khurde
|
čer, malecka_ mateja vse dobro tjaši lenca, hitro okrevanje ti želim archie, hvala za link, se, to zloženko lep čas iskala, ker sem verjetno po nesreči zbrisala tinkatonka, jaz ne bi peljala ostalo se pa ne spomnim mi imamo kar mal obsedeno stanje doma tavečja ma že en teden vročino, od sobote do 40, no, najvišja uradno izmerjena pred zbijanjem je 39'8... jaz sem ko zombi, itak, tamali je pa začel ful kašljat in če noč ne bo okej (včer je nekaj godel in se čudno oglašal zraven), sva jutri naročena za pregled. ima pa un zoprn gost zelen smrkelj, k mu ga sam s sesalcem ven spravim sam s fiziološko ne znam delam mu inhalacije z žajbljom, meto in šetrajem, zraven prižgem izparilnik z evkaliptusovim oljem, zdele ga bom počas v postlo prestavila, spi v naročju, pa mu eno toplo tetra dala na prsa... sej ne vem, kva še lahko... mogoče vzglavje mal dvignila... tavečja pa danes prvič ni rabla calpola, ji je iz 39'4 sama temperatura padla, jupiiii, upam da gre sam še na bolš, ima pa tako smotano virozo, k je potencialno precej nevarna za tamalega, če se naleze, plus je, da se doji pol še mal preletim in mogoče pokomentiram, če ne bom prej sam dol padla ---- hvala bogu za kopipejst