Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: trsica Kdaj ste zmenjene za sredo? Jaz imam okrog devetih pregled, potem sem mislila še na CSD oddat papirje, pa mi mogoče celo uspe priti do Carniole. Okol enajstih, jaz bom pa že okol devetih v KR, mam ene par opravkov. Pokliči/SMSjaj, ko boš fertik . Iskrca, ti kr uleti, ni treba sam na diplomo mislt Peli, krasne stvari se dobijo za jest ja, bomo še zate kaj not vrgle Decebrki - luna dela za vaju!!! Prvič po cca. 360 letih je polna luna na solsticij pa še mrknila bo - pomoje vas bo vse nagnala v Rim . No, razen če bi DeVilla res do nedelje čakala. Poj pa za nedeljo navijamo . Lepo, mirno noč in lepe sanje vsem! IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Peli, krasne stvari se dobijo za jest ja, bomo še zate kaj not vrgle SUPER , pa še men se ne bo nikjer poznal . Drage moje so , a ste se velik zredile čez nosečnost? Jest sm na 7+, v prvi nosečnosti sm jih prdobila 22, v drugi nosečnosti pa 20... sm pa spet na dobri poti . Pa ne mi govort kako grejo kilce potem dol, pa dojenje pa to , sam kaj, ko sm v bolniški se ne giblem kej dost, moj naboljši prijatelj pa je hladilnik, vsakič ko mi je dolgčas grem pogledat, če je tam not kej novga. Pa še Miklavž nam je take zaloge naredu . Nina33- vau, tole so pa kr dobre mere . iskrca - nimaš se kaj sekirat - nekaterim res šola nič ne pomaga, al človek je, al pa ni za določeno delo. Je pa zanimivo, kako se šele ob tvoji odsotnosti pokaže kako pomemben si, čeprav tega prej nihče ne opazi. De Villa - res si faca, navijam za 26.! Jej, jej, ta forum, ga pa ornk biksa, dobr da nism pozabla kopirat...
|