|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
8.12.2010 9:28:55   
Roži_
Jutrouser posted image

Včeraj sem imela prvi UZ in sem videla dva user posted image user posted image user posted image
Nuhalno svetlino pa imam 11.01user posted image

To bo na hitro, grem po opravkih, bom kaj več kasneje napislauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.12.2010 10:02:41   
spetko
ciao primorke..

se lahko pridružim..še ena primorka tukaj..

DannyS me verjetno že pozna če se me spomne user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.12.2010 10:07:30   
DannyS
Ojla user posted image .

netgirl jaz hodim k dr. Veremovi. Če bi šlo za isto G, bi te po mojem mogli poklicat.

Smo bli v ponedeljek na NS in rezultati niso bli lih super, sicer nad povprečjem za mojo starost, ampak je Lovšin vseeno priporočal da dam še kri in zdaj bo treba počakat en teden na izvid. Se pa vidi nosna kost, kar je pozitivno.

fiona82 mi nismo nič kaj dosti praznovali Miklavža, smo imeli NS in pol sva šla z mojim še nekaj ven pojest, tako da smo bli kar pozni. Je pa Florijan dobil tono čokoladic od nonotov in tete,... ne vem kaj bomo z vso to čokolado, sej mu dam vsake tolko kak košček ma nerada pretiravam s sladkarijami.

Roži_ čestitke za dva user posted image . To je pa moglo bit presenečenje. :)

O spetko čestitam, seveda se te spomnem. Kdaj bo prišla štorklja?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.12.2010 10:12:29   
DannyS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol  

JANUAR
5.1 2011 neža 41      3user posted image 2user posted image                             Koper user posted image
7.1 2011 aischa1      4user posted image 3user posted image                              Koper user posted image

FEBRUAR

MAREC

APRIL
21. 4.2011 fiona82 28  2user posted image 1user posted image                          Koper user posted image

MAJ

3. 5.2011 netgirl        1user posted image 0user posted image    10.12.2010   Izola

JUNIJ
14. 6.2011 DannyS 27  2user posted image 1user posted image                        Koper user posted image

JULIJ

16. 7.2011 škorpijonka ?                                   Koper
                                                    13.12.2010 NS
19. 7.2011 aTri    30  4user posted image 1user posted image 15.12.2010      Izola user posted image

27. 7.2011 Roži_ 30  1user posted image 0user posted image   11.1.2011 NS  Koper user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.12.2010 14:20:50   
Kuba
Pozdravljene!
še ena user posted image  z vami... vesela sem, da smo tudi me odprle naš kotiček. Drugače sem iz KP, druga nosečnost, v petek mi bo povedal če je user posted image  ali user posted image  , vsem pa želim čimbolj mirno in netežavno nosečnost user posted image  , aja, moj pdp je 10.04.2011 ... lp

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.12.2010 16:49:03   
neža41
kako lepo , da nas je vedno večuser posted image ,
mi smo bili danes na pregledu in gre vse po planu.... G pravi da se pripravljamo počasi na porod.... točen datum pa verjetno pozna samo  user posted image .... ko se bo pač odločil... lahko , da ga zamika praznični december user posted image .
dannys, ne obremenjuj se preveč z nuhalno... to ni nekaj sigurnega..mirno počakaj izvide...  jaz sem imela 1:350 pa sem šla na amniocentezo in je bilo vse ok.

hvala za nasvet, bom kremico za ritko nabavila... prvič slišim zanjo...a imajo v dm?  se vidi , da sem že malo ven iz tega.
lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.12.2010 10:11:11   
Roži_
Danuser posted image
DannyS, malo sem bila presenečena ja, ampak po tihem sem upala, da bosta dva, ker so mi dva zarodka vstavili v maternico, sem pa drugače umetno oplojenauser posted image Lahko daš pod moj seznamuser posted image user posted image , verjetno bom malo prej rodila, ampak pustimo se presenetituser posted image
Drugače se ne sekirat zaradi NS, ta ni 100%, zaupaj sebi in svojemu otročkuuser posted image
Dobrodošle vse nove nosečke in uspešne preglede želim vsem!
Aja me zanima, kdaj je kakšno predavanje o zgodnji nosečnosti, hvala!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.12.2010 10:12:39   
Roži_
Neža41 lep in miren porod želimuser posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.12.2010 10:49:54   
aischa1
Roži čestitke zauser posted image user posted image .
Neža41 super,da se počasi pripravlja na dan D,jaz tudi upam da se bo naše dete odločlo prit kaj prej.Ker me sedaj že dva dni grozno špika spodaj.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.12.2010 11:42:39   
neža41
Roži čestitam user posted image user posted image , kako lepo!! 2x sreča.
Aischa1, tudi mene danes fajn špika spodaj.... ma upam da še vseeno počaka vsaj  2 tedna...danes moram kar počivat... nič racanja naokoli...
mogoče je bilo preveč včeraj , ker sem imela pregllede...pa sem malo podaljšala pot po trgovinah... ali pa je to vreme, megleno vlažno...
kaj mogoče veš če je treba kaj posebnega , da je očka lahko zraven pri porodu? zelo si želi ...sem pozabila včeraj vprašat...ne vem če je kak novi režim... ponekod morajo imeti opravljen tečaj menda.
mogoče bova še skup v sobi user posted image
tako sem ponosna na svoj trebušček... velik trebušček user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.12.2010 12:02:46   
DannyS
Ojla.

Dobrodošla med nami Kuba. Te bom dodala na seznam, ko bom kaj popravljala.

neža41 ne sej se ne obremenjujem preveč,... to je itak statistika. Drugače to sudocrem mislim, da imajo samo v lekarni. Sem jo tudi jaz včeraj nabavla ker ima naš fantič že par dni rdeča moda in malo izpuščajev okoli lulčka, pa druge kremice niso nič pomagale. Aja očka naj bi imel tisto potrdilo, ki se dobi na šoli za starše... da se je kao udeležil tistega predavanja za očkote.... čeprav ko sem jaz rodila, nas ni noben nič vprašal za to potrdilo, tako da ga imam še vedno shranjenega, če bom rabla zdaj drugič. Ma sej po mojem ne bi smeli komplicirat pri vas, ki ste dali to že dvakrat skozi.

Roži_ super, bom popravla na seznamčku. Glede predavanja za zgodnjo nosečnost pa je najboljše da povprašaš v ZD.  

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.12.2010 14:24:39   
aischa1
Neža41 tudi jaz sem se zmenla z mojimuser posted image ,da naj počaka še dva tedna da bomo vsaj 37 tednov zdej kolko me je poslušal pa bomo vidli.Ja jaz sem tudi sedaj dva dni malo preveč hodla in sedaj počivam.Ja možno pa res da da se bomo kje vidle v porodnišnici.Kolko pa ima tvoj najmlajši sin let.Za prisotnost ne vem nič ker moj user posted image ne bo bbil z mano saj ne prenese preveč vonja bolnic tako da sem raje sama kot da imajo še z njim delouser posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 137
10.12.2010 7:56:12   
neža41
dobro jutro.... zunaj -1 če termometer prav kaže user posted image , ma nam je prav toplo.
aischa1 moj "mali" ima 14 let!!! in je večji od mene user posted image .
včeraj sem dan bolj odležala in se danes bolje počutim.... saj vem , da se pripravljamo in je treba bolj počivat ma je vedno kaj za naredti, urediti... nekako nisem vajena poležavanja.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.12.2010 16:04:41   
spetko
ciaaoo...

DannyS ...štorklja bo presenetila 16.7.2011...torej podatki za seznam: starost 24let, 2user posted image  1user posted image  NS: 3.1.2011 in sem iz kp

čestitke vsem za preglede in dojenčke...tistim ki pa se bližate roku pa srečno...:)

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 139
11.12.2010 9:49:00   
Roži_
Jutrouser posted image

Dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj?

Aischa1, tudi ti boš kmalu zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom v ponedeljek klicala v ZD, da mi povejo kdaj so ta predavanja o zgodnji nosečnosti.
Moje počutje je odlično, glede na to da nosimuser posted image user posted image , imam zelo veliko srečouser posted image , mogoče me še preseneti kakšna slabostuser posted image

Iz kje pa ste, če smem vprašati iz Kopra? Jaz sem blizu Dijaškega domauser posted image

Lepo soboto želim vsem in čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 140
13.12.2010 8:05:42   
neža41
dobro jutro user posted image ,
čaka nas sončen a bolj hladen teden... menda bo v petek snežilo do obale user posted image . če ne bo bom pa jaz nalepila snežinke na okno iz papirja.
sem že mislila , da bomo šli ponoči na hrib (v P) ker mi je trebuh kar otrdeval v razmakih.... pa se je potem lepo sprostil in sem zaspala kot polh... verjetno bo počakal na sneg moj mali... otroci imajo radi zimske radosti user posted image .
lepo se imejte,

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
13.12.2010 9:17:23   
aTri
Jutro!

Pri meni pa ni sončkauser posted image zjutraj se je nekaj kazalo, potem pa je šlo vse za oblake in verjetno, ga ne bo več na spregleduser posted image

neža...to pa lahko pomeni, da boš kmalu držala svojega user posted image v naročjuuser posted image user posted image

Tudi jaz imam rada sneg...in komaj čakam, da gremo spet za kakšen teden k babici, da se naužijemo zimskih radostiuser posted image user posted image ..Mi pa že imamo na šipah snežinke...sem jih kar z belim sprejem našpricala..

Imejte se lepo jaz grem skuhat user posted image in likat daljeuser posted image

(odgovor članu neža41)
Neposredna povezava do sporočila: 142
13.12.2010 11:26:36   
spetko
jutro user posted image

neža41..mogoče pa bo kej kmalu..pa se boste lepo skupaj stiskali ob teh zimskih radostih user posted image

roži_ moje počutje je bolj tako...čim postanem lačna mi postane slabo pa moram vsaj neki dat v usta,čeprav mi to lih tudi takrat ne paše...upam da bo čimprej mimo...pa tudi mi določene stvari smrdijo,npr. nov mehčalec user posted image ...tega pa ni bilo v prvi nosečnosti..:)
jaz pa sem iz semedele..oz. sem tam živela...zdej pa smo se z dragijem preselili v ankaran...:)

tukaj v luciji kjer delam pa je za cele 2min snežilo ;)))

lep dan želim..

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 143
13.12.2010 11:47:29   
kovanec
no pa sem vas le našla primorke user posted image ,..-)
tudi jaz se bom priključila tej skupinci,..user posted image moj G mi je dal rok 15.7.2011.
vidim da nas je kar nekaj,..user posted image super,..... si bomo izmenjavali izkušnje,...
to je moja druga user posted image nosečnost,..... in vam morem povedat da se počutim enako,... rahle slabosti,...

kako ste pa vi ?

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 144
13.12.2010 12:17:28   
samsara04
Hej, hej user posted image Primorke!

Pa se javljam še jaz. Sicer sem priseljena na Obalo in iz Koroške, ampak že nekaj let živim v Piranu. Sem prvič noseča, nosim user posted image , PDP pa imam 24.2.2011, tako da sem zaenkrat edina februarka med vami user posted image

Razen krčev v mečih in popoldanske utrujenosti, dobro prenašam nosečnost. Veliko se sprehajam, tu in tam skočim na bazen, če je pa dan res lep, pa tudi na rolerje.

Lepo se imejte in čim manj nosečniških težav vam želim.

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 145
13.12.2010 12:22:06   
DannyS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol  

JANUAR
5.1 2011 neža 41      3user posted image 2user posted image                             Koper user posted image
7.1 2011 aischa1      4user posted image 3user posted image                              Koper user posted image

FEBRUAR

MAREC

APRIL

10. 4.2011 kuba                                                            

21. 4.2011 fiona82 28  2user posted image 1user posted image                          Koper user posted image

MAJ

3. 5.2011 netgirl        1user posted image 0user posted image    10.12.2010   Izola

JUNIJ
14. 6.2011 DannyS 27  2user posted image 1user posted image                        Koper user posted image

JULIJ

15.7.2011 kovanec 28  2 1                          Koper

16. 7.2011 spetko 24  2user posted image 1user posted image   3.1.2011 NS   Koper

16. 7.2011 škorpijonka ?       13.12.2010 NS   Koper

19. 7.2011 aTri    30  4user posted image 1user posted image 15.12.2010      Izola user posted image

27. 7.2011 Roži_ 30  1user posted image 0user posted image   11.1.2011 NS  Koper user posted image user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 146
13.12.2010 12:29:30   
DannyS
Ojla...

Mi smo izkoristli sončen vikend in se sprehajali naokoli. Prav paše it na zrak in na sonček, med tednom nam sploh ne znese.

Ste se pa prav zmenle, da vas je tolko julijk... Mi imamo tudi doma julijčka, je pa rojen 18.7.2009.

Jaz sem živela skoraj 23 let v Kopru v centru, blizu stare OŠ, potem pa sem se preselila k mojemu v Škofije.

Jaz na srečo nimam nobenih slabosti in kakih drugih znakov,... mogoče malo bolj napete in občutljive prsi, to pa je vse. Tudi prvič ni blo hudega, čeprav mi je delalo malo slabo.

škrpijonka kje si? Upam, da je bilo vse ok na pregledu, ki se nisi nič javla od takrat.

Dobrodošla samsara04.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.12.2010 13:33:50   
Roži_
Hejla, se pravi da ni nobena moja sosedauser posted image , se bomo pa kje v KP srečaleuser posted image
DannyS, če si živela pri stari OŠ, bi te mogla poznat, jaz sem tudi obiskovala OŠ-JPVuser posted image , sem pa 80 letnik.
Samsara04, dobrodošla,ti pa imaš še malček do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kovanec, dobrodošlauser posted image
Spetko, no kakšno slabost bomo že zdržale kajne, vse za naše male sončkeuser posted image
A v Luciji je padal sneguser posted image V KP pa niuser posted image prav bi rada da malo pobeli Koper in te naše palmeuser posted image Kateri letnik pa si Spetko?

Bodite mi dobrouser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.12.2010 13:38:38   
DannyS
Roži_ jaz sem letnik 82. Sigurno smo se vidle kaj na šoli... Jaz bi bla skoraj tvoja soseda, če bi ostala v KP ker smo se malo preden bi spoznala mojega, preselili tam blizu telovadnice od ekonomske in gimnazije. Itak, da se bomo kaj srečale, jaz sem bla na porodniški več po KP kot doma, smo bli s tamalim ful na zraku in po sprehodih. 

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.12.2010 14:16:22   
škrpijonka
Ojla,

joj koliko julijk nas je user posted image .
Kri sem dala v ponedeljek, tako me grdo piknila, da sem imela cel teden brazgotino. Kaj pa je z izvidi pa izvem komaj 24.12. ko imam pregled.

Kdaj se pa vidi spol?

Končno se je vreme malo popravilo in lahko gremo na sprehod po naravi.

Doma sem pa 16 km iz Kopra proti Kozini. user posted image

lp

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?