|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.12.2010 18:05:40   
Anonimen
Zdravo!
Kako kaj?
Tukaj tudi pri vas tudi zatišje!!!
Mi smo uredu,včeraj smo bili na božičku,je bilo super.Ponoči spimo,malo mi štrajka pri hranjenj,pa ni sile...
Danes smo bili vzunaj na sprehodu,je kar pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
branak81ja upam ,da je vaša Alinčica kaj boljše ,da ni tako sitna več....Ja tudi jaz sem potrebna frizerja ,sam ne vem kadaj ,bo tisti čas ,ko bom šla!!!!
služba jaj ja ,kar hitro se bo izteklo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jessy super za posvetovalnico..
nosečka24  ja kaj pa je vašemu sineku,da ima take preden zaspi..a to se je začelo zdaj pojavljat!
Ja nič lepo se imejte in javite se kaj!!!
Lep večer!!!

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.12.2010 20:46:24   
Anonimen
levinjica...to se pri nas pojavlja kadar ga zobki mučijo, ko mu pride zobek ven je pa čez noč najbolj pridno dete pod soncem...ma ko pomislim da mora ven prit še 15 zob, pa še bolj veliki bodo in če je že zdaj  tako, kaj šele bo. On je imel zdaj za vsak zob dva dni vročine tam 39 stopinj, pa ves živčen je cel cajt. Ma je zmeraj kaj, do 3.meseca je imel krče nismo spali, potem je bilo en mesec mir, potem je pa začel zobe dobivati in od takrat spet ni miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.12.2010 22:24:08   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

...celo noč se je premetaval, jamral, naju butal, skratka če sem v seštevku spala eno celo uro skupaj je dobro.

tako nekako izgleda pri nas že 4 mesece... od prvega zobka dalje...  prej pa spanje celo noč brez problema!!  ne spomnim se več,kako je to,ko spiš v kosu 1.5h???!!! user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.12.2010 22:48:59   
branka81
Ojla,joj punce za mano je tok slab dan ,pride dans frizerka,ki me je zadnjič lepo ostrigla na paža,dans me je pa tok sfušala ajojjuser posted image user posted image user posted image katastrofa,še sama bi se lepše postrigla.Pa dela v enmu dobremu salonu,ampak ne razumem kak ne zna lepo na paža postrižt,pa sej ni neka umetnost-nikol več se ne dotakne mojih las ufffffffff kok mi je dan pokvarla
Alinči ima že drugi zobek user posted image user posted image user posted image sm takoj opazla,da se nekaj dogaja,ker je imela rdeča lička in ni hotla veliko jest čez dan tko da je to bilo to...
Grem spat,jutri me čakajo obiski in kuhanje kosila jz pa tako grozno frizurouser posted image user posted image adijo pamet heheuser posted image nočkooo

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
12.12.2010 7:58:16   
Anonimen
dobro jutrouser posted image
Jst sem mal bolj zgodnja. Mali naju je nekje ob 6h zbudil, pa sem ga samo prestavila k nama v psteljo in zdej z atijem naprej pančkata. Tamali je zvečer ob 8h pojedel samo 60ml pa sploh ni še lačenuser posted image
Dans sem popoldan na volišču v komisiji (v mojem rojstnem kraju), tko da gremo k našim na kosilo, jst grem potem na volišče, mojadva pa bosta pri nas mal šetkala po sončku.

Branka...ja šit a ne za frizuro. To se je meni tud enkrat zgodilo, sem prišla nakurjena od frizerja kouser posted image . K sreči ima moja mami mal roke za striženje in me je krasno popravila. Pa pred parimi meseci sem se odločila da si dam frfru narest, pa grem do frizerke in me ostriže, si čez par dni gavo umijem in groza, na eni strani dolgi, na drugi prekratki...sem pol sama popravljala!
zobki so groza jauser posted image , naš jih ima zdaj 5 zunaj (spodnji enki, eno zgornjo enko in obe zgornji dvojki), pa sem ugotovila da mu zdaj pa spodaj dvojka leze ven, pa ta druga enka zgoraj-revež čist je bogi. Pa čez dan je ful OK, živahen, nasmejan, mal bolj se slini ampak je pa super. Kadar pa je čas za spanje pa je kriza. Ful je nemiren, vidi se da je zaspan, pa vstaja, pa se poči na blazino in to se skos premetava pa jamra, potem pa malo zaspi, pa se dere, pa spi...

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
12.12.2010 9:47:45   
branka81
Mi smo tud že pokonc od 7:30,mal tud atiju ne pusti ajat.ko je iz nočne.Komaj čakam večje stanovanje,da bo imela alina svojo sobico in se bo lahko ati vsaj naspal,ko pride iz službe.
Hm ja tole z frizerji je res katastrofa,še moj je reku,da bi me bolš ostrigu..ma sej ponavad si jz pol sama popravim,sam heč pa je kr mam že tok kratke,da si skor ne morm več.Me pa moj zeza,da sm zdej 10 let mlajša heheuser posted image ,pa da sm zanj vseeno najlepšauser posted image mm kok lepo
Grem jz kavico spit,potem pa kuhat,kr bojo kmalu pršl obiski,aja včeraj sm prvič delala tiramisu,tko da upam da bo dober.

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
12.12.2010 22:11:58   
Anonimen
Čer !!!
Se na hitro javim!!!
Sitni ,sitni ,sitni zelo spet!!!.ne vem kaj ji je..kar joka,če jo ima kdo drugi ,samo pri meni ne ,je normalo,pije mleka malo več!!!Tak ,da v varstvo se je ne upam dati ,pa še pogreb imamo v sredo!!!!
Nič kaj ne nardim zraven naše princeske,danes še kosila nisem skuhala!!
Drugače pa nič kaj novega,vzunaj nismo nič bili,atija bolj malo doma,sedaj bo cel teden ima izreden dopust!!!!!!
7lina7 ja vem kako je če si navajen ,da ti od 3 ,meseca naprej spi cele noči in to tudi po 15 skupaj ,potem pa kar naenkret prebujanja.....!Res katastrofa!!!
branka81 no tole z frizerko,je pa kar kruto ,pa še v salonu dela.Res ne zna uredu  postrižit.Za zobke !!!A se selite v večje stanovanje!!!!
nosečka24 upam ,da so ti minale ure v komisiji !!!Sinek pa res pol ni bil lačen!!!
No sedaj pa počasi v mežovo!!Me nekaj začela glava boleti!!!
Lahko noč!!!

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
13.12.2010 9:07:20   
3Sonček3
Dobro jutro, no kukr za koga. Mi mamo že dva dni ponoči take bruke da se ne prepoznam več v špeglu. Pomoje sm na račun tega tut neki fasala, samo upam da se mi ni pljučnica ponovila, srbijo me pljuča al kok naj to drgač povem. Ponoči sm najdlje v kosu spala 45 minut, tut je bl malo kukr ponavadi, summ zobke. Učerej mi je ena rekla da baje ful pomaga če ščikaš pepermint čigumi in s tem sokom pol otročku namažeš dlesni, pravi da ona pri svojmu niti za 1 zobek ni vedla kdaj ga je dubu, nobene vročine nobene sitnobe ma ama ništa. Sanja je res sitna za znort zdi se mi tut vroča sm prejle  ni mela vročine 37,2 v ritki. Dobr da mam lubija doma na bolniški da mi jo on mal pomerka da se js mal naspim. Zdej me pa tera da grem počivat tko da...se še kej oglasm

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
13.12.2010 13:35:12   
lenčy
živjo punce!
a ste tud ve imele tako lep vikend kot jaz?user posted image
v soboto smo šli spet v lj (kaj pa čmo, če mamo pa roza vinjeto) in sm sinku končno nabavila božičkovo oblekco! ko ga slikava, vam pokažem, kako zgleda moj mišekuser posted image
no včeraj smo šli pa na dedka mraza v mesto in poslušat malo Lino iz talenta. punce ne vem, če ste jo že slišalo, ampak ta punčka takooo lepo pojeuser posted image  da se mi kr oči solzijo, da ma lahko otrok tak talent.

in je spet dolg teden pred nami... sploh ne vem, če bi šla vn. aleks je malo prehlajen, ima zabit nosek in kašlja. sicer je pa tud vreme čudno-sneži in sije sonce. danes sem mu skuhala purana v omaki s pire krompirčkom. če bo po očitu, ga bo še kako jedeluser posted image
branka81 kako je s frizuro? dobr da mam js že vrsto let enga in istega frizerja, ki točno ve, kaj lahko z mojimi lasmi počne in kje je meja. ker to sm mu pa že na začetku povedalauser posted image
nosečka vidim, da je tvoj Nejc isti kot moj Aleks-najprej krčki, zdj pa zobki. eni mamo pa res srečo...
levinjica a je princeska še sitna? ja ampak res včasih pridejo takšni dnevi, k jih treba sm nosit...

sm se danes spomnla, da imamo eno nosečko tukaj...katera je že? se ti vnaprej opravičujem, sm pozabla. in kako napreduje?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.12.2010 14:35:18   
branka81
lenčy-se privajam na frizuro hehe,še dobr da mi lasje hitro rastejouser posted image
Pri nas je bil kr lep vikend,razen obiska frizerke user posted image ,včeraj smo imeli malo obiske in sm delala prvič tiramisu in morm se pohvalt,da je bil odličen...
A sm se že pohvalila,da ima naša miška že drugi zobek,joj kok je lepa ko se nasmejiuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.12.2010 14:40:14   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

...celo noč se je premetaval, jamral, naju butal, skratka če sem v seštevku spala eno celo uro skupaj je dobro.

tako nekako izgleda pri nas že 4 mesece... od prvega zobka dalje...  prej pa spanje celo noč brez problema!!  ne spomnim se več,kako je to,ko spiš v kosu 1.5h???!!! user posted image

Pri nas skoraj isto!! Spal 8-12h od 1-5 meseca, z uvedbo GH pa konec kot bi odrezal. SIcer nam na svete čase uspe spanec čez celo noč, ali pa samo 1x bujenje, ampak ponavadi je minimalno 2x budnica user posted image Ampak dobro, nič ne jamram, sem se pa vsaj prve mesece naspala user posted image . HB lahko spim kadarkoli in kjerkoli, tako da nimam problema čez dan zaspat (kdaj pa kdaj, ker naš mulc spi samo lepotnih 2x20 min), al pa ponoči nazaj zaspat. Če bi se pa to matrala, pa res ne vem kako bi šlo.
no, tudi mi smo KONČNO dobili 3 zobek. Bošček naš je mel skoraj cel mesec tako zatečeno zgornjo dlesen, prav napihnjeno in kr tako temno pšlave barve, da sem ga že mislila k P peljat. No zdaj pa končno preboj zgoraj 1-ka desno, na pohodu je tudi leva user posted image user posted image . No in KONČNO se je nočno sitnoba in včasih tudi dnevna, če ne končala, pa vsaj umirila user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.12.2010 16:12:53   
lenčy
branka81 in jassika čestitke za zobke. Aleks ima pa komaj drugega ampak je čisto malo zunaj...

evo kosilo pojedli, Aleks je lepo jedel purančka v omakci, zdj pa spi. js pa spet z vso vnemo iščem stanovanje za nas. mi danes dragi pove, da si ga nekje do 80.000 lahko privoščimo pa sm našla enega 2,5 sobnega na ful dobri relaciji ampak bi mogli za 5.000 spustituser posted image  si ga bomo šli kar lepo ogledat.

pri nas snežiuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
14.12.2010 9:14:22   
3Sonček3
Ojla

Naša noč je bla podobna prejšnji vstajanje za vstajanjem, ob pol pririh zjutrej sm jo mogla previt kr je bla do podpazduhe mokra, ob šestih pa budnica. Js sm pa tko švoh kot da bi me tramvaj povozu, glava me boli pluča srbijo kašlam ko pr norcih... sm naročena ob 11-ih pri zdravniku da se to čimprej konča, sej če nebi mela princeske nebi ni šla k doktrorju kr se mi neda tam sedet z zdravili al pa brez prehladi trajajo en teden, tko da je useen. Zdej me pa skrbi zarat Sanje. Upam da je njena sitnoba povezana z zobki in ne z mojo boleznijo (da se ni že kej nalezla). Povedat pa nemorem če so zobki kr tut pri prvih dveh nisem opazila napete dlesni ampak kr odenkrat čutla zobek. Učerej sm spala do pol enih popoudne kok je pasalo. Sanja je pa očiku na rokah zaspala, sm bla čist šokirana ko sm jih vidla, Sanja drgač nikoli še ni zaspala drugje kot v vozičku al pa v svoji postli. Ma zdej par dni obdobje k bi se mal več crklala pa pomoje je tut ta sitnobica mal pripomogla k temu da je očika uživou eno uro crkljanja.
Tko zdej grem pa še mal ležat dok mala spi pol pa k dr.
pa-pa

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
14.12.2010 15:57:28   
NM
Ojla!

dva dni pred 9. mini rojstnim dnem sva imeli posvetovalnico. Nika je zelo razvita na vseh področjih. Teža pa 8245 g in velikost 72 cm.
Imamo že 4. zobek in tudi pri nas smo se navadili na nočno zbujanje. Proti jutru pa družno zaspiva. Včasih imela veliko proti, zdaj pa mi je cilj spanje.
Drgač pa Nika veliko govori - ne sledim več vsem zlogom pa še tata, mama, papm, kak, bum, ala (hvala) in še kakšna. Pokaže pa lučko, nosek, tata, mamo (malo manjkrat user posted image ).
Pride že vsepovsod, ni več zatišja :) - po štirih in opori mislim.
Smo še zdravi in upam, da bo tako naprej. Imejte se lepo in uživajte decembrske dni. Midve jutri mahneva na Štajersko.

Lp

< Sporočilo je popravil NM -- 14.12.2010 15:58:20 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
14.12.2010 21:34:15   
Anonimen
Ta teden je bil pa kar se tiče napredka našega malega sijajen. Kooooončno je začel aktivno plaziti in tako je pokapiral, da je bolj zanimivo, sigurno in svobodno na vseh štirih, kot pa na nogah z mamico povsod za ritjo. Poleg tega, se je začel sam dvigovati, prime se za moje noge in vstane, za stol, predalnik...stresel je že eno rožo, mika ga božični dreveščekuser posted image , ko je enkrat pokonci pa hodi ob opori, oz. se premika ob opori sem in tja. Poleg tega mu je (verjetno nezavedno) uspelo reči teta, mama pa ponavlja cel dan, ko vidi avto ponavlj brmbrmbrm. Kje je lučka ve že dolgo, zna povezati stikalo in lučko, tudi prižiga in ugaša jo če ga dvigneš do stikala, če rečeš papa maha, ve kje je kuža, kje je avto...skratka v enem tednu toliko stvari, da sem jih komaj sproti uspela napisati v njegov album.

Danes sem klicala v vrtec, ker še nisem prejela ne njihove + ali - odločbe. Nejc je 1. v čakalni vrsti, zdaj je pa fora da se mora kdo še izpisat, potem smo pa notri. Samo upam da do tega pride, ker smo majhna občina in se ne odseljujejo in ne izpisujejo lih ne vem kako-prej se priseljujejouser posted image

zobki...odkar sem dobila homeopatske granule ki pomagajo pri bolečem izraščanju zob, spimo bolje. Sicer je malenkost še nemiren, ni pa več take bolečine kot je bila pred jemanjem granul, ko se je jokal in jokal tudi po eno uro skupaj in ko ni pomagalo drugega kot svečka. Prej mi ni spal podnevi nič zaradi zobk, zdaj dopoldan ene 2 uri in popoldan kakšno uro uro in pol, zvečer se več ne zbuja, sicer se malo bolj zgodaj zjutraj zbuja (malo čez 6-prej okoli 8h), ampak ni panike, je preceeej boljeuser posted image .

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.12.2010 12:19:15   
lunka1
da se malo javim user posted image

tudi mi smo dobili tretji zobek... glede na stanje prejšnjo nedeljo, ko je jokala kot še nikoli prej in imela vročino, je le-ta prišel ven šele 10 dni kasneje.. v vrsti čakajo še trije zgoraj. dlesen že čisto napeta in rdeča, celo gnojne pikice so si ji naredilo (ne afte, prav gnojne pike...).

drugače pa še vedno spi ponoči in se ne doji več, alejuja. tako nazadnje je ob 19h zvečer, potem pa spet šele okoli 6h. ponoči sicer poskusi srečo, ampak vidi, da vztrajam in hitro nazaj zaspi. pridna julia!!!

zanima me, kako jih oblečete doma, za ven in kako ponoči za spanje?

oblačila za doma - tanke žabice, nogavičke ABS, hlačke, dva bodija z dolgimi rokavi (občasno tudi majčka ali brezrokavnik s kapuco)

oblačila za ven - jaz ji oblečem termo žabice, čez termo nogavičke in "kvazi čeveljčke" oz. tople copatke, debele hlače, dva bodija z dolgimi rokavi, čez majčko ali pulover  in bundico, kapa + šal + rokavičke - to je imela včeraj pri -6°C, pa je malo jokcala v vozku, imam občutek da jo je zeblo. čez vozek imamo še zimsko vrečo, ki je znotraj podložena z ovčko, zunaj pa je nepremočljiva (če preveč piha, ji čez vozek dam še tisto vrečo za dež)

oblačila ponoči - bodi z dolgimi in debela pižamica. spi pa lepo pod kovtrčkom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.12.2010 12:22:12   
lunka1
vrtec - mi smo se šli vpisat prejšnji teden in jih je 10 pred nami, tako da nič ne bo... vse je odvisno od mene, če bom dobila službo. sem si pa potihem želela, da ne bi dobili, ker se mi zdi prezgodaj, da gre z 11 meseci v vrtec (dobro - če nimaš drugega, potem pač more iti...). tako da bom verjetno ostala doma (no - če ne dobim službo) do spetembra, potem pa redno v vrtec... no, če pa dobim službo (bo itak v podaljšanem bivanju), potem si bom zrihtala eno varuško za 2 uri dnevno, potem jo bo pa moja mami prevzela...

varuška - mogoče katera ve, koliko bi plačali privatni varuški, ki bi na našem domu pazila Julio za dve uri dnevno?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.12.2010 13:13:01   
Anonimen
lunka...kar se vrtca tiče, je pri meni prav tako problem, ker nimam še službe in jo bom ko bo šel Nejc v vrtec šele iskat začela. Meni so rekli da konec februarja zaseda komisija in gledajo tudi ali sta oba starša prijavljena v tej občini in pa če imata oba službe, ker če je eden brez smatrajo da je doma in lahko pazi na otroka. Ja, vse lepo in prav, samo po razgovorih pa malega ne morem vlečt s sabo.+ uvajala bi ga rada še preden službo dobim,ker kdo bi me pa gledal da bi dobila šiht, potem bi pa takoj dopust vzela en teden da bi ga lahko uvajala v vrtec. Pa jaz tudi še nisem v tej občini prijavljena, ker se drugo leto poročiva in bom takrat menjala naslov.

Oblačenje: notri- Bodi s kratkimi rokavi, bodi z dolgimi rokavi, majčka, brezrokavnik, žabice, termo nogavičke in robezz  usnjene copatke. zunaj- enako kot za notri, le da mu namesto teh usnjenih copatk dam take tople termo copatke, pa v kombinezonček ga dam, pa šal in rokavice in kapo. Mi nimamo zimske vreče, zato ima v vozičku ovčko, pokrit pa je z toplo dekco. Smo šli pa danes ko je bilo -11 ven, pa je nekaj jokcal-sem mislila da ga zebe, pa je bil čisto topel, zeblo ga je pa v obraz in ni bil ravno dobre volje (malo je tudi pihalo in verjetno zato)
ponoči- ima plišasto pižamico, mu ne dajem nič spodaj-še tako mu je včasih vroče. Edino zadnjič ko je imel vročino sem ga oblekla v bolj lahko bombažno pižamico. Pokrit je pa s kovtrčkom, pa HB se nikoli ne odkrije ko spi, zato mi ga ni potrebno tlačit v tiste vreče.

varuška: mislim da za dve uri nebi bila ne vem kakšna cena. Vem da ima ena moja sošolka tako privat za 8 ur otroka in daje malenkost čez 200€ /mesec, pa moraš vedeti da je tukaj še hrana všteta v ceno-meni se to zdi malo, ponavadi je to bolj drago.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.12.2010 13:41:12   
lenčy
madonca mate kr fejst oblečene otroke...
ja mi mamo kr vroče, ker se ful hitro segreje na24,25 stopinj tko da ga mam samo v žabicah pa bodyiju.
zunaj pa dam čez še debele hlačke, pulover in kakšno jopčko, pa kombinezon, štumfki, čeveljčki, kapa, šal, rokavičke, dekca in zimska vreča in mu je ravno prav.
ponoči ga mam v pižamici ampak je zjutraj čist leden, ker si koutrček razkrije, v vreči noče bit, tko da ga pokrivam z volneno deko, druzga nimam kaj.

komaj čakam, da se zbudi, poje kosilo in greva vn na sončkaaa!

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.12.2010 13:42:36   
lenčy
sicer pa tud js ne vem, kaj naj z vrtcem... marca ga ne bova dubla, tko da tud službe ne morm prej iskat, dokler ne bi varstva. js sm lahko z njim doma mapka če se mi pa priložnost ponudi pol bo treba pa kje kašne tetke najdt, ki jih par pomerkajo...

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.12.2010 17:06:30   
branka81
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

vrtec - mi smo se šli vpisat prejšnji teden in jih je 10 pred nami, tako da nič ne bo... vse je odvisno od mene, če bom dobila službo. sem si pa potihem želela, da ne bi dobili, ker se mi zdi prezgodaj, da gre z 11 meseci v vrtec (dobro - če nimaš drugega, potem pač more iti...). tako da bom verjetno ostala doma (no - če ne dobim službo) do spetembra, potem pa redno v vrtec... no, če pa dobim službo (bo itak v podaljšanem bivanju), potem si bom zrihtala eno varuško za 2 uri dnevno, potem jo bo pa moja mami prevzela...

varuška - mogoče katera ve, koliko bi plačali privatni varuški, ki bi na našem domu pazila Julio za dve uri dnevno?

Oj par varušk je na jesenicah,ker sm jih že jz iskala-am sm tel izgubila-cena je bila 5e plus potni stroški...mogoče najdeš katero na  varstvo.net

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.12.2010 17:12:16   
branka81
Jz imam notri malo oblečeno v body z dolgimi rokavčki in majčko,žabice in bolj tanke hlače,zun pa isto sam da ji dam mal debelejše hlače pa kombinezonček,itak pa imamo v vozičku zimsko vrečo.....ponoči je pa v mal debelejši pižamici,kr se skor odkriva

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.12.2010 17:34:35   
Anonimen
ma jst namenoma radiatorje mal ugašam, ker tast kuri ko pri norcih. Sem mnenja, da je bolje če si pozimi notri bolj oblečen (jaz naprimer nosim cel cajt velur), kot pa da so radiatorji na ful, mi pa v kratkih rokavih-no, tako imajo dol v spodnjem štuku navado in so vseskozi nekej bolni,prehlajeni, jst sem pa to navajena že od doma da pozimi pač tudi notri ne skačem napol naga in moram nekam potrkat da nisem skoraj nikoli bolna. Zato tudi tamalega na to navajam in ga raje malo več oblečem, pa radiatorje na minimum.

lenčy...jah kaj češ, sta očitno najina tamaladva tipična dojenčka z vsem pripadajočim tegobam zraven...ma sej na splošno če ga nič ne muči je pa ful priden.

danes mu je ven pokukala še zadnja enkica in sicer desno zgoraj, tako da zdaj ima že 6. zobk, muči pa ga že 7.-dvojka spodaj.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.12.2010 20:43:58   
lenčy
nosečka24 to ti dam pa prou... mi nismo bili nikol bolni, ker smo mel skos bl mrzlo v zgornjem štuku in tud ko si šou vn, ni blo take razlike. tko da moram tud js kr zapirat radiatorje...

ampak tvoj pa dobiva zobke k po tekočem trakuuser posted image

danes in včeraj tudi je blo pa grozn. sicer ni nč jokal, noče pa nič jesti. danes ob 11h frutolino in potem nič več. neki sm se trudila kruhek dajat, pa da je velik pil, drgač pa nič noče. k je to za vas normalno? če bo jutri isto, pokličem zdravnico, ker ne more bit cel dan brez hraneuser posted image  pa tako ga napenja kot še nikol. sm mu dala v pondelk prvič za jest purana v omakci, sj to pa ja ne more škodit (mal čebulce, par majhnih paradajzkov in meso). čudno je vse skp, pa še vn nisva šla, ker sm čakala, kdaj bo jedel. ma jutr greva pa kr vn v vsakem primeru.

sladke sanje vam želim!

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.12.2010 21:04:19   
3Sonček3
lunka1 Js jo doma oblečem v žabice in bodi z dolgimi rokavi (v hiši je skos cca 23st.) in cicibanke. Za zunaj je pa čist odvisno, vedno grem pred odhodom sama vn v oblekah ki jih nosim v hiši in potem jo oblečem po občutku, se pa držim pravila da dokler se termometer ne spusti pod 5 stopinj ji ne oblečem žabic ampak samo kakšne bolj debele oz. podložene hlačke. Drgač pa zdej k tak mraz pritiska ji oblečem žabice nogavičke (debele) (spet odvisno od mraza) hlače, včasih debele učasih samo trenerkico, gor pa bodi z dolgimi rokavi pa kakšn polovrčk čez al pa jopco potem pa jo še v kombinezonček zadekam in gremo + šalček, rokavičke in kapa seveda. Nikol do zdej še ni bla premražena mela je mrzel nosek in lička sm to je logično sej jih mamo usi. Drgač pa mislm da takemu oblačenju nič ne manjka ker doskrat zaspi v vozeku če se to zgodi jo pokrijem z dekico drgač smo pa brez vreče.
Spimo pa samo v pajacku
Glede varuške je pa tko, js sm dobila prošnjo za čuvat eno punčko pa sm mal cene gledala in je eno povprečje 7€/uro zakaj? Ker je to samo 2 ure na dan, če bi blo to ceu mesec po 8 ur/dan bi se zmenile nevem 500€ in to je to tko pa pride mal dražje. Je pa tut odvisno kje živiš.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?