nokes
|
hojli babike, mi smo razštelani, da: uf, ah, oh.... imam kao dopust, da uredim vse, kar nisem uspela do sedaj (torej VSE) in kaj se zgodi? ja itak, I faše eno vnetje učkov, nič groznega, kapljice, pa tak, sam imam jo doma in jo pedenam spredi in zadi vse, kar hočem zrihtat, še vedno čaka. in zgleda bo do naslednjega leta. torej pestro. vidim, da ste kar bolančki vsi skupaj. almk, vse naj naj, upam, da te ne bo položilo, pa da boš lahko skrbela za malega. barbk, naj se brinč pocajta. seveda blanč, takisto za laro. pa patrik, pa ati, pa ziher sem kero spustila, ninčy, vi ste trenutno tipi topi, a ne? belen: vi pa kar pokate od zdravja, bravo!! resno. je to morski zrak? da ni teh viroznih respiratornih obolenj? za vsak slučaj, baje od viška ne boli glava... (no, baje ) vsem pošiljam pikepoke, punce, tanč na monu pravi, da je treba prebolet 8-11 viroz. jaz naših ne štejem, samo po pravici, mislim, da smo šele pri kaki 4. nista imela ne pete, ne šeste bolezni, tak da tole še čakam, pa norice, pa še kaj.... mah, zdržmo, velja??? drugače smo kar okej, govorimo vsak dan kako novo besedo, tako da kar čakam, kdaj me bo sine presenetil s: kva je mat, kje maš futr??? evelinxx, actimel??? ne jemo, ne pijemo. ona23, lepo, da si se javila. upam, da bo padla super tabolša služba po novem letu. alenka, tamala maš totalna manekena, na podstavku no, mizici. lara, vi še pohajate? kako gre mali Z? tak, da super. bravo! nič, šibam ležat, ker nisem ziher, da jst ne fašem 7., 8., 9,..... bolezni. jutri pa lepo praznujte. baj.