Anonimen
|
Dober večer! Kak ste kaj mamice z svojim sončki! Mi smo vse tri babnce zbolele,Ema je že malo boljše ,Nina je dobila vročino in prehlajena ,jaz pa tudi prehlajena ,pa nekaj me je začelo kuhati-nič kaj dobrega ni to!!! Drugače pa nič kaj novega,za božička ste že vse nabavile,jaz še morem za mojega ,pa tavečo hči še nekaj ,za vstale že imam!!!Še malo pa bo konec leta!!!! Vreme pa je katastrofa ,komaj čakam na otoplitve ,če sploh bodo -napovedane so!!! puzzli no mi smo jih umaknili ,pravzaprav jih je moj!!!Sem pa danes vprašala v bc prodajalko pa je rekla ,da še nič ne vedo a so nevarni ali ne? 6.bolezen a se sploh kakšno zdravilo dobi za to?No mi jo še nismo imeli,pa me zanima!!! pena za na tla naša ima sedaj kar deko ,pa prešito debelo odejo,pa itak jo je vse povsod polno samo gor ne!!! plazenje moja se spolh noče več plazit,gre ko sto po vseh šterih ,jo imam pred seboj pogledam proč ,jo že ni več!!!! varstvo no mi nimamo nobene babice za paziti,so službe ,tak ,da bo šla v vrtec!Najboljše varstvo je doma ,je pa tudi res ,da se v vrtec ukvarjajo bolj z otrokom ,kot doma,pa še več jih je ,pa vem ,da bo na ta stavek kera kak komentar dodala.Je pa kar problem vrtec dobiti ,jaz sem jo vpisala ,ko je bila stara 21 dni!!!!Pa še premalo vrtecev jo po sloveniji..se vam ne zdi!!! razvajanje vsak otrok je malo razvajen ,samo do prave mire je treba ,da ni pol prevelikh problemov.So pa res babice in dediji tisti ,ko na veliko razvajajo!! spanje no mi imamo spanje zadnje dni zelo super ,tudi po 15 ur spi.Pri dan ,ko je bila prehlajena ,smo dvakrat ponoči nosek čistili z sesalcem.Čez dan v celem dnevu spi od 4-5 ur!!Je res pridna. temperatura mi imamo ponoči 16'17 stopin v stanovanju ,ponoči ne kurimo ,razen če je res fejst mrzlo,sedaj smo kupili električno rediator ,da lahko prižgemo ,če je kdaj res tako mrzlo!!Čez dan imamo tam nekje 22-23 stopin!!! varuške ja imajo kar cene ,saj si tudi zaslužijo ,saj imajo odgovornostno delo. božičnica tiste ,ko ste zaposlene ,ste dobile kaj božičnice???? No tako to bo vse..Za vse tiste ,ko ste bolane in za vaše sončke pošiljam ,da se čimprej pozdravite!! Sedaj pijem zraven čaj,potem pa v koplanico in počasi v meževo deželo!!! Lahko noč!!!
|