|
RE: Tašča,tast, stare mame, stari ati, babice... 22.12.2010 12:52:39
|
|
|
|
Klemy82
|
Tako kot si boš postlal, tako boš spal. sam je res. Zdaj, če ste jih navadili, da lahko pač kličejo kadarkoli, hodijo kadarkoli na obisk, jih boste tega zelo težko tudi odvadili, brez da bi kdo kuhal mulo do Pakistana in nazaj... kar se pa partnerja in njegovega gsm tiče, pa, po eni strani, če njega ne moti, da ga starši kar naprej kličejo, je to njegova stvar. Sploh, če ga kličejo v službo, ne? Jaz bi pizdila, če bi ga klicali ne vem, konstantno v času kosila ali ko ste na obisku, dajete otroke spat ali kaj takega... bi pač vztrajala, da se ne javi, oz pokliče nazaj kasneje in bi ga tako navadila. Res ne vem, kaj tebe moti, da se on s starši po telefonu pogovarja, ko tebe ni zraven? A misliš, da tebe opravljajo? (šala mala, ne zameri). Lej, mojega partnerja veliko kličejo, in kolegi in iz službe in vse živo, pa sem mu samo rekla, da se nima kaj menit po telefonu, razen če ni kaj res nujnega, ko smo za mizo, ko je v avtu ali ko imava čas zase. In se tega drži. Pa jaz tudi. Takrat se pač ne pogovarjamo po telefonu in pika. Da mu bom pa govorila, s kom se lahko on po telefonu pogovarja pa zakaj se kar naprej pogovarja z mamo, recimo, ... mi na misel ne pride, zaenkrat še ne. Čeprav, no, moj je tak, da če bi ga recimo kdo klical kar naprej in za vsak prdec, bi ga to motilo in bi tudi povedal, da ga moti, je pač tak. Po drugi strani pa se je mogoče za vprašat, koliko so ti odnosi za enega odraslega moškega, ki ima svojo družino, normalni, to pa ja. Mamin sinček in to. Bo moral kar lepo sam razpucat te reči, čeprav, če je od nekdaj navajen, da se sliši s starši vsak dan, večkrat na dan, se njemu zdi to vse ok in normalno in mu boš težko dopovedala, da pa mogoče vseeno ni kul, da ga mama kliče 10x na dan. (Jah, ene ženske pač težko spustijo svoje otroke izpod fertaha in če ne gre drugače, jim je pa telefon podaljšek...) Ne vem, težko boš to izpeljala, da boš dragemu dopovedala, da pa je že odrasel človek in da se ne rabi slišat s starši vsak dan 10x... kot tudi njegovim staršem dopovedat, da pa če ga ne bodo klicali vsake pol ure, se vmes ne bo nič drastičnega zgodilo in ne bodo nič zamudili... jaz bi pustila vse skupaj, dokler to ne bi vplivalo na dnevno rutino naše družine... naj se pogovarjajo, če si imajo toliko za povedat... se mi zdi brez zveze se kregat zaradi takih stvari, ker sama proti njim skupaj ne boš dosegla nič, samo grda tamlada boš, ki hoče vzet sinka mamici in očku. Osebno bi bolje prenesla to, oz bi me manj motilo to, da bi se moj z mamo pogovarjal vsak dan, kot da bi mi ona uletavala v hišo vsakič, kadar bi imela 5 minut preveč časa. Čimmanj se živciraj zaradi tega, pa bo. Če se drugače ne vmešavajo v vašo družino in v vaše življenje pa sploh. Če pa se tudi drugače mešajo, in so tile klici le pika na i, bi pa jaz tudi ropotala, ja. Ampak sama boš težko kam prišla... premisli, koliko je vredno se s tem ukvarjat. Pa srečno!
|