|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
12.12.2010 23:10:53   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Jst tokrat še nisem prišla do teh obrazcev, se pa spomnim, da jih je cel kup za izpolnit in da sem prvič tud sam gledala kaj vse je treba.

Jaz sem tut mislila, de bom zdej, v drugo, obvladala. Ja, sevede user posted image user posted image user posted image .

Meni se zdi, da starejša kot sem, bolj sem nepismena. user posted image

Sam, človk se res počut kt en idiot, ko se na tole birokracijo sprav user posted image . Sevede nisem še nič izpolnila - prelepo vreme user posted image . Sej mam še do srede cajt. Niti ne nujno tele ta prve user posted image . Kako se pa ti/ vi trije počutiš/te?
DeVilla, pridn kinderjajč user posted image . Jaz glih zaradi tacgale rajš pravim samo "februarja enkrat". Upam, de zdej nau marca user posted image , januar mi je poj že bl všeč user posted image (vsaj glede tega, pa tut tko ne bo nč narobe, če bo le bl prot konc januarja user posted image ).
Pa še en predlog: a je kera za kufe ( user posted image ) še naštimana (in zmožna user posted image )? Tut kera mamica naj se javi user posted image . Zbiram predloge za kraj/datum/uro user posted image .
Lep večer, mirno noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.12.2010 13:38:24   
antoninap
user posted image , a razmišljate o testu za streptokok B? Oziroma, a ste ga šle delat? 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
13.12.2010 23:03:19   
Nina33
Antoninap, jaz ne razmišljam o tem, ne vem user posted image V 1. mi ni nihče nič takega omenil - če bi bila "+", bi se verjetno že takrat kej zakompliciralo, ne? Menda pa "nas" je itak ene 25% okuženih, pa se nikjer ne "vidi", tudi pri user posted image ne, tako de...user posted image Res pa nimam kej pojma o tem, tko, da če kera kej več ve...
Zinchy in Mai ter Lija in Val - čestitke ob dvomesečnici!!!
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.12.2010 10:23:54   
zinchy

Pa še en predlog: a je kera za kufe ( user posted image ) še naštimana (in zmožna user posted image )? Tut kera mamica naj se javi user posted image . Zbiram predloge za kraj/datum/uro user posted image .

Jest pa Mai sva za kufeuser posted image mi je pa vsen kam sam da lahko z vozkam pridem user posted image

Pa hvala za čestitke! user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.12.2010 13:45:58   
Nina33
Oj!
Zinchy
, te SMSjam ko bom v KR in bom imela cajt user posted image . Mogoče že jutri, drug teden sem pa tut veliko v KR (posvetovalnica, UZ...), tko de .... Mogoče pa drug teden user posted image .  Upam, de uživata v tem lepem vremenu!
Lep dan še naprej!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.12.2010 20:19:49   
BabyKitty
Kaj je zdej punce user posted image kdaj bodo temperature primerne za vozičkanje user posted image jaz mojega malega kr ne upam še vn peljat... bili smo sicer že enkrat, ampak takrat sem pa jaz skoraj zbolela, ker je tako pihalo...

Drugače pa se imamo super... danes smo se prvič kopali... mali ima že 4 kile (odpustna iz P je bila 3660g), lepo se polno dojimo, mali je neverjetno priden, spi tudi po 7 ur na noč... skratka molim, da tako ostane user posted image

antoninap sama nisem šla delat tega testa za streptokok... nekako se mi je zdelo že tumač vsega... toliko stvari gre lahko narobe in najbolje, da se testiramo kar za vse... in več takih poznam, ki so se testirale in so bile negativne, potem se je pa izkazalo, da so pozitivne... vglavnem brez veze... no to je moje mnenje...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.12.2010 23:53:46   
Nina33
Čer!
BabyKitty, s T° nč kej dobr ne kaže user posted image , upejmo de se bo pred pomladjo kej "segrelo", telih napovedanih -15°C tut men neki ne diši najbl user posted image . Pa super de se tko fajn rihtate, naj tako tut ostane user posted image .
DeVilla, Pinkalonca - kako kaže?
Kam ste vse nekam poniknile? A "veseli december" pomeni, de ga sam okol žurate? user posted image
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.12.2010 9:21:36   
pinkalonca
antonina jst nisem delala testa za streptokok, mi ni nihče omenil, sama sem pozabila... mogoče če bi mi G kej omenil bi najbrž šla, tako pa nisem šla pa mislim da zaradi tega ne bo nič narobe...
Nina33 pri nas nič še ne kaže, smo pa pripravljeni, imamo porihtano vse kar je bilo mišljeno in grem lahko v Rim user posted image štruca brca 100/h user posted image pred nami pa je do PDP samo še 10 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.12.2010 19:45:54   
BabyKitty
pinkalonca nikoli nisi do konca pripravljen user posted image pa še en nasvet... najdražjega nauči kakšni so vložki vir80 user posted image moj dragi je mogu vsak dan po dva paketa user posted image

Nina33 iz tvojih ust v božja ušesa user posted image tok si želim z malim mal vn na sprehod... dons smo šli vn zjutri k sm mogla jst do zdravnika in je blo tok smotan... dobr da je bil mali zadekan v cabriofixu v avtu na toplem, ker zunaj je blo ubijalsko user posted image

Drugače pa pri nas nič novega... mali je priden, jaz se počutim precej bolje... presredek skoraj ne boli več, tudi čišče ni skoraj nič več... tako da mogoče mi še rata kakšen božični sejem najdit user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.12.2010 0:01:00   
Nina33
Čer!
Jaz se moram pa pohvali, de sem na CSDju zrihtala (oddala obrazca za "porodniško" in za "paketek"), na občino sem šla obrazec iskat za enkratno denarno "nagrado" user posted image - če kera še ni šla - pejte, ne vem sicer kolk dobimo (so na spletni strani stari podatki) al karkol je - je zihr več kt nič user posted image . Še z mojim greva očetovstvo potrdit pa smo na konju user posted image . Danes sem bila ekspresno fertik - upam, de so se tudi pri očetovstvu kej popravili: pred dobrima dvema letoma sva bila v pisarni vsaj ene 15,20 minut user posted image . Pomoje bi bla prej poročena user posted image .
Sem bila pa čist brez volje za kakšno kufetko... Premalo spim user posted image , kako šele bo.
BabyKitty, super, de se Tristan tako fino rihta, pa de si ti tut že skoraj "kot nova-stara" user posted image .
Pinkalonca - ciljna črta se že vidi, a? user posted image Super, de si/sta/ste že v "nizkem štartu" - (skoraj user posted image )vse prištimano pa tko user posted image .
DeVilla, kako pa vama kej kaže? Še en teden do PDPja, ne? Al boš/bosta "zanalašč" zamujala
Porkaš - če se Januarke ne bodo začele nič javljat... bo mal zatišja klele glede "novih"user posted image  user posted image Poj smo pa že "me" Februarke na vrsti user posted image user posted image user posted image  user posted image . Kako čas beži.
Iskrca - kako diploma user posted image ? Pa drgač?
Mamice, kje se skrivate, glih po cele dneve verjetno niste zunaj user posted image ? Lija, Nov2010, Flik ? Pa Patty? Pikica1111 in ostale? BabyKitty in Zinchy sta pa pridni z oglašanjem user posted image user posted image
Flik - tvoja Manca je pa že dojenčica!!! ČESTITKE!!! Res beži tale čas...
Naš mali trebušni poba je pa postal ko ena hobotnica - povsod po trebuhu ga je dost user posted image Pojma nimam, kako naj bi bil obrnjen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.12.2010 13:20:58   
DeVilla
Evo mene, še vedno kinderjajc... V soboto sm zmenjena z mojo babco, pa bomo vidl kako kaže - al bomo zamujal al bomo na rok... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.12.2010 13:54:30   
Peli
Pozdravljene!
Sm se odločila da se vam tukaj javim, saj smo gorenjske mamice itak v propadu, no zdej nekej z DeVillo poskušava reševat user posted image .

Pa za začetek par stvari o meni, imam dva sinčka, zdej sm v 3.user posted image , PDP mam 15.4.. Drugače sm Tržičanka, preseljena v sosednjo občino. Maladva mam v vrtcu, sama pa si ob dopoldnevih krajšam čas z RR, ker sm v staležu.

Mal sm vas pokukala za nazaj, pa vidm da vas je kar nekej že z user posted image , druge pa že skoraj na poti v Rim - SREČNO!

Všeč mi je tist link od baby handlinga, sm tudi sama oba sinova vozila v KR na fizeoterapijo, tko da mislim da s tem ne bo problemov, v materinsko pa zaenkrat nimam namena it.

Zasledila sm da je ena imela CR - a v KR?

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.12.2010 16:41:45   
zinchy
hehe Nina ja se probam kukr tok redn javlat ampak mi čas tko hitr bezi.Drgač se uredu rihtamo.Mali zelo hitro raste nosimo že številko 68 user posted image Drugače je skos lačn in jeva na eno uro kar mi sicer ni problem razn zdej k imam vneti obe dojkiuser posted image In sicer kolobarje okol bradavic imam čist rdeče in zatečene.Polom.Krčki so se mal nehal ampak nč ne bom pohvalila ker je potem naslednji dan zmerej 100x slabše.Včerej smo prvič spali 9ur in to je bil cel luksuzuser posted image
Peli dobrodošlauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.12.2010 23:44:20   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

DECEMBER 2010
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 9.12.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2 user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- kiara24, 26 let, PDP: 2.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 20.12., UZ: 21.12.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1user posted image , user posted image in user posted image , Kranj
- Mišyka, 29 let, PDP:22.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Škofja Loka

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- Peli, 28 let, PDP: 15.4.2011, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , okolica Nakla
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 15
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
2user posted image
4user posted image
10 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.12.2010 23:59:50   
Nina33
Čer!
Peli, dobrodošla user posted image user posted image user posted image , sem k Aprilčicam mal poškilila za mal več informacij - sporoči (če češ, seveda) še spol dveh nadobudnežev, de ne bosta v bež hlačkah, če masta lohk modre in/ali roza user posted image .
DeVilla, fajn se zmenta z babco user posted image .
A to clo "forum" gorenjskih mamic obstaja al kaj? Pa se tut tam s črkami špara, a? user posted image Mogoče vas pa jaz "najdem" pa kakšno črko dodam user posted image ? Pa ostale mamice? A "hodijo" bolj malo na RR al imajo pač po mesecih čvekanje o otrocih razdeljeno? Sem bl pr ta novih klele gor pa poznam samo "čvekanje v pričakovanju" bolj al manj user posted image .
Zinchy, groza za bradavice user posted image . Sej vem, de sem kt pokvarjena plata, ampak - a tele BioClinove kompresice z gelom si probala? Men so res pomagale. Upam, de bodo tebi tut user posted image . Pa čestitke za 9 ur spanja user posted image user posted image user posted image . Neprecenljivo, se strinjam user posted image . Za drug teden napovedujejo mal lepše (toplejše user posted image ) vreme - a smo za kavico user posted image ? Tam nekje ponedeljek, torek ali sreda dopoldne? Kam se pa z vozkom da pridt pa pomoje ti bolš veš user posted image . Men sam una Julija al kaj je že na misel pride user posted image .
Ah, sevede: tudi ostale ste vabljene na kavico ali kaj podobnega user posted image . Z user posted image skupaj user posted image .
Če se kera v Rim odpravlja - naj bo pot lepa in kratka, cilj je itak čudovit user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.12.2010 9:33:40   
Mišyka
Dobro jutro, dober dan!

Tale RR mi nč ni več javljal prispevkov na to temo, tko da sem bla zdej par dni "odklopljena". Dobr da ne čvekate velik, da ni blo tok za prebrat.

A na občino je treba it pred PDP-jem za un denar? Jst ga v prvo itak nisem dobila, ker sem rodila novembra, začeli so ga pa dajat januarja naslednje leto. Sicer pa ga dobim v občini Šk.Loka.

Ma kera dobre izkušnje s kakšno babico ob porodu in s katero? Jst razmišljam, da bi se kej zmenila, sam nobene ne poznam.... Bi bil že skrajni čas, da začnem razmišljat o tem - pa kr čakam, da neham delat (še en teden pa bo).

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.12.2010 10:45:17   
zinchy
Nina vidš na julijo tut pomisnla nism.Sam glede na to da sm z vozkam jest zdejj ponavd vzunej sedim k se mi ne da ga slačt pa oblačt k tko lep spančka ponavaduser posted image Ja lahko v mesto km gremo v Carnioli imajo ful dobro domačo smetanouser posted image Ja sej zdej mam od Multi mum kompresice pa so tut super.Upam,da se čez vikend zrihta.
Mišyka na občino morš po rojstvu nest vlogo ker morš kopijo rojstnega lista zravn priložit.
Glede babce ti pa jest lah edin svojo svetujem k je bla res super je bla pa Marjeta Žlebnik.Ampak mislm,da če hočes imet določeno babco moraš plačati.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.12.2010 11:03:48   
Mišyka
Sam pri tej Žlebnik Marjeti je tko, da ona ponuja storitev v paketu s predporodnim svetovanjem, pripravo, prisotnostjo na porodu, poporodnim svetovanjem... in je cena ubijalska!

Drugač pa po ceniku porodnišnice za prisotnost babice plačaš 200 EUR, kar bi bla zame recimo da še nekak sprejemljiva cena. Ampak če ne poznaš nobene, itak ne veš s katero bi se menil.

Nina, kako pa to, da si ti na občini že zdej urejala za ta dodatek?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.12.2010 11:30:45   
BabyKitty
Mišyka moje mnenje je, da skoraj ne moreš naleteti na grozno babico v Kranju... sem spoznala kar nekaj izmen v porodni, ko sem bila hospitalizirana in moram rečt da so bli vsi 1a... razen ena, ampak pomoje ni bla babca, ampak samo kšna sestra...

Pri meni je bla Mateja Eržen in moram rečt da je bla več kot super... pomagala ji je pa še Majda Jelovčan... je bila tudi ok... čeprav mi je bila Mateja bolj simpatična user posted image

Pa še slikca user posted image
http://sobotainfo.com/fotogalerije/slika/3985/314113#slika_1

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.12.2010 11:58:05   
antoninap
Ojla punce user posted image

Tile praznični decembrski dnevi res kar letijo. Jaz počasi zaključujem z delom v službi in je kar veliko stvari. Vsaj MŠ je konec, tako da je nekaj več časa.

Sem se pa očitno mal izmozgala, ker imam ful probleme s krvavitvijo iz nosa. Vlije se mi skoraj vsak dan zjutraj in zvečer user posted image Da ne omenim, da sem v torek zvečer/ponoči mojemu skoraj rekla, naj me odpelje v porodnišnico, ker me je v spodnjem predelu spet boleče stiskalo.

Je pa naša user posted image neumorna s telovadbo, včasih se mi zdi, da bo ven skočila. Pa, sklepam da z nogicami, čeprav prave pozicije ne morem razločit, me tišči v zgornji desni predel trebuha, tako da imam tam vedno bolj trdo user posted image

Glede donacije občin ... v Preddvoru je tako, da moraš oddati po porodu, ker moraš izpolnit podatke o user posted image .

< Sporočilo je popravil antoninap -- 17.12.2010 11:59:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.12.2010 13:46:11   
DeVilla
evo povezava na forum Gorenjske mamice  user posted image

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.12.2010 18:45:15   
Peli
Ojla!

Nina33 - imam dva fanta. Ja smo pa gorenjske mamice nekej časa ble vsaj tolk aktivne da smo se za kavice menile, samo potem pa so se nam porodniške iztekle pa smo se kr porazgubile.

zinchy - boga, a si poskusla dojit z nastavki?

Jest sm zaenkrat v bolniški, tko da prav dost kofetkat ne morm, izkoristim dneve kadar grem k G, al pa do svoje zdravnice.
Vidim da ste že vse okol porodov, jest zaenkrat tolk daleč še nisem, pravzaprav sploh nočem še o tem razmišljat, me pa mal zanima KR P, k zdej sm bla obakrat v LJ.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.12.2010 20:12:02   
lija30

Antoninap, jaz ne razmišljam o tem, ne vem user posted image V 1. mi ni nihče nič takega omenil - če bi bila "+", bi se verjetno že takrat kej zakompliciralo, ne? Menda pa "nas" je itak ene 25% okuženih, pa se nikjer ne "vidi", tudi pri user posted image ne, tako de...user posted image Res pa nimam kej pojma o tem, tko, da če kera kej več ve...
Zinchy in Mai ter Lija in Val - čestitke ob dvomesečnici!!!
Lahko noč in lepe sanje!

hvala lepa za voščilo:)
Mi smo drugače super. Val ful raste, ima že 6500 kg, velik pa je že 64:), kr velik za 2 meseca:))))Ponoči sedaj že spi od 22 do 6:))))), čez dan pa mal spi,mal gleda okrog.Če je le kolikor toliko lepo vreme šibava ven z vozičkom:)

Pa ti Nina33 kako si kaj?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.12.2010 20:17:05   
lija30

Čer!
Jaz se moram pa pohvali, de sem na CSDju zrihtala (oddala obrazca za "porodniško" in za "paketek"), na občino sem šla obrazec iskat za enkratno denarno "nagrado" user posted image - če kera še ni šla - pejte, ne vem sicer kolk dobimo (so na spletni strani stari podatki) al karkol je - je zihr več kt nič user posted image . Še z mojim greva očetovstvo potrdit pa smo na konju user posted image . Danes sem bila ekspresno fertik - upam, de so se tudi pri očetovstvu kej popravili: pred dobrima dvema letoma sva bila v pisarni vsaj ene 15,20 minut user posted image . Pomoje bi bla prej poročena user posted image .
Sem bila pa čist brez volje za kakšno kufetko... Premalo spim user posted image , kako šele bo.
BabyKitty, super, de se Tristan tako fino rihta, pa de si ti tut že skoraj "kot nova-stara" user posted image .
Pinkalonca - ciljna črta se že vidi, a? user posted image Super, de si/sta/ste že v "nizkem štartu" - (skoraj user posted image )vse prištimano pa tko user posted image .
DeVilla, kako pa vama kej kaže? Še en teden do PDPja, ne? Al boš/bosta "zanalašč" zamujala
Porkaš - če se Januarke ne bodo začele nič javljat... bo mal zatišja klele glede "novih"user posted image  user posted image Poj smo pa že "me" Februarke na vrsti user posted image user posted image user posted image  user posted image . Kako čas beži.
Iskrca - kako diploma user posted image ? Pa drgač?
Mamice, kje se skrivate, glih po cele dneve verjetno niste zunaj user posted image ? Lija, Nov2010, Flik ? Pa Patty? Pikica1111 in ostale? BabyKitty in Zinchy sta pa pridni z oglašanjem user posted image user posted image
Flik - tvoja Manca je pa že dojenčica!!! ČESTITKE!!! Res beži tale čas...
Naš mali trebušni poba je pa postal ko ena hobotnica - povsod po trebuhu ga je dost user posted image Pojma nimam, kako naj bi bil obrnjen user posted image .

evo meneuser posted image skoz je kaj, tko da mi kr zmanjka časa za pisanje.Preberem že, napišem pa pol kr ne.Se bom poboljšala:)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.12.2010 20:18:18   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pozdravljene!
Sm se odločila da se vam tukaj javim, saj smo gorenjske mamice itak v propadu, no zdej nekej z DeVillo poskušava reševat user posted image .

Pa za začetek par stvari o meni, imam dva sinčka, zdej sm v 3.user posted image , PDP mam 15.4.. Drugače sm Tržičanka, preseljena v sosednjo občino. Maladva mam v vrtcu, sama pa si ob dopoldnevih krajšam čas z RR, ker sm v staležu.

Mal sm vas pokukala za nazaj, pa vidm da vas je kar nekej že z user posted image , druge pa že skoraj na poti v Rim - SREČNO!

Všeč mi je tist link od baby handlinga, sm tudi sama oba sinova vozila v KR na fizeoterapijo, tko da mislim da s tem ne bo problemov, v materinsko pa zaenkrat nimam namena it.

Zasledila sm da je ena imela CR - a v KR?

ja jaz sem imela CR v Kraju

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?