|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
21.12.2010 15:23:50   
Izabelina
Tinka: ja težka odločitev verjamem... odločt se boš morala sama!

če bi bla js v tvoji situaciji bi Aneja peljala, ker je že mal večji, za Jakoba bi pa premisnla. A dedek leži na oddelku kjer je velik nalezljivega al ne... sam pomoje bi dojenčka pustila doma...

kakorkoli se boš odločla bo vredu, ker vem, da boš delala v dobro svojih otrok! To je pa najbolj važn!!

za dedka: user posted image user posted image

pr nas je situacija še kr; Eva res mal več joče pa mal več spi. Vročine pa nima tko, da ni tok hudo!! bomo zmogl!

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 21.12.2010 15:26:19 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.12.2010 15:35:36   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

dejte mi povedat, al sm jaz čudna, al kaj...

moj dedek leži na gastrokliniki, je fizično švoh, psihično in mentalno pa kr OK. In zdaj moja mami meni reče, da bi blo lepo, da pripeljem otroka k njemu na obisk za "novo leto", ker bo vsaj tok časa še notri in da ga vidita, ker ne vemo kok časa bo še med nami. Jaz sem valda čist ven padla, da ne, da v bolnico jih pa ne bom vozila in pol mi reče, da bo tam zihr manj virusov donil,kot jih lahko dobi v kaksnem btc-ju kamor hodim na kavice. Mislim, da popiiiiiuser posted image , zdaj mi je pa tok priitisk dvignila, da bi si kr kakšen cigaret prižgala.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je že več kot 5 let odkar ne kadim več. A sem jaz čudna? Al imam prav? Ker zdaj mi pa slabo vest mami dela v smislu, da otroke povsod vlačim k pradedku pa ne grejo na obisk.

Upam, da nem plunla na karbid s svojim komentarjem... Če bo karkoli takega pisalo kar ti ne bo pasalo mi že v naprej oprosti. Glede na to da si že itak slabe volje...

No, moje skromno mnenje: jaz osebno ne bi vozla ne enega ne drugega v bolnico na obisk, je čist preveč bacilov tam okrog. Je bla moja mami pred kratkim na obisku v UKC-ju pa je fasala črevesno gripo... Naj Anej kaj lepega nariše pradediju, pa mu nesi sama to slikco v bolnico. Verjemi, da tvoj dedek popolnoma razume, da vedno pa tudi ne more bit zraven pravnukcev. S svojo izjavo pa je tvoja mama itak igrala na to karto, da bi ti naredila krivo vest! HALO!!! Pa sploh dvomim, da bi take malčke spustili na obisk v času, ko razhaja viroza! Tinka, ti naredi po svoji vesti, ne glede na to kaj si mama misli. Da je ubila dve muhi na en mah, ti je pač v svoji izjavi dala vedet, da se ji to kofetkanje zdi neumno. Ne sekiraj se. Jo bo ta ihta tud minila. Pa ko boš pri dedku na obisku, se v pričo mame opraviči, da v takem pač ne moreš svojih zakladkov vozit po bolnici... itd. NE PUSTI, DA TI Z VSILJEVANJEM SVOJE VOLJE PRIDE DO ŽIVEGA!!!

Upam, da nisem bla pregroba...

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.12.2010 15:40:42   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

http://baby-jungle.com/?s=besafe

vaša mnenja prosim...

jaz sem že slišala o tem in brala tudi. Meni je logično to, kar piše. Samo, a se pri nas tudi že dobijo taki sedeži?

mislim, da ja-v pikapolonici, če se ne motim... pa še cenovno niso tako visoko. Moram se spustit v raziskavo.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.12.2010 15:48:47   
Natalija28
http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=31&L2_ID=259

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.12.2010 16:10:38   
Izabelina
nej kaj lepega nariše pradediju, pa mu nesi sama to slikco v bolnic

user posted image user posted image , pa res verjetno sploh ne bi dovolil user posted image in otrokom na obisk...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.12.2010 16:16:36   
Izabelina

vaša mnenja prosim...

jaz sem že slišala o tem in brala tudi. Meni je logično to, kar piše. Samo, a se pri nas tudi že dobijo taki sedeži?

mislim, da ja-v pikapolonici, če se ne motim... pa še cenovno niso tako visoko. Moram se spustit v raziskavo.

http://www.hts.no/en/dealers/dealers.php

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.12.2010 17:20:07   
tannya
Tinka:user posted image user posted image user posted image user posted image , sočustvujem s tabo. Moji mami tudi kakšne take cvetke uidejo.
Kot so že ostale napisale: jaz tudi ne bi otrok v bolnico vozila,nobeno bolnico.Izjema je porodnišnica. Če pa pelješ otroka v vozičku v nakupovalni center pa tudi ni taka reč, saj ne greš tja vsak dan.In nakupovalnega centra in bolnice res ne moreš primerjati! Tisto z risbico se mi zdi pa super idejauser posted image .

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.12.2010 17:49:15   
Lenca78
tinkatonka se strinjam z ostalimi tudi jaz mislim, da bi bilo boljše da Anej nariše kako rizbico in mu jo ti odneseš. user posted image

No jaz pa sem na Ospenih ker imam angino user posted image dala mi je zdravnica tudi maske, da nej jo nosem 3 dni dokler antibiotik ne prime, mam pa zlato zdravnico in sestro k sta me kr prek vseh vzeli ker imam doma malega otročka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.12.2010 18:23:23   
kajča
ja benika, a rd imaš danes, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa v živo bi ti lahko čestitala, če bi prej vedela user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.12.2010 18:33:09   
brezcopatka
Lenca78: sočustvujem s tabo, sem jaz tudi na ospenih, pa samo upam, da user posted image se ne naleze česa od mene:(

Tinkatonka: te čist razumem, moja mami je drgač zlata, samo s takimi idejami kot je ta od tvoje me pa včasih ob živce spravi! Se strinjam, da je super ideja ena risbica od Aneja:)

Malecka mateja: pridna si bla, do 4.meseca in to po CRuser posted image : če pa ne bo več, pa ne bo. Ni pa sploh rečeno. Meni se tudi včasih zdi kot da nič ni več, ko se pa malo umirim, je pa kr boljše. Pa koš user posted image za Tjašo.

Punce, moj mali ima pa po čelu in ličkih kr suho kožo, ni pa rdeče. Uporabljam od Welede kremice, zjutraj pa zvečer. Je to premalo? Sem ga začela bolj pogosto mazatuser posted image

Zdaj grem pa testo za medenjake skupaj spacat:)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.12.2010 18:34:56   
benika
Tinka, se strinjam s puncami. Jaz otrok ne bi peljala v bolnico. Mogoče, mogoče, če bi dediju res bila zadnja ura bi premislila glede Aneja, vendar bi se tudi ob tem najbrž odločila za ne, ker si ne bi želela, da otrok vidi dedija v takem stanju.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 19:01:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.12.2010 19:05:38   
benika
Nato te pa takoj napadem - kje v okolici Kamnika zanesljivo dobim flaškone za liker? Bila sem v KZ Kamnik in pri najdražjem sosedu in nimajo nič.

user posted image

Sem taščo naprosila, da malce povpraša pa ti povem.

< Sporočilo je popravil benika -- 21.12.2010 19:10:12 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.12.2010 20:28:26   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

vaša mnenja prosim...

http://www.hts.no/en/dealers/dealers.php

Izabelina hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.12.2010 20:29:13   
NiNiBo
user posted image  benika vse naj - ostani taka kot si - super uredu!
bolancki user posted image user posted image user posted image  pozdravite se!
malecka_mateja dojenje sedaj ni najpomembnejsi, ampak je predvsem pomembno to, da uredu spravite cez operacijo. Zato se ne obremenjuj, si super mama in 4 mesece dojenje je super top dosezek!
tinkatonka mislim, da je totalni nesmisel da "vleces" otroke v bolnico, vprasnaje je ce dedek res pricakuje da bos sedaj vozila otroke k njemu ali je to bolj ideja tvoje mame. Ideja z rizbico se mi zdi vec kot super, tako da naredite to. Poleg tega pa res ne vem, kaj bosta imela Anej in Jakob od tega, da vidita dedija v bolnici.
jazzy sporocilo imas na FB.

Pri nas je Neo spet jokajoc in ocitno se malo ponavlja vcerajsna zgodba - hmmm nimam pojma kaj ga heca. Eno dobro noc zelim vsem skupaj!!  

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.12.2010 20:31:33   
Jazzy1
Čer.

A katera potem pride jutri v Kolosej? Tinka? Tannya? Jinx? Ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 3866
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 20:51:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.12.2010 21:01:11   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Čer.

Jaz, jaz

Me too, me too

Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.12.2010 21:13:15   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Čer.

Jaz, jaz

Soooori, glej nate sem pa s svojim spominom zlate ribice čist pozabila.  user posted image   Se ti oddolžim s kavo

Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.12.2010 21:15:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Me too, me too

Jooooj, sori tebe tudi.  user posted image   Ma sm res smotana. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.12.2010 21:32:21   
tinkatonka
Sej sem vedla, da nisem smotana in da imam prav. Seveda bom vztrajala pri svojem in otrok ne bom vozila v bolnico. Risbice... pa ima ata že dve. Saj sem vsakič na obisk nesla tudi eno Anejevo risbico (vsak dan mi pač ne znese it na obisk). Jutri grem spat in najbrž bom Anej spet kaj narisal. Mu je to v veliko veselje, pa enkrat sem mogla napisat po navodilu Aneja "rad te imam", drugič sem mogla pa srčka narisat. user posted image Moja mami je pa drugače zlata, ampak v tej situaciji, ko ima bolnega očeta in ko se ji zdi da se ji čas z njim izteka, pa ne razmišlja preveč trezno. Pa še ata je zelo "tečen" bolnik in ji vse skupaj jemlje veliiiikooo energije. Plus tega, da ima še mamo (mojo babico) v domu starejših in še njo obiskuje, tak da je zdaj razpeta med službo in obiskovanjem dveh staršev, vsakega na enem koncu. Ni ji luštno. user posted image

srečanje....ma pridem, sicr mal s slabo vestjo, ampak pridmuser posted image . Itak moram še nekaj kupit it, pa se potem nalimam še v Kolosej, mogoče z majčkeno zamude, al bom pa prej mogla kavico zapustit, odvisno kdaj bo g. Jakob jedel. user posted image

Zdaj pa tko lepo po česnu dišim. user posted image Sem bila na večerji s zdajšnjimi in bivšimi sodelavkami v Jurmanu in sem jedla bučke na žaru s česnom in olivnim oljem, zraven pa kuhan/pečen krompirček. O njami, njami. Jakob pa še vedno spi in sicer sem ga dala spat preden sem šla (17:15), vmes se je baje zbudil, ker ga je zvijalo, a ga je mož potolažil in uspel uspavat nazaj, zdaj pa še vedno spi. To pomeni da spi že dobre 4 ure. Očitno je spet pestra noč pred mano. Grem kr pod tuš, pa zobke umit in spat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.12.2010 22:03:52   
tinkatonka
malecka_mateja.....najprej en topel objem user posted image user posted image user posted image , čeprav virtualni. Saj veš, da nisi slaba mama, če dojenje ne gre. Storila si vse, si se trudila, Tin je bil dojen 4 mesece in je super dečko in ne bo nič narobe, če bo šel na AM, sicer bo pa čez 2 meseca itak že GH aktualna.Sicer pa še ni vse izgubljeno, mogoče bo pa dojenje spet steklo tako kot mora. Jutri pa se dobro drži, Tjaši pa želim hitro okrevanje in čimmanj bolečin. Sicer ne vem kako točno se počutiš, se mi pa para srce, ker bom kmalu tudi jaz na tem z Anejem,user posted image A operacijo ima pa isti dan kot bo sprejeta? Kolikor sem brala forume bo npr. Anej operiran drugi dan hospitalizacije (sicer ne gre za enako oepracijo kot pri Tjaši), ker mora biti toliko in toliko časa tešč pred operacijo.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.12.2010 22:05:00 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.12.2010 22:08:56   
Izabelina
Eva ma mal vročine: 37,5 to verjetn še ni za svečko a ne?

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.12.2010 22:10:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Dobro jutro,

ena grozna noč je za mano. Živa se je zbujala na 20 min do 30 min in jokala, pa jedla, pa ni hotla jest, pa gor pa dol....in tako do jutrauser posted image user posted image user posted image V tistem času, ko je ona dremala, pa je Ajdo luna metala in je nekaj sanjala , pa jokala, pa hotela pri meni spat, pa žejna, pa potem se je spomnila,da ne bo šla v vrtecuser posted image . Jaz rabim dopust od otrok!!!! Pa preden me katera napade, grozno jih imam rada, ampak danes pa ne morem več.
Ja, pa lasje tudi meni izpadajo in ko bomo čez praznike na Koroškem, se mi bo pa itak zmešalo. Od vsega hudega sem ponoči začela štrikatuser posted image . Pa Ajda ima že take čisto pubertetniške fore...zavijanje z očmi, ohi in ahi in izpadi, da bi jo človek kar nekam poslal.

Sem se morala malo skašljat....komenitrala bom pa drugič.

Na kavo v KR me žal ne bo, mogoče mi uspe jutri do koloseja prijadrat.

user posted image user posted image user posted image moj je dragi tudi napovedal, da gre za tri dni v toplice. naj povem kok denarja naj mi pusti user posted image user posted image user posted image user posted image
ne res, pri nas je blo tud ludo. pa že tko sva oba čist sesuta, ker skoz neki delaav pozno v noč, potem pa zmanjka. tko da moram dons izkoristit in it kmalu spatuser posted image sej bojo zrastli.
glede Ajde pa tudi- bo prerasla. to je iela tud naša Ana Pia, zdej je pa krasna deklica. se sz Lukcem tako igrata, da sploh ne vem, da ju imamuser posted image

nič, nočko, sorry, ni energije za komentarje user posted image še za branje ne user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.12.2010 22:40:47   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Eva ma mal vročine: 37,5 to verjetn še ni za svečko a ne?

vročine do 38 se sploh ne zbija, ker telo se z vrocino odzove zato, da se bori. če bo imela nad 38 pa daj svečko. Kako pa je drugace? kaj jokava, noce spat?

No meni se je pa Jakob zbudil in zdaj se zabava v ležalniku in vriska. Tm do polnoči sem dobra, potem bo pa najbrž omagal.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.12.2010 22:41:32 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?