|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
23.12.2010 21:18:30   
tamy82
Uf, trsica ne bi se branila niti pred porodom ... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.12.2010 21:18:33   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

pa naj še kdo reče da nimamo božičnega vzdušjauser posted image user posted image

Zdaj je pa res že čas. Evo, še RR se je preoblekel v zimsko obleko. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.12.2010 21:20:01   
Anonimen
Učeraj, me je predavanje popoldansko čisto izmučlo od 15-19h, vmes pa samo en premor. Se je prof. odločil združiti predavanja in je bilo za moje pojme preve, nisem čisto nič odnesla.

Me pa nekaj zanima, a ve plačujete železove tabletke, ko jih dvignete na recept?

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.12.2010 21:38:33   
Anonimen
patrisha si šla na pregled, kako je?

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
23.12.2010 22:09:18   
cukica
Uf mene tud že od zjutraj razganja,...Tko,da me vsi čuden gledajo.
Ja jaz sem zadnjič poklonila na kolena kar pred poštarjem,na srečo ni nihče videl,ker bi si na vasi lahko marsikaj narobe razlagal.Mojmu se je pa tko hecen zdelo.Je zgledal kot,da bi ga prosila za roko,sam mal bl boleče.

Evo bom še jaz dodala neki božičnega,....user posted image

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
23.12.2010 22:21:16   
lil_
sm se vam prov nasmejala, zarad vseh slikic, dvjnih ocijev in kako je cukica zaprosila postarja user posted image user posted image user posted image

umes sm ujela, da mors dat prstane dol do poroda...zakaj? sama sicer nimam nobenega prstana, kako pa je z ostalim nakitom?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
23.12.2010 22:24:57   
prvičmami
Dober večer!

Sem že mislila da sem na napačnem fprumu, ko sem slike zagledala, pa vidim da je vse ok, sam nosečniški hormoni so na pohoduuser posted image user posted image user posted image
Tud mene zanima zakaj bi mogla dat do poroda vse prstane dol, se mi zdi da še mam mal fore, še ne zatekam prehudo?
Dans sem pa sama doma, ker je moj na zaključku, tk da bom šla najbrž kmal spat, da prej mine, jutr je še na šihtu pol pa končno frajuser posted image komi čakam!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
23.12.2010 22:30:41   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Dober večer!

Sem že mislila da sem na napačnem fprumu, ko sem slike zagledala, pa vidim da je vse ok, sam nosečniški hormoni so na pohoduuser posted image user posted image user posted image

ja očitno bomo kar nov forum naredile za dvojne očijeuser posted image  vidiš cukica je že našla finalisteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
23.12.2010 22:36:12   
prvičmami
se bi strinjala z njenim izboromuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
23.12.2010 22:38:42   
Anonimen
Ja baje ti toliko roke otekajo, samo popravici povedano, jaz sem v prste še shujšala, zanč mi je iz prska padel prstan. Tako, da ga zdej na sredincu nosim. Za pri porodu vem, da moraš baje vse dat dol, kot preventivo, če je treba potem na mizo.

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
23.12.2010 22:40:45   
meta21
Če se ne motim, ne smeš imet v bolnici oz. na morebitnih operativnih posegih nikoli nobenega nakita na sebi, za primer, če bi šlo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
23.12.2010 22:44:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Če se ne motim, ne smeš imet v bolnici oz. na morebitnih operativnih posegih nikoli nobenega nakita na sebi, za primer, če bi šlo kaj narobeuser posted image

Se podpišem pod tole.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
23.12.2010 22:46:51   
lil_
jst bom tist kar mam probala met, ce pa bojo rekl, d amorm odstrant, bom pa odstranla.
in kaj majo veze prstani al pa ksn drug nakit pri ksnih operativnih posegih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
23.12.2010 22:51:52   
cukica
Ja nakit naj nebi imele prav tako ne nalakiranih nohtov na roki.Zakaj tako ne vem točno sam vem,da če ne daš dol doma boš moral dat dol v bolnici.Men so prinesli celo aceton,da sem si odstranila lak.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
23.12.2010 22:53:13   
Anonimen
lil to je odnekdaj, neglede na kak poseg greš. Verjetno tudi zato, če te morjo na kak CT in ostale posnetke delat, moraš to vse dol dat, ker moti stroj in tako naprej,... Meni je rekla, gospodična, prosim, da odstranite, čeprav je šivanje, kaj če bomo morali slikati ali pa kaj, pa se bomo z vami ukvrajali, dol snemati nakit in imeli komplikacije. Na vsezadnje, se tako tudi izognejo, da bi ti lahko jih obsodili, da so ti kaj sunli, to je blo pri kapi moje babice, ko smo mogli dobesedno pri popisu preverjat, če je vse našteto notri.

Meni je sicer logično, da dam ves nakit dol, pri posegih prav tako pri porodu, ker pomoje pri porodi, ti kar lepo roke otečejo pa tako naprej, ker je vroče pa še pritisk. Predvidevam, da pri operativnih posegih je enako.

Sošolka je mela prisinga dva in je v tisti huri buri popadkov, ko je voda odtekla letela v porodnišnico, so jo potem tam sekirale, da si je iz noska dajala in ustnice. Pač tako je, je pa rekla, da je potem ugubila od noska uhanček, ker so majhni in je zgleda iz denarnice ji padel. Pač če boš to takrat snemala, za vse odgovarjaš sama in vso svoje premoženje user posted image se sliši kaj bomo seboj nosile .... he he he.

Da se temu izogneš vse to urediš doma, pa je mir.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 23.12.2010 22:56:13 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
23.12.2010 22:55:16   
lil_
grozni so user posted image ce mam uhancek v nosu, ga morm dat vn...pol ga pa nikol vec nebom mogla dobit nazaj user posted image
drugac mi ni nikol noben nic reku, d abom mogla kej odstrant. se prejsnic sva se v porodnisnici z G nasmejale mojim nalakiranim nohtom, pa ni nic omenila, da pol nebom smela met nalakiranih.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
23.12.2010 22:57:01   
cukica
Pilotgirl kako je kolegica???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
23.12.2010 22:58:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

grozni so user posted image ce mam uhancek v nosu, ga morm dat vn...pol ga pa nikol vec nebom mogla dobit nazaj user posted image
drugac mi ni nikol noben nic reku, d abom mogla kej odstrant. se prejsnic sva se v porodnisnici z G nasmejale mojim nalakiranim nohtom, pa ni nic omenila, da pol nebom smela met nalakiranih.

Jaz vem za nakit, da je to tko. Za nohtke tudi jaz nisem slišala. Za nakit, pa skoraj garantiram, da boš mogla iz noska dat user posted image Sej pol po porodu si na šverc ga daj notri pa, ko odrajtaš tisto čakanje v porodni sobici. Pa če ti kera reče, zakaj pa mate to, reci ja se mi bo zacelilo, zato sem dala not, če bo res potrebno bom dala ven. Koliko časa, pa imaš v nosku uhanček, a misliš da se ti bo v enem dnevu že zaprlo?

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
23.12.2010 23:01:13   
lil_
ce morm pirsinge odstrant je itak vseen a jih zgubim al ne, ker jih nemorem dat kar tako nazaj.
no sej pravm, ce bom mogla bom, sej ni problema, sam res nerazumem zakaj. tut kar sem hodila okrog zdravnikov, nikol ni biv noben problem. je pa res, da kaksnega hujsega operativnega posega nisem imela.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
23.12.2010 23:03:56   
lil_
v nosu nekaj let, sam k sm enkrat nekej carala in mi je padu ven, sem ga po pol ure dobila komej nazaj, nisem mogla vrjet. tko da vem, ce ga dam ven tut samo med porodom, me luknjica ne bo vec cakala.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
23.12.2010 23:04:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pilotgirl kako je kolegica???

Ni ok, sem ravno danes, govorila z njo. CR bo imela v ponedeljek. Bojijo se okvaro srča. Ji pa blazno niha, kljub inzulinski, mali je pa če sem jo zastopila za skoraj dva meseca in pol. Tako, da bo predčasni porod in opazovanje otročička v porodnišnici. Sicer sem jo tolažila, da je bolje tako, kot pa da so potem komplikacije. Jaz upam, samo, da je srčkom in ledvičkam ok, ker na UZ je slabo kazalo. Nekaj je narobe spretokom. Niti jo nisem hotela tako spraševati, ker je jokala, sem poskusila obrniti na lepšo plat in tolažiti, da je bolje tako. Ma pa še težave z odpovedjo ledvičk zarati proteinov v krvi - ketonov, baje samo sebe zastruplja in dobiva neke infuzije. Čisto pepelnata v obraz, ko sem jo videla, kar hudo je. user posted image

Kako si pa ti? Kako dete?

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.12.2010 23:07:48   
Anonimen

v nosu nekaj let, sam k sm enkrat nekej carala in mi je padu ven, sem ga po pol ure dobila komej nazaj, nisem mogla vrjet. tko da vem, ce ga dam ven tut samo med porodom, me luknjica ne bo vec cakala.

Čisto vrjamem. Ker sem slišala primere, baje je mela pol ure ven, pa se ji je zaprlo. Potem je kupila ene čisto tenke in komaj not spravla. Čene pa ko boš predihavla user posted image sej veš kdaj mislim, prosi babico in sestre, če lahko notri pustiš. Mogoče te bodo pa upoštevale pa ne bodo tečnarile. Lepo razložiš, pa upaš. Mogoče ti pa ne bo treba ven dati.

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.12.2010 23:51:46   
little*miss
pilotgirl, upam da bo s kolegico in njenim malčkom vse ok user posted image

nam je MŠ rekla, da nesmemo imet nalakiranih nohtov, ker po barvi pod nohti vidijo če je vse ok. Če vete kaj mislim..cirkulacija krvi in to.. user posted image

Punce ki ste na fb v februarkah, jaz vas bom dodala kot prijateljice (M.K.) vas tu obvestim, da nebom vsaki pisala tam user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.12.2010 0:05:48   
Nina33
Čer!
Little*miss, te bom potrdila user posted image .
Se opravičujem, ker bom malo pokvarila tole božično-novoletno vzdušje user posted image , ampak mene "zamašena" ušesa še skoz tolk motijo user posted image Mi je mami prinesla 100% eterično olje čajevca, pa zdej ne vem, al jaz to lohk si kr v uhe nakapam (in koliko, če sploh lahko)? Pa ko je ena omenila, če me mogoče vseen ne matra v resnici modrostni zob? Ja, me, od danes user posted image . Isti on, ki me je pred glih pol leta tako matral. Ga bom "utopila" v Sensodine f pasti, pa propolis si gor kapam, poj bom pa vidla. V zadne so uni "razkužilni" trakci res zalegli, ker v bistvu me spet dlesen okoli tega zoba zajuser posted image ava. Ma, zdej me pa res že skor vse boli user posted image .
Mimo grede: PilotGirl, tut jaz upam, de bo s kolegico in njenim user posted image vse OK user posted image user posted image user posted image .
Tale razlog, zakaj ne imet lakiranih nohtov, je pa logičen.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.12.2010 0:28:47   
zasi
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz vem za nakit, da je to tko. Za nohtke tudi jaz nisem slišala. Za nakit, pa skoraj garantiram, da boš mogla iz noska dat user posted image Sej pol po porodu si na šverc ga daj notri pa, ko odrajtaš tisto čakanje v porodni sobici. Pa če ti kera reče, zakaj pa mate to, reci ja se mi bo zacelilo, zato sem dala not, če bo res potrebno bom dala ven. Koliko časa, pa imaš v nosku uhanček, a misliš da se ti bo v enem dnevu že zaprlo?

Nam so v materinski šoli rekli, da nohtov ne smemo met nalakiranih, ker je baje barva kože pod nohtom najboljši pokazatelj, če kaj s telesom zdravstveno ni vredu. Tako da oni očitno po barvi kože na tem mestu ugotavljajo, kako se naše telo počuti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Starost
Ela123

Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili? prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.

20 ali manj (13%)

20-25 (35%)

25-30 (35%)

30-35 (13%)

35-40 (2%)

40 ali več (1%)

Število vseh glasov: 475

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!