|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
23.12.2010 8:48:26   
Čebel@
tamika....hm to je pa čudno z bolečinouser posted image ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zaseuser posted image

petrušk...samouser posted image ?

sjmm,kolumbo....imata ZSuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.12.2010 8:51:27   
TAMIKA3
petrušk... ti si se pa razpisala  ... sem vesela, da je  v redu ... jaz itak navijam za 20.4.  ... glede kilc se ne obremenjuj  ... a v porodnišnici si dobila kar flaško  , pri nas dajo glukozo na šprico in težijo dojiti, dojiti ... meni je zalaufalo pri vseh  ... veliko sreče ti želim, če pa te kaj zanima ... calll me 
čebel@... tvoja nosečnost beži s svetlobno hitrostjo ... Hana je pa taka pupa za pojest ... Božiček
brkn... za nakupe ... Božiček, uživaj v
pikica... lepa darila user posted image user posted image ... Aleks bo pa user posted image s svojimi črnimi učki user posted image
urša... počivaj!!!! ... bosta popoldan skupaj z možekom pospravila ... user posted image user posted image Eva in mami - lepe mere ima princeska ... me veseli, da si vztrajala user posted image user posted image
baki... uspešno peko user posted image ... darila pa še mene tudi čakajouser posted image ... za najine junake pa še sploh ne vem kaj jim dat user posted image ... sva gledala XBOX , pa je premalo € user posted image user posted image
sjmm... upam, da si se uspela spočit user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.12.2010 8:54:04   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika....hm to je pa čudno z bolečinouser posted image ....mogoče pa hoče le iskoristit mami le zaseuser posted image

ja hvala bogu...na mojo podlago si več niti ne smem privoščituser posted image user posted image user posted image user posted image
sj sm se tud pr evi zlo mal, sam pa pol v letu k sm bla doma prdobila ni da niuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.12.2010 8:56:45   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk... ti si se pa razpisala  ... sem vesela, da je  v redu ... jaz itak navijam za 20.4.  ... glede kilc se ne obremenjuj  ... a v porodnišnici si dobila kar flaško  , pri nas dajo glukozo na šprico in težijo dojiti, dojiti ... meni je zalaufalo pri vseh  ... veliko sreče ti želim, če pa te kaj zanima ... calll me 
čebel@... tvoja nosečnost beži s svetlobno hitrostjo ... Hana je pa taka pupa za pojest ... Božiček
brkn... za nakupe ... Božiček, uživaj v
pikica... lepa darila user posted image user posted image ... Aleks bo pa user posted image s svojimi črnimi učki user posted image
urša... počivaj!!!! ... bosta popoldan skupaj z možekom pospravila ... user posted image user posted image Eva in mami - lepe mere ima princeska ... me veseli, da si vztrajala user posted image user posted image
baki... uspešno peko user posted image ... darila pa še mene tudi čakajouser posted image ... za najine junake pa še sploh ne vem kaj jim dat user posted image ... sva gledala XBOX , pa je premalo € user posted image user posted image
sjmm... upam, da si se uspela spočit user posted image user posted image user posted image user posted image
,

ja sm prepozno ugotovila, da je porodnišnica postojna "PRIJAZNA MAMICAM" ampak to ni to....taprvi dan so mi dal flaško, sj se je tud men čudn zdel, ko so mi jo kar iz prsi vzele in jo nafutrale s flaško, pol so pa rekle, no zj se pa matrej naprej...le kaj ko je otrok bil sit...žal sem res prepozno ugotovila napako ki sem jo tam delala 3 dni in žal je blo pol že kar mal prepozno, k ni hotla pr men več vlečt, k je blo po flaški lažje....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.12.2010 8:58:12   
sjmm
u, čvekice...hojla, kok ste se razpisaleuser posted image user posted image

mi2 sva pa kr mau poležavala...sem jz vsak dan mau bol zanič zju3 za vstat...no, sej sm vstala ob pol6...pa napokala za vse kar so naročili...pol pa sm šla kr nazaj...čeprav bi blo bolš kej nardit...sam dons je še šoping na vrsti, tko d sm šla rajš kr mau zalešt...imam pa neki čist mravljinčaste roke...mislm d od hrbtenice...bo treba mau več kavč peglat med prazniki...čeprav...mam še zmer bombo po bajti...kar se glih ne spodobi za božični čas...sam letos se fuul pozna d mojga že cel teden ni, Maj pa tud zahteva svoj čas...ah, važn d bomo skupi...kak prahec bomo pa prezrliuser posted image

tamika...pri nas so tud piškoti vsi pošli, sm mislila, da bo vsaj kaj skutnih rutk ostalo....sem jih nekaj posebej spakirala...je tudi tam pošlo...bom dons nardila linške oči, ju3 pa čokoladno in pehtranovo potičko...k mame itak sam orehovo delajo...da bo mau drgač v domači kuhniuser posted image

petrušk...pa sej nimaš še tok velik plusa, no, sam se spomnim, da mau komplicirajo, če imaš mau višjo osnovo....sam ne se sekirat glede tega...VAŽN D STA OBA Z BEJBIJAM ZDRAVAuser posted image

brkn...super za uspešne nakupeuser posted image user posted image user posted image

urša....fajn jedilnik boste imeliuser posted image user posted image ..pa kej si spočita, revca...ne smeš še vse pedenat..misli na mlekca in Evico

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.12.2010 8:59:38   
Urša08
Petrušk Eva je bolj micena, nosi še vedno 56 user posted image user posted image user posted image Samo 4,5 kil si se zredila user posted image user posted image user posted image user posted image super, kapo dol, jaz sem jih tok pridelala v prvih 12 tednih user posted image user posted image user posted image pa mam tud višek od prej

Tamika mogoče si pa Mai hoče podaljšati počitnice user posted image

Sedaj grem pa čajčkat na kavčuser posted image .

pridem še nazajuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.12.2010 9:01:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja hvala bogu...na mojo podlago si več niti ne smem privoščituser posted image user posted image user posted image user posted image
sj sm se tud pr evi zlo mal, sam pa pol v letu k sm bla doma prdobila ni da niuser posted image user posted image user posted image

tko pišeš kot bi imela 200 kiluser posted image user posted image .....da nebi slučajno hujšala,jej tisto kar ti paše,pol bomo pa skupaj hujšaleuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.12.2010 9:05:00   
sjmm
čebelcv...hvala!

no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadovuser posted image

mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.12.2010 9:05:11   
petrušk_

tko pišeš kot bi imela 200 kiluser posted image user posted image .....da nebi slučajno hujšala,jej tisto kar ti paše,pol bomo pa skupaj hujšaleuser posted image

hheehee....ti boš hujšala...le kam...suhicauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sj jst bom pol, zj zihr ne...se glih s piškoti v službi bašem...pa čajček za grlo....

morm pol ene 20 dol vržt....tolk sm jih mela k sva se spoznala....
10 + ko sva začela skupi živet
3+ ostalo od poroda od eve
7+ zredila v letu ko sm bla na porodniški za evouser posted image user posted image user posted image user posted image
no pa še tolk kar jih bo od jančija ostaluser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.12.2010 9:05:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk Eva je bolj micena, nosi še vedno 56 user posted image user posted image user posted image Samo 4,5 kil si se zredila user posted image user posted image user posted image user posted image super, kapo dol, jaz sem jih tok pridelala v prvih 12 tednih user posted image user posted image user posted image pa mam tud višek od prej

Tamika mogoče si pa Mai hoče podaljšati počitnice user posted image

Sedaj grem pa čajčkat na kavčuser posted image .

pridem še nazajuser posted image

rabiš zimski pajacek za v voziček? mam 62 cifro.... to vem da mam

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.12.2010 9:08:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelcv...hvala!

no, jz sm končno skončala jedilnik....pri nas bo tko mau samopostrežno, začeli pa bomo z juhco z domačimi nudeljčki, potem pa bodo košariče iz listnatega testa napolnjene z lososovo omakco, krompirjeva solatka....kuhan krompir, oblit z mešanico smetane in hrena, riževa hladna solata z gamberi na rukoli, zelenjavna nabodalca in spomladanski zvitki, za mulčke pa bo verjetno še kak pečen krompirček, za posladek pa bo doboš torta...moram še dons ta tanke biskvitke spečt...jih rabm 6 komadovuser posted image

mi se bomo kar standardov držali in bomo postavili smrečico ju3, na božični večer

wauuuuuuuuuuuuuuuu
kakšen jedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image
recept za spomladanske zavitke....
doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala??
dobr je zgledal...

mi mamo pa eno smrekco postavljeno, druga bo pa jutr v bohinju na božični večer....gremo še dons v rutarja nove okraske pa lučke kupt, k je vse že čist predpotopnouser posted image user posted image user posted image user posted image
še od atija k je kupu ene 4 leta preden je umrl....pa ga že 7 let niuser posted image
tko da zadnji čas da si nove privoščmo....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.12.2010 9:09:42   
Čebel@
sjmm.....ni za kejuser posted image ....kako narediš zelenjavna nabodala?user posted image ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja?

petrušk...v stegna in rituser posted image user posted image user posted image ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbitiuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.12.2010 9:12:49   
petrušk_

sjmm.....ni za kejuser posted image ....kako narediš zelenjavna nabodala?user posted image ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja?

petrušk...v stegna in rituser posted image user posted image user posted image ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbitiuser posted image

ne dvomim da ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.12.2010 9:13:00   
sjmm

čebelcv...hvala!

wauuuuuuuuuuuuuuuu
kakšen jedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image
doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala?? JAAAA!!!!user posted image user posted image
dobr je zgledal...

mi mamo pa eno smrekco postavljeno, druga bo pa jutr v bohinju na božični večer....gremo še dons v rutarja nove okraske pa lučke kupt, k je vse že čist predpotopnouser posted image user posted image user posted image user posted image
še od atija k je kupu ene 4 leta preden je umrl....pa ga že 7 let niuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
23.12.2010 9:18:27   
Čebel@

ne dvomim da ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image

bomo videliuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
23.12.2010 9:19:42   
sjmm

SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA

NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT

JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
23.12.2010 9:22:08   
Čebel@

SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA

NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT

JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM

sem pozabla napisat da ne sme nič mlečnih izdelkov,bele moke,drobtin in rižauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
23.12.2010 9:23:42   
sjmm

čebelcv...hvala!

wauuuuuuuuuuuuuuuu
doboš torta - je to tisto kar sta zanč unadva na televiziji ustvarjala??
dobr je zgledal...

ZA SPOMLADANSKE ZVITKE..jz popražim za nadev....mlado čebulco, kitajsko zelje in korenje ( mesojedi dodajo fajn popraženo mleto mesouser posted image ), nadev mau ohladim, kupim listnato testo in nadev zavijam v štirikotnike, ki jih tko zasukaš za 90 stopinj, da imaš vogalček zgoraj , spodaj, levo desno....zaviješ...pomočiš v stepeno jajce in ocvreš na brzino v kar dobro razgretem olju, zravn pa pomaka....sojina omakca, žlička rjavega sladkorja, po želji mau kečapa ali tabaska

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
23.12.2010 9:26:34   
Čebel@
sjmm....če hočem zelenjavo le skuhati,se kuha v slani vodi?(baby korenček,cvetača ohrovt,.)-a misliš da se lahko vsa zelenjava skupaj kuha,ali bi mogla biti vsaka v svoji posodi?

joj kok kompliciram s tem kosilomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
23.12.2010 9:30:50   
sjmm

sem pozabla napisat da ne sme nič mlečnih izdelkov,bele moke,drobtin in rižauser posted image

ni problem...omako lahk zagostiš z vaso polnozrnato moko, nabodalca pa nardiš sam zelenjavna, kuhana zelenjava pa je brez drobtin čist ok, sam mau s svežim peteršilčom potresešuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
23.12.2010 9:32:31   
sjmm

sjmm....če hočem zelenjavo le skuhati,se kuha v slani vodi?(baby korenček,cvetača ohrovt,.)-a misliš da se lahko vsa zelenjava skupaj kuha,ali bi mogla biti vsaka v svoji posodi?

joj kok kompliciram s tem kosilomuser posted image user posted image user posted image user posted image

slana voda..da, poskusi dati skupaj kar se kzha približno enak čas...ali pa korenček dodaj čez ene 5-10 minut k cvetači in ohrovtu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
23.12.2010 9:34:44   
Čebel@
sjmm.....ti si res zlaaaaaaaaata s temi kuharskimi nasvetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
23.12.2010 9:36:08   
sjmm

sjmm.....ti si res zlaaaaaaaaata s temi kuharskimi nasvetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ni za kej..mi je v veseljeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
23.12.2010 9:36:46   
sjmm
zdej morm pa sesalca na sprehod peljatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
23.12.2010 9:46:07   
Čebel@
jaz pa user posted image  v trgovino....bom delala bolones omako za v skrinjo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Teža po porodu
grahek85

Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo?

en mesec ali manj (21%)

nekaj mesecev (19%)

vsaj pol leta (18%)

eno leto ali več (17%)

je nisem dosegla (25%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!