slama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Jutrčka! Kolk bi pa še jst spala... včeraj sem cel dan kuhala za delavce in sem še danes tak crknjena, imam pa bajto v razsulu, ful za spucat, še eno rundo posode za oprat od včeraj... prav dost imam že vsega. Jutri pa jovo na novo dalje... Ej, Lun1ca, jst sem tud pekla brownije včeraj, čokoladne z mandlji .. pa ni več kaj za pokazat, zmazano v 5 minutah. Midva pa morava smrekco še kupit, čeprav pojma nimam, kam bi jo dala, ... jst že 2 meseca živim v skladišču, povsod škatle pa pipe in ostala šara za kopalnico, celo en radiator imam tle zraven kavča... tako da se čedalje bolj celo nagibam k temu, da letos smrekce ne bo, ampak bom naredila eno dekoracijo iz suhih vej, tist vsaj lahko na komodo postavim... če najdem plac za miljavžnt enih knjig pa zapiskov in škatlic, ki se trenutno valjajo gor. edino, kar mi je ful fajn, je to, da bo moj samo 3 dni delal, potem imajo pa kolektivca, čeprav bo verjetno vsaj en dan dežuren, pa ok, zadnej čase se res ne vidimo kaj dosti... gre delat, pride domov, na hitro poje pa leti delat... zvečer se pa sam še zvrne v posteljo! Komaj čakam, da bo konec tega vsega! Nič, lepo nedeljo želim vsem! boga... natanko vem kako to zgleda. Po dveh letih je pri nas že mnogo boljše, a še vedno kar nekaj dela do konca ...
|