Anonimen
|
lil to je odnekdaj, neglede na kak poseg greš. Verjetno tudi zato, če te morjo na kak CT in ostale posnetke delat, moraš to vse dol dat, ker moti stroj in tako naprej,... Meni je rekla, gospodična, prosim, da odstranite, čeprav je šivanje, kaj če bomo morali slikati ali pa kaj, pa se bomo z vami ukvrajali, dol snemati nakit in imeli komplikacije. Na vsezadnje, se tako tudi izognejo, da bi ti lahko jih obsodili, da so ti kaj sunli, to je blo pri kapi moje babice, ko smo mogli dobesedno pri popisu preverjat, če je vse našteto notri. Meni je sicer logično, da dam ves nakit dol, pri posegih prav tako pri porodu, ker pomoje pri porodi, ti kar lepo roke otečejo pa tako naprej, ker je vroče pa še pritisk. Predvidevam, da pri operativnih posegih je enako. Sošolka je mela prisinga dva in je v tisti huri buri popadkov, ko je voda odtekla letela v porodnišnico, so jo potem tam sekirale, da si je iz noska dajala in ustnice. Pač tako je, je pa rekla, da je potem ugubila od noska uhanček, ker so majhni in je zgleda iz denarnice ji padel. Pač če boš to takrat snemala, za vse odgovarjaš sama in vso svoje premoženje se sliši kaj bomo seboj nosile .... he he he. Da se temu izogneš vse to urediš doma, pa je mir.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 23.12.2010 22:56:13 >
|