|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.12.2010 22:33:40   
strumf
čav punce. vidim da nismo edini ki smo bolj ko ne sitni po cele dneve. se pridružujeva klubu. sedaj imamo že cca 5 noči, ko se ponoči joka v snu. tak da sem ko povožen vlak. sej on spi dalje, samo mene zdrma. je res ko se enkrat navadiš na spanje čez celo noč je hudič, ko je spet veselica ponoči. no drugače pa še vedno vztrajamo z brezzobim nasmehom-čeprav zelo sumim da je ta jok in sitnobica povezana ravno z zobmi.

drugače pa pridno vse jemo. imamo samo probleme s premikanjem. kakor ga postavim sede se malo zaigra, in hop čez minuto se vrže na trebuh. tam pa stop, se še ne znamo plazit, bi pa zelo radi nekam šli. in seveda dokler je spočit potem nekaj probava z rito gor, pa glavo v tla. obrača se v krog, tak da še nekak gre. ko pa se utrudi pa je katastrofa samo se joka, pa sitnari, pa ne sede, pa ne leže, ka bi se samo nosil. potem pa slišim besede, si ga že scartalauser posted image user posted image . a kaj mu naj naredim ko ne more nič, malo ga pustim da se pomantra, potem pa ko se začne dreti, ga ne morem pustiti na tleh. halo.??? upam da bo kmalu ugotovil kako se plazi, da bo tudi sam lahko kam šel.

jutri pa gremo prvič k frizerjuuser posted image , potem pa slikah za osebno, upam da bo pridni. pa seveda mami se mora tudi iti sfrizerat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.12.2010 22:55:11   
7lina7
.. mi pa prebolevamo 6 otroško bolezen... user posted image

eh..pa tak pazim, da ne hodim nekam v gužvo pa med otroke,ki so v vrtcih in bolani.. ma, je že moralo bit. samo tisti čas z vročino ni bil nič kaj fajn..

tako,da smo spali še manj ( no, če je to še sploh mogoče.. user posted image  )

Lin@

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.12.2010 22:55:16   
Anonimen
strumf...glede te razvajenosti...sem že velikokrat dobila pod nos češ sej to je pa kr malo razvajenosti in to zato, ker gleda kje sem jaz in za mano plazi-a ni to logično da bo 9. mesečnik za mamico plazil če jo vidi? Sej folk sploh ne ve kaj razvajenost sploh je...zame je razvajen otrok tak, ki mu starši pustijo vse, dobi vse kar si zaželi, ne prepovedujejo mu ničesar, skratka otrok ki nima postavljenih nekih mej kaj lahko in kaj ne, ne pa da je razvajen če se hoče mal bolj crkljat.! Madonca me pogreje tako primitivno razmišljanje....

Glede plazenja pa...naš je bil isti primer kot vaš, potem pa v enem tednu čisti preobrat-mah kaj v enem tednu, v enem dnevu se je iz sedečega položaja vrgel na vse štiri in lepo odplazil-jst sem samo debelo gledalauser posted image

3sonček3: sej nočem nič pametovat, ampak ko sem malo gledala in spraševala za privat varstvo če slučajno nebi dobili vrtca, se cena za cel mesec po 8 ur/dan ni niti približala 500€...če se še prav spomnim je bila najdražja ena punca z pedagoško izobrazbo in to za za okoli 300€ na svojem domu- to je za gorenjsko, drugje ne vem koliko je. Je pa to tako, meni se to zdi recimo malo, ker sem delala v vrtcu in tudi drugje z otroci, če si pa na strani plačnika je pa drago, če gledaš da je vrtec v naših koncih recimo povem primer od moje sosede -  za dva otroka plačuje (drugi seveda itak zastonj) 150€, pa imata kar visoke plače.

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.12.2010 23:33:55   
branka81
Tud moja kolegica in njen imata kr visoko plačo pa plačata za sinčka 80e vrtca,zdej  11mes. hčerkice pa niso vzel not,je na čakalni listi,tko da ti nč ne pomaga če imaš drugega otroka zastonj,če pa ne dobiš vrtca...
Velik prebiram forume o varstvih,sam ene pa res pretiravajo z cenami,jz sem tud mislila pazit še na enga otročka,če slučajn ne dobim službe,sam sigurn ne mislim postavljat nekih visokih cenuser posted image
Alina že spančka,se bo pa  verjetn kmalu zbudila in bo hotla joško,pol bo pa kr pr men ajala ker je ati v nočni.

mirno nočko vsem mamicam in malčkomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.12.2010 15:03:47   
lenčy
a ste vidle na 24ur.com, da so te puzle za na tla strupene? a mi smo jih komaj kupiliuser posted image  

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.12.2010 18:11:58   
3Sonček3
nosečka se čist strinjam za razvajenost, bolš nebi mogla napisat bravo user posted image user posted image user posted image .
Glede cene varstva je pa res na katerem koncu slo živiš, eni se tko nisko cene spustijo sm da majo kej delat in je res čist odvisno na kaj naletiš. Takrat ko sm js gledala sm šla res v vse skrajnosti od tistih z vrtoglavo ceno do tistih ki se njihovim cenam smejiš. Js sm v mojem primeru imela v zadolžitvi otroka iskat s svojim avtom na njegov dom (3km) pa ga merkat pa plenice pa hrana pol pa še nazaj odpelat na njegov dom in to samo ob ponedeljkih pa še to ne vsakega. To je res če si na strani plačnika se ti zdijo cene too much če pa sam to izvajaš bi si najraj plačou 2000€ zato sm js izbrala neko srednjo pot, na vsakemu pa je kako se bo odloču.

Tut mi smo vidli ja strupene puzzle pa tut mi smo jih 14 dni nazaj kupili, zaenkrat smo jih pospravli v vrečo in na podstrešje, mogoče si kej premislijo. Čudno ane te puzzle se prodajajo že več kot 10 let pa do zdej niso ble nevarne zdej pa kr so, mislm da je to samo modna muha ampak za preventivo smo jih odstranli.

Učerej smo bli pri dr. ker me je zanimalo kaj ji je zakaj ne spi, tečna,.... kri je pokazala za 2 enote povečano  tisto stvar ki jo smatrajo za viroze in je rekla da je možno da je kakšn trebušni virus fasala, čeprou bruhanja in driskanja pa tut vročine ni, dala mi je pa tut Fenistil kapljice za neke pikice k jih ma po obrazu in danes zjutraj katastrofa še več pikic po obrazu razlezle so se pa tut po trebuščku in prsih pa za učeskom in mal po vratu. V ambulanti so rekli da to od kapljic ne more bit naj jih naprej jemljemo če jutr nebo dobr naj se gremo pokazat. Kaj ve mislte kaj bi to blo? Take pikice sej nevem kok naj jih opišem niso kot mazolčki samo flekci so pa mal pikice na sredini ampak tko površno da skor ni vredno omembe morš res fino pogledat. Ošpice pomoje niso bi blo bl izrazito, nevem nevem nimam pojma kaj bi to blo. Bomo vidli če bo jutr dobr oz. vsaj boljše.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.12.2010 20:00:18   
strumf
hvala za spodbudo glede razvajenosti. sej jaz vem da ni razvajen, ampak me taki komentarji tako v slabo voljo spravijo da je kar groza.

mi pa imamo te puzzle že cca pol leta. pa tudi jih bom sedaj pospravila pa bomo videli kaj bodo rekli čez nekaj dni. baje da so jih poslali na analizo. nam so ful fajn. ker je tam samo naš tamali, oziroma drugi tam pri njemu sedijo  in so bosi, ker se drugod povsod s čevlji hodi-in mi mali ne more biti na tistih tleh. tak da bomo sedaj mogli nekaj drugega ugotovit.

3Sonček3 pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image pike poke da se čim prej rešite pikic. joj ste boge.

kar se pa tiče 6.otroške bolezi, jo je imel moj nečak. mislim da pri cca 7-8. mesecih, pa je bil tudi skoz doma, ker živijo bolj na samem, pa jo je vseeno fasal. je bil kar ubogi, tako da je nikomur ne privoščim.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.12.2010 20:10:07   
Jassika
lina user posted image user posted image user posted image zate in za malčka. Mi smo jo že preboleli in vem kak hudo je blo. Naj te ne preseneti, če bo mali u ibr sitn. Pri nas se je vleklo še skorej 3 tedne, potem se je šele normaliziralo. Ampak mine...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.12.2010 21:08:24   
3Sonček3
strumf a niso dali na analizo samo iz baby centra? Kr mi smo jih v eni drugi trgovini kupili, a mislte da je uvoznik isti?
Pa hvala za pikapoke jutr ob 7-ih začnem težit dr. na telefon user posted image user posted image user posted image da vidmo kaj bo, edino po nogicah pa po ritki jih nima pa od komolca navzdol, drugot so pa posute. Upam samo da ni kej hujšga

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.12.2010 21:14:42   
Jassika
sonček še user posted image in user posted image user posted image za vaju s Sanjo, da bi se le čim prej pocajtala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.12.2010 21:35:50   
lunka1
500€ za varuško? hehe, na gorenjskem zagotovo nikjer user posted image  "najdražje" jasli stanejo okoli 250€ na mesec za 8 ur dnevno, s tem, da tam dobiš pleničke, robčke in 3 obroke hrane... ta je pa bosa, no! se mi zdi, da če bi eni študentki ponudila 150€ za 2 uri, 4x tedensko, da bi bilo super! vsaj če se jaz v kožo varuške postavim...

mi imamo tudi nižje temperature doma (22 je maksimum, povprečno imamo okoli 20), pa ker je mala nonstop na tleh jo imam zato tako oblečeno. ne vem no, če sedim na tleh z njo, pa da sem samo v trenerki, me zebe. otrok pa naj ima tako en sloj več oblečen kot odrasli. zato ji za doma dam žabice gor.

puzzle - mene tudi zanima, a je to z vsemi puzlami? al samo tiste iz BC? pa še v BC imajo različne... videla sem sliko tistih manjših. mi imamo dvoje iz toysa, pa ene iz merkatorja... groza, kaj naj ji pa zdaj dam na tla v sobico??

user posted image  in user posted image  in user posted image   za vse bolančke in njihove mamice!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
17.12.2010 7:13:28   
soni
Še ena, ki ima doma bolnico....tudi pri nas je na pohodu 6.bolezen, vendar ima zdaj že tretji dan pikice in je veliko bolje.
7Lina7, a ste šli že kaj ven, ko ni imela vročine? Jaz si kar ne upam,...

Glede varstva je pa pri nas tudi kriza. Sicer v kratkem pričakujemo prizidek, a vseeno za tiste, ki imamo takole rojene, ne bo prostora do julija/septembra. Cene privat varstva pa se gibljejo tudi od tristo naprej, pa tja do 400 približno.

Puzzle pa so bile tudi meni všeč, a ker sta ta velikadva hodila na razvojno, imamo Airex blazino.

Spanje.... pri nas se zjutraj zgodi, da nas je tudi pet v  postelji.....user posted image
Se pa opravičujem, ker ne pišem velikokrat, vas pa spremljam.user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
17.12.2010 8:35:20   
aner
Čau punce,

se javljam po dolgem času.
Mene so tud tele puzzle iz tira spravle. Sem jih preventivno pospravla. Zdej pa študiram kaj naj dam na tla, vsaj v kuhinjo, kjer so ploščice in so mrzle. A kera ve kje se da kupiti tisto preprogo avtocesto?
Naš miško ima tri zobke. Prvi je ven pokukal brez problemov, za drugega je blo katastrofa!!! Par dni pokonc pol noči. Ampak nič jokal, sam buden je bil in ne in ne zaspat. Sem naročila ogrlico iz jantarja, če bo kaj pomagalo. No in zdej, ko mu zgornja enka rine ven je bil ful priden, spal dvanajst ur ponoči, brez da bi se enkrat samkrat zbudil. Sem že na veliko hvalila ogrlico vsem, no dons pa spet katastrofa. Dve uri pokonc!!! Tko, da očitno ne pomaga:(. Upam, da bo danes kaj bolje.
Fantek drugače pridno raste in se razvija. Odkar se plazi in zna sam sedeti je ful bolj priden in zadovoljen otrok.

Kolk časa ste kaj zunaj, zdaj ko so take nizke temperature?

Lepo se imejte.

Čau

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
17.12.2010 9:04:34   
soni
"A kera ve kje se da kupiti tisto preprogo avtocesto?" 

.... mi smo jo kupili v Creativ v Ljubljani, tam si lahko izbereš tudi željeno velikost, potem pa ti jo zarobijo.

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
17.12.2010 9:28:11   
aner
Hvala Soni, a mi lahko poveš še kje se nahaja ta Creativ.

lp

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
17.12.2010 9:54:26   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: aner

A kera ve kje se da kupiti tisto preprogo avtocesto?

ikea - 10€
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20101871

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
17.12.2010 10:11:54   
lenčy
jao in te puzle, tolk časa se jih že uporablja, pa se šele zdj spomnejo, da so strupeneuser posted image
ma js bom verjetn nabavla Alveo peno 2x2 je 43€. ampak moram proizvajalca vprašat, če majo tud oni kakšne strupe notruser posted image

user posted image  za vse boleščke! Aleks je včeraj malo več pojedel, upam, da bo danes že bolš. sm mu šla kupit darilo za božička-medvedek po, ki kobacauser posted image  se mi je takoj dopadel in sm ga mogla kupit.

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
17.12.2010 19:37:05   
lunka1
kje se pa dobi ta ALVEO PENA, prosim???

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
17.12.2010 22:03:30   
Anonimen
Dober večer!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 17.12.2010 22:08:26 >

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
17.12.2010 22:14:55   
Anonimen
Dober večer!
Da se malo javim ,da ne boste mislile ,da sem čisto pozabila na vas!!!
Sem na začetku post objavila od druge teme,sem nekaj narobe prtisnila,sem hitro pol zbrisala ,se zgodi!!!
Zalosti del je za nami hb!!
Drugače smo kar zelo prehlajeni,sitni tudi ,kar zelo,danes se nam je kar na lepim taveč avto pokvaril user posted image user posted image user posted image user posted image !Vse nam gre ta teden narobe ,pa mene že 3 dan glava tako boli ,verjetno od spremembe vremena!!!
Kako pa kaj ve,ste zfdrave ,sončki tudi..vzunaj spet sneži!!!!
Se že pogovarjate ,kje boste novo leto pričakale ,mi bomo kar doma verjetno,ker z malim otrokom na prosto ,tak ne mori iti,pa še mrzlo bo verjetno!!
Tako ,grem počasi v meževo deželo,da spet kaj narobe ne objavim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Komenteram ,ko bom več časa imela,lahko noč!!!

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
17.12.2010 23:07:38   
Anonimen
pena...jst sem mu dala kr eno debelejšo velko dekico na tla, sicer pa itak dolgo ne zdrži na njej, ker on je strašno firbčne sorte in mora zdaj ko plazi in ko je pogri+untal kok fino je to, oblest celo stanovanje in potem samo plazi za mano...grem v kopalnico se sliši cop,cop,cop  (ko z rokami po tleh ploska) in že je za mano in mi hlače vleče dol ker on bi se tako dvignil
Jst sem une puzle od sestrične dobila rabljene, pa ne vem a so strupene a ne...no preventivno so jih umaknili.

varstvo: jap, je kriza z vrtci, v kranju je dooolga lista čakajočih, sploh za marec so sanje da bi notri prišel, tukaj v cerkljah kjer živimo pa smo od petih prvi v čakalni vrsti, samo kdo pa bo otroka izpisal sredi leta, ali pa se preselil? V  tako majhni občini bi bil to čudež. Samo še ena info. sem delala v vrcu v popoldanske terminu. Vrtec je bil edini odprt do 20h zvečer, jaz sem delala od 16h-20h, torej 4 ure, imela pa sem nekje  10 otrok, na začetku, nato so počasi do 8h odhajali domov. Na koncu meseca sem dobila cca. 170€

razvajenost...ma me res pogreje razmišljanje in pametovanje raznih tašča, tetkic in podobnih glede tega koooolk so pa današnjo otroci razvajeni. Ma kot da je bilo pa včasih reees tolk drugače.
Sej meni včasih mal preseda, da ne morem niti na wc normalno takrat ko me pritisne, ker se tamal že dere, pa gleda kje sem...pač otroci imajo različna obdobja in ko sem brala knjigo o razvojnih stopnjah so naši mulčki nekako v fazi "mama". Napisano je bilo nekako tako da v tem obdobju brezmejno zaupajo samo staršem, zanje smo središče in vse usmerja v nas. Potem malo bolj zaupa ljudem ki so velikokrat v kotaktih z njim npr. babice, dedki..., do ostalih ima distanco ker z njimi nima kontuinuiranega stika. Baje imajo naši čmrlji trenutno kratkoročen spomin. Pri nas je točno tako. Midva sva zakon, sploh jaz ker sem itak cel dan z njim, ko pridemo k mojima staršema se mu čez obraz razleze širok nasmešek, vriska, skratka ju ima zelo rad. Danes pa grem po dogem času spet malo staro mamo in teto obiskat in poleti smo bili ogromno pri njih, s tamalim so bili res veliko, pa rad je bil pri njih, danes pa šok...ni hotel k stari mami, sem ga dala na tla se je jokat začel in delati mam-mam-mam pa rokice proti meni...tko nezaupljiv je bil, samo da sem šla v kuhinjo iz dnevne sobe je bilo dretje, pa tolk hitro je priplazil za mano kot še nikoli...proti koncu se je pa že malo unesel

Za vse bolančke pošiljam veliko porcijo zdravja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz trkam  še nismo bolani, smo pa sitni od zobarije in to na veliko, dans je bil že ob 5h pokonci, pa sem ga vzela k sebi, pa se je do 8h samo premetaval, jamral...

Nč gremo u mižule, se jutri kaj tipkamo, če nas ne bo zamedlo

Nč, gremo ajat, pa da b

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 17.12.2010 23:09:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.12.2010 8:54:56   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

kje se pa dobi ta ALVEO PENA, prosim???

v kranju jo prodajajo in je potewbno poklicat in naročit. js sm jih včeraj klicala, pa se mi ni nihče javil. tel. je 04 2340650.
se oglasim kasneje...

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.12.2010 10:10:51   
branka81
Dobro jutrooo,a ste se naspančkal?Mi smo ratal kr pravi zaspančki,včeraj smo bli v postelji do 12h hehe,ob 8h se je zbudila in igrala do 9h,pol pa je zaspala zravn atija,tko da smo še zajtrk preskočliuser posted image .Danes smo pa spančkale do 9h,jz zdej uživam ob kavici ona pa se igra v stolčku za mizo.
Mi nimamo puzl,ker imamo večinoma vsepovsod  tepihe,čeprav je mala bolj mal na njih,ker se skoz plazi po stanovanju.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.12.2010 11:09:03   
3Sonček3
Ojla!
Učerej sm jo kr pelala k dr. zarat teh pikic in ji dala 3 možnosti med katerimi naj izbira
1. reakcija na Fenistil kapljice
2. puzzle user posted image user posted image user posted image in
3. 6. bolezen
Dr. se je strinjala z mojim tretjim predlogom, tko da že razmišlam da je sploh nebi več k zdravniku pelala vedno ko je kej narobe se pred obiskom zdravnika posvetujem z stricem Googlom in vedno uganem kaj ji je user posted image user posted image user posted image . Tko da ja prebolevamo 6. bolezen, me pa zanima če je katera od vas dobila kakšno zdravilo za to? Vrjetno ne ane, mi ga nismo sej nevem zakaj bi ga. In zanima me če je kakšna stvar ki me lahko vrže s tira povezana s to boleznijo al so pač samo pikice in ko zginejo je uredu? Učerej sm prvič vidla kako zgleda če ima otrok drisko, HB jo je mela samo za eno plenico.
Drgač smo uredu, vaše pikepoke mi pomagajo prebolevati bolezen in sm danes že ful boljša. Hvala!!!
Učerej zvečer smo do 23-ih pujsa pakirali v vrečke in v skrinjo tko da mamo zdej zalogo za zimo :)
Zdej pa šibam še mal TV gledat ko se pikc zbudi pa v trgovino pa v lekarno po smrekove vršičke za njen kašelj.
PA-PA

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.12.2010 22:01:36   
Anonimen
Dober večer!
Kak ste kaj mamice z svojim sončki!
Mi smo vse tri babnce zbolele,Ema je že malo boljše ,Nina je dobila vročino in prehlajena ,jaz pa tudi prehlajena ,pa nekaj me je začelo kuhati-nič kaj dobrega ni to!!!
Drugače pa nič kaj novega,za božička ste že vse nabavile,jaz še morem za mojega ,pa tavečo hči še nekaj ,za vstale že imam!!!Še malo pa bo konec leta!!!!
Vreme pa je katastrofa ,komaj čakam na otoplitve ,če sploh bodo -napovedane so!!!
puzzli no mi smo jih umaknili ,pravzaprav jih je moj!!!Sem pa danes vprašala v bc prodajalko pa je rekla ,da še nič ne vedo a so nevarni ali ne?
6.bolezen a se sploh kakšno zdravilo dobi za to?No mi jo še nismo imeli,pa me zanima!!!
pena za na tla  naša ima sedaj kar deko ,pa prešito debelo odejo,pa itak jo je vse povsod polno samo gor ne!!!
plazenje moja se spolh noče več plazit,gre ko stouser posted image   po vseh šterih ,jo imam pred seboj pogledam proč ,jo že ni več!!!!
varstvo no mi nimamo nobene babice za paziti,so službe ,tak ,da bo šla v vrtec!Najboljše varstvo je doma ,je pa tudi res ,da se v vrtec ukvarjajo bolj z otrokom ,kot doma,pa še več jih je ,pa vem ,da bo na ta stavek kera kak komentar dodala.Je pa kar problem vrtec dobiti ,jaz sem jo vpisala ,ko je bila stara 21 dni!!!!Pa še premalo vrtecev jo po sloveniji..se vam ne zdi!!!
razvajanje vsak otrok je malo razvajen ,samo do prave mire je treba ,da ni pol prevelikh problemov.So pa res babice in dediji tisti ,ko na veliko razvajajo!!
spanje no mi imamo spanje zadnje dni zelo super ,tudi po 15 ur spi.Pri dan ,ko je bila prehlajena ,smo dvakrat ponoči nosek čistili z sesalcem.Čez dan v celem dnevu spi od 4-5 ur!!Je res pridna.
temperatura mi imamo ponoči 16'17 stopin v stanovanju ,ponoči ne kurimo ,razen če je res fejst mrzlo,sedaj smo kupili električno rediator ,da lahko prižgemo ,če je kdaj res tako mrzlo!!Čez dan imamo tam nekje 22-23 stopin!!!
varuške  ja imajo kar cene ,saj si tudi zaslužijo ,saj imajo odgovornostno delo.
božičnica tiste ,ko ste zaposlene ,ste dobile kaj božičnice????
No tako to bo vse..Za vse tiste ,ko ste bolane in za vaše sončke pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se čimprej pozdravite!!
Sedaj pijem zraven čaj,potem pa v koplanico in počasi v meževo deželo!!!
Lahko noč!!!

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?