|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
17.12.2010 14:39:41   
brezcopatka
OK. Upam, da mi bo uspelo. Bi rada prilepila sliko od mojih likerčkov po Benikinem receptu in seveda idejiuser posted image

user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.12.2010 14:50:32   
tinkatonka
Jaz bom pa takole rekla...morate se zavedati, da to, kar ste videle (sploh pri vadbi pri Andreji Semolič), otroku ne škoduje, temveč mu koristi, da se hitreje začne zavedati prostora in dimenzij okoli sebe in tudi motorični razvoj je hitrejši. Otroka taka vadba ne boli, mu pa zelo lahko koristi. Težava je v mamicah in v takih reakcijah, kot ste jih izrazile ve.

Jaz lahko samo rečem, da sem se ob posnetku zgražala, bolelo me je srce in samo upala sem, da otrok ne bo poletel kam iz rok. dejansko sem 3min posnetka trpela in imela na široko odprta usta od začudenja. Predsodek, ja najbrž, ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi to kar je bilo na posnetku izvajala s trimesečnim Jakobom, pa al je to dobr zanj ali pa ne. Ko je bil Anej večji smo ga tudi metali, premetavali (še vseeno ne tako kot je na posnetku) ipd, ampak trimesečnega otroka ko še glavca vseeno ni 100% stabilna in še kdaj lahko "klecne". Mi na kraj pameti ne pride. Ampak lej 100 ljudi sto čudi. Vsaka ima svoje mnenje in svoj pogled in HB da je tako.

brezcopatka...fantastično si naredila. Kako si pa nalepke naredila, če ni skrivnost?

mala....user posted image za lepe mere! In upam, da Lenartu slabo počutje hitro mine.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.12.2010 14:51:41 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.12.2010 15:25:21   
brezcopatka
Hvala hvala:) Nalepke je pa moj dragi grafik oblikoval, dal natisniti in uredil:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
17.12.2010 15:42:53   
LoveLove
ojlaaaaa...mal vam težim upam da ne zamerte.... dejte prosim se na teli strani se registrirat in glasovat za mojo fotko da gremo andrej,jonas in jst v pariz za 5 dni !!!
glasujete pa sam na zelenem gumbu,samo tisti velja!! Če ne dobite nazaj sporočila od spletne strani ko se registrirate preverte v junk-u!!
hvaalaa

http://www.lifestylenatural.com/dobrodrevo/poglej.php?id=29

hvaležna fullllllll !!! *=O)

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.12.2010 15:49:16   
nadka30
kaj mi lahko ena napiše recept za čokoladni liker ker sem ga nekje usjala sedaj ga pa ne najdem, pleasssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
17.12.2010 15:58:30   
Lenca78
1l mleka
1 kg sladkorja (komot lahko tudi manj)
2x čokoladni puding
20 dag kakava
0,5l ruma

Sladkor, kakav in puding zmešate s pol litra mleka. Ostalo mleko daste v posodo in vanj vlijete mešanico. Počakajte da zavre in vseskozi mešajte. Ko zavre, pustite še minuto ali dve in odstavite z ognja. Ohladite in občasno premešajte, da se ne naredi skorja. Hladnemu pudingu prilite rum in stekleničite.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
17.12.2010 16:02:47   
nadka30
1l mleka
1 kg sladkorja (komot lahko tudi manj)
2x čokoladni puding
20 dag kakava
0,5l ruma

Sladkor, kakav in puding zmešate s pol litra mleka. Ostalo mleko daste v posodo in vanj vlijete mešanico. Počakajte da zavre in vseskozi mešajte. Ko zavre, pustite še minuto ali dve in odstavite z ognja. Ohladite in občasno premešajte, da se ne naredi skorja. Hladnemu pudingu prilite rum in stekleničite.

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
17.12.2010 16:59:58   
archie
Benika, a lahko daš prosim še enkrat link do strani z masažo? pliiiiiis user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.12.2010 17:01:23   
Izabelina
a je tole: http://www.zdravo-gibanje.si/index.php

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
17.12.2010 17:05:25   
archie
a-a, tole sem iskala: http://www.mamindotik.si/

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.12.2010 20:18:44   
mala
 oooo f..user posted image  kaj ta ženska dela z otrokom...men je kokr obrnem tole grozn in sem res težko gledala cel posnetek..nisem sicer za to, da se otroka v vato zavija ampak tole je mal too much...tkole metat v zrak, sej en napačen gib, pa lahko otroku kaj izpahnešuser posted image  OMG  nimam besed..

No Lenart je bil cel dan jokav in se mi je bilo zelo težko, saj ni še nikoli toliko prejokal..ah nisem navajena-upam, da bo jutri bolje..

Hvala Tinkauser posted image

Lahko noč punceuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
   [Brisano sporočilo]
17.12.2010 21:07:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.12.2010 7:39:00   
nadka30
jutro v to zimsko idilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.12.2010 7:41:57   
nadka30
še malo danes teden že božiček deli darilca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.12.2010 8:04:59   
Izabelina
ojoj, zasneženi smo do konca! pa še kr na pouno sneži! od mojga babica je pa morala dans zjutri že it na most na soči nekam predavat! Upam, da bo srečno prispela... ker u takem se js nebi nikamor spraula! user posted image

tale sneg pomen tut, da mi že spet ta vikend ne bomo nč zrihtal doma, npr. položil tapison al pa omare odnesl dol... in tko mamo že eno leto "gradbišče" v stanovanju user posted image user posted image

še eno uprašanje (pol pa dost za jutro): flaške pa cucle sm oprala v pomivalcu in zdej so cucli kr oranžni (smo mel paradižnikovo omako pa špagete) user posted image   sej so še uporabniuser posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.12.2010 8:30:07   
lillchy123
jutrouser posted image

brezcopatka- super darilca!user posted image user posted image user posted image

izabelina- so jauser posted image .se od čaja tudi obarvajouser posted image ej, pa sočustvujem s tabo glede gradbišča- veš kakšno smo mi imeliuser posted image ampask glavno, da ste skupaj, boste že poštimali.  jaz mojga včasih zezam, da če ne prej, pa ko bo imel Luka 16 let in bo pomagaluser posted image user posted image user posted image

a veste, da so se pred enim letom naši mali čmrlji delaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.12.2010 8:32:22   
Jinx
Fuj pa tole vreme user posted image Spet kar nekaj časa ne bom mogla nikamor z vozičkom, ker tu pri nas splužijo pločnike (pa še to ne vse) ravno v širini polovice vozička user posted image Se bo očitno spet treba peljat nekam, kjer je to bolj urejeno.

Almera, pa saj Ronja tudi ni več tako lahka user posted image Pa a je morala polulat tistih 10 gramov, da zdaj nima petke na začetku user posted image

Jaz moram pa prav pohvaliti mojo žabico (in upam, da me to ne bo teplo user posted image ): včeraj je spala v kosu od 22:30 do 4:00, danes pa od 22:00 do 5:00 user posted image user posted image Seveda pa ji potem ni bilo več za spanje, tako da se je premetavala po postelji in jamrala do sedmih, ko sem jo spet podojila in sva vstali. Zdaj pa se igra tukaj zraven mene na kavču in počasi postaja spet zaspana user posted image

Pa še eno vprašanje: kdaj približno dojenčki kdaj pa kdaj prebedijo cel čas med dvema obrokoma? Mi še vedno vmes spimo vsaj pol ure do eno uro.

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.12.2010 8:36:29   
Izabelina
Pa še eno vprašanje: kdaj približno dojenčki kdaj pa kdaj prebedijo cel čas med dvema obrokoma? Mi še vedno vmes spimo vsaj pol ure do eno uro.

naša že od začetka... user posted image mam srečo, če slučajno zaspi med obroki... no čeprou če je u slipiju pa res zadrema mal... ampak če ni je pa budna...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.12.2010 8:51:52   
tinkatonka

odvisno od dojenčka, do dojenčka. Sej vidš že tu na forumu,da eni user posted image spijo bore malo, spet drugi pa velik, no pri nas Jakob spi še vedno med vsakim obrokom, max45 min, minimalno 15min.

Ampak mene kljub temu, da sem že drugič mamica prav fascinira ta razvoj otroka. Včeraj npr je igračke prijemal, nesel v usta, spustil, danes je pa sploh iz rok ne da user posted image user posted image No razen če mu pade, ker ko se mahne po glavi, je tok šokiran da vse spusti iz rok, če je pa fajn bolelo, pa tud mal zajoka.

Jaz sem pa včeri zavila vsa darila. Samo še 3 stvari moram nakupiti, potem pa imam vse. Aja pa posteljine včeri nisem dobila v Sparu in v Harveyu Normanu tud ne, moram pa v Creatino še pogledat, tam imajo največjo izbiro teh otroških posteljnin.

Sicer pa vsem želim prav prelep zimski dan. user posted image Jaz bi mogla po Aneja, pa se mi ne da avta spucat, pa po takem snegu vozit, čeprav le 1km, mi ga bodo pripeljali.

Vsem bolančkom pošiljam en kup vitaminčkov (benika..a gresta domov) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.12.2010 8:56:14 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.12.2010 9:00:03   
tinkatonka
a veste, da so se pred enim letom naši mali čmrlji delali

O JA VEM!user posted image Jaz sem 28. decembra nameravala it na krvodajalsko akcijo. Sem še na FB vabila ljudi naj gredo z mano, no pol sem pa na to jutro test naredila, ker M ni blo in juhuhuhu plusek je bil tu. Pa je krvodajalska akcija odpadla. user posted image Kr nisem mogla verjet. Sva se skoraj 2 leti "matrala", da sem v drugo zanosila. Zdaj ga pa imam, mojga princa Jakoba.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.12.2010 9:07:34 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.12.2010 9:02:53   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

a veste, da so se pred enim letom naši mali čmrlji delali

O JA VEM!user posted image Jaz sem 28. decembra nameravala it na krvodajalsko akcijo. Sem še na FB vabila ljudi naj gredo z mano, no pol sem pa na to jutro test naredila, ker M ni blo in juhuhuhu plusek je bil tud. Pa je krvodajalska akcija odpadla. user posted image Kr nisem mogla verjet. Sva se skoraj 2 leti "matrala", da sem v drugo zanosila. Zdaj ga pa imam, mojga princa Jakoba.user posted image

midve sma pa en drugo spodbujale da bo plusek, se spomniš,user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.12.2010 9:04:08   
archie
Teja tudi sedaj bolj malo spi čez dan. Mogoče zaspi za kakšne pol ure recimo 2x na dan. Spi pa zato ponoči kar precej (tudi po 10 ur v kosu). Edino včeraj je spala skoraj cel dan-posledica cepljenja očitno.

Na škatlicah za flaške piše, da je potrebno cuclje menjati na 3 mesece. Zakaj? In za dude isto piše. A je to nujno?

Mi imamo tudi sneeeeeeeeg user posted image user posted image me prav zanima, do kdaj bomo tokrat odrezani od svetauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.12.2010 9:05:15   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

a veste, da so se pred enim letom naši mali čmrlji delaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša se je v začetku januarja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.12.2010 9:06:08   
tannya
dobro jutro,
se javljam vsa skrokanauser posted image . Domov sem prišla ob polnoči in potem eno uro skupaj dojila.Itak, da Živa ni hotela jesti po flašiuser posted image user posted image in potem je bila priklopljena kot ,da je zadnjič.
Na službeni zabavi pa je bilo prav luštno. Sem se ful naplesala in načvekala. Le pot domov je kar dramatična zaradi tega snega...sem pa se odločila iti s svojim avtom, ker po mojih izkušnjah je v takem vremenu in ko je na gospodarcu ful velik ljudi nemogoče dobiti taksi.
Zdaj pa veselo na delo....klinc, nč se naredi samo od sebe...
Benika: sta šli domov?

Lep zasnežen vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.12.2010 9:06:31   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Naša se je v začetku januarja user posted image user posted image user posted image user posted image

je novoletni dar od možauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?