discoamela
|
Dobro jutro!! Še ena neprespana noč je za mano.. me tako intenzivno brca cca vsaki 2 uri se loti in ima cel žur notri, da res ne morem spat. Se mi zdi da še najlepše spim na hrbtu, ampak kaj ko odsvetujejo in opažam, da kadar čez dan ležim na hrbtu mi rata slabo – se mi zavrti in pospeši srčni utrip, pritisk… ko sem pa na boku me brca točno tam kamor se uležem – kot je ena napisala – že proti hrbtu brca!? Torej lega je definitivno še vedno »na komot« čez cel trebuh prečno (bdw – zaradi tega je moja mami z mano morala na carski, he he, vsaj vemo po komu je). Vseeno ga nagovarjam naj že enkrat zamenja pozo, če ne bo fasal ko pride ven ;) se mi zdi da se me sploh ne boji, ne mene ne mojih »groženj«.. Na to testiranje bi šla tudi jaz. Bom vidla kaj mi bo svetovala naslednjič G na pregledu… posteljne aktivnosti pa zaenkrat nisva opustila, čeprav so res dosti bolj redke kot na začetku nosečnosti..takrat me je G prestrašila s tisto nizko ležečo posteljico in imam bolj jaz to v glavi, kot da bi bilo kaj narobe, pa se malo izogibam.. se pa znajdeva na druge načine, tako da ni panike .. pa še opažam, da me moževa sperma moti – mi poruši tisti ph in pol imam vnetja..u bogi on z mano! Prej sva uporabljala kondome, da ne bi zanosila, zdaj ko bi lahko »na komot« pa mu spet ne dovolim zaradi teh vnetij… Jaz opažam, da sem začela bit bolj sitna kot sicer..do sedaj nisem občutila, da mi je težko, sem lepo prenašala nosečnost, zadnje dni (mogoče zaradi gužve in snega in vse skupaj) sem pa brez potrpljenja, vse mi je odveč, če se moram kam odpravit – po nakupih npr. 3x premislim če je res nujno, če ne sem raje doma…težko stojim v vrstah, ne morem dočakat da pridem na vrsto ampak sopiham sama sebi in si mislim, kako bi najraje vse pustila in šla… pol se mi pa najdejo še kakšni polži pred mano in blablabla 10min..pa znorim. Ne vem na koga sem takrat bolj jezna : na trgovko, na stranko al sama nase ker sem sploh prišla… :/ to ne bo dobro… sem pa dežurni šofer ta mesec, moj je namreč marca mesca peljal v naselju prehitro in so mu poleg denarne kazni in odvzema točk, vzeli še za 1mesec vozniško…zjutraj ga pelje oče v službo, popoldan ga pa grem iskat jaz, pa tamalega v vrtec/z vrtca, po trgovinah, opravkih,…niso lahke. Zaenkrat še ne zatekam, je pa res da precej hodim čez dan in sem nasploh aktivna v hiši, v prvi nosečnosti pa sem v 30.tednu imela že št.noge 40 (drugače imam 38), je pa res da je bilo poletje in sem precej več lenarila in ležala… zdaj ni cajta. Grem počasi pripravljat kosilo..pojma nimam kaj bom kuhala danes.. Bodte fajn!
|