|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
22.12.2010 13:25:57   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

evo prva kofetkarca doma. Smo bile samo ALmera, Jazzy in jaz. Benika, smo te pogrešale!!???

Beniko danes tako želodec boli, da mi ga bo ven strgalouser posted image Sem pa vseeno uspela zaviti božična darila. Jutri pa pičimo v topliceuser posted image

ajajaj kaj se te kaj loteva, al ti je kakšna hrana na želodcu obtičala? No kakorkoli že, upam da bo tvoje počutje hitro bolje. in user posted image user posted image za pridnega "božička", ki je zavil darila. In uživajte v toplicah!!!!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.12.2010 13:26:42 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.12.2010 13:32:56   
tinkatonka
Tinkatonka, a boš ti delala Štefani pečenko ? Se priporočam za recept.

Jaz delam iz pol kg mletega mesa (je dovolj za nas tri). Najprej prepražim na čisto drobno sesekljano čebulo (dve srednji veliki), dodam proti koncu česen in pustim, da se ohladi. Ko je ohlajeno stresem to k mesu, dodam 1 jajce (če imaš več mesa, moraš daš dve jajci), 1 žlico vegete, v mleko namočen kruh (samo sredico), če je potrebno (kar vedno je) dodam še drobtine, da pride bolj kompaktno "testo". Potem pustim maso toliko časa na miru, da vmes skuham v trdo kuhani jajci. na alu folijo raztegnem testo, notri dam v trdo kuhani jajci in zavijem in oblikujem "pečenko". Z alu folijo vred prestavim v pekač za srnin hrbet in pečem pri 180 stopinjah cca 1h.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.12.2010 14:06:13   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Jaz delam iz pol kg mletega mesa (je dovolj za nas tri). Najprej prepražim na čisto drobno sesekljano čebulo (dve srednji veliki), dodam proti koncu česen in pustim, da se ohladi. Ko je ohlajeno stresem to k mesu, dodam 1 jajce (če imaš več mesa, moraš daš dve jajci), 1 žlico vegete, v mleko namočen kruh (samo sredico), če je potrebno (kar vedno je) dodam še drobtine, da pride bolj kompaktno "testo". Potem pustim maso toliko časa na miru, da vmes skuham v trdo kuhani jajci. na alu folijo raztegnem testo, notri dam v trdo kuhani jajci in zavijem in oblikujem "pečenko". Z alu folijo vred prestavim v pekač za srnin hrbet in pečem pri 180 stopinjah cca 1h.

pri nas je pa nismo dali v folijo, ampak v posodo-pekač s pokrovom (glineni  mogoče user posted image ) in pekli v pečici. proti koncu smo pekli brez pokrova, da se je naredila skorja.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.12.2010 14:34:15   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: archie

pri nas je pa nismo dali v folijo, ampak v posodo-pekač s pokrovom (glineni  mogoče user posted image ) in pekli v pečici. proti koncu smo pekli brez pokrova, da se je naredila skorja.

sem pozabila pripisat....mi jo na koncu odvijemo, da se naredi skorjica. je pa kr nekaj načinov peke, malo poguglaj in se za enega odloči.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.12.2010 15:49:14   
malecka_mateja
dan!

evo jaz sem doma pri Tin-u. Tjaša je prestala operacijo ok, potem je bilo kr nekaj krize ampak je že ok. Zdaj je ati z njo v bolnici in gledata fifi...Drži se dokler jo ne začne bolet. upam da gremo jutri domov. bomo videli. Hvala za lepe želje in misli. Cel dan nisem jedla ker sem bila čist živčna zdaj sem se pomirila. Jaz si trenutno črpam in mu dajem po flaši. pa bomo videli. bo kako bo. se trudimo.
to jje vse zaenkrat.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.12.2010 16:09:19   
brezcopatka
Držim pesti, da greta čimprej domovuser posted image user posted image user posted image

Mlekec pa bouser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.12.2010 18:25:59   
benika
mateja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Tjaši pa želim čimprejšnje in čimmanj boleče okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.12.2010 18:43:49   
Lenca78
No jest pa očitno nimam dost angine sm ostala še brez glasu, sm hotla prej mami neki rečt pa ni šlo nč vn user posted image jest mam dost zime hočm poletjeeeeeeee user posted image

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 22.12.2010 18:53:05 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.12.2010 19:54:40   
khurde
čer,

malecka_ mateja vse dobro tjaši

lenca, hitro okrevanje ti želim

archie, hvala za link, se, to zloženko lep čas iskala, ker sem verjetno po nesreči zbrisala

tinkatonka, jaz ne bi peljala

ostalo se pa ne spomnim user posted image

mi imamo kar mal obsedeno stanje doma user posted image  tavečja ma že en teden vročino, od sobote do 40, no, najvišja uradno izmerjena pred zbijanjem je 39'8... jaz sem ko zombi, itak, tamali je pa začel ful kašljat in če noč ne bo okej (včer je nekaj godel in se čudno oglašal zraven), sva jutri naročena za pregled. ima pa un zoprn gost zelen smrkelj, k mu ga sam s sesalcem ven spravim user posted image  sam s fiziološko ne znam user posted image  delam mu inhalacije z žajbljom, meto in šetrajem, zraven prižgem izparilnik z evkaliptusovim oljem, zdele ga bom počas v postlo prestavila, spi v naročju, pa mu eno toplo tetra dala na prsa... sej ne vem, kva še lahko... mogoče vzglavje mal dvignila... tavečja pa danes prvič ni rabla calpola, ji je iz 39'4 sama temperatura padla, jupiiii, upam da gre sam še na bolš, ima pa tako smotano virozo, k je potencialno precej nevarna za tamalega, če se naleze, plus je, da se doji

pol še mal preletim in mogoče pokomentiram, če ne bom prej sam dol padla user posted image

----
hvala bogu za kopipejst user posted image  

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.12.2010 20:52:29   
benika
Khurde, kako pa diha? Če diha s trebušno prepono, potem ne čakaj ampak leti v dežurno. Ko bo mali spal, mu zmeri frekvenco dihanja. Normalno je 38 vdihov, če je blizu 50 je čas za odhod. Vzglavje pa obvezno dvigni.

Mogoče preveč paničarim, ampak v bolnici ni luštno bit.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.12.2010 21:09:46   
khurde
diha v redu. ima nekje 34-39 vdihov na minuto, odvisno verjetno od faze spanja, so mi pa rekli, da če gre čez 40, naj prideva predčasno. verjetno, ker ima I to virozo in preventivno, če bi njemu šlo na pljuča. zdej sem mu nos zalila s skor pol deci fiziološke in sesala kar en konkreten čas, pa nič ne hrope oz. se nič "čudno" ne sliši. ker mi je sestra v ZD rekla, da če mu nos spucam in če se vseeno sliši, naj kar letiva tja. mah, smotan je s temi čist malimi. kakšne znake je še imela M? so mi rekli, naj pač bolj pazim zarad I, vrtca in teh okužb dihal, k so trenutno "popularne" user posted image  sam klinc, k noben ne pove, na kaj konkretno je treba bit pozoren user posted image  vem, da se med rebri ne sme ugrezat in da pri ključnici ne sme kar jamica nastajat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 22:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.12.2010 22:34:01   
tinkatonka
katrinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Daj javi se kaj še tu!!! Vem, da si imela bolj žalosten pretekli teden, ampak vseeno bi bilo lepo prebrat kaj tvojih novičk!!! Čist si nas zanemarla...ti, ti !!!

mala....kako ste vi, ste OK?

Jinx...je kaj bolje? brusnice pomagajo?

mateja...evo pa je za vami, zdaj pa samo še crklanje in hitro okrevanje pa ste zmagal. Kr mal fovš, k je že za vami!!! user posted image user posted image

natalija....krasne slikce!!!!! Lep je Matija, tak mali biserček!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.12.2010 22:36:57   
tinkatonka

Vam povem eno Borov anekdoto:  se kopa v banji in kao peče torto. Potem je en šampon moka, drug šampon sladkor, itd. Potem ga pa vprašam če je tudi jajčka že dal v torto, pa se za svoja jajčka prime, in reče, ne, ne, so še vedno tukaj v vrečki

hehehhe...ga pa tu "pihne" user posted image user posted image

Jutri grem pa na hitro na lillchy-in konec pogledat! user posted image Je bila tok prijazna, da je en "ogromen" paketek še zame pripeljala iz Ikee. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.12.2010 22:44:49   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Vam povem eno Borov anekdoto:  se kopa v banji in kao peče torto. Potem je en šampon moka, drug šampon sladkor, itd. Potem ga pa vprašam če je tudi jajčka že dal v torto, pa se za svoja jajčka prime, in reče, ne, ne, so še vedno tukaj v vrečkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.12.2010 7:44:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

No jest pa očitno nimam dost angine sm ostala še brez glasu, sm hotla prej mami neki rečt pa ni šlo nč vn user posted image jest mam dost zime hočm poletjeeeeeeee user posted image
jaz tudi hočem poletje, ka ta zima je kr neki, fuj in fejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.12.2010 7:47:22   
lumpa6
matejauser posted image user posted image tjaša, tebi pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.12.2010 8:09:40   
Izabelina
jutro!

morm kr pohitet mam gužvo!

Eva brca pod igračkami (tok, da je copatke zgubila, in pol se vedno spomnem na Brezcopatko, ko ma tako ime) user posted image

dans je treba mal pospraut jutr pa dooomouuu user posted image user posted image zdej pa hitr zajtrk!

user posted image user posted image za tjašo pa aljaža pa dedka od tinke pa za lenčo pa za vse k rabjo!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.12.2010 8:16:28   
corfu
Dobro jutro

Izabelina, si me lepo nasmejala "s copatki" naša tudi tako razmatava v zrak noge, da na koncu vedno ostane brezcopatka. user posted image user posted image user posted image

Za nami taka čudna noč user posted image  ob 22.30 je zaspala in ob 00.20, gledala kot čuk in se smejala do ušes user posted image  jaz pa kot zombi nad posteljico, najbrž sem ji bila res smešna user posted image  no potem je kmalu omagala user posted image ...jaz bi tud eno samo noč da zaspim kot bubica, ojej sanje...še malo pa bom...

za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte danes...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.12.2010 8:20:00   
mala
No končno 2min časa, da se malo javimuser posted image

Tale december je čist nor...ma nimam časa za nič, vse me prehiteva..2 dni pred božičem, pa še nimam vseh dariluser posted image haaaaa komaj čakam, da si drug teden malo oddahnem-v toplicah sevedauser posted image . Pa čestitke sem včeraj še napisala in ugotovila, da imam ogrooomno sorodnikovuser posted image ...
V glavnem, midva sva bila včeraj tudi v BTC-ju, šla sva še malo po nakupih z mojo mami ampak žal mi ni uspelo priti na kavico...bom po novem letu in že komaj čakam, da vas spet malo vidim.
Aja pa včeraj je nekega moškega zadela kap v avtu sredi krožnega tam pred mullerjem in je baje umrluser posted image  Folk se je pa kar mimo voziluser posted image  baje mu niso mogli več pomagat...je ena tetka to glih razlagala eni trgovki v mullerju med sladkarijami...no jest sem vidla rešilce, policaje in gasilce in predvidevala da je kdo med okraševanjem iz smreke padu, ker je bila malo polomljena na vrhu...

Vas pokomentiram še malo kasneje..se Lenart zbuja

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.12.2010 8:26:22   
corfu
Darila sem uspela včeraj zavit, kopalnico generalko naredit user posted image  danes gre mož z A in M še k teti po mah, ki nam ga hrani jutri pa že smrekica, vau...jaz ne dohajam...

Rabim idejo, sestra se seli k svojemu bodočemu možu in smo v soboto povabljeni k njej, kaj naj ji kupiva, ne za božička, ampak za njuno skupno pot, stanovanje...jaz sem razmišljala o digitalnem okvirju za slike, pa bi nekja njunih slik že jaz gor posnela, pač prvi spomini...kaj pravite?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.12.2010 8:26:47   
Natalija28

natalija....krasne slikce!!!!! Lep je Matija, tak mali biserček!

hvaaaaaaaaaaaaala user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.12.2010 8:28:41   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Darila sem uspela včeraj zavit, kopalnico generalko naredit user posted image  danes gre mož z A in M še k teti po mah, ki nam ga hrani jutri pa že smrekica, vau...jaz ne dohajam...

Rabim idejo, sestra se seli k svojemu bodočemu možu in smo v soboto povabljeni k njej, kaj naj ji kupiva, ne za božička, ampak za njuno skupno pot, stanovanje...jaz sem razmišljala o digitalnem okvirju za slike, pa bi nekja njunih slik že jaz gor posnela, pač prvi spomini...kaj pravite?

enkratna ideja. to sva mi2 dobila ob rojstvu Matije in sem bla čist navdušena. user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.12.2010 8:29:57   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Vam povem eno Borov anekdoto:  se kopa v banji in kao peče torto. Potem je en šampon moka, drug šampon sladkor, itd. Potem ga pa vprašam če je tudi jajčka že dal v torto, pa se za svoja jajčka prime, in reče, ne, ne, so še vedno tukaj v vrečkiuser posted image user posted image user posted image

ne morem verjet kaj vse malčki spravijo iz svojih ust.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.12.2010 8:32:28   
Jinx
Ja, digitalni okvir je super ideja! Midva sva ga dobila za poroko in sva bila full vesela user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?