|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
22.12.2010 8:50:04   
miklarom
punce hvala za čestitke user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
22.12.2010 8:50:29   
Teta M
Jutro...
Se javljam na raport, sem še vedno 2v1user posted image
Miklarom: user posted image user posted image user posted image čestitke in naj se tokrat konča z otročkom v naročju in se tudi bo! Kako lepo darilo sta dobila sedaj pred prazniki user posted image
Špica: kje si? še vedno kinderjajček?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
22.12.2010 9:40:34   
Roži_
Mikla, jeeeeeeeeeeeej, pa bomo skupaj čvekale dolgo na tej temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja punce sem BEBIII, nick sem si spremenila, ker me je ena non stop bližnja oseba čekirala, kaj pišem, to se mi res ni dopadlouser posted image
Očitno je sprememba dobro naredilauser posted image

Nič grem se pripravit in šibam na UZuser posted image Moj gre z manouser posted image Vam poročam...

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
22.12.2010 9:52:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sreda.22.12
cukica-pregled
Reni36-nuhalna

Roži - pregled + UZ

lepo opravite vse tri danes in lepe novičke poročajte

Miklarom, hvala za voščilo

drage naše nosečke, danes pa držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
22.12.2010 9:58:13   
špica84
Dobro jutro

Špica si je pa danes privoščila zelo dolgo spanje.Spala k angelček do 9.Sem pa še tle v komplet stanju.
Komu bi lahko jaz javila,če se bo kaj začelo dogajat

Miklarom iskrene čestitke še tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse,ki imaste danes preglede držim pestke,da izveste najlepše novičke

Mišmiš vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
22.12.2010 10:00:56   
Urshy78
mismis, vse najboljše user posted image

špica, če želiš mi lahko na ZS pošlješ št. GSM, pa bom jaz poročala novičko

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 10:13:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
22.12.2010 11:36:26   
jona klara
mismis- vse najboljše za rojstni dan, letos bo tako najlepši!!!!
roži- srečno na uz!
tetam, špica- kako ste kinderjajčki? še zadnji od pomladne ekipe?držim pesti, da bosta še letos in čimprej cartali!!!
špica- lahko tudi meni javiš, vem nisem ti še odgovorila na sms, ker tako nori beži čas, ki ga zame tak ni več nič.....mislim pa skozi na vas....saj bo kmalu bolje in bom kaj bolj aktivna spet na RR
urshi- si dobila email? se slišiva, krčki so vsak večeruser posted image user posted image user posted image čez dan pa spi 6 ur skupaj, ga sploh ne mrem zbuditi za hrano, sedaj ga ne zbujam več.kako Tian cukerček??
mojškra- kako si ti in lepotec Gal?
betricija- welcome home, a je lepo cartati pred prazniki?
S- MENE PA ZANIMA KER IMATE TUDI VI KRČKE KAJ DAJEŠ kAJI, kdaj si začela z kapljicami? a že lahko moj star 11 dni? kako prehrano imaš?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
22.12.2010 13:08:47   
špica84
Nekdo bo že dobil mojo brzojavko.

Nekdo nam je še vseeno ostal od pomladne ekipe-honey.NJej bojo pa tko sprožili porod s cr 27.12

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
22.12.2010 15:42:43   
jona klara
sem naredila nov albumuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
22.12.2010 16:19:01   
jona klara
miklarom- četitke za user posted image !pa srečno do konca!

upanje-  kako si? jaz sem ravno včeraj javila p. Tomaževiču za rojstvo in je bil zelo vesel, da sem mu polepšala dan, kmalu mu ga boš še ti in to dvojno!user posted image user posted image user posted image user posted image
urshy- sem ti poslala nove slike, sorry za pomoto, res sem zmešana

Neposredna povezava do sporočila: 3636
22.12.2010 16:24:18   
jona klara
kje je pa teta m danes????

Neposredna povezava do sporočila: 3637
22.12.2010 16:30:13   
upanje81
Lina10_ ja kaj ti nič ne ješ, no očitno se jaz redim za obe user posted image . Jaz svojih hlač že od sept. ne spravim več gor, zdaj me že nekatere nosečniške tiščijo.

lepo, da je blo na pregledu vse ok, še tako naprej.
Ja tik tak bova na vrsti čas kar prehitro beži in upam, da ne bomo velik prehitevale ostalih.
Milkarmon dobrodošla in vse dobro do konca.
mismis vse najboljše.
Jona ravno sem si ogledovala tvojega lepotca, kako je lušen, pa tako frizuro ima že, cuker mali.
A si javla prof. super, ga kar vidim kako je bil vesel. Že takrat, ko sem ga pozdravla v tvojem imenu je bil zlo zadovoljen, da je vse ok s tabo, kaj šele zdaj.
Jaz zdaj hodim na preglede tudi v novo porodnišnico in sem tud že premišljevala, da bi šla še na tastari del malo pokukat če bi ga slučajno kje srečala. Jaz sem kar cele dneve ležečki izjema so pregledi, ki jih imam zadnje čase vsak teden. Lepo se crtajte.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
22.12.2010 17:21:07   
Roži_
Na hitrco, danes sem cel dan okupirana....
Na UZ vse OK, pikice rastejo, srčki bijejo, samo da gre tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večeruser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
22.12.2010 17:30:08   
Teta M
Jona: Teta M se javlja na raport....še vedno v enem delu.. user posted image
Roži: super za lepe novice s pregleda , naj gre tako naprej....

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
22.12.2010 18:20:04   
Goldy
Ker nam je danes test pokazal user posted image , se bom pofočkala tudi tud, v ponedeljek imam krvni test, potem pa naprej, da vidimo, da je vse ok - itak da je in se vam v polnem pridružim.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
22.12.2010 18:21:41   
špica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image goldyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
22.12.2010 18:28:01   
Goldy
špica - hvala. Še malo, kajne???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
22.12.2010 18:29:59   
špica84
uuu jaa mal me panika grabi,ampak bomo že

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
22.12.2010 19:04:46   
mismis

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY 24.02.2011)
Pikachu 02.03.2011)
Kalaxy 3.6.2011)
Majalina 19.06.2011)
Anci banci 20.7.2011)
Reni36 11.7.2011)
Miklarom (28.08.2011)
Goldy (29.08.2011)

user posted image  

Cukica (05.02.2011)
Registirana (19.02.2011)

user posted image

Teta M (25.12.2010)
FoxyLady (31.01.2011)
Womanpolice(13.04.2011)

Lina10 (28.2.2011)
upanje81 (2.3.2011)
Mapesi (12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_ (27.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša, Bituser posted image Aljaž, Petyyyuser posted image Rok, S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian, Mojškrauser posted image Gal, Mateja33user posted image Jan, JonaKlarauser posted image Gaber

Objemčkometer:

Tiki55, Loremi, n74, Mića, Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA 

Ponedeljek, 27.12.
Teta M gre po user posted image , če ne bo prej kaj user posted image

Torek,28.12.
Špica84 - CTG/pregled

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ
Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ
Torek, 4.1.
Miklarom - UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

Torek,12.1.
Pikachu-pregled

Sreda,13.1.
Lina10 - pregled

Sreda,19.1
mismis-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE DECEMBER
Miklarom (MB)
Goldy (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
22.12.2010 19:06:28   
špica84
Vau kok je luškan seznamček.Mišmiš resnično full lep zgleda

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
22.12.2010 19:15:09   
cukica
mismis vse najboljše in res lep seznamček,....
Roži sa,da je vse o.k. in naj se pikici lepo razvijata,....
Goldy in miklarom  čestitam ,....
Mi smo meli pregled naš Nejc ma že 2550 g in smo veliki 47 cm.Je pa za enkrat vse o.k. Cuker nadzorujem z inzulinom.
Naslednji pregled:5.1.,11.1.,12.1.

Foxy lady gre jutri domov in vas vse lepo pozdravlja,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.12.2010 19:23:33   
Urshy78
Goldy, bravo, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.12.2010 20:15:22   
betricija
čer
samo na hitro se javim.
zmatrana do konca. včeraj bil še naporen dan, ker smo laufali naokoli, potem pa smo šli ob 11 spat in se je začelo jokanje do 6 zjuraj. grozn. sedaj pa že cel dan spi. bomo videli kaj bo danes...drugače je pa cotek do konca. slikce dam gor. mleka imam bolj malo oz. me noče cuzat, dodajamo, bili še zlatenčasti, upam,da bo začela vlečt. kupila el.črpalko in si črpam, ker so joške boleče do amena.toliko. HVALA VSEM ZA ČESTITKE. porod je bil pa krasen, sploh ker sem imela EA. brez pa verjetno ne bi zdržala.
pa paaaaaa

pa čestitke vsem novim user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.12.2010 20:50:00   
Goldy
mismis - a ti mene to kr na seznam??? Maš pa spomin za moj PDP.user posted image

špica - sej, ko se začne, ni več časa za paniko.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.