|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
20.12.2010 13:00:37   
Akilene
Ja, seveda 5 kg je preveč, moj ginekolog bi me TAKOJ dal na oddelek. Ampak jaz sem že itak čisto paranoična zarad teže...user posted image , ne bi jih rada poslušala...Ja, bom mogla tudi jaz kak sadni dan vpeljat, spet FUL jem in se ne upam tehtat.

Streptokok -  nekje sem prebrala, da je lahko posledica oralnega seksauser posted image , no pri meni ni za skrbet, imam prepoved kakršnekoli spolne aktivnosti...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.12.2010 13:04:02   
tanjusi
treptokok -  nekje sem prebrala, da je lahko posledica oralnega seksa , no pri meni ni za skrbet, imam prepoved kakršnekoli spolne aktivnosti...

To sem tudi jaz brala ja... mislim, da tudi pri meni ni straha, samo bom vseeno šla na ta test po vsej verjetnosti...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.12.2010 13:16:34   
Heilie
Čau punce!!

Jaz glede streptokoka še nisem razmišljala, bom malo vprašala ginekologa kok se splača. Samo kakor vem, ni šla nobena od punc, ki jih poznam. Pa baje je tudi če si okužen samo 10% možnosti, da preneseš na otroka...tako da kar ne vem.

Me pa zanima, kako ste kaj s posteljnimi aktivnostmi? Vsaj tiste, ki nimate prepovedi user posted image
Ker meni ni še nobeden nič rekel, da ne bi smela. Pa tudi hormončki naredijo svoje, tako da...user posted image
Edino domišlijo že rabiš..

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.12.2010 13:17:00   
Akilene
Sicer pa sem bila danes že na CSD, dobila papirje za porodniško, izpolnjene moram vrnit še letos, razen priloge, kamor mi mora delodajalec vpisat še decembrsko plačo, to pa seveda ne more prej kot januarja.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.12.2010 13:20:53   
Akilene
posteljne user posted image  - jih nimam, sprijaznjenauser posted image , pomirjena, itak sem mali sodček, se ne počutim spolno privlačno s temi kilogrami. Še vidim se ne več dol spoduser posted image , tako, da je depilacija že pravi podvig , pa še to je bolj "na hitro" in površno...no, toliko, da ni pragozda. Bo pa potem bolj luštno.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.12.2010 13:46:55   
tanjusi
Posteljna telovadba odpade ... se pa že potrudimo, kako si rekla Heile malo domišljije pa gre user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.12.2010 14:27:33   
Poli_H
Dan punce, 1, 2, 3 in vikenda več ni... Pa brez panike, ta in naslednji teden smo ob petkih fraj, tak da gremo z malo boljše volje v ponedeljek v službo user posted image

tanjusi hvala na skrbi. Sem se ogromno pogovarjala naokoli, tudi z mamicami in mamicami na poti, pa so me vse pomirle. Dejansko je najvažneje, da sploh čutim. Pa mala mi je čez vikend par oring brc dala, tak da - vem da je tukaj user posted image  Imam pa v četrtek KONČNO UZ, pa bomo še tam pogledali, če se kaj dogaja user posted image

Punce, ta moja prijateljica ki je v petek rodila - ob 8.30 jo je peljal noter, ob 12.25 je že rodila user posted image user posted image user posted image  express delivery user posted image  Tako da - še je upanje za nas user posted image  Pa je tudi prvorodka... Je pa se odločila za EA, pa ji ni niti malo žal...

Khm... kaj se to menite o streptokokih? user posted image  

user posted image  u jaaaaa user posted image  glede na to, da sma zdrave ko ribe, si pa damo duška. Ko pol pa bo nekaj časa mir ja... Sicer dobro, nekih vragolij ne počenjamo, samo... user posted image

Smrekica - po tradiciji jo postavljam na predbožični večer, torej v petek. Potem sledi večerja z vso družino (beri 10 ljudi, od tega 2 nosečki), ko so bušijo polni se posedemo okoli drevesa in odpiramo darila, še malo druženja, potem pa običajno z baklami na pohod k polnočnicam. Ampak letos bom mislim da zadnji del morala opustiti... Okrašeno pa imam stanovanje od vikenda pred prvo adventno nedeljo...

Maksimalno lep začetek novega tedna, razvajajte se!!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.12.2010 14:42:36   
SaMaa
Živjo punce,

joj kako sem imela jaz včeraj zatečene noge. Grozno je blo za videt, prsti so bili kot eni čevapičiči in pomoje je to samo od prehitrega pridobivanja kg. A kaj ko je vsa hrana takooooo dobra.... mnjami......

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

A ve kdo če je Ikea odprta v soboto 25.12

Tko na pamet ne.... ker v Avstriji še bolj praznujejo Božič kot miuser posted image

Vse je zaprto, se mi zdi da še 26.12. (itak je nedelja), ker praznujejo sv.Štefana. Avstrijci so ful verni.

IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Čau punce!!

Jaz glede streptokoka še nisem razmišljala, bom malo vprašala ginekologa kok se splača. Samo kakor vem, ni šla nobena od punc, ki jih poznam. Pa baje je tudi če si okužen samo 10% možnosti, da preneseš na otroka...tako da kar ne vem.

Me pa zanima, kako ste kaj s posteljnimi aktivnostmi? Vsaj tiste, ki nimate prepovedi user posted image
Ker meni ni še nobeden nič rekel, da ne bi smela. Pa tudi hormončki naredijo svoje, tako da...user posted image
Edino domišlijo že rabiš..

A to je tista bakterija, za katero te na koncu nosečnosti testirajo (samoplačniško)? Če je to to, potem jaz grem, ker mi je G to ful priporočala, se bom pa še na naslednjem pregledu bolj pozanimala, kaj in kako.

Posteljne aktivosti mi izvajamo, samo z malo domišljije. Meni se zdi, da sem s tem trebuščkom še bolj privlačna, čeprav se moj ne strinja z menoj user posted image   sem pa na enem forumu prebrala, da naj bo sperma(če pride do izliva v nožnico) pospešila porod in morebitno prezgodnje rojstvo otroka, vendar res ne vem kako je s tem.

Kosilo je tudi že narejeno, bo pa sirov burek.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.12.2010 14:56:43   
inia
Evo tudi jaz sem iz pregleda. Pupa vredu, se je že na glavico postavila. Vrat dolgi 4,5 cm, tako da ni panike. Komentar je bil samo "u ta pa res miga". In res, dan in noč, da se že včasih prav čudim, če ta otrok kaj spi notri. Bomo videli kako bo ko bo ven prišla.

Sem se pa tudi jaz zredila nenormalno, ampak meni noben nič ne reče. Skupaj že 15+. Mene samo vpraša koliko imam, si zapiše in to je to. Še nikoli ni nihče rekel nič glede kg, niti prvič ne pa sem bila tudi na +25. Res zanimivo kako različno gledajo.

Streptokok bom jaz šla. Bi pa naj se res pogosteje prenašal preko oralnega seksa, ampak je problem, da če ga imaš enkrat se ga ne losaš kar tako in ti lahko izbruhne tudi med nosečnostjo. Tudi če nimaš spolnih odnosov. Baje.

Sem pa danes vprašala za epiduralno mojo g. in je rekla, da je to ok zadeva, ampak da je v Celju ne izvajajo, ampak samo ultivo. Haloooo!!!!!! Me je presenetila. Kot da so za na luno. Ok bi razumela, da jo imajo samo dopoldne oz. kadar je na voljo anstezist, ampak meni je ženksa rekla, da je sploh ni! Na strani od porodnišnice pa piše da jo. Ko sva pa klicala v porodnišnico nama je sestra rekla, da naj kar anestezista pokličemo in se z njim dogovorimo kako in kaj.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.12.2010 17:17:29   
*Ninočka*
Ma, zakej vedno neki zaj..., ko hočem citirat besedilo od katere...

V glavnem, zredila sem se skupaj za 12 kg. Po moje ni problem ta skupna teža, pač pa dejstvo, da sem samo v zadnjem mesecu pridobila 5 kg. Sicer vem za krivca, pa pustimo zdaj touser posted image
Zdaj se moram psihično pripravit, da se med prazniki ne bom nažirala, da se bom morala odpovedat taščinim sladkarijam na 100 in 1 način. Drug teden pa me še moj v terme za par dni pelje in ja, bo kar muka.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.12.2010 21:26:49   
rožica86
Ojla!

Lohka gremo na kavico po materinski šoli, sam zmenmo se kdajuser posted image user posted image ...
Ne da se mi pisat... punce fajn se mejte, jaz pičim spat...

LP

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
21.12.2010 7:52:34   
SaMaa
Dobro jutro,

danes sem pa prva user posted image user posted image user posted image

5ra8 kaj pa zajtrk?? user posted image

Drugače se moram pa glede hrane tudi jaz prav pošteno nazaj držat, ker bi samo jedla in jedla.

No sedaj pa pičim delat, do 11.30 je kratka....

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 612
21.12.2010 9:50:51   
discoamela
Dobro jutro!!
Še ena neprespana noč je za mano.. me user posted image  tako intenzivno brca cca vsaki 2 uri se loti in ima cel žur notri, da res ne morem spat. Se mi zdi da še najlepše spim na hrbtu, ampak kaj ko odsvetujejo in opažam, da kadar čez dan ležim na hrbtu mi rata slabo – se mi zavrti in pospeši srčni utrip, pritisk… ko sem pa na boku me brca točno tam kamor se uležem – kot je ena napisala – že proti hrbtu brca!? Torej lega je definitivno še vedno »na komot« čez cel trebuh prečno (bdw – zaradi tega je moja mami z mano morala na carski, he he, vsaj vemo po komu je). Vseeno ga nagovarjam naj že enkrat zamenja pozo, če ne bo fasal ko pride ven ;) se mi zdi da se me sploh ne boji, ne mene ne mojih »groženj«..user posted image
Na to testiranje bi šla tudi jaz. Bom vidla kaj mi bo svetovala naslednjič G na pregledu… posteljne aktivnosti pa zaenkrat nisva opustila, čeprav so res dosti bolj redke kot na začetku nosečnosti..takrat me je G prestrašila s tisto nizko ležečo posteljico in imam bolj jaz to v glavi, kot da bi bilo kaj narobe, pa se malo izogibam.. se pa znajdeva na druge načine, tako da ni panike .. pa še opažam, da me moževa sperma moti – mi poruši tisti ph in pol imam vnetja..u bogi on z mano! Prej sva  uporabljala kondome, da ne bi zanosila, zdaj ko bi lahko »na komot« pa mu spet ne dovolim zaradi teh vnetij…
Jaz opažam, da sem začela bit bolj sitna kot sicer..do sedaj nisem občutila, da mi je težko,  sem lepo prenašala nosečnost, zadnje dni (mogoče zaradi gužve in snega in vse skupaj) sem pa brez potrpljenja, vse mi je odveč, če se moram kam odpravit – po nakupih npr. 3x premislim če je res nujno, če ne sem raje doma…težko stojim v vrstah, ne morem dočakat da pridem na vrsto ampak sopiham sama sebi in si mislim, kako bi najraje vse pustila in šla… pol se mi pa najdejo še kakšni polži pred mano in blablabla 10min..pa znorim.user posted image Ne vem na koga sem takrat bolj jezna : na trgovko, na stranko al sama nase ker sem sploh prišla… :/ to ne bo dobro…  sem pa dežurni šofer ta mesec, moj je namreč marca mesca peljal v naselju prehitro in so mu poleg denarne kazni in odvzema točk, vzeli še za 1mesec vozniško…zjutraj ga pelje oče v službo, popoldan ga pa grem iskat jaz, pa tamalega v vrtec/z vrtca, po trgovinah, opravkih,…niso lahke.
Zaenkrat še ne zatekam, je pa res da precej hodim čez dan in sem nasploh aktivna v hiši, v prvi nosečnosti pa sem v 30.tednu imela že št.noge 40 (drugače imam 38), je pa res da je bilo poletje in sem precej več lenarila in ležala… zdaj ni cajta.
Grem počasi pripravljat kosilo..pojma nimam kaj bom kuhala danes..user posted image user posted image
Bodte fajn!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 613
21.12.2010 11:05:57   
naja17
Ojla...

Ste pa čist vse izgubljene user posted image Jaz pa, kot vsako jutro, pokonc že od 6.30...

Končno sem se prebila skozi temo o mutsy vozih (60 strani user posted image ), sem ga pa včeraj naročila user posted image in sicer samo ogrodje + košaro + lupino, športni del bom naknado... Končno so se začeli nakupi tud pri nama user posted image ... Čeprav mojemu je še kr prezgodej user posted image user posted image user posted image Tega je strah, ko user posted image user posted image user posted image

discoamela - daj nooo, na izi si ga vzemi, naj te ne ganejo tolk... Jaz sem pa prov taka kul no, moram rečt, no sej zabaše vsake tolk, to pa na svojga stresem user posted image

gibi - moje dete nima miru... ne brca, to ga res muva na ful user posted image ...

Tiste k maste že otroka, recimo sanja pa tina, kako Nal in Lana pričakujeta bebo? Namreč od mojga nečakinji, ena 6,5 let - ful navdušena, me skoz boža in objema, druga 4 leta pa se me tud pipnit noče, prov slabe volje rata, ko ji kdo reče, če bo pobožala trebuščka, v tistem trenutku je "pusti me, zaspana sem...." user posted image Je pa res, da je večja bolj moja, mlajša pa bolj njegova, pa se mi zdi, da je ljubosumna, da bo pa njen striček mel še nekoga za ckljat, ker ta večje tko nkol ni (on pravi, da sta nekompitibilna user posted image )... Kaj pravte?

kosilo danes - ostanki, pr nama nkol konca user posted image ... Mišljena je bla pa pica z bržolo in pečeno papriko, bo pa to jutri no...

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.12.2010 11:28:57   
tanjusi
Tiste k maste že otroka, recimo sanja pa tina, kako Nal in Lana pričakujeta bebo? Namreč od mojga nečakinji, ena 6,5 let - ful navdušena

Jaz mam 9 in 12- letnika pa je 9 letnik zelo navdušen, pa sprašuje, pa me boža...v glavnem ga zeeelo zanima, ta večji pubertetnik pa na vse skup gleda z distanco, saj tudi kaj vpraša pa komentira, ampak ne tok ko ta mali , mislim da je oba lani zelo prizadelo, ko sem izgubila malo pikico v 8. tednu...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.12.2010 12:39:27   
thunder
Jaz imam 10 in 5-letnika. Oba sta full navdušena - božata, pojeta, ... ni da ni user posted image .
Drugače pa žur v trebuhu. V petek smo meli zaključek in jaz nosečnica sem ga žurala do 5-ih zjutraj (plesala, pela,non-alko...) skratka uživala sem 300/h. Presmejala sem se tolk kot že dolgo ne. Res je blo fenomenalno. Edino kar sem pol rabla - tri dni da sem se naspala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.12.2010 13:30:58   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Sma si to lahko privoščla, ker je res velik prostor. Jedilnica s kuhinjo je take krem barve z rahlim odtenkom na rdečkasto. Wc temno rjav, kopalnica drap, hodnik svetlo plav, spalnica ma eno steno bordo rdečo, ostale čist svetlo rozkaste, otroška oz. zaenkrat še delovna soba je pa oranžna user posted image  Tak da barve povsod user posted image  In fajn je!

MI2 sva tudi barvala najino novo gnezdece. Dnevna soba je v barvi šampanjca. Zelo neopazno - skoraj kot bela, čeprav za odtenek drugačna barva - tok da ne zgleda čist sterilno. Spalnica je samo ena stena v olivno zeleni barvi in v otroški sobi je le ena stena v marelični barvi. To je kompromis, glede na to, da moj uživa v barvah, jaz imam pa raje kar belo.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.12.2010 14:57:17   
Lun1ca
Danes sem se pa celo spravla po trgovinah. Sm šla za mojega kupit za božička.. madonca sm prav zmantrana user posted image ko da bi ne vem kak fizično delala..
No zdaj sm vse še lepo zavila in natiskala nalepke z imenom. Zdaj pa hitro skrit predno pride domov user posted image In tak ko sm zadne čase sklerozna, upam, da ne bom do Božiča pozabla kam sm darila skrila user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.12.2010 16:29:20   
lina10
Evo še jaz iz pregleda vse o.k., pridno rasteta težki približno nekaj čez 1200g,ni velikih razlik med njima sta skoraj identične po meritvah, samo leva se je zopet postavila na ritko ta desna pa je glavična upam ,da se bo še kaj premislila pa da se obrne nazaj na glavično vstavo, bo lažje za rodit dobila sem tudi že napotnico za porodnišnico in za rešilca,samo sem pa staknilas vnetje in sem dobila vaginalete dvojne ene sem morala plačato 5 eur.
Naslednji pregled imam 13.1.2011, zredila se pa od prejšnjega pregleda nisem nič tako da me je sestra pohvalila samo vse se sedaj nabira v trebuhu se mi že fino pozna kako še bo.user posted image ,sedaj sem po kilaži + 7kg,kot pred IVF postopkom.Stare hlače še oblečem samo jih komaj zapnem čisto pod trebuhom ampak za kakšen teden bodo še dobre.
lp pa srečno ostalim nošečkam,posebno tistim ki ste še bolj na začetku šele sedaj vidim kako hitro čas beži še malo pa smo že me na vrsti a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.12.2010 16:45:57   
Akilene
POlna luna seka na polno..neprespana, utrujena, sitna...bila pri frizerju, popoldne pa zabila ob sinovih nalogah...

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.12.2010 17:57:35   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: lina10

zredila se pa od prejšnjega pregleda nisem nič tako da me je sestra pohvalila samo vse se sedaj nabira v trebuhu se mi že fino pozna kako še bo.

Pa to meni ni jasno no user posted image Ti maš dve notri, me pa po enega pa po 5kg v enem mesecu? Kak recept (po možnosti, da vsebuje sladko user posted image )?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.12.2010 17:59:02   
tanjusi
bila pri frizerju, popoldne pa zabila ob sinovih nalogah...

Frizura uspela ?
Drugače pa tudi jaz preživela popoldan ob sinovih nalogah, oz. učenju .... ma taa večji je čisto iks za matematiko že iz prvega razreda in je grozno, v glavnem po eni uri sva oba izčrpana, on od dela, jaz pa od živcev, ko mu ne spravim kaj v glavo user posted image ....
Ma bomo že..
Drugače so mi pa zdaj bolniško podaljšali do porodniške user posted image , vsaj nekaj ...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.12.2010 18:05:02   
Klemy82
Hej, čist na kratko se javim, ker sem čist okupirana... ma vse živo, od raznih davkov in dohodnin, papirologija taka in onaka, pač, zdaj ko imam čas se s tem ukvarjat, bi rada vse pokupčkala in na kup dala, da ne bom potem zadnje tedne pred porodom letala okoli user posted image ... plus, nekaj razmišljam, da bi odprla s.p., ampak pssssst, to je še v fazi razmišljanja in tuhtanja, kako vse spravit legalno in po reglcih skozi... mrbit pa rata.user posted image
Bodite v cvetju pa se tipkamo.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.12.2010 6:34:06   
lina10
Naja 17 ne vem kako to da se ne prime nič verjetno se bo proti koncu bolj nabralo drugače pa jem kar mi paše ne gledam na to,samo res pa je da ne jem preveč sladkarij razen čokolade kadar imam kakšen napad na sladko, ker po pecivu ali pa skuti me nenormalno boli zgaga,pa jem tudi zvečer kadar mi paše ne glede na uro.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.12.2010 6:56:41   
naja17
Jutro....

No, dones bi pa še mal spala, pa čakam nečakinjo, da ji mal slovo razložim... Kao sej si mela 5, me boš učila... Sem se mogla hvalt, zdej pa mam user posted image

lina - blagor ti... pa da se upreš, ker te zgaga peče... men tud to ne preprečuje user posted image

Včeraj sem mojmu dopovedvala, če je njemu jasno, kolk bova midva drug mesec zapravla, glede na to, da nimava še nič, pa je reku, da kaj pa en pajac.... user posted image user posted image user posted image ... Sem ga kuj ustavla, kaj en pajac, k ti ga bo dete polilo od bolnice do doma? Pol je reku, ok 10... Sem rekla, aha, si videl zadnjič cene? Ja 10 eur... No in to je? Pol sem pa začela naštevat še vse ostalo, se je počas nehal hecat z mano....
No, včeri sem ugotovila, da so v vreči k mi jo je dala kolegica, 4 pajaci oz. kominezončki, trije roza in eden bel, tko da ena skrb manj, ne bom kupovala tega... Sem si obkroževala tisti seznam, z mame mislim da, ufff... S cunjami res ne vem kaj in kako? Nočem preveč, ker hitr prerastejo, nočem iz bolnice prnest otroka v ful prevelikh cunjah... Pravjo, da je dete velko, po moje se mi ne splača 50 kupovat? Ufff, to bo še pestro....

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?