|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
17.12.2010 20:20:38   
mojškra
sem dala nove slikce v album

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.12.2010 10:07:55   
Teta M
Hey!

Kje ste vse? Še spite, mogoče kidate sneg...user posted image ?
Mojškra: Gal je tak cuker, res je krasen...
Špica: še 2v1? ali si me že prehitela? user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
18.12.2010 10:11:07   
jona klara
kukuuu!!!!
končno se vam malo javim punce.Hvala vsem za čestitke in ki ste dihale z mano....pa seveda za podporo ves čas nosečnosti, ki ste mi jo dajale, še naprej bom z vami.
Z Gabrom smo sedaj doma, iščemo ritem prehranjevanja kar nam dela še težave, moj mlek je pod minimumom, ni kar je značilno po CR, čeprav sem dobila tablete, ne vem koliko je, je premalo, flaška se mu upira, seddaj imam sunval bio mleko, danes gre moj kupiti aptamil ali novolac, ker se mu ono mleko prav gabi,.....

Mojo zgodbo bom napisala drugič, ni bila ravno najlepša, samo, da je vse z bebico okej in smo dali čez, svetujem pa vam, da zahtevate pred porodom da vam naredijo UZ, meni ga niso in je bila narobe vstava, nikakor ne bi šlo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.12.2010 10:14:45   
jona klara
betricija- iskrene čestitke ob rojstvu princeske SARE!!!!ČESTITKE TUDI ATIJU IN SAME LEPE TRENUTKE

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.12.2010 10:15:30   
jona klara
TETM ŠPICA- SEDAJ PA DIHAJMO ZA VAJU, DRŽIM PESTI, DA BO KMALU IN HITRO KONEC!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.12.2010 10:34:30   
Anonimen
Živjo.
Tudi nam je uspelo, ampak bom zaenkrat še malo anonimna user posted image ...

So mi rekli, da se za prvi uz po uspešnem ivf naročim še v stari porodnišnici, potem naprej pa pri svojem G. Omenjali so, da grem tja z napotnico (jo imam) in z rumenimi listi ????? user posted image
Naj mi ena prosim pove, kako izgleda ta prvi uz? Upam, da boma dobila kakšno slikico user posted image Se že veselima user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.12.2010 10:42:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

So mi rekli, da se za prvi uz po uspešnem ivf naročim še v stari porodnišnici, potem naprej pa pri svojem G. Omenjali so, da grem tja z napotnico (jo imam) in z rumenimi listi ????? user posted image

najprej čestitke ob tvojem uspehu user posted image user posted image user posted image

ti se lepo naroči na UZ. Ko boš imela datum za UZ pridi bolj zgodaj, ker moraš najprej v sprejemno pisarno, da te popišejo in tam dobiš rumeni list. Nato greš tja, ker so ti delali UZ v samem postopku in počakaš, da prideš na vrsto.

Mislim da, če je vse v redu, da dobiš tudi slikico svojega user posted image  na UZ.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.12.2010 10:45:14   
špica84
Živjo

Jaz sem še tle,se mi še ne mudi

Anonimna prvi uz imaš tam kjer si imela vse uz med postopkom.Gin. ti pove koliko imaš gest.vrečk in srčkov.
Čestitam za uspešen postopek(koliko si imela betahcg)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.12.2010 19:54:27   
Petyyyy
čestitke vsem bodočim mamicam, ki vam je uspelo v postopku.

TetaM, kaj čakateuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.12.2010 20:12:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

kukuuu!!!!
končno se vam malo javim punce.Hvala vsem za čestitke in ki ste dihale z mano....pa seveda za podporo ves čas nosečnosti, ki ste mi jo dajale, še naprej bom z vami.
Z Gabrom smo sedaj doma, iščemo ritem prehranjevanja kar nam dela še težave, moj mlek je pod minimumom, ni kar je značilno po CR, čeprav sem dobila tablete, ne vem koliko je, je premalo, flaška se mu upira, seddaj imam sunval bio mleko, danes gre moj kupiti aptamil ali novolac, ker se mu ono mleko prav gabi,.....

Mojo zgodbo bom napisala drugič, ni bila ravno najlepša, samo, da je vse z bebico okej in smo dali čez, svetujem pa vam, da zahtevate pred porodom da vam naredijo UZ, meni ga niso in je bila narobe vstava, nikakor ne bi šlo.

Jona, user posted image user posted image user posted image ,človek hitro pozabi vse porodne NEPOTREBNE ( ne vem zakaj se nam to dogaja) pripetljaje, ko enkrat dobi otročka v svoje naročje. Iz srca vam želim, da uživate v vseh skupnih trenutkih z Gabrom in očkom.

Kar se pa mleka tiče, tudi jaz sem imela krizo po CR in sem pila tamitil, se mi zdi, da sem prvič imela res polne prsa šele po 14 dneh. Ti se samo ne udaj prehitro, čim več pristavljaj in pij veliko tekočine, čaje za dojenje. Meni je patronažna še rekla naj jem veliko OH ( polenta, kruh, pašta, krompir ). Jaz pijem še čaj iz grškega sena in ene homeopatske kapljice.
Predvsem pa ne se preveč sekirat okrog dojenja, uživaj ko je sinček na prsih in ponudi mu jih vedno ko to zahteva in boš videla, da se bo kmalu vse uredilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.12.2010 21:06:06   
Anonimen
mismis, špica84 HVALA. Datum za uz imam še letos user posted image . Naročena sem ob pol osmih, pa saj so vedno naročali vse punce ob isti uri ... A sprejemna je tisto tam, ko se gre na SIII?

Ja midva sva presrečna user posted image in komaj čakama user posted image . Vstavili so mi 1 pikico, ki je izgleda pravi borec, in se je super udobno namestila user posted image . Špica84, beto sem imala malo manj kot 900.

Upam, da bo vse ok, je dolgo tole čakanje na prvi uz. Povejte pa mi, če je tudi vas kaj špikalo spodaj v nožnici - u bistvu kot, da bi občasno igle špikale slozi nožnico, tam pri "vhodu" (od zunaj proti notri). Drugače pa kakšnih posebnih krčev nimam. Kakp pa je pri vas kaj s user posted image (nama ni nobeden nič rekel glede tega)?

lp

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.12.2010 21:12:31   
špica84
Ja sprejemna je tam,ko greš proti SIII.

Če bojo krči prehudi pojdi do svojega osebnega dr.,da ti napiše buskopan.
Nama so odsvetovali user posted image tam do 16t,potem pa blo še nekaj in sva šele po uz po 20t prvič slončkala user posted image .

Upam,da čim bolje opraviš.Tebi potrdijo nosečnost,jaz pa ravno dobim svojo srečo k meni v naročje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.12.2010 21:39:23   
jona klara
S*- hvala ti za nasvete in lepe želje, enako želim tudi vam, da ste super, uživate v čarih ki jih nudi materinstvo.Glede dojenja še ne mislim obupati, se trudim je pa bedno, ker nikoli ne vem koliko poje pri meni in koliko  mu naj dam še po flaški, pa kupčki so problem, ker jih ne podira, redko.V glavnem se bo že uredilo, samo, da se je vse dobro končalo in smo doma in rešeni

ŠPICA- kako si? še nič ne dogaja, da ne bo ravn za silvestrovo?!

teta m- a si še doma? sedaj so ti pa šteti dnevi, ure

obema želim vso srečo, ter da se hitro rešita in dobita pupi v naročje, po najlepši možni in hitri poti.

mojškra- lepše slikice sinka

en dan sedaj vam napišem zgodbo in dodam kako slikico

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.12.2010 22:23:31   
špica84
Pri meni se še nič ne dogaja.Ne bi imela nič proti,da se začne dogajat na silvestra,ker moja tašča planira,da bojo za nl tuki in še ene pet ljudi.Pa še z mojo mami bi potem lahko skupaj z malčico praznovali,ker ima moja mami rd 1.1

Jona kako pa je zgledaql pri tebi ta čep

Teta m a si še med nami

BO pa ena naša nosečka(honey) imela 27.12 planiran cr

Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.12.2010 22:41:02   
Teta M
Evo me!
Se javljam na raport ,še vedno 2v1user posted image
Jaz si ne predstavljam kako je ko se začne dogajat, ok, pač predstavljam si kako naj bi vsaj približno izgledalo ko ti voda odteče,ker vem da jo je veliko,tako da tega ne bom mogla verjetno zgrešitiuser posted image ,ampak uganka pa so mi te začetni popadki..Npr.včeraj pop.me je zagrabil išias v desno nogo oz.bolj v desni ritnici in je hudičevo bolelo,ta bolečina se je potem širila v trebuh in prav v nožnico.Sem cel popoldan preležala ,pa je bilo ok, ko sem pa ustala za na wc,ali pod tuš, pa je bilo grozno,spet full bolelo. Noč sem še nekako prespala, pač kolikor lahko že v tem zadnjem tednu, danes je bilo čez dan ok, pred 1h pa spet špikanje v desni ritnici in potem istočasno bolečina tudi v nožnici...kaj pa vem sedaj kaj je touser posted image . A je samo išias, ali so mogoče že kakšni lažni popadki...no pustimo se presenetiti, če ne prej v torek ko imam spet CTG izvem a se kaj dogaja ali ne....Drugače pa je mala še vedno full živahna..
Lahko noč in lepe sanje vsem mamicam in nosečkam...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 18.12.2010 22:42:51 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
19.12.2010 10:19:11   
Teta M

Živjo.
Tudi nam je uspelo, ampak bom zaenkrat še malo anonimna user posted image ...

Naj mi ena prosim pove, kako izgleda ta prvi uz? Upam, da boma dobila kakšno slikico user posted image Se že veselima user posted image

lp

Čestitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image
Punce so ti pa že napisale kakšen je postopek pri prvem Uz še na G kliniki.

Špica: še z nami?
Ostale: kako ste kaj?
Sem dala še dve slikci mojega bušija v album...priznam da ga bom kar pogrešala...
Lepo nedeljo vsem, počasi se moram lotiti priprave kosila, dobiva obiske...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
19.12.2010 10:23:55   
špica84
Lep pozdrav še od mene kinderjajca,komaj čakam torek in da zvem če se že mrbit kj dogaja.

Jaz bom tudi pogrešala tale moj airbag.

Teta m še slab teden te loči do dneva d

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
19.12.2010 11:08:36   
Roži_
Betricija , iskrene čestitke malo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajteuser posted image

Jona Klara, lepo da ste že doma, vse drugo pa bo že samo prišlo na mesto, čim več cartanjauser posted image

Anonimna dobrodošla med nasuser posted image

Špica in TetaM, še malooooo pa bomo dihaliiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S*, kako res čas beži, tvoja punčka je že 2 mesca starauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače me pa poznaš pod starim Nickom- BEBIIIuser posted image
Mojškra, tvoj mišek je tako lep otročekuser posted image

Mateja_Goljev, supeeer da bomo čvekale na tej temi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce en prelep dan želim vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
19.12.2010 12:49:46   
FoxyLady
Dan!

Evo ,da se vam javim še jz malo preden jutri odromam proti P LJ.
Počutje je dokaj dobro,bolijo me le medenične kosti za znoret..... pa ta moj sladkor me zdej dva dni malo jezi. Zgleda,da je res ko pravijo da stres tudi vpliva nanj. malo sm le pod stresom,ker grem v bolnico ampak sej bo.

Upam,da bo vse oki doki in da bom za božič doma.Kako in kaj bom poskusla možeka malo nasrat da vam javi,če ne pa se čujemo ko pridem domov.

Čukica imaš ZS.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
19.12.2010 16:27:48   
HANYBANY

mismis, špica84 HVALA. Datum za uz imam še letos user posted image . Naročena sem ob pol osmih, pa saj so vedno naročali vse punce ob isti uri ... A sprejemna je tisto tam, ko se gre na SIII?

Ja midva sva presrečna user posted image in komaj čakama user posted image . Vstavili so mi 1 pikico, ki je izgleda pravi borec, in se je super udobno namestila user posted image . Špica84, beto sem imala malo manj kot 900.

Upam, da bo vse ok, je dolgo tole čakanje na prvi uz. Povejte pa mi, če je tudi vas kaj špikalo spodaj v nožnici - u bistvu kot, da bi občasno igle špikale slozi nožnico, tam pri "vhodu" (od zunaj proti notri). Drugače pa kakšnih posebnih krčev nimam. Kakp pa je pri vas kaj s user posted image (nama ni nobeden nič rekel glede tega)?

lp

Anonimna, kdaj pa si imela uradni test na GKLJ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
19.12.2010 16:33:33   
Urshy78
dan, evo, sem vas prišla spet malo prebrati, čez dan mi skoraj nič ne znese naresti, ker je naš škratek tako živahen in skoraj nič ne spi.

TetaM, še kar vztrajaš 2v1? user posted image
kako boš vedla da se bo začelo dogajati ti jaz bolj težko svetujem. saj veš, mene je zvijalo na 6 minut kar nekaj ur, pa mi ni kapnilo, da imam popadke user posted image
ja pri meni popadki zgledali tako, da me je fejst začelo šraufati.
ful nestrpno pričakujem tvoj sms ko mi boš sporočila, da nisi več kinderjajček.

Mojškra, Gal je ful cukrček. sicer sva pa midve vsak dan na vezi in ugotavljava, da imava obe male razgrajače, ki čez dan nočeta spati in sta nonstop lačna user posted image

Jonček, midve sva tudi že danes konkretno poklepetali, a ne user posted image
ti samo čimveč Gabra pristavljaj k prsim, boš videla da bo slej ko prej steklo. če bodo pa še kakšne težave pa veš da me lahko kadarkoli pokličeš..

Špica, tudi tebi več ne manjka veliko do srečnega trenutka

sem dodala par slikc v album od našega pikca..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
19.12.2010 18:29:43   
Teta M
Foxylady: držim pesti, da vse dobro opraviš v P,ne skrbi,v varnih rokah boš in tako je najbolje,da se odkrije če je kaj narobe,potem vsaj veš kako odreagirati oz. se s tem spopasti....In kar verjemi v to da boš v petek že doma in Božič dočakala v domačem okolju...user posted image Itak bi pa vse naredile za naše otročke,samo da se nosečnost lepo izteče..
Urshy: jaaaa,komaj čakam da pošljem sms o prihodu princeske na ta svet....Ma ja,sej ta bolečina pri popadkih je pri vsaki drugačna,tako da nekega recepta ni, razen pač da se konstantno v določenih časovnih intervalih pojavlja,ki se krajšajo....pustimo se presenetiti....Tian je prekrasen...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 19.12.2010 18:30:04 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
19.12.2010 20:18:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ooo Sonček in Gloria, hvala vama user posted image user posted image user posted image

Gloria, kako je mali Nik, a boste šli po kakšnega bratca ali sestrico?

....Nik je ok,prehitro rasteuser posted image ...ne dohajamo ga....za zdej je padla odločitev samo Nik,če se premislimo siguren izvese prveuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
19.12.2010 20:31:15   
Anonimen
Hanybany, krvnega sem imela 7.12., in hvala bogu sma termin za uz dobila še pred prazniki user posted image

mi je pa zmanjkalo utrogestana. a kaj veste, kje se ga da dobiti oz. kaj ste ve jemale, ko je zaloga pošla? sem brala Pušenjaka -svetuje jemanje do 12 t.

lp

(odgovor članu HANYBANY)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
19.12.2010 20:49:28   
špica84
Anonimna tudi meni je pošla zaloga utrogestana pred prvim uzejem.Če imaš možnost si ga pojdi nabavit na hrv,koker mi je znano se ga tam da dobit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.