|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
17.12.2010 20:19:57   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

hehe Nina ja se probam kukr tok redn javlat ampak mi čas tko hitr bezi.Drgač se uredu rihtamo.Mali zelo hitro raste nosimo že številko 68 user posted image Drugače je skos lačn in jeva na eno uro kar mi sicer ni problem razn zdej k imam vneti obe dojkiuser posted image In sicer kolobarje okol bradavic imam čist rdeče in zatečene.Polom.Krčki so se mal nehal ampak nč ne bom pohvalila ker je potem naslednji dan zmerej 100x slabše.Včerej smo prvič spali 9ur in to je bil cel luksuzuser posted image
Peli dobrodošlauser posted image

mi smo tudna 68 številki in pa kakšna stvar je že 74:), ej ne vem kaj so jim dal 13.10 v porodnišnici, da tko rastetauser posted image Kolk imate pa že kg?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.12.2010 20:22:02   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Dobro jutro, dober dan!

Tale RR mi nč ni več javljal prispevkov na to temo, tko da sem bla zdej par dni "odklopljena". Dobr da ne čvekate velik, da ni blo tok za prebrat.

A na občino je treba it pred PDP-jem za un denar? Jst ga v prvo itak nisem dobila, ker sem rodila novembra, začeli so ga pa dajat januarja naslednje leto. Sicer pa ga dobim v občini Šk.Loka.

Ma kera dobre izkušnje s kakšno babico ob porodu in s katero? Jst razmišljam, da bi se kej zmenila, sam nobene ne poznam.... Bi bil že skrajni čas, da začnem razmišljat o tem - pa kr čakam, da neham delat (še en teden pa bo).

v Kranju je zakon babca Marjeta Žlebnik, al neki takega je njen priimek!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
17.12.2010 20:25:26   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Sam pri tej Žlebnik Marjeti je tko, da ona ponuja storitev v paketu s predporodnim svetovanjem, pripravo, prisotnostjo na porodu, poporodnim svetovanjem... in je cena ubijalska!

Drugač pa po ceniku porodnišnice za prisotnost babice plačaš 200 EUR, kar bi bla zame recimo da še nekak sprejemljiva cena. Ampak če ne poznaš nobene, itak ne veš s katero bi se menil.

Nina, kako pa to, da si ti na občini že zdej urejala za ta dodatek?

drugače je zakon tud ena EVA, sam sem pozabila priimek.Je ful mlada,pa baje tud tko dobra k Marjeta.A Marjete pa ne moreš met sam pri porodu a kaj, sam v celem kompetu?Jaz sem imela pri porodu tud njo, no na koncu je bil tko carski rez,sam sem bla kr mal pomirjena k sem vidla da je ona v službi, k sem res same pohvale o njej slišala:)

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
17.12.2010 22:12:09   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pozdravljene!
Sm se odločila da se vam tukaj javim, saj smo gorenjske mamice itak v propadu, no zdej nekej z DeVillo poskušava reševat user posted image .

Pa za začetek par stvari o meni, imam dva sinčka, zdej sm v 3.user posted image , PDP mam 15.4.. Drugače sm Tržičanka, preseljena v sosednjo občino. Maladva mam v vrtcu, sama pa si ob dopoldnevih krajšam čas z RR, ker sm v staležu.

Mal sm vas pokukala za nazaj, pa vidm da vas je kar nekej že z user posted image , druge pa že skoraj na poti v Rim - SREČNO!

Všeč mi je tist link od baby handlinga, sm tudi sama oba sinova vozila v KR na fizeoterapijo, tko da mislim da s tem ne bo problemov, v materinsko pa zaenkrat nimam namena it.

Zasledila sm da je ena imela CR - a v KR?

ja jaz sem imela CR v Kraju

Smem vprašat kako je zgledal, ti dajo narkozo, a je tud možnost spinalne anastezije? Kako pa je po tem, smeš na noge pa v WC pa to? A te oni rihtajo? Kako pa je potem z obiski?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
17.12.2010 23:40:55   
Nina33
Čer!
Pridne čvekice user posted image . Pa hvala za link, DeVilla, bom šla pokukat user posted image .
Mišyka, sej v bistvu sem samo po papir šla, de ga izpolnim v miru (sicer so pa samo osnovni podatki, nič "hujšega" user posted image ), odda se po porodu, ja, skupaj s kopijo rojstnega lista - otrokovega sevede user posted image . Sam sem glih mem šla pa sem še ta ceglc vzela. Drgač so pa na CSD bili expresni - sem danes že odločbo dobila, pa dva dni nazaj sem oddala papirje user posted image . Glede babce: sem pa mislila, de je v teh 200€ vse vklučeno user posted image , tut te predpriprave user posted image Čeprav - men je še to preveč user posted image . Tko de se gremo tut to pot loto z babcami, sam zdej vsaj vem, de une user posted image ni user posted image . Pa BabyKitty me je osrečila z izjavo, de ne morš na slabo naletet - lepo vedet, res user posted image .
A, še eno vprašanje imam: a je kera že poklicala patronažno, za obiske pred porodom? Baje smo upravičene do enega, sicer verjetno to za prvorodke bolj prav pride, pa vseeno user posted image . Me zanima, kaj kej "zveš" user posted image .
Antoninap, tole krvavenje z nosu je pa zgleda hit sezone user posted image . Men se sicer HB ne vlije, mi pa skoz kapilare pokajo in mam hraste po nosu in krvavo, ko se obrišem user posted image . Mi je pa sluznoca fest otekla, si z Operilom (občasno) pomagam, de vsaj diham lahko. Pa dons me že cel dan neki grlo "praska", Apisirup žlampam kt en đanki, pa ni nč kej bolš, tko de... Upam, de mi z nosa ne bo začelo kej resno tečt, ker poj se pa tut men zna kr kri vlit user posted image . Drgač pa super za opravljeno MŠ user posted image in pa za skorajšnje štartanje dopusta/porodniške user posted image user posted image user posted image .
Zinchy, Lija - res imata velikana user posted image . Tale 13.10. je res sumljiv user posted image . Čeprav tut 2.12. ni slab bil, ne Babykitty, Tristan tut raste verjetno ko konoplja?
Kavica user posted image : Carniola, 20.,21.,22.12. (to še določimo, meni je vseeno), okoli 10-ih?:
- Zinchy + Mai
- Nina (+ mogoče Šimen user posted image )
- ostale se dopišite user posted image
Samo za 20. 12. nisem zase za uro zihr, ker imam vedno ene čudne ure posvetovalnico in ne bom do polosme v ponedeljek nič vedela user posted image .
Eko, zdej grem pa Pelijinima pobčema modra hlačke oblečt pa popraviti število user posted image in pričakovanih user posted image , sem včeri mal pozabla user posted image .
Pri nas pa tako lepo sneži...
Lepo, mirno noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
17.12.2010 23:42:27   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

DECEMBER 2010
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 9.12.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2 user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- kiara24, 26 let, PDP: 2.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 20.12., UZ: 21.12.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1user posted image , user posted image in user posted image , Kranj
- Mišyka, 29 let, PDP:22.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Škofja Loka

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- Peli, 28 let, PDP: 15.4.2011, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , okolica Nakla
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 16
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
2user posted image
4user posted image
11 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.12.2010 1:19:41   
Nina33
Hoj!
Moja nespečnost je že na Gorenjskih mamicah user posted image . Tko de bom še klele mal "reklame" naredla: gorenjske nosečke, ki ste že mamice - RES obstajajo tudi Gorenjske mamice user posted image user posted image user posted image .
P.S. Sicer mi je res mal shizofreno se na več koncev z enimi in istimi "zgovarjat" (če se bosta Mišyka in Tršica "opogumile", se bomo me že na treh koncih "srečvale user posted image ), ampak...Dolgčas mi pa ni user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.12.2010 1:21:21 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.12.2010 10:33:48   
zinchy
Nina jest v ponedeljek ne morm..lahko pa pol naslednje dni samo če se da kej kasnejša ura mogoče??Ker se mi zdi tko zgodej se mal mrz za vozičkat pa se midva sav bolj zaspaneta se ponavad se ne zrihtava do 10huser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.12.2010 11:08:32   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hoj!
Moja nespečnost je že na Gorenjskih mamicah user posted image . Tko de bom še klele mal "reklame" naredla: gorenjske nosečke, ki ste že mamice - RES obstajajo tudi Gorenjske mamice user posted image user posted image user posted image .
P.S. Sicer mi je res mal shizofreno se na več koncev z enimi in istimi "zgovarjat" (če se bosta Mišyka in Tršica "opogumile", se bomo me že na treh koncih "srečvale user posted image ), ampak...Dolgčas mi pa ni user posted image user posted image user posted image .

Jaz trenutno komaj obdelujem februarke, gorenjske nosečke in še dvojčke. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.12.2010 13:45:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
Nina jest v ponedeljek ne morm..lahko pa pol naslednje dni samo če se da kej kasnejša ura mogoče??Ker se mi zdi tko zgodej se mal mrz za vozičkat pa se midva sav bolj zaspaneta se ponavad se ne zrihtava do 10huser posted image

A se poj za sredo zmenva - jaz nekak upam, de bom v torek hitr fertik user posted image . Se pravi:
user posted image , Carniola, sreda, 22.12., okoli 11-ih:
- Zinchy + Mai
- Nina

DeVilla, če se boš odločila, de bosta čez rok - pridi/ta še ti/vidva do Kranja user posted image .
Tršica, mogoče še ti? Čeprav s parkingom je bolj tko-tko. Tam za (pomoje) Dalijem je ponavadi sicer frej, sam je 1€/uro user posted image . Drgač pa: sam de "obdeluješ" user posted image .
Lep snežen sončen dan vsem!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.12.2010 14:05:46   
Nina33
Pozabila vprašat: kje se pa Pinkalonca potepa? Po Rimu? Kakorkoli: vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.12.2010 14:08:04   
BabyKitty
Jst bi tud pršla... sam, ker so tok bedne temperature zuni, da z malim še nič nismo šli ven... razen en hitri skok nazaj v porodnišnico, ker mu niso sluha zmerl, ko sva bila še notri... vglavnem user posted image brez njega pa ne upam, ker potem z očkom doma lumpata k mene ni user posted image sm kr mal jezna ker je malega toook scrklal user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.12.2010 14:10:37   
Nina33
Oj!
Sej za sredo napovedujejo clo 7°C user posted image . Ampak tudi dež na žalost. Pa fanta nej se kr crklata, je bolš "preveč" v to smer kt v drugo (de se ne bi "znala" cartat/razvajat). user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.12.2010 14:45:07   
pinkalonca
evo mene še vedno 2v1 user posted image user posted image user posted image skoz po malem dogaja ampak nič pretresljivega user posted image mali je živahen na polno, mi je tako ali tako G reku da če ga ne bom dobro čutla da moram takoj pridit v P...

lep vikend vam želim, na kavici se vam ne morm pridružit ker sem še vedno odvisna od prevoza user posted image bom potem s štručko prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.12.2010 16:26:54   
zinchy
BabyKitty jest te dni k je blo hudičev mrz sm dala kr prevleko za dž čez voziček in sem lepo okol skakala.Maiu je blo pa tut fajn toplo notr ker mrz ni zravn pršu.
Nina potem pa vea v sredo!user posted image Midva prideva user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.12.2010 18:06:33   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

DeVilla, če se boš odločila, de bosta čez rok - pridi/ta še ti/vidva do Kranja user posted image .

Lep snežen sončen dan vsem!

Uf, nič ne obljubim, ker se zdaj moj dragi z mojim avtom okol vozi in sem čist od njega odvisna, pa še težko dolg časa sedim... Bom rajš pol pršla, k bom že bolj v "šlang" verziji z dodatkom... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.12.2010 18:19:24   
BabyKitty
zinchy saj tako sej ga tud jaz že peljala vn... sam se mi zdi da nima nč od tega če je v tisti plastiki not... jst pa tud ne uživam lih v tem mrazu zuni... user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.12.2010 22:08:28   
Peli
Joj, kok sm vam fouš za vozičkanje, jest bi tud, mi je kr dolgčas ko sm sama doma, maladva pa v vrtcu. Vreme pa res ni najbolj prijazno za mejhne user posted image . Mi smo sli dopoldan mal na sneg pa ta večji je bil čist navdušen nad "lopatkanjem", ta malmu pa ni za sneg, sm se še jest dričalauser posted image . Ta teden mam maladva še v vrtcu, no ta večjega samo 3x, potem pa so PRAZNIKI user posted image , sm čist navdušena, se mi zdi da odkar mam maladva je med prazniki tako dobro vzdušje. Danes smo že postavl smrekico in jaslice, pa mali ni dal miru, smo moral dat tud Jezuščka v jaslice, ta večji je že sanjal od polnočnice in da potem Božiček pride... čeprav mamo samo Miklavža user posted image

DeVilla in Pinkalonca - vama pa vedno bolj kaže da bota mele "jaslice" kr v porodnišnici, a bota počakale da bo Božiček nosil?user posted image

Kofetkarce uživejte, sicer pa se tko še kej javm, LP

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.12.2010 23:36:51   
DeVilla
Bila na pregledu v LJ P in prišla domov. Se nič ne dogaja... user posted image Nič popadkov, odprta 3 cm in to je to... Čiči pa čaki...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.12.2010 22:23:39   
Nina33
Čer!
Decembrki - kako kaže? user posted image
Sneg (in mraz še bolj) je pa za male user posted image zoprna zadeva, ja, sam poj, ko mal zrastejo user posted image user posted image user posted image snow-diving!!! user posted image user posted image user posted image Sicer je poj tulba, ko začne zebst pa ne ve, kaj nej zdej - al šu notr pa se pogrel al stisnu zobe pa ostal zuni user posted image No, poj kt se enkrat začne dret, je itak že prepozno - mama zve, de ga zebe in ga not pobaše user posted image zverinco user posted image
Jaz pa upam, de me tale prehlad (al karkol že je, zdej me že ušesa fajn bolijo user posted image ) čimprej zapusti. Mam tale teden kr pestro napovedano pa bi rada maksimalno uživala zraven user posted image .
Nč, grem počas pod kovter, knjigo brat. Sej bi napisala, de grem spat, pa me spanec nekam ne mara user posted image . Pa zjutri morm zgodi vstat de čimprej posvetovalnico skoz dam.
Lepo, mirno noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.12.2010 8:46:07   
pinkalonca
decemberčki si ne upajo na tak mraz pridt user posted image user posted image še vedno 2v1, za mano pa sta 2 noči menstrualnih bolečin, očitno se nekaj pripravlja ampak kdaj bo pa pripravljeno je pa skrivnost user posted image user posted image user posted image

lepo bodite user posted image user posted image user posted image se še kaj javim čeprav upam, da naslednjič že z lepo novičko user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.12.2010 10:17:26   
lija30

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

Pozdravljene!
Sm se odločila da se vam tukaj javim, saj smo gorenjske mamice itak v propadu, no zdej nekej z DeVillo poskušava reševat user posted image .

Pa za začetek par stvari o meni, imam dva sinčka, zdej sm v 3.user posted image , PDP mam 15.4.. Drugače sm Tržičanka, preseljena v sosednjo občino. Maladva mam v vrtcu, sama pa si ob dopoldnevih krajšam čas z RR, ker sm v staležu.

Mal sm vas pokukala za nazaj, pa vidm da vas je kar nekej že z user posted image , druge pa že skoraj na poti v Rim - SREČNO!

Všeč mi je tist link od baby handlinga, sm tudi sama oba sinova vozila v KR na fizeoterapijo, tko da mislim da s tem ne bo problemov, v materinsko pa zaenkrat nimam namena it.

Zasledila sm da je ena imela CR - a v KR?

ja jaz sem imela CR v Kraju

Smem vprašat kako je zgledal, ti dajo narkozo, a je tud možnost spinalne anastezije? Kako pa je po tem, smeš na noge pa v WC pa to? A te oni rihtajo? Kako pa je potem z obiski?

jaz sem imela epiduralno od 2 popoldan, ker sem hotela itaknaravno roditi.Sam pol se malček ni spustil in so mi samo povečali dozo oziroma nekaj dodali,tko da imela sem spinalni blok, ker sem hotela biti pri zavesti, ko bom rodila.Je bil moj tudi lahko prisoten pri CR,je pri moji glavi sedel.2 dni sem bila potem na intenizivnem oddelku.Jaz sem prišla na oddelek ob 22 zvečer, vstavljen sem imela kateter za lulanje.Potem zjutraj se sestre umijejo spodej kar v postelji,pa vložke ti tud one menjajo.Sam sem pa zjutraj že vstala iz postelje,pa mogla it skupaj s sestro do umivalnive,da sem si zobe umila.Drugi dan je bilo isto, s tem,da sem šla lahko potem že delno pod tuš.Ko pa sem prišla na na navadni oddelek, pa vse normalno.Res,da je na začetku še malo bolelo ko sem hodila.Obiske imaš normalno, moj je bil pri meni od 14-17, tko kot so obiski, starši pa so prišli za dobre pol urce.Otročička, ti pripeljejo vmes malo pokazatže zjutaj, da ga probaš dojit, potem ko so obiski, ga imaš skoz v sobi, potem ga pa spet odpeljejo!
Te zanima še kaj?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.12.2010 12:26:44   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

decemberčki si ne upajo na tak mraz pridt user posted image user posted image še vedno 2v1, za mano pa sta 2 noči menstrualnih bolečin, očitno se nekaj pripravlja ampak kdaj bo pa pripravljeno je pa skrivnost user posted image user posted image user posted image

lepo bodite user posted image user posted image user posted image se še kaj javim čeprav upam, da naslednjič že z lepo novičko user posted image

Dajmo pinkalonca. user posted image user posted image user posted image A moramo še bolj navijat, da bo dete končno prišlo ven. user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.12.2010 15:04:27   
antoninap
Dober dan user posted image

Mi smo danes dali čez ultrazvok in je vse videti ok. Punca je že v pravi legi, upamo, da tako tudi ostane. Pri 34. tednih je težka 2338g, kar mislim, da je v redu. Vprašala sem še za streptokok B in je dr. Reljić mnenja, da test ni potreben. Če bi se kasneje pojavili kakšni izcedki, pa bi se lahko opravil test. Dr. Reljić vedno deluje tako na "easy" user posted image

Po ultrazvoku sva šla z user posted image   na upravno in zdaj sem tudi uradno "stalna" Gorenjka Potem sva pa šibala še na CSD in uredila priznanje očetovstva, izpolnila vlogo za zavitek in vprašala, katere pole vse morava še izpolnit. Full so bili vsi prijazni, presenetljivo, ponavadi so na teh uradih vsi tečni ali pa se jim ne ljubi odgovarjat user posted image

Doma smo ravno pomljaskal lazanjo, prva runda božičnih piškotov je pa tudi že skoraj fertig ... zelo produktiven dan user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 20.12.2010 15:08:17 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.12.2010 15:12:34   
DeVilla
Jest še vedno kinderjajc... user posted image   Sploh ne vem, al naj bom vesela tega al naj si želim, da se čimprej konča. V sredo imam spet pregled - ravno na PDP... Zdaj si v bistvu želim, da bi rodila na 26.12., ker imam prvi dve že rojeni na 26.dan v mesecu... user posted image  Klinc, če brcko tolk časa vztraja v mojmu trebuhu, pa naj bo še 4 dni čez rok!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?