Klemy82
|
Oj! eh, mene se pa očitno nekaj loteva in mi ni čisto nič všeč... včeraj zvečer sem bila čist crknjena, pa sem bila jezna sama nase, da sem dopoldne preveč letala po LJ-res sem bila na dveh kavicah, po opravkih, ni da ni vse po vrsti... no, evo, danes se pa zbudim vsa v herpesu... čudovito..... počutim se malo bolje, ampak še vedno imam tisti filing, da nekaj ni ok, kot ponavadi, preden zbolim. Eh! Bejbi je bil včeraj čez dan čist priden, ponoči pa... jaoooooo....... levo, desno, brca v rebra, brca v mehur, na glavo, brca pod popek, spet na levo.. kot vrtavka, včasih se res čudim, kako se mu rata tako hitro obračat Potem se je umiril malo, ob petih zjutraj pa jovo na novo... Pa že dva dni sem takoooo jezna na mojega, da adijo, včeraj se nisem imela energije še z njim ubadat, ampak danes pa nima spasa, ga čaka en težek pogovor. Eh, deci, imam filing, da njim je lajf tako v izi včasih... ma, dobro, da imajo nas, ženske, da študiramo tud kdaj namesto njih. Ok, eno vprašanje- kako hudiča naj tašči razložim, zakaj novorojenček rabi orng in trdo košaro na vozičku... brez da popizdim in jo naderem? Res sem tako nepotrpežljiva zadnje čase, da adijo, priznam (najbrž hormoni, a? ), ma že od torka, ko smo govorili okoli vozička in je rekla, da bi rada onadva plačala za vozek, ane, ji razlagam, da vozek MORA imeti košaro za novorojenčka, da športni voz je od 6m naprej. NO, od včeraj imam potrjeno, da ta vozek, ki ga bomo vzeli, nima košare zraven, ker jo je ženska že dala naprej, pa sem rekla, da ok, jo bova midva dokupila, je res 170 eur, ma vseeno ni tak denar, morda pa nama rata kje še rabljeno dobit... v glavnem, vidim, da ženski ni ravno jasno, kaj zdaj jaz kompliciram s to košaro, da saj ja, se da ta voz položit, (že, pa ne čist vodoravno), če bo spomladi mraz ga daš pa v vrečo... ma ni košara zarad mraza, ženska, pa sem ji že razlagala... mehke kosti pa mora bit trda stabilna podlaga, razvoj pa to... eh, pa vidim, da ji še vedno ni jasno in misli, da je to neka moja kaprica. Bom res še razvila visok pritisk, ko se moram še s takimi bedarijami ukvarjat! Dobro, da jih je že snahinja navadila na avtosedež, da to mora bit in pika, tak da ta lekcija mi je prihranjena in že vejo, da brez sedeža se otrok v avtu vozil bo NE! Sem zadnjič videla, kako sta ena dva pobrala otroka na igrišču in ga je babica v naročju nosila spredaj v avtu... me je kar streslo. Folk je očitno še totalno nerazgledan, neuk in blesav! Evo, grem jaz zdajle pritisk izmerit gor, potem pa pospravit, kaj bo za kosilo še ne vem, popoldne pa učenje. PA upam, da nas ne bo čist zamedlo spet!