|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
13.12.2010 21:19:33   
kovanec
škorpjonka: jaz sem dala kri v četrtek in mi je tako grozno tudi vzela da imam okoli uboda vse modro in viola,.... res so katastrofa,... sem imela občutek da jemlje prvič kri,.,..))
izvide pa tudi dobimn šele 03.01. ko imam naslednji pregled. tarat mi bo tudi naredil nuhalno svetino . ste se tudi vi odločili za ta pregled?

boste vprašala kaj nosite v trebuščkuuser posted image ali bo presenečenje ??
jaz sem za prvo nosečnost zdržala vseh 9 mesecev ne da bi vprašala kaj bo in vam povem, da lepšega darila, ko sem zagledala svojouser posted image pikico pred sabo nni bilo !!!

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.12.2010 9:30:38   
škrpijonka
NS imam 27.12., za spol pa ne bom vprašala.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.12.2010 9:41:18   
DannyS
Dober dan...

Meni so vzeli kri v ponedeljek, po NS in imam tudi vse plavo še zdaj, pa je že dober teden mimo. Zadnjič v laboratoriju pa mi je blo čisto ok.

kovanec ja tudi jaz sem se odločila za nuhalno. Sicer se moraš zavedat, da rezultati niso zanesljivi. Sem lih na internetu zadnjič prebrala, da je ena punca imela zelo dober rezultat, na koncu pa žal rodila otroka z DS. Zanesljiva je samo amniocenteza. Jaz sem imela prvič ful dober rezultat, zdaj pa ne lih ne vem kolko, tako da sem se odločla dat še kri, tudi Lovšin je priporočal in zdaj čakam izvide, upam da danes pridejo...
Drugače bomo pa tudi zdaj kot tudi prvič imeli . Mi je ful lepše, da spol ostane presenečenje. Prvič so mi vsi govorili da bom imela punčko, ma to enih 99% ljudi, kao po trebuhu, kako nosim ipd. Hehe, pa smo dobili punčko z lulekom. :)

škrpijonka spol se pri nekaterih da napovedat že na NS, najbolj zanesljivo pa je na morfologiji.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.12.2010 10:22:02   
spetko
jutro..

jaz sem se tudi odločila za NS in prvič kadar sem delala pri prvi nosečnosti mi je kazalo dobre rezultate in upam da mi bo tudi zdej..za spol nismo vprašali niti prvič in niti zdej ne bomo...

uu..kaj komaj takrat dobite rezultate krvi..pol bom morala tudi jaz it čimprej dat ker imam 3.1. NS in morajo do takrat bit rezultati ..:/

roži...ja to pa sigurno da bomo zdržale...to je najmanjši problem ko vidiš kakšni sončki so...sem pa letnik 86

samsara dobrodošla...

kovanec...midva sva tudi v forumu primorke ter julijke...pdp pa imaš en dan pred mano..meni ga je dal 16.7.2011 user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 22:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
15.12.2010 8:24:41   
kovanec
dannyS: kdaj pa dobiš izvide? upam, da bodo izvidi ok in da ne bo nobenih težav,....
saj vem,  da NS ni 100 % , ampak je treba to naredit.
upam, da nam boš sporočila kako je šlo,...

spetko : kama pa greš delat NS v bolnico Izolo ali kam drugam ?

hruška debeluška : dobrodošla, kako se pa počutiš ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 156
15.12.2010 8:39:15   
DannyS
Ojla.

hruška debeluška, ma mene sploh ne matra za spol... mi je pomembno samo, da bo otroček zdrav, ali bo fantek ali punčka. Poleg tega, lahko danes skoraj že vse veš in vidiš, tako da vsaj nekaj mi je všeč da si pustiš kot skrivnost. Mislim, da ostane pol vsaj nekaj čara... pač tako jaz gledam na to.

kovanec izvidi bi mogli pridet v enem tednu, tako da bi mogla dobit v ponedeljek po pošti, pa do včeraj ni blo še nič. Me bolj živcira to čakanje na pošto, kot kaj drugega, ker se pač pripraviš da bo prišlo v ponedeljek, pa nič, pa v torek, pa spet nič... Drugače sem pa jaz prvič delala NS v Domžalah pri dr. Strah in sem bla kar zadovoljna, zdaj sem delala v Izolski bolnici pa je blo tudi ok. Mogoče za odtenek mi je blo bolj všeč v Domžalah.

Pa še nekaj me zanima punce, večina vidim da imaste že enega otročka, pa me zanima kakšne sobice ste jim kaj kuple? Mi imamo našega malega črva še vedno pri nas v spalnici, ampak bi ga počasi rada preselila v drugo sobo. Včeraj sem si nekaj gledala te od Alplesa planet in preračunavala kolko bi nas prišel tak sestav kot si ga želimo, pa sem prišla na okvirno ceno cca. 1400 EUR, pa to je samo ena postelja in omarica zraven in tri omare.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 15.12.2010 8:44:31 >

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 9:08:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 9:09:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kovanec)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
15.12.2010 9:19:09   
spetko
..jutro..

sem opazla da največ časa za odpisat imam v službi..user posted image  user posted image

kovanec...ja v izolo bolnico grem delat NS 3.1. a ti tudi?

dannyS...jaz imam tudi svojga sončka še vedno v naši sobi in zaenkrat še nimamo možnosti da bi ga dali v svojo sobo ker je nima...upam da jo bomo naredili ..user posted image ....ampak sem gledala v harvey norman pa lesnini in sem vidla da se tam tam vrtijo cene...

hruška debeluška...dobrodošla...res je..vse mine user posted image

a če grem jaz dat kri drug teden..a bo do 3.1. izvidi prišli?..

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 160
15.12.2010 9:19:16   
aTri
Dobro jutro!

Danes je pa moj dan Duser posted image ...končno sem ga dočakala...držite pesti zameuser posted image

Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

NS..jaz bom šla verjetno v domžale k DR. Strahovi..sem bila prvič in sem bila full zadovoljna.. odnos na nivoju, prijazna, res super oseba...sem prinesla s seboj CD in mi je brezplačno zapekla slikiceuser posted image ... če bo danes vse ok, se bom naročila tudi na ns..

Uživajte v lepem sončku jaz pa šibam za Celjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
16.12.2010 8:22:11   
neža41
dobro jutro primorkeuser posted image ,
vidim da ste večina pri pregledih.... jaz sem vse opravila v Izoli, tudi NS in sem bila zelo zadovoljna, edino na AC sem šla v Postojno, tudi je bilo ok. rodila bom pa itak tukaj, kot tudi prejšnja 2. sploh pa mislim , da je najbolje ko se pripravlja porod , da ti je vse čim bliže... da ne ostaneš kje na cesti v kaki gužvi user posted image .
mi smo za spol vedno vprašali takoj ko se je to dalo vedeti... navadno pri morfologiji... pa ne zato ker bi si kaj posebej želeli, ampak glih tako je bilo presenečenje kot , ko se rodi... no pri drugem sinu je bilo še bolj presenečenje ,ker naj bi bila punca po UZ , pa je bil potem fantek.... pa nič narobe, itak vzameš z rezervo. po AC je malo drugače , te pa vprašajo če hočeš vedet ali ne. pa vsak ima svoj pogled.
mi štejemo dneve, eno noč so že prišli popadki, vendar G pravi da so to priprave in lahko še traja kak teden....ali pa ne.glede na to da je 3 upam da bo kaj prej.

na forumu sem prebrala da je aischa1 že rodila: čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image in zdaj že uživa svojo user posted image .

lepo se imejte user posted image in poskrbite zase user posted image

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.12.2010 8:54:48   
aTri
Dobro jutro!

Jaz pa nimam nič kaj vzpodbudnih besed z mojega prvega pregledauser posted image user posted image

Moje zle slutnje so se potrdile...plodek zelo majhen in utrip srčka je bil komajda videnuser posted image user posted image

Sedaj bom še en teden v dilemi..če bo dobro zrasel bo vse OK, če bo pa premalo pa me spet čaka tisto, kar si nihče ne želiuser posted image user posted image ..hud je tale boj z živci...ampak bo...Še sreča, da imam doma mojo punčko, ki je pravi sonček in mojega zlategauser posted image , ki mi stoji ob strani in me tolaži in me na vsak način spraviti v dobro voljouser posted image

Punce držite pesti z mano, da bo moja pikica v enem tednu dovolj zrastla in da se bom lahko še naprej veselila z vami.

Ve pa pridno božajte svoje bušije in pustite se razvajatiuser posted image

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 163
16.12.2010 11:58:49   
neža41
aTRI,
držim pesti zate. počakaj vse bo lahko vredu, ni za prehitevat čas. koliko tednov pa je zdaj???
sem se spomnila na moj začetek .prve 2 meseca sem prejokala user posted image in hodila na kontrole na 1 teden , ker ni bilo videt ploda, pa potem srček...pa potem je bilo vse naenkrat lepo videt, ko je bil dovolj velik. tudi narava rabi svoj tempo.
mogoče je bilo lažje pred leti ko sem za prvega sina imela en sam UZ v 20 tednu, drugo pa vse samo potipat trebuh. sedaj mogoče malo prehitevamo naravo.
sprosti se in misli samo na lepe stvari, uživaj s svojo družino.

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 164
16.12.2010 12:10:18   
kovanec
nosečke moje user posted image jaz sem danes čisto povožena, jaz bi spala, spala, spala,.... ne vem kaj naj naredimuser posted image da pridem malo k sebi,... zdaj sem še pojedla bolj močno marendo in sem še bolj na tleh,..-)   spetko : ja tudi jaz imam 03.01 ob 15 uri,… mogoče pa se bomo srečale , ne ? ,..-)
aTri : bodi optimistična, ne razmišljaj negativno, boš videla da se bo vse dobro izteklo,….bom držala pesti zate   hruška debeluška : pri meni da moja 2 nosečnost poteka enako kot prva,…. Zato si pri sebi rečem, da bo sigurno še ena pupika

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.12.2010 20:45:00   
Tammyv
Evo še ena primorka iz Portoroža. Po mojih izračunih imam pdp 15.8.2011, prvi pregled imam šele 12.1.2011, ja dolga bo še...

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.12.2010 8:03:34   
Anonimen
JUtro primorke:)
Me nekaj časa ni bilo sem gor, zdaj pa sem vas prišla le pozdravit. Moja nosečnost je namreč propadlauser posted image

aTri.....držim pesti zate! In mislim nateuser posted image

(odgovor članu Tammyv)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
17.12.2010 18:36:28   
neža41
anonimen
žal mi je user posted image
in ampak upam, da se nam spet kmalu pridružiš. držim pesti zate.user posted image

Tammyv, dobrodošla med nami.

zunaj tako lepo sneži , da so mi otroci  (ta večji) ven pobegnili. jaz se pa grejem na toplem  in počivam ker sem že tako okorna ...za vsako delo rabim veliko več časa. odštevam in premlevam če je vse nared. se bojim da mi bo kar manjkal trebušček , ko se bo moj mali odločil da pride ven user posted image .

lep večer vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.12.2010 9:14:19   
rolkica
heiii hei nosečke, vas še jaz pozdravim, dolgo me ni blo tukaj pri vas, ker sem odseljena na kontinentuser posted image Se pa vedno rada vrnem v Kp in 100% se bomo kej vidle na semedelski kak vikenduser posted image
Malo sem na hitro prebrala vaš forum in vidim da ste večina tam okrog nuhalne(bila sem pri dr. Strah v Domžalah in jo zelo priporočam). Jaz imam rok 14.aprila in je tudi morfologija že za mano, pričakujeva pa punčko. Danes se mi zdi primeren dan za malo shoppinga za oblekice!
DannyS: Sobico sem jaz kupila v baby centru BTC
http://www.google.si/images?hl=sl&source=imghp&biw=1280&bih=578&q=sunset+geuther&btnG=Iskanje+slik&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
in jo dobila kar ugodno, ker je bila razstavn eksponat in ker je bil glih nan nakupov in zabave v Btcju.(Plačala sem 1200€ namesto 2000).
aTri: daj času čas pa upam da se vse super izteče!! user posted image user posted image user posted image

No lep vikend želim vsem primorskim nosečkam!!!user posted image

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 169
18.12.2010 12:47:29   
aischa1
Ejla moje nosečke javljam se vam iz porodnišnice kjer sem 13.12 rodila malo princesko Nataly.Jutri upam,da naju spustijo domov saj je Nataly bla pod lučko.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
18.12.2010 13:16:28   
aTri
Čestitke aischa1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
18.12.2010 13:52:50   
Roži_
Aischa1, iskrene čestitke za punčko Natalyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte!!!!

Jaz pa sem tako lena zadnje cajte, da sploh ne vem kaj bom s sabouser posted image user posted image
Upam, da ste vse druge OKuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.12.2010 9:57:22   
aTri
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Me nekaj časa ni bilo sem gor, zdaj pa sem vas prišla le pozdravit. Moja nosečnost je namreč propadlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
19.12.2010 11:18:43   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: aTri

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aTri, kdaj imaš spet kontrolo? Držim pesti zateuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce lep dan vam želimuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 174
19.12.2010 14:50:05   
aTri
Dan!

Danes je pa tako lep sončekuser posted image user posted image in ni več nekega hudega mrazauser posted image user posted image

Kako ste kaj moje user posted image ??

Ena primorka se je že rodilauser posted image

neža sedaj si pa ti na vrstiuser posted image

Roži jaz pa imam pregled v četrtek in res potrebujem čudež,  kajti počutim se  čisto OK in prav nič nosečniško...Sem pa bila te dni s psiho čisto na koncu...Še dobro da imam mojo sončico, ki mi vedno znova polepša dan s svojo razigranostjo...Vsak dan mi pokaže, kako me ima radauser posted image

Punce uživajte v tem lepem sončku in pridno božajte svoje user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?