|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
23.12.2010 14:32:25   
Urša08
Birdy super za Levčka user posted image user posted image user posted image user posted image sej drugač nima krčkov pomoje da je to od mojga zajtrka - sendvičuser posted image Ne pozabi mal počivat, si komi po carskem .

Tamika uvau si pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.12.2010 14:33:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

danes mineva 15 let od prvega zmenka z user posted image ... kako sem stara user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvau upam, da vama rata zvečer met kako urco samo zase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.12.2010 14:34:48   
Urša08
Eva je zaspala in upam, da jo krčki pustijo spat. Žiga je že vstal, Nejc si je zaželel tomažka tko da sem jima dala vlakca tomažka za gledat. Mene pa bomba v kuhinji čaka. Sem pa tok utrujena da si bom šla en kapučin narest. Pa komi čakam da moj domov pride, da si mal spočijem. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.12.2010 14:37:20   
Urša08
A ima še katera občutek da je čedalje manj časa za partnerja? Te 14 dni se mi zdi da se vse vrti okol otrok, obiskov, zvečer pa sam dol padem. Še zjutraj komi najdeva tistih 5 minut za pogovor. Upam, da bova nadoknadila sedaj med prazniki. Kar pogrešam najin čas.

no sem mal mogla pojamrat, mam očitno en tak čuden dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.12.2010 14:37:57   
TAMIKA3
user posted image še enega prijatlje zmešat user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.12.2010 14:38:34   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pa včer sem se pozabila pohvalt, končno smo presegli porodno težo in mamo zdej 4790guser posted image  Ma je kr težek za nosituser posted image

user posted image user posted image user posted image Lev ... zdaj ima Tristanovo porodno user posted image user posted image user posted image user posted image ... mami, maš fitnes zastonj user posted image

A veš da sem isto opazilauser posted image user posted image  Pa še skupi je bilo, najprej tvoj podpis, pol pa moj post, sem misnla da že mal dvojno vidimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
23.12.2010 14:39:57   
Urša08
Birdy teb zraven dveh žabic še žabec manjka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
23.12.2010 14:45:21   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy teb zraven dveh žabic še žabec manjka user posted image user posted image user posted image

Moram se lotit pa spremenit. Sej noseča sem tud že mal hudo dolgo-tiker.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
23.12.2010 14:55:48   
sjmm
ojla...prvi del nakupov opravlen...smo bli v francozu...GUŽVA za pop******

majki spi, mami hitr kosilo sčara..popoldne se bodo pa mau popazili...nama še kr manjka ene par zadev

je pa moja kuhna pridobila 2 mašinci...blenderja in mikser, smo imel vse predpotopno izpred 17 let k sva se vkup vselilauser posted image

sej sm vas prebrala, sam me testo za potičko preganjauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
23.12.2010 14:58:46   
TAMIKA3

Pa včer sem se pozabila pohvalt, končno smo presegli porodno težo in mamo zdej 4790guser posted image  Ma je kr težek za nosituser posted image

user posted image user posted image user posted image Lev ... zdaj ima Tristanovo porodno user posted image user posted image user posted image user posted image ... mami, maš fitnes zastonj user posted image

A veš da sem isto opazilauser posted image user posted image  Pa še skupi je bilo, najprej tvoj podpis, pol pa moj post, sem misnla da že mal dvojno vidimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
23.12.2010 15:00:25   
TAMIKA3
prijatelj v pečici, grem še rogljičke narest user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
23.12.2010 19:20:48   
Čebel@
čer

mala v postelji,ati dela večerjouser posted image

smo bili celo popoldan v trgoviniuser posted image user posted image user posted image ...sem v čokoladnici vzela ene čokoladke za prijatelje(zraven bova dala vsakemu še škatlico tekane čaja-zimski)....pol smo šli pa še k sosedu....zapravili 100€user posted image ....letos me štacune ne vidijo več!....sem pa vzela vse za sobotno kosilo,pa prazne steklenice za babice-jutri delam čokoladni liker....me pa jutri čakajo šipe za pomit in jih posnegat,pa prah pobrisat in posesat(pomival bo možek),pa bolones omako moram naredit,pa govejo juho skuhat za v soboto....sem čist pozabila da mi pride dopoldan še nohte porihtat,tko da ne vem kako bom vse to stlačila v eno dopoldneuser posted image user posted image

user posted image  večerjat,pa pol pridem pogledat če se bo tukaj kaj dogajalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
23.12.2010 19:30:23   
Čebel@
še  to vam napišem,pol pa gremuser posted image :
se z možem zmeniva,da gremo direktno iz vrtca naprej na Rudnik...no pa se tast spomni,da pride svakinja ob 16.00 po mah in da more moj nujno prej postavit jaslice,da pobere boljšega(mah)user posted image .....ok,gremo domov,mož postavi jaslice....jaz šibam napisat kilometrski listek za trgovino in gremo....in na avtocesti proti LJ mala skos tuli da bi pila-pa sem pozabila doma vzeti sokec...jaz že malo norim,ker je res utrucala,pa ok...in mi kar naenkrat pred tunelom zapeljemo na odstavni pasuser posted image .....meni nič jasnouser posted image .....prav dedec avto nam bo zakuhal....kvaaaa?user posted image .....še to?user posted image ....ga ugasne in dvigne havbo-je tast zabasal k mašini meter krat meter velik kartonuser posted image user posted image .....ja itak se je kadil,ko pri norcih....skočim iz avta,kaj zdej...pa dedec pribije:vsak čas ga bo razneslo!....vzadej pa Hana v stolčku!user posted image user posted image ....jaz hitr začnem Hano odpenjt,on pa pribije-SEJ NEuser posted image user posted image user posted image user posted image !.....meni se je kar tema naredilauser posted image ....nisem vedla al ga naj usekam okrog ušes al se kar zjokam?.....sem ga tko nadrla,da mu po moje ne bo več prišlo na misel kaj takega izjavituser posted image user posted image ...sej pol sem se pomirila,ampak resno sem ga mislila že fentatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
23.12.2010 20:13:07   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
23.12.2010 20:17:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

nitty night user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
23.12.2010 20:18:15   
TAMIKA3

še  to vam napišem,pol pa gremuser posted image :
se z možem zmeniva,da gremo direktno iz vrtca naprej na Rudnik...no pa se tast spomni,da pride svakinja ob 16.00 po mah in da more moj nujno prej postavit jaslice,da pobere boljšega(mah)user posted image .....ok,gremo domov,mož postavi jaslice....jaz šibam napisat kilometrski listek za trgovino in gremo....in na avtocesti proti LJ mala skos tuli da bi pila-pa sem pozabila doma vzeti sokec...jaz že malo norim,ker je res utrucala,pa ok...in mi kar naenkrat pred tunelom zapeljemo na odstavni pasuser posted image .....meni nič jasnouser posted image .....prav dedec avto nam bo zakuhal....kvaaaa?user posted image .....še to?user posted image ....ga ugasne in dvigne havbo-je tast zabasal k mašini meter krat meter velik kartonuser posted image user posted image .....ja itak se je kadil,ko pri norcih....skočim iz avta,kaj zdej...pa dedec pribije:vsak čas ga bo razneslo!....vzadej pa Hana v stolčku!user posted image user posted image ....jaz hitr začnem Hano odpenjt,on pa pribije-SEJ NEuser posted image user posted image user posted image user posted image !.....meni se je kar tema naredilauser posted image ....nisem vedla al ga naj usekam okrog ušes al se kar zjokam?.....sem ga tko nadrla,da mu po moje ne bo več prišlo na misel kaj takega izjavituser posted image user posted image ...sej pol sem se pomirila,ampak resno sem ga mislila že fentatuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo, da se je dobro končalo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
23.12.2010 20:19:41   
TAMIKA3

čer

mala v postelji,ati dela večerjouser posted image

smo bili celo popoldan v trgoviniuser posted image user posted image user posted image ...sem v čokoladnici vzela ene čokoladke za prijatelje(zraven bova dala vsakemu še škatlico tekane čaja-zimski)....pol smo šli pa še k sosedu....zapravili 100€user posted image ....letos me štacune ne vidijo več!....sem pa vzela vse za sobotno kosilo,pa prazne steklenice za babice-jutri delam čokoladni liker....me pa jutri čakajo šipe za pomit in jih posnegat,pa prah pobrisat in posesat(pomival bo možek),pa bolones omako moram naredit,pa govejo juho skuhat za v soboto....sem čist pozabila da mi pride dopoldan še nohte porihtat,tko da ne vem kako bom vse to stlačila v eno dopoldneuser posted image user posted image

user posted image  večerjat,pa pol pridem pogledat če se bo tukaj kaj dogajalouser posted image
user posted image user posted image za šoping ... sobotno dopoldne bo pa z malo pomoči možeka uspešno izpeljamo user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.12.2010 20:20:44   
TAMIKA3

danes mineva 15 let od prvega zmenka z user posted image ... kako sem stara user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvau upam, da vama rata zvečer met kako urco samo zase user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam, da res user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
23.12.2010 20:24:23   
Ajvy
Kolumbo....v Direndaju majo Cirkuss znižan na 36 evrov.....pa gradbišče, pa farmo...sam ne vem pa kolk je cena....
Glede cotik ne vem....so se pa enkrat na rr forumu pogovarjale o tem......
Jst sem gledla na amazon.com...vpisala sem samo lego duplo...pa je kar metalo.....
Zakaj pa rabiš seznam knjigic.....? Hm ...sej jih nimamo veliko...ciljam na Kdo je Vidku sešil srajčico, MOjca Pokraculja, Pedinped, Juri Muri v Afriki, PEkarna MIšmaš..tko ene par...pakaj potrebuješ to?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.12.2010 20:26:48   
TAMIKA3
čer user posted image user posted image user posted image user posted image

zmatrana do amena user posted image user posted image user posted image user posted image ... od česa že user posted image user posted image ... peciva še nekaj ostalo, kuhinja bomba, na tleh prav tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz se ne grem več user posted image user posted image user posted image user posted image ... vidim samo še banjo in posteljo user posted image

fantje spijo, ati na kavču gleda pink.si - Rebeka Dremelj v vlogi učiteljice user posted image user posted image ... ju3 šolarja neseta v šolo pecivo, pa bo spet treba pečico gret user posted image user posted image ... Tian še zraven nese čokoladice in sok, da proslavijo RD user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
23.12.2010 20:37:25   
Ajvy
Birdy...jst sem obe skoz dojila z nastavki in je bilo super......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
23.12.2010 20:39:34   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.12.2010 20:39:39   
Ajvy

Aja še dobra novica  z novim letom imam oba v istem vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image Pa danes sta dobila koledar k so se z božičkom in dedkom mrazom slikali v vrtcuuser posted image . Sedaj mata pa počitnice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
23.12.2010 20:42:17   
Ajvy

waw...sigurno še kar čutiš metuljčke v trebuščku ko se na to spomniš...čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
23.12.2010 20:54:21   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...jst sem obe skoz dojila z nastavki in je bilo super......

Ajvy, pa si ti kdaj ju probala "odvadit" nastavkov? Ker večina kar sem tuki brala pa kar jih poznam so se kr lotile in otročke odvadile... Ne me vprašat kaj jih je sicer motilo na nastavkih, nisem nikol spraševala, ampak same so hotle dojit brez. In je vsem kar jih poznam ratal.
Zakaj pa si ti mela nastavke? Sam firbec sem vešuser posted image  Jst se vse okol dojenja ful zanimam, bi šla tud za kako svetovalko, bi res rada pomagala ker jih preveč ne doji zato ker ne dobijo pravih informacij... 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.