|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
20.12.2010 21:09:42   
iskrca
devilla zihr čaka na ta datumuser posted image Trije otroci na ist cifro, zakon user posted image
Moj user posted image ima oba otroka(enega iz prejšnjega zakona) na isti dan rojena, samo trinajst let narazenuser posted image Je mala očitno hotla na točno ta datum r.d. imet, ker je tok zamujalauser posted image

Nina, Zinchy mogoče se vama pridružim, sem sicer za letos zaključila in sem na dopustu, ampak nič ne obljubim, ker mi vsi kašljamo in ne vem kakšna bom jst ali user posted image v sredo. Upam da zdržimo in gre mala v vrtec, jst pa pridem v Carniolio! Sej vaju bom verjetno prepoznala, ena bo imela ob sebi že pravega dvomesečnega velikanauser posted image ena pa lušten trebuščekuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
20.12.2010 21:18:35   
trsica
Mogoče meni uspe rodit 25. januarja. Potem bom imela vse tri otroke rojene na isti dan. user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
20.12.2010 21:22:21   
trsica
Kdaj ste zmenjene za sredo? Jaz imam okrog devetih pregled, potem sem mislila še na CSD oddat papirje, pa mi mogoče celo uspe priti do Carniole. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.12.2010 21:29:25   
Peli
lija30 - hvala za odgovore. A kateter pa to prakticirajo prav zaradi te lokalne anastezije, al to po vseh CR, tako zgleda? Men je bla to ena tok zoprna stvar. Mi je blo všeč ko sm po navadni narkozi 2uri po CR lahko šla sama lulat, sicer s pomočjo, ampak bolš kt kahla al pa kateteruser posted image . Saj se kr ne znam odločit, zdej sm bla obakrat v LJ P, zdej pa bi mojmu user posted image rada mal olajšala, pa bi šla v KR. No pol leta nazaj sm bla še prepričana da me KR porodnišnica ne vidi user posted image , zadnje čase sm pa že kr nekej pozitivnih stvari slišala..., sam enih treh G ne maram, unih za v penzijo... sej drgač je vse OKuser posted image .

Kok mi delate lušte s Carniolo... jest bi eno Cassato, al pa Malinine sanje...njami user posted image , spomnte se name ko se boste sladkale user posted image .

Jest mam pa jutri s ta večjim sinom pregled na Jesenicah, za alergijo, v četrtek mava zobarja...tok o "mirovanju na svojem domu" med bolniško user posted image . Sploh pa mam srečo, k sm že 2x uspela svojo dohtarco v štacun srečat user posted image no zaenkrat še ni nč komentirala user posted image .

DeVilla - si pa ful potrpežljiva, men se pa že zdej nosečnost vleče. No, če ti je tako prav, pa zdrž še do 26. user posted image .

Jest mam PDP le dva dni pred rojstnim dnevom mlajšega sina, ampak upam da bo vsaj en teden prej, da bom že doma - za praznovanje, zihr bom že torto pekla user posted image .

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
20.12.2010 22:00:54   
trsica
Sploh pa mam srečo, k sm že 2x uspela svojo dohtarco v štacun srečat user posted image no zaenkrat še ni nč komentirala user posted image .

Saj tvoja zdravnica nima nič pri tem. Prvih 30 dni ima delodajalec, po 30 dneh pa ZZZS. user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
20.12.2010 22:04:37   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Sploh pa mam srečo, k sm že 2x uspela svojo dohtarco v štacun srečat user posted image no zaenkrat še ni nč komentirala user posted image .

Saj tvoja zdravnica nima nič pri tem. Prvih 30 dni ima delodajalec, po 30 dneh pa ZZZS. user posted image

Itak da ne, sam ona pa pošilja naprej papirje na komisijo, pa ve da mam B, sploh pa 1x v trgovini nism bla jest, ampak je biu Miklavž user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
20.12.2010 22:50:53   
Nina33
Kdaj ste zmenjene za sredo? Jaz imam okrog devetih pregled, potem sem mislila še na CSD oddat papirje, pa mi mogoče celo uspe priti do Carniole. user posted image

Okol enajstih, jaz bom pa že okol devetih v KR, mam ene par opravkov. Pokliči/SMSjaj, ko boš fertik user posted image .
Iskrca, ti kr uleti, ni treba sam na diplomo mislt user posted image
Peli, krasne stvari se dobijo za jest ja, bomo še zate kaj not vrgle user posted image
Decebrki - luna dela za vaju!!! Prvič po cca. 360 letih je polna luna na solsticij pa še mrknila bo - pomoje vas bo vse nagnala v Rim user posted image . No, razen če bi DeVilla res do nedelje čakala. Poj pa za nedeljo navijamo user posted image .
Lepo, mirno noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.12.2010 10:04:44   
pinkalonca
eh luna je name pozabila, me je včeri spet od 11ih zjutri pa do 7ih zvečer zvijalo - neredno potem pa spet nehalo user posted image

ponoči sem spala ko polhek, še na wc mi ni blo treba it user posted image trenutno ne dogaja prav nič in očitno ne bo danes dan D user posted image no ko bo bo, mi je že čisto vseeno, itak si otroček sam izbere kdaj bi rad prišel na svet user posted image

lepo se mejte v Carnioli user posted image pa še namesto mene spijte eno kavo user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.12.2010 13:12:15   
Nina33
Oj!
Jaz sem danes našga druzga poba vidla (no, jaz ji še vedno verjamem, de je pob, čeprav je bil danes sramežljiv in ni hotu nič pokazat - kt kakšna "baba" user posted image ) user posted image . Ima (po mojih izračunih z ene internetne strani) cca. 2 kilci in dobrih 40 cm user posted image (in polnih 32 tednov). Pa ogromno bučo, ampak to smo čist pričakovali - taki smo v tej familji, ne user posted image . Drgač me pa zdravje skoz bl heca - upam, de mi jutri znese do KR pridt user posted image A se lohk tako zmenmo: če nič ne SMSjam (Zinchy, Tršica), poj pridem user posted image . Če ne bom mogla - pa sporočim. Pred deveto, prav? Sicer sem pa v lekarni že tolk € pustila, de bi že skor mogla zdrava bit, ne pa de je sam slabš user posted image .
Pinkalonca, sej maš še tri dni user posted image . Luna pa tut ni na minute delana user posted image . Kao user posted image . Kavo bomo pa spile - kakšno pa piješ user posted image ?
DeVilla, pa ti? Že v Rimu? No, al pa vsaj v LJ?
Antoninap, se strinjam s prijaznostjo (in hitrostjo) uradnic na CSDju user posted image user posted image user posted image . Jaz sem prejšnjo sredo oddala papirje, v petek pa sem že odločbo dobila (po še ne dveh dneh user posted image ). Za urejanje očetovstva je pa na Februarkah bila debata, de se na upravni enoti hitreje to zrihta - v 1.user posted image sva z mojim user posted image na CSDju res dobila filing, de bi se (kar se birokracije ipd. tie) res prej poročila kot un ceglc dobila user posted image . Bova preverla - po praznikih verjetno, tale teden sem jaz res bl švoh, njemu se pa tut ne da glih user posted image .
A za streptokoke je pa tko fajn odgovoril user posted image . Se mi zdi, de je res bolj denar klele v igri kot kej druzga user posted image .
Tršica, poročaj, kako je blo na UZju!!!
Januarke (in ostale seveda tut): mal (več) živlena prosim, tale tema bo crknla drgač !!!
Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 21.12.2010 13:13:52 >

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.12.2010 13:19:41   
DeVilla
Jest še kr doma... Sem bila včeraj tako zoprna in jokava cel dan, da se praktično nisem hotla z nobenim pogovarjat, ker so vsi sam navijal: "Jutri je luna, jutri je luna!" Ma solit se pejte s to luno, sem si mislila in se odločila, da dons zanalašč ne grem rodit! user posted image  Sam da bo po moje... Se je moj dragi režal in me vprašal, kako mislim to narest...

Jutri imam - točno na PDP - še en pregled pri mojmu G, pa mu ne bom pustila kej preveč šarit okol trebuha, ker jest hočem rodit 26.! user posted image  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.12.2010 13:40:45   
Nina33
DeVilla, poj pa navijamo za nedeljo!!! Pa še Božič bo šel bolj fino mimo (verjetno je vsaka rajš doma takrat kot v P).

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.12.2010 20:54:09   
iskrca
hej,nina , zinchy mene jutr zihr ne bo, kot da bi včeraj provocirala, sta ponoč zakuhalauser posted image in user posted image Mala je dobila ab, moj ima pa baje virozo...Mah, še dobr, da jst samo kašljam, da ju lahko pedenam. Tok o mojih načrtih kaj vse bom delala ta teden med dopustomuser posted image Sem kr za bolniško rekla, mi je dopust čist preveč vreden, da ga zapravimo takole, v službi me bodo pa zadavli, ker hočejo, da rajši na takle način in seveda čim prej izkoristim dopust. No jst se ne damuser posted image Sej se zavedam da je situacija precej resna, ker tisto novo user posted image , ki sem jo uvajala kot mojo nadomestnico...bodo po treh mesecih zavrnili. Očitno nisem samo jst problematična user posted image ampak so jo drugi tud spoznali in videli da tako ne bo šlo. Mi je vseen hudo, ker vem da so taki časi, da vsak krvavo rabi službo, samo če nekdo ni za določeno delo, pač ni, ne more zato pet oddelkov trpetuser posted image ... No tko da tri mesece (predvidoma) pred mojo porodniško spet iščejo novo in seveda zdaj si ne morem privoščiti dopusta. Ampak si ga bom nekak, ker jim dva tedna že ne šenkamuser posted image

devilla držim pesti za nedeljouser posted image user posted image Da Božička še doma počakašuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.12.2010 22:07:01   
DeVilla
Punce, a veste, da mi je čist vseen če bi bla čez Božič v P? Pa ti niti ne znam povedat, zakaj... Pa trebuh me tud niti ne moti, razen ko se ponoč obračam z ene na drugo stran al pa ko me mehur prisili, da moram vstat. Takrat se pobiram kt ena stara bakica... user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
21.12.2010 23:30:45   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Okol enajstih, jaz bom pa že okol devetih v KR, mam ene par opravkov. Pokliči/SMSjaj, ko boš fertik user posted image .
Iskrca, ti kr uleti, ni treba sam na diplomo mislt user posted image
Peli, krasne stvari se dobijo za jest ja, bomo še zate kaj not vrgle user posted image
Decebrki - luna dela za vaju!!! Prvič po cca. 360 letih je polna luna na solsticij pa še mrknila bo - pomoje vas bo vse nagnala v Rim user posted image . No, razen če bi DeVilla res do nedelje čakala. Poj pa za nedeljo navijamo user posted image .
Lepo, mirno noč in lepe sanje vsem!

SUPER user posted image , pa še men se ne bo nikjer poznal user posted image .

Drage moje souser posted image , a ste se velik zredile čez nosečnost? Jest sm na 7+, v prvi nosečnosti sm jih prdobila 22, v drugi nosečnosti pa 20... sm pa spet na dobri poti user posted image . Pa ne mi govort kako grejo kilce potem dol, pa dojenje pa to user posted image , sam kaj, ko sm v bolniški se ne giblem kej dost, moj naboljši prijatelj pa je hladilnik, vsakič ko mi je dolgčas grem pogledat, če je tam not kej novga. Pa še Miklavž nam je take zaloge naredu user posted image .

Nina33- vau, tole so pa kr dobre mere user posted image .

iskrca - nimaš se kaj sekirat - nekaterim res šola nič ne pomaga, al človek je, al pa ni za določeno delo. Je pa zanimivo, kako se šele ob tvoji odsotnosti pokaže kako pomemben si, čeprav tega prej nihče ne opazi.

De Villa - res si faca, navijam za 26.! user posted image

Jej, jej, ta forum, ga pa ornk biksa, dobr da nism pozabla kopirat...user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
22.12.2010 0:15:22   
Nina33
Čer!
S tole kavo (in ostalim) pa bl švoh zgleda z moje strani user posted image . Jaz nisem nč bolš (kvečjem slabi), pa še mali se neki zbuja in kašlja user posted image . Upam, de ne bo cele doze (moje) pokasiral, ker me uha oba ornk matrata, bezgavke so mi (spet) ornk otekle (me še čeljustni sklep boli ko požiram), nos oziroma kr sinuse mam zabasane ke do skalpa gor in komi kej ven spravim (čez usta pa skor ne znam dihat). Mah, prav brez veze je tole user posted image . Mogoče bom res nasvet svoje G upoštevala in šla k splošni zdravnici user posted image Čeprav okrog dohtarjev hodt je men tko bedno user posted image . Bi ji pa lahko odnesla papirje o Šimnovem rojstvu (izred dveh let) user posted image . Bo imela vsaj dokumentacijo +/- popolno user posted image . Bom še vidla, še kak dan počakam poj pa... Bom že zdrava upam user posted image .
Iskrca - ma kakšen dopust, to je čist lepo bolniška. Dopust kr poj ponuci, pa res za dopust user posted image . Se pa strinjam s Peli, takile so ljudje ( in delodajalci in oni drugi user posted image )
Pinkalonca, a spiš al si na poti? Al si že tm?
Peli, kilce - jaz sem po svoji vagi na švoh +10 (v 1.user posted image sem jih pridelala 18, od tega 4 v zadnjem mescu), po njihovi pa na +12 (obleka RES naredi človeka user posted image ) in se ne sekiram sploh. Prvih 8 kil je šlo res hitr dol, drugih 8 tekom kakšnega leta pa sem dojila (polno skori 7 mescev, čist nehala sva pa letos julija user posted image ), 2 sta pa ostali . In me nista nič motili user posted image . Mere user posted image so pa povprečen izračun user posted image , kolk je/bo dejansko velik... bomo pa čez ene 8 tednov vidli user posted image . Mene bl obseg glave skrbi, čeprav...če sem v prvo "ven spravila" 38 cm, jih bom pa v drugo tut - še lažje, upam user posted image .
Nč, lahko noč in lepe sanje vsem!
Pa zdrave bodte ( in vaši dragi tut). Za vse (nas) bolne pa en koš user posted image de čimprej mine user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
22.12.2010 0:29:27   
Peli

Mene bl obseg glave skrbi, čeprav...če sem v prvo "ven spravila" 38 cm, jih bom pa v drugo tut - še lažje, upam user posted image .
Nč, lahko noč in lepe sanje vsem!
Pa zdrave bodte ( in vaši dragi tut). Za vse (nas) bolne pa en koš user posted image de čimprej mine user posted image .

Vau, 38cm, mojadva sta mela 31, drug pa 33cm, pa se mi ni blo treba matrat, k noben ni šu tam vn, k bi mogu.

Se strinjam za ta bolne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
22.12.2010 0:34:18   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Vau, 38cm, mojadva sta mela 31, drug pa 33cm, pa se mi ni blo treba matrat, k noben ni šu tam vn, k bi mogu.
Se strinjam za ta bolne user posted image user posted image user posted image .

O, a si imela obakrat CR? Poj maš to pot že skor "obveznega"? No, zdej vsaj vem, zakaj te je izkušnja CR v KR P zanimala - mal mam dolgo lajtngo zadnje mesce user posted image user posted image . Saj zdej, ko ti CR nardijo lohk v spinalnem bloku (al neki tacga) men to sploh ni več tko zlo grozn. De pa ne vidiš male/ga takoj user posted image . Pa še ati je lahko zraven user posted image . Važn pa je v bistvu le, da je in z user posted image in z mamico vse OK user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
22.12.2010 0:40:12   
Peli
Ja zdej mam CR kr obevzn, pa tud za sterilizacijo se bom kr odločila, samo se morm še pozanimat kako je s tem v KR.
Sm pa 1. otroka imela 1 dan na intenzivni in ga 1. dan sploh vidla nism user posted image .
Sej ta budnost je drgač super, po drugi strani pa - kaj če me panika zagrab user posted image , k v 2. me je na operacijski in po pravici mi je kr pasal da sm zaspala...user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
22.12.2010 1:02:44   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Ja zdej mam CR kr obevzn, pa tud za sterilizacijo se bom kr odločila, samo se morm še pozanimat kako je s tem v KR.
Sm pa 1. otroka imela 1 dan na intenzivni in ga 1. dan sploh vidla nism user posted image .
Sej ta budnost je drgač super, po drugi strani pa - kaj če me panika zagrab user posted image , k v 2. me je na operacijski in po pravici mi je kr pasal da sm zaspala...user posted image

Eh, pomoje tud sterilizacijo opravijo v KR, ni nič "težjega" od CR (se mi zdi, no user posted image ).
Joj, groza bit en dan brez user posted image , sploh 1. dan (in pri prvem verjetno tolk bl). Men je blo grozn že, ko so ga ene pol urce po porodu odnesli (je čudno dihal), pa so mi hitro prišli povedat, de je vse OK in sem ga dobila k sebi takoj zjutraj po njihovem "kopanju" (rodila sem ponoči). Pa ko je bil en dan skor ves čas (razen za dojit) pod lučko user posted image . Prav nč fajn, res user posted image .
Na paniko pa sploh pomislila nisem user posted image pa je čist normalna reakcija, se mi zdi. Sam bi vseen hotla bit "pr seb". No, upam, de mi ne bo treba o tem razmišljat, de bo to pot še "enostavneje" kot prvič user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
22.12.2010 8:57:28   
pinkalonca
evo jst še vedno kindrjajčk user posted image danes posvetovalnica - nič novega ampak HB zadnjič da sem čakala na ambulanto user posted image pa HB se od zadnje posvetovalnice nisem nič zredila - wooohooooo user posted image user posted image user posted image

Peli jst sm zdele na +8 kg user posted image
Nina pozdravi se user posted image pa vsi ostali ki bolehate seveda tudi user posted image
danes bom na polno počivala ker sm bla včer preveč pridna user posted image lepo se mejte, če bo kej novga se pa tipkamo user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
22.12.2010 9:41:51   
DeVilla
Evo, moj dan D.. Včeraj mi je za en oreh čepka odletel, tako da danes samo prisluškujem sama sebi, kaj dogaja... Pa ni nič konkretnega. Pa še pregled pri mojmu G imam popoldne... Bomo videli, kako in kaj... user posted image

Jaja, kilce - cca. + 11 kg user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
22.12.2010 10:00:04   
DeVilla
Evo, sem še mlace osvežila svoj ticker, da bo bolj v skladu s prihajajočimi prazniki... user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
22.12.2010 11:04:26   
antoninap
DeVilla, vso srečo, če se boš počasi odpravila v Rim! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam v 34. tednu 8-9 kilogramov več kot pred nosečnostjo. Mi nekako še kar ratuje ohranjat v mejah, ker jih je bilo že pred začetkom malce preveč user posted image

Jaz že odštevam zadnje dni, tako do novega leta kot tudi do porodniške! user posted image Tako da se vam pri kavicah v januarju definitivno pridružim user posted image

Pa spet eno vprašanje ... kako hitro po porodu izbereš pediatra in kako hitro moraš it na CSD (?) poizvedovat za vrtec?

Pa en čajček za vse prehlajene! user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
22.12.2010 11:12:04   
trsica
Jaz imam v 33. tednu +9kg. user posted image
kako je zdaj z izbiro pediatra, ne vem. Pri ta prvem (l. 2004) mi ga je vpisala patronažna.
Za vrtec tudi ne vem. V Kranjskih vrtcih je, kolikor vem, dovolj prostora (vsaj v Najdihojci).

antoninap, za vrtec greš na občino, ne na CSD.

< Sporočilo je popravil trsica -- 22.12.2010 11:13:04 >

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
22.12.2010 11:22:55   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Evo, moj dan D.. Včeraj mi je za en oreh čepka odletel, tako da danes samo prisluškujem sama sebi, kaj dogaja... Pa ni nič konkretnega. Pa še pregled pri mojmu G imam popoldne... Bomo videli, kako in kaj... user posted image

In kako ta čep izgleda? Jst v prvi nosečnosti nisem nič opazila, razen roza izcedka. Me pa firbec matra...

VSO SREČO in upam, da bo tokrat šlo zares. Vsaj ponavadi, če se čep odlušči je potem hitro. Da ne boš več dolg kinderjajček!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

prehranska dopolnila
Lelly28 RR

Ali jemljete prehranska dopolnila?

da (17%)

ne (67%)

le tiste, ki mi jih predpiše zdravnik (17%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!