Anonimen
|
Ta teden je bil pa kar se tiče napredka našega malega sijajen. Kooooončno je začel aktivno plaziti in tako je pokapiral, da je bolj zanimivo, sigurno in svobodno na vseh štirih, kot pa na nogah z mamico povsod za ritjo. Poleg tega, se je začel sam dvigovati, prime se za moje noge in vstane, za stol, predalnik...stresel je že eno rožo, mika ga božični drevešček , ko je enkrat pokonci pa hodi ob opori, oz. se premika ob opori sem in tja. Poleg tega mu je (verjetno nezavedno) uspelo reči teta, mama pa ponavlja cel dan, ko vidi avto ponavlj brmbrmbrm. Kje je lučka ve že dolgo, zna povezati stikalo in lučko, tudi prižiga in ugaša jo če ga dvigneš do stikala, če rečeš papa maha, ve kje je kuža, kje je avto...skratka v enem tednu toliko stvari, da sem jih komaj sproti uspela napisati v njegov album. Danes sem klicala v vrtec, ker še nisem prejela ne njihove + ali - odločbe. Nejc je 1. v čakalni vrsti, zdaj je pa fora da se mora kdo še izpisat, potem smo pa notri. Samo upam da do tega pride, ker smo majhna občina in se ne odseljujejo in ne izpisujejo lih ne vem kako-prej se priseljujejo zobki...odkar sem dobila homeopatske granule ki pomagajo pri bolečem izraščanju zob, spimo bolje. Sicer je malenkost še nemiren, ni pa več take bolečine kot je bila pred jemanjem granul, ko se je jokal in jokal tudi po eno uro skupaj in ko ni pomagalo drugega kot svečka. Prej mi ni spal podnevi nič zaradi zobk, zdaj dopoldan ene 2 uri in popoldan kakšno uro uro in pol, zvečer se več ne zbuja, sicer se malo bolj zgodaj zjutraj zbuja (malo čez 6-prej okoli 8h), ampak ni panike, je preceeej bolje .
|