![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:48:26
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika....hm to je pa čudno z bolečino ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zase petrušk...samo ? sjmm,kolumbo....imata ZS
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:51:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
petrušk... ti si se pa razpisala ... sem vesela, da je v redu ... jaz itak navijam za 20.4. ... glede kilc se ne obremenjuj ... a v porodnišnici si dobila kar flaško , pri nas dajo glukozo na šprico in težijo dojiti, dojiti ... meni je zalaufalo pri vseh ... veliko sreče ti želim, če pa te kaj zanima ... calll me čebel@... tvoja nosečnost beži s svetlobno hitrostjo ... Hana je pa taka pupa za pojest ... Božiček brkn... za nakupe ... Božiček, uživaj v pikica... lepa darila ... Aleks bo pa s svojimi črnimi učki urša... počivaj!!!! ... bosta popoldan skupaj z možekom pospravila ... Eva in mami - lepe mere ima princeska ... me veseli, da si vztrajala baki... uspešno peko ... darila pa še mene tudi čakajo ... za najine junake pa še sploh ne vem kaj jim dat ... sva gledala XBOX , pa je premalo € sjmm... upam, da si se uspela spočit
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:54:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika....hm to je pa čudno z bolečino ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zase petrušk...samo ? sjmm,kolumbo....imata ZS ja hvala bogu...na mojo podlago si več niti ne smem privoščit sj sm se tud pr evi zlo mal, sam pa pol v letu k sm bla doma prdobila ni da ni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:56:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 petrušk... ti si se pa razpisala ... sem vesela, da je v redu ... jaz itak navijam za 20.4. ... glede kilc se ne obremenjuj ... a v porodnišnici si dobila kar flaško , pri nas dajo glukozo na šprico in težijo dojiti, dojiti ... meni je zalaufalo pri vseh ... veliko sreče ti želim, če pa te kaj zanima ... calll me čebel@... tvoja nosečnost beži s svetlobno hitrostjo ... Hana je pa taka pupa za pojest ... Božiček brkn... za nakupe ... Božiček, uživaj v pikica... lepa darila ... Aleks bo pa s svojimi črnimi učki urša... počivaj!!!! ... bosta popoldan skupaj z možekom pospravila ... Eva in mami - lepe mere ima princeska ... me veseli, da si vztrajala baki... uspešno peko ... darila pa še mene tudi čakajo ... za najine junake pa še sploh ne vem kaj jim dat ... sva gledala XBOX , pa je premalo € sjmm... upam, da si se uspela spočit , ja sm prepozno ugotovila, da je porodnišnica postojna "PRIJAZNA MAMICAM" ampak to ni to....taprvi dan so mi dal flaško, sj se je tud men čudn zdel, ko so mi jo kar iz prsi vzele in jo nafutrale s flaško, pol so pa rekle, no zj se pa matrej naprej...le kaj ko je otrok bil sit...žal sem res prepozno ugotovila napako ki sem jo tam delala 3 dni in žal je blo pol že kar mal prepozno, k ni hotla pr men več vlečt, k je blo po flaški lažje....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:58:12
|
|
|
|
sjmm
|
u, čvekice...hojla, kok ste se razpisale mi2 sva pa kr mau poležavala...sem jz vsak dan mau bol zanič zju3 za vstat...no, sej sm vstala ob pol6...pa napokala za vse kar so naročili...pol pa sm šla kr nazaj...čeprav bi blo bolš kej nardit...sam dons je še šoping na vrsti, tko d sm šla rajš kr mau zalešt...imam pa neki čist mravljinčaste roke...mislm d od hrbtenice...bo treba mau več kavč peglat med prazniki...čeprav...mam še zmer bombo po bajti...kar se glih ne spodobi za božični čas...sam letos se fuul pozna d mojga že cel teden ni, Maj pa tud zahteva svoj čas...ah, važn d bomo skupi...kak prahec bomo pa prezrli tamika...pri nas so tud piškoti vsi pošli, sm mislila, da bo vsaj kaj skutnih rutk ostalo....sem jih nekaj posebej spakirala...je tudi tam pošlo...bom dons nardila linške oči, ju3 pa čokoladno in pehtranovo potičko...k mame itak sam orehovo delajo...da bo mau drgač v domači kuhni petrušk...pa sej nimaš še tok velik plusa, no, sam se spomnim, da mau komplicirajo, če imaš mau višjo osnovo....sam ne se sekirat glede tega...VAŽN D STA OBA Z BEJBIJAM ZDRAVA brkn...super za uspešne nakupe urša....fajn jedilnik boste imeli ..pa kej si spočita, revca...ne smeš še vse pedenat..misli na mlekca in Evico
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 8:59:38
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk Eva je bolj micena, nosi še vedno 56 Samo 4,5 kil si se zredila super, kapo dol, jaz sem jih tok pridelala v prvih 12 tednih pa mam tud višek od prej Tamika mogoče si pa Mai hoče podaljšati počitnice Sedaj grem pa čajčkat na kavč . pridem še nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:01:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika....hm to je pa čudno z bolečino ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zase petrušk...samo ? sjmm,kolumbo....imata ZS ja hvala bogu...na mojo podlago si več niti ne smem privoščit sj sm se tud pr evi zlo mal, sam pa pol v letu k sm bla doma prdobila ni da ni tko pišeš kot bi imela 200 kil .....da nebi slučajno hujšala,jej tisto kar ti paše,pol bomo pa skupaj hujšale
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:05:00
|
|
|
|
sjmm
|
čebelcv...hvala! no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadov mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:05:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika....hm to je pa čudno z bolečino ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zase petrušk...samo ? sjmm,kolumbo....imata ZS ja hvala bogu...na mojo podlago si več niti ne smem privoščit sj sm se tud pr evi zlo mal, sam pa pol v letu k sm bla doma prdobila ni da ni tko pišeš kot bi imela 200 kil .....da nebi slučajno hujšala,jej tisto kar ti paše,pol bomo pa skupaj hujšale hheehee....ti boš hujšala...le kam...suhica ja sj jst bom pol, zj zihr ne...se glih s piškoti v službi bašem...pa čajček za grlo.... morm pol ene 20 dol vržt....tolk sm jih mela k sva se spoznala.... 10 + ko sva začela skupi živet 3+ ostalo od poroda od eve 7+ zredila v letu ko sm bla na porodniški za evo no pa še tolk kar jih bo od jančija ostal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:05:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk Eva je bolj micena, nosi še vedno 56 Samo 4,5 kil si se zredila super, kapo dol, jaz sem jih tok pridelala v prvih 12 tednih pa mam tud višek od prej Tamika mogoče si pa Mai hoče podaljšati počitnice Sedaj grem pa čajčkat na kavč . pridem še nazaj rabiš zimski pajacek za v voziček? mam 62 cifro.... to vem da mam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:08:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...hvala! no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadov mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer wauuuuuuuuuuuuuuuu kakšen jedilnik recept za spomladanske zavitke.... doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala?? dobr je zgledal... mi mamo pa eno smrekco postavljeno, druga bo pa jutr v bohinju na božični večer....gremo še dons v rutarja nove okraske pa lučke kupt, k je vse že čist predpotopno še od atija k je kupu ene 4 leta preden je umrl....pa ga že 7 let ni tko da zadnji čas da si nove privoščmo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:09:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:12:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti ne dvomim da ti bo uspelo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:13:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...hvala! no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadov mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer wauuuuuuuuuuuuuuuu kakšen jedilnik recept za spomladanske zavitke.... doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala?? JAAAA!!!! dobr je zgledal... mi mamo pa eno smrekco postavljeno, druga bo pa jutr v bohinju na božični večer....gremo še dons v rutarja nove okraske pa lučke kupt, k je vse že čist predpotopno še od atija k je kupu ene 4 leta preden je umrl....pa ga že 7 let ni tko da zadnji čas da si nove privoščmo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:18:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti ne dvomim da ti bo uspelo bomo videli
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:19:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:22:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti sem pozabla napisat da ne sme nič mlečnih izdelkov,bele moke,drobtin in riža
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:23:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...hvala! no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadov mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer wauuuuuuuuuuuuuuuu kakšen jedilnik recept za spomladanske zavitke.... doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala?? dobr je zgledal... mi mamo pa eno smrekco postavljeno, druga bo pa jutr v bohinju na božični večer....gremo še dons v rutarja nove okraske pa lučke kupt, k je vse že čist predpotopno še od atija k je kupu ene 4 leta preden je umrl....pa ga že 7 let ni tko da zadnji čas da si nove privoščmo.... ZA SPOMLADANSKE ZVITKE..jz popražim za nadev....mlado čebulco, kitajsko zelje in korenje ( mesojedi dodajo fajn popraženo mleto meso ), nadev mau ohladim, kupim listnato testo in nadev zavijam v štirikotnike, ki jih tko zasukaš za 90 stopinj, da imaš vogalček zgoraj , spodaj, levo desno....zaviješ...pomočiš v stepeno jajce in ocvreš na brzino v kar dobro razgretem olju, zravn pa pomaka....sojina omakca, žlička rjavega sladkorja, po želji mau kečapa ali tabaska
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:26:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....če hočem zelenjavo le skuhati,se kuha v slani vodi?(baby korenček,cvetača ohrovt,.)-a misliš da se lahko vsa zelenjava skupaj kuha,ali bi mogla biti vsaka v svoji posodi? joj kok kompliciram s tem kosilom
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:30:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej ....kako narediš zelenjavna nabodala? ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM petrušk...v stegna in rit ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti sem pozabla napisat da ne sme nič mlečnih izdelkov,bele moke,drobtin in riža ni problem...omako lahk zagostiš z vaso polnozrnato moko, nabodalca pa nardiš sam zelenjavna, kuhana zelenjava pa je brez drobtin čist ok, sam mau s svežim peteršilčom potreseš
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:32:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....če hočem zelenjavo le skuhati,se kuha v slani vodi?(baby korenček,cvetača ohrovt,.)-a misliš da se lahko vsa zelenjava skupaj kuha,ali bi mogla biti vsaka v svoji posodi? joj kok kompliciram s tem kosilom slana voda..da, poskusi dati skupaj kar se kzha približno enak čas...ali pa korenček dodaj čez ene 5-10 minut k cvetači in ohrovtu
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:34:44
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....ti si res zlaaaaaaaaata s temi kuharskimi nasveti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:36:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ti si res zlaaaaaaaaata s temi kuharskimi nasveti ni za kej..mi je v veselje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:36:46
|
|
|
|
sjmm
|
zdej morm pa sesalca na sprehod peljat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 23.12.2010 9:46:07
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz pa v trgovino....bom delala bolones omako za v skrinjo
|
|
|
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
nekaj mesecev (
19%)
![](/slike/poll/poll.gif)
vsaj pol leta (
18%)
eno leto ali več (
17%)
je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!