 15.t in sem +8kg user posted image res da sem bila prej suhica (184/55) tako da mi kr paše da sem se tko zredila bolj..imela sem dost problemou z želodcem in nisem skoraj nič mogla jest..zdaj pa pojem usee user posted image user posted image

punce,eno vprašanje...danes bla na 2. pregledu in sem dobila rezultate iz laboratorija...za toxo...tretji izvid pri toksopl.-IR(neki tazga) je pozitiven (1:256) ....katera ve kaj naj bi to pomenilo? ali sem okužena ali kaj?user posted image user posted image ..ker mi G. ni nič povedal le dal za po novem letu ponovitev raziskav...
drugače pa naj bi bilo use uredu user posted image
glede imen..midva imava že zbrane ..če bo fantek -Anej, če pa punčka pa Tia.... user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.12.2010 15:49:00   
strelka87
ajč. tudi jaz sem suhica (160,43) fora pri meni pa je da lahko "vola" pojempa se mi nikjer ne pozna in sem do 13. tedna dobila le 1,70kg tk da mi je kr mal smotan ker berem da suhe bi se še naj bol zredile apetit sicer mam ful in jem vse ampak kil ni pa ni :)

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.12.2010 15:56:13   
ajč.
strelka -jst pa jem pa jem pa jem tko da, kr mi je buši zrastu je 90% samo "zimska zaloga"user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.12.2010 16:51:50   
karmen7
Jaz sem tudi med bolj malimi (160 cm) in sem do 15 tedna pridelala +1 kg. 

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.12.2010 19:42:23   
mayalottie
Oh drage moje nosečke, jaz sem imela oz.imam ta teden prave nosečniške težave! V službi sem non stop na nogah, tekam za mulci naokrog, gor in dol po stopnicah, se nerviram, itd....In so me začele bolet noge in križ! Poleg tega me je par dni bolel trebuh, pa ne vem ali zaradi stresa, ali je kriva prehrana?
Kaj menite?

Ali še katero bolijo noge? Sem kar kondicijsko podkrepljena drugače in sem čisto šokirana....ampak res, da so zadnji dnevi v službi nori, pa tudi pozabljam dejstvo, da sem noseča.

Želim vam lepo jutrišnje praznovanje:)))

A že katera čuti? Fluf? Jaz še nič......

Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.12.2010 22:07:08   
onur
Živjo nosečkice. Kile, joj ne mi govort o tem. 15t cca. + 4-5 kg. Se rajši ne spomnem koliko sem šla gor pri prvi nosečnosti. Upam, da bo sedaj manj.
Ajč. glede toxo ti ne znam pomagati. Jaz tudi še čakam rezultate krvi in urina. Upam, da bo ok, ker sem že pri prvi nosečnosti imela staro okužbo.

Drugač pa sem danes s čebelo pekla popoldan kekse. So uspeli, orehovi z marmelado. Jutri pa kaj kupit za božično večerjo. Bomo pokombinirali s taščo, v soboto pa gremo k moji sestrici in pogostitev. Kaj pa ve, kaj načrtujete.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
24.12.2010 7:23:45   
fluf
na hitro...
strelka: ah ne se sikirat... jaz nisem med "suhicami", sem pa med normalno grajenimi (170/60) pa sem se zredila izključno samo v trebuh... pa pojem kar nekaj user posted image

Ajč: jaz sem bila + ob prvem testu, sem ponovila test, po 14 dnevih še ni pošte... stara okužba. JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII v času pršuta zvem tako lepo novico...

Brcike... nop nop... recmo, da upam da bodo za silvestrovo user posted image pa tud če bodo kasnej,...

< Sporočilo je popravil fluf -- 24.12.2010 7:25:49 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
24.12.2010 9:35:39   
Udb
Ojla junijčke! :)

Jaz sem danes prišla do 15 tednov. +1kg. Kar se mene tiče se ne bi bilo treba še nič zrediti, ker imam nekaj podlage že od prej, ampak ok. Najboljše od vsega se mi zdi, ker mi ni več slabo in splet lahko normalno jem, pa tudi energija se je bistveno popravila!

Drugače pa jaz že čutim gibe (prvič sem jih pri 16 tednih). NAjprej se mi je zdelo malo prehitro, ampak potem se je zadeva ponavljala, tako da sem sigurna. Je pa to nekaj nalepšega v nosečnosti.

Drugi pregled imam takoj po novem letu.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
24.12.2010 10:14:57   
onur
Živjo. No jaz sem že nazaj od frizerja.
Čebelo sem peljala v vrtec. Preden pa pridemo noter, je seveda stopila v lužo in hlače samo malo mokre. Bil je takoj rompompom, sleci, mokro, ... In ni bilo druge kot preobleč. Je zelo delikata, če se kaj pokaplja, je treba takoj preobleč.
Potlej bova šla z možekom še v trgovino. Za zvečer računam pa da bi naredili za predjed kalamare in lososa z zelenjavo na rukoli, potlej pa pečenko pa riž z zelenjavo ali pa krompir. Bomo še videli. Bomo pokombinirali s taščo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......