|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
17.12.2010 9:31:47   
5ra8
dober dan user posted image

Odkar je Naja doma so tud njeni posti kasnejši....prej ob petih pa še neki...zdej ob sedmih user posted image  moji bodo pol ko bom doma ob desetih. user posted image

gibi - pri men čist odvisno...kdaj bolj močn kdaj manj....danes me je zjuraj ob treh zbudil, no zbudila sem se zato ker je moj pršle iz šihat, ampak takrat je tud čmrl začel neki telovadit....da bi se pa ponoči zarad brcik zbudila, to pa ne.
Je pa redno dopoldne aktiven....

spomin - tud men kdaj kej uide user posted image

Jeej, naročila jogiiiiiiiiii user posted image   in to iz kokosa in ajde user posted image  Zdej morm kupit obrobo za posteljico pa posteljnino. Včeraj sem za hec pogledala u BC pa je 125 komplet user posted image  ampak ok je kovtercek zraven....sem pa gledala prek ene spletne strani pa so bli kompleti po 45 eur - brez kovtra...

zgaga - huh, nimam problemov, hvalabogu.

sem pa opazila zadnje čase da zvečer se mi kr mal na noga od nogavic pozna, od patenta...tko da malenkost pa verjetno zatekam...samo ni panike je rekla G....tudi če opzujem po prstih ni neki zdej tko da bi mela 'a la michellin' prste...tko da bi se vidlo zatekanje orenk.

voz - še zmer ga nimamo user posted image

Čvek No. 2? Ja?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.12.2010 9:37:13   
Akilene
Jutrooo...

naja 17, s tvojim user posted image  bosta jutranja, z mojimuser posted image  pa bova ponočnjaka - očitno, največji rokenrol je od 2 - 4 ure. Zgleda, da se bo ati res moral selit v drugo sobo, da ne bo zaspan v službi.

Zgaga - včeraj so mi čudežno pomagali krekerji, tako, da danes nadaljujem z zobanjem. Sem pa še vedno zamorjena, kajti TAKO rada jem, miza bo obložena v prihodnjih dneh, jaz pa takšne težave...

Praznični nakupi - se obdarujete za praznike? Jaz sem zaenkrat kupila Bakugan in majico za sina, ampak še premalo. Za sestro sem kupila Moleskine letni planer, mami nekaj iz L'occitana, fotru nič, tašči FA torbico (user posted image -dost ma!), mož pa si želi DVD Metallica&Slayer&Megadeth - nisem pa še kupila. V glavnem denar kar kopni, še vedno nimam nič za moževo žlahto (kamor greva na večerjo), ampak več kot 5 evrov na osebo že ne mislim dat. Za moške cigare, za ženske nogavice.

Voziček - meni je Musty transporter všeč, ker je majhen štirikolesnik. Sem pa zamudila akcijo v BC, tako, da bom še malo počakala. Za prve 2-3 mesece pa itak velja star sosedov voz, itak ne mislim kje drugje vozit kot po vasi.user posted image  Več otrok ne bomo imeli, tako, da se mi ne splača nevemekaj kupovat, je pa seveda drugače, če imaš v planu še katerega.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.12.2010 9:46:08   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

A se da tud druge dežne prevleke gor dat, ne sam originala? Ker nisem še nikjer zasledila, da se da? A si šoping košaro kupla? Si jo uporabljala?

gibi - pr men so zjutrej, pa zvečer... čez dan čist švoh, pa tud tko se mi zdi ful mirno, v štartu je blo bolj živahno user posted image

Dežno prevleko mam od Haucka, gre lepo na športni del in košaro, je bla pa okol 15€.
Šoping košare nisem imela, jo imam pa namen zdaj kupit. In je 30€ v BC, kar je ok glede na cene na internetu, pa še na zalogi jih majo ...

Zadnjič poveva, da je zdaj spet punčka napovedana, pa pravi en kolega.
Vesta, jaz mislim, da sta dva, pa vsakič drugega gledajo user posted image user posted image user posted image

položaj je z glavo navzdol ... zaenkrat. Upam, da tako ostane, čeprav je še dovolj prostora za obračanje.

tanjusi user posted image da se bo se bo tvoja punca čim prej obrnila

praznični nakupi stanju na računu primerni user posted image . Malenkosti. Drugače mamo navado, da z mami pa sestro tono piškotov napečemo, pa ročno izdelamo škatlice in potem to delimo. Drugače pa za moža gotovo kakšno orodje, za malo Mijo pa je že prejšni teden prišla pujsa Pepa pliško. Jo pri nas nisem dobila, pa sem jo na internetu naročila. KOmaj čakam, da vidim njen pogled, ko bo odprla škatlo user posted image .

Drugače pa danes planiram še voščilnice dokončat in jih končno odposlat. Mam pa problem, ker ne vem kam sem si naslove shranla?!?!? user posted image  zlata ribica na delu ...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.12.2010 9:48:16   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Jeej, naročila jogiiiiiiiiii user posted image   in to iz kokosa in ajde user posted image  Zdej morm kupit obrobo za posteljico pa posteljnino. Včeraj sem za hec pogledala u BC pa je 125 komplet user posted image  ampak ok je kovtercek zraven....sem pa gledala prek ene spletne strani pa so bli kompleti po 45 eur - brez kovtra...

Mi mamo tut iz kokosa. Mislim, da je ob Mebla. Mi je zelo všeč, samo na začetku ga je blo treba luftat, da je popolnoma izginil "embalažni" vonj.

Čvek No. 2? Ja?

JA

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.12.2010 9:49:02   
slama
Še vprašanje: Zakaj hudiča se jaz ne morem odjavit z RR. Nikjer ne vidim napisa odjava!!?!??!

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.12.2010 9:55:02   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: slama

Še vprašanje: Zakaj hudiča se jaz ne morem odjavit z RR. Nikjer ne vidim napisa odjava!!?!??!

tam ko je prijava, je zraven tvojega nicka sedaj tudi ODAJAVA

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.12.2010 10:10:05   
slama

IZVIRNO SPOROČILO: slama

tam ko je prijava, je zraven tvojega nicka sedaj tudi ODAJAVA

jaz nimam ne prijava, ne odjava
Tudi ko odgovarjam, moram najprej odgovor pritisnit, da me vrže na stran, kjer se lahko prijavim ...

enostavnem nima tiste vrstice s prijavo/odjavo ... ah, se bo že pojavla user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.12.2010 10:13:28   
Klemy82
Oj!
eh, mene se pa očitno nekaj loteva in mi ni čisto nič všeč... včeraj zvečer sem bila čist crknjena, pa sem bila jezna sama nase, da sem dopoldne preveč letala po LJ-res sem bila na dveh kavicah, po opravkih, ni da ni vse po vrsti... no, evo, danes se pa zbudim vsa v herpesu... čudovito..... počutim se malo bolje, ampak še vedno imam tisti filing, da nekaj ni ok, kot ponavadi, preden zbolim. Eh!
Bejbi je bil včeraj čez dan čist priden, ponoči pa... jaoooooo....... levo, desno, brca v rebra, brca v mehur, na glavo, brca pod popek, spet na levo.. kot vrtavka, včasih se res čudim, kako se mu rata tako hitro obračat Potem se je umiril malo, ob petih zjutraj pa jovo na novo...
Pa že dva dni sem takoooo jezna na mojega, da adijo, včeraj se nisem imela energije še z njim ubadat, ampak danes pa nima spasa, ga čaka en težek pogovor. Eh, deci, imam filing, da njim je lajf tako v izi včasih... ma, dobro, da imajo nas, ženske, da študiramo tud kdaj namesto njih.

Ok, eno vprašanje- kako hudiča naj tašči razložim, zakaj novorojenček rabi orng in trdo košaro na vozičku... brez da popizdim in jo naderem? Res sem tako nepotrpežljiva zadnje čase, da adijo, priznam (najbrž hormoni, a? ), ma že od torka, ko smo govorili okoli vozička in je rekla, da bi rada onadva plačala za vozek, ane, ji razlagam, da vozek MORA imeti košaro za novorojenčka, da športni voz je od 6m naprej. NO, od včeraj imam potrjeno, da ta vozek, ki ga bomo vzeli, nima košare zraven, ker jo je ženska že dala naprej, pa sem rekla, da ok, jo bova midva dokupila, je res 170 eur, ma vseeno ni tak denar, morda pa nama rata kje še rabljeno dobit... v glavnem, vidim, da ženski ni ravno jasno, kaj zdaj jaz kompliciram s to košaro, da saj ja, se da ta voz položit, (že, pa ne čist vodoravno), če bo spomladi mraz ga daš pa v vrečo... ma ni košara zarad mraza, ženska, pa sem ji že razlagala... mehke kosti pa mora bit trda stabilna podlaga, razvoj pa to... eh, pa vidim, da ji še vedno ni jasno in misli, da je to neka moja kaprica.
Bom res še razvila visok pritisk, ko se moram še s takimi bedarijami ukvarjat! Dobro, da jih je že snahinja navadila na avtosedež, da to mora bit in pika, tak da ta lekcija mi je  prihranjena in že vejo, da brez sedeža se otrok v avtu vozil bo NE! Sem zadnjič videla, kako sta ena dva pobrala otroka na igrišču in ga je babica v naročju nosila spredaj v avtu... me je kar streslo. Folk je očitno še totalno nerazgledan, neuk in blesav!
Evo, grem jaz zdajle pritisk izmerit gor, potem pa pospravit, kaj bo za kosilo še ne vem, popoldne pa učenje. PA upam, da nas ne bo čist zamedlo spet!

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.12.2010 10:19:00   
Akilene
Klemy - ne si zdaj merit pritiskauser posted image , malo se pomiri..te pa razumem ja, moja tašča je včeraj imela predavanje o tem, da pri nas premalo kurimo...po njenem mora bit v hiši 25 stopinj, drugače bo dojenček zbolel. Pa ja da, od vročine...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.12.2010 10:26:49   
tanjusi
Klemy - ne si zdaj merit pritiska , malo se pomiri..te pa razumem ja, moja tašča je včeraj imela predavanje o tem, da pri nas premalo kurimo...po njenem mora bit v hiši 25 stopinj, drugače bo dojenček zbolel. Pa ja da, od vročine

Še kako znano, kaj vse sem jaz poslušala , ko sem ta prvega prinesla , sredi januarja domov, pa sem bila butasta pa sem se za vse sekirala, pri drugem sem bila dosti bolj samozavestna ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.12.2010 10:30:56   
SaMaa
Hej punce živjo,

joj kakšne čveke ste oziroma smo user posted image  komaj sproti vse preberem user posted image

Vidim, da ste se že kar podale v shopping za novoletna darila. Pri nas bodo malenkosti pod smrekico, nikoli nismo imeli navade kupovati draga darila. Drugače bova pa z dragim jutri postavljala smrekico, še zadnjič v dvoje user posted image user posted image user posted image  

Ali imate že vse pripravljeno za prihod dojenčka? Jaz imam namen januarja na veliko prati in pripravljati. Upam, da me ne preseneti kakšen predčasen porod.

Slama kam boš šla ti rodit? V LJ? Kaj pa ostale?

No lep dan vam želim še naprej, eno urco še delam, potem pa šibam domov.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.12.2010 10:32:41   
Klemy82
user posted image nč bat, sem čisto mirna, včeraj  se je bliskalo in grmelo, samo sem bila preveč crknjena, da bi se prerekala...  ma, dejte mi povedat, odkrito, a kompliciram s to košaro al ne? Včasih še sama ne vem več... kolikor sem za ene reči flegma, sem za druge trmasta...user posted image Samo res se nočem kregat, ane... ampak tile hormoni... en dan sem čist kul, potem bi pa popenila za vsako malenkost za brez zveze... sej vem, no to dobro...

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.12.2010 11:28:23   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Klemy - ne si zdaj merit pritiska , malo se pomiri..te pa razumem ja, moja tašča je včeraj imela predavanje o tem, da pri nas premalo kurimo...po njenem mora bit v hiši 25 stopinj, drugače bo dojenček zbolel. Pa ja da, od vročine

Še kako znano, kaj vse sem jaz poslušala , ko sem ta prvega prinesla , sredi januarja domov, pa sem bila butasta pa sem se za vse sekirala, pri drugem sem bila dosti bolj samozavestna ...

25 stopinj??? Halooo??? Mi2 imava 20 stopinj, pa mi je že ful vroče user posted image  v spalnici pa 15 stopinj. OK spalnico bo potrebno ogrevati na 18-19 stopinj (kar naj bi bilo idealno za spanje otrok), ostale prostore pa ne mislim pretiravat in bo 21-22 stopinj MAX.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.12.2010 12:10:13   
naja17
5ra - sej ti lohka tud vsako uro čez noč kej napišem user posted image
Kak nimaš še izbranega voza user posted image ? Sem mislila, da ga boš ti prva mela user posted image ... Jest bom pa mutsy-a user posted image

Jest sem bla zdej na sprehodu.... zzzzzmmmmrrrrzzzzniillaaaa sem...

Priprave za dojenčka bojo januarja... V bistvu moram sploh še pokupit vse user posted image ...

Darila - sem zadnjič pokupila v Avstriji večino... Mam kar velik tega, pol pa gledam, da je max do 20 eur in res nanese, sam ni kej....

Grem kosilo delat...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.12.2010 12:15:04   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

5ra - sej ti lohka tud vsako uro čez noč kej napišem user posted image
Kak nimaš še izbranega voza user posted image ? Sem mislila, da ga boš ti prva mela user posted image ... Jest bom pa mutsy-a user posted image

na, da se mal pogreješ
user posted image

jst prva? haha...humoristka user posted image user posted image user posted image

Res pa je, da sta zdej samo še dva v izboru.
PP GT3 in Chicco S3. Odločitev bo padla kmalu user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.12.2010 12:31:52   
Poli_H
5ra pa si Chiccota S3 vidla v živo?

punce, kaj menite... zadnje 3 dni imam tako slabe brcike, da se moram prav skoncentrirat na njih... Mi je G. v pon. rekel, da ni važno, kak so močne, samo da so. Ampak res, vedno bolj so nežne... pa mi sploh ni jasno user posted image  Sem mislila, da postajajo vedno močnejše... Resnično, če ne sedim pri miru in se fejst koncentriram, sploh ne čutim. Včeraj sem čez dan začutla 3 gibe user posted image  No, zvečer pred TV sma te mele 15 min. akrobacij, ampak to je to.
Danes spet čisto, čisto, čisto nežno. Mislim, oni začetni metuljčki so bolj intenzivni! A mislite da bi se morala it pokazat...? Ali imate tudi ve tako izkušnjo?

Peteeeeeeeeeeeeeeeeeek user posted image  Lep vikend vam želim

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.12.2010 12:41:17   
tanjusi
Meni je Pušenjak na podobno vprašanje odgovoril, da je preveč panike okrog štetja brc , glavno je da ti plod čutiš, gibi pa res najbrž niso več tok intenzivni, ker nima več tok prostora za akrobacije...
Če pa se ti zdi da boš potolažena pa po moje tudi ne bo panike če se greš pokazat, ali pa pokličeš in vprašaš...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.12.2010 12:53:37   
klaudijaa
sen bila pri G.pa mi že 3 rekla da naj čim vec ležim na bokih da se bo otrok obrniluser posted image
je s stem mislila kaj slabega??ne da mi mira!!!!user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.12.2010 12:54:06   
5ra8
Poli_H - ja sem ga vidla, in lupinco, košaro...razstavla, sestavla....

Meni je pa rekla G na pregledu, da moram vsak dan intenzivno čutit otroka....da če se mi zdi da kateri dan ne bi, oz. slabše...da kr naj pridem na pregled.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.12.2010 13:08:11   
tanjusi
sen bila pri G.pa mi že 3 rekla da naj čim vec ležim na bokih da se bo otrok obrnil
je s stem mislila kaj slabega??ne da mi mira!!!!

Koliko si pa noseča? Tole o ležanju na bokih pa ne vem, pravijo da bi naj nosečke bolj ko ne ležale na levem boku...

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.12.2010 13:14:21   
klaudijaa
29 tednov

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.12.2010 13:16:45   
Poli_H
user posted image user posted image user posted image  ravnokar kolegica pupo na svet spravlja. Držimo pesti!!! user posted image

5ra8 sprašujem,kr sma zadnjič bla v tisti Chicco trgovini (btw. našla z lahkoto, mela dobra navodila user posted image  ), pa je tetka rekla, da ga majo samo še v Šiški v Mercator centru, ampak da je ta 4 kolesnik (pozabla kak se reče), ki je tam razstavljen, dejansko isti. Pa je tudi zelooooooooo lušten! Mojmu je pol tisti Britax B-smart 3 bolj všeč zaradi barve, meni pa je blo isto, pa sem mojmu popustila (mi je že zadnjič štenknil da delam vse po svoje) in sma se te za Britaxa odločila. Drugače bi pa tud ziher vzela Chiccota S3 al pa 4kolesno verzijo...

brcike malo še bom počakala, pa bom pol vidla... mogoče pa se bo user posted image  razjezla, pa me pretepla, pa bom mela akcijo user posted image

(odgovor članu klaudijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.12.2010 13:19:29   
tanjusi
29 tednov

Toliko kot jaz.. meni je rekla zdravnica, da sama bom težko povzročila da se pupa obrne...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.12.2010 13:20:26   
Poli_H
No, med pisanjem posta je že rodila - zdravo hčerkico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.12.2010 13:21:17   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

5ra8 sprašujem,kr sma zadnjič bla v tisti Chicco trgovini (btw. našla z lahkoto, mela dobra navodila user posted image  ), pa je tetka rekla, da ga majo samo še v Šiški v Mercator centru,

ja res je. ni ga nikjer več na zalogi. Jst sm ga gledala kakšen mesec nazaj, če ne še več. glih dobro so ga dobili na zalogo v šiško, sedaj ko sem bila v soboto prejšnjo je rekla tetka da je vse razprodano...sicer me bo poklicala ko dobi kaj na zalogo...ampak bomo vidli....če bo to predolg trajalo bo verjetno kr PP ostal.... user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?