S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara kukuuu!!!! končno se vam malo javim punce.Hvala vsem za čestitke in ki ste dihale z mano....pa seveda za podporo ves čas nosečnosti, ki ste mi jo dajale, še naprej bom z vami. Z Gabrom smo sedaj doma, iščemo ritem prehranjevanja kar nam dela še težave, moj mlek je pod minimumom, ni kar je značilno po CR, čeprav sem dobila tablete, ne vem koliko je, je premalo, flaška se mu upira, seddaj imam sunval bio mleko, danes gre moj kupiti aptamil ali novolac, ker se mu ono mleko prav gabi,..... Mojo zgodbo bom napisala drugič, ni bila ravno najlepša, samo, da je vse z bebico okej in smo dali čez, svetujem pa vam, da zahtevate pred porodom da vam naredijo UZ, meni ga niso in je bila narobe vstava, nikakor ne bi šlo. Jona, ,človek hitro pozabi vse porodne NEPOTREBNE ( ne vem zakaj se nam to dogaja) pripetljaje, ko enkrat dobi otročka v svoje naročje. Iz srca vam želim, da uživate v vseh skupnih trenutkih z Gabrom in očkom. Kar se pa mleka tiče, tudi jaz sem imela krizo po CR in sem pila tamitil, se mi zdi, da sem prvič imela res polne prsa šele po 14 dneh. Ti se samo ne udaj prehitro, čim več pristavljaj in pij veliko tekočine, čaje za dojenje. Meni je patronažna še rekla naj jem veliko OH ( polenta, kruh, pašta, krompir ). Jaz pijem še čaj iz grškega sena in ene homeopatske kapljice. Predvsem pa ne se preveč sekirat okrog dojenja, uživaj ko je sinček na prsih in ponudi mu jih vedno ko to zahteva in boš videla, da se bo kmalu vse uredilo.
|