|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
16.12.2010 13:15:36   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo, ko ti bo namenjen, pride.

kejt hvala ti user posted image upam, da mi je namenjeno.... Ker zdaj v 14. krogu me pa že kar malo skrbi user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 701
16.12.2010 15:07:30   
lollypop
pozdravljene...

sem se odločila da se vam pridružim v pričakovanju user posted image ...
doma imamo že skoraj 2 letnico in z mojim sva se par mesecev nazaj odločila, da bo počasi treba poskrbeti za družbo user posted image  

M ne pričakujem tam okoli 26.12. je pa res da imam tako zmešane cikluse, da niti ne vem točnega datuma... Pri meni ciklusi trajajo od 25 - 32 dni user posted image  
Vsem želim, da se v tem mesecu pokaže tako pričakovani + in da bomo imele še lepše praznike user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 702
16.12.2010 16:22:38   
ribica81
Ojla. Se selim v januaruser posted image  Čestitke vsem, ki ste dočakale svoje pluske in držim pesti za vse, ki še čakate. Lp

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.12.2010 17:37:19   
Anonimen
wich, ribica in vse ostale, ki vas je obiskala user posted image velik user posted image in veliko optimizma in sreče za vnaprej.

Zgleda da se je naša Katte šla malo na "počitnice", user posted image   ker že dolgo ni bilo seznamčka. Pa saj itak je tak žalosten, da boljše da ga ni. user posted image Le kaj se dogaja ta december??? Same neke slabe novice berem,... xoxo, ki je začela z nami user posted image , se je menda tudi končalo slabo, tak da res nevem kje je pravica,... user posted image  

user posted image

(odgovor članu ribica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
16.12.2010 17:57:56   
amon
Pa ne morem verjet koliko slabih novičk. Jaz se kar malo bojim.. Ampak ne smem grdo mislit.
Tako žal mi je za vse, ki niso dočakale letos user posted image . Bo sigurno l.2011 prineslo veliko roza barve!

Jaz pa odštevam dneve do testa. Nobenih znakov nimam. Tudi prsi me nič več ne bolijo, čeprav so me par dni zelloooo malo malo bolele. Samo v trebuhu me občasno kaj špika. Pa prehlajena sem.
Ufff kako si želim tale + v decembru. Itak so to želje nas vseh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.12.2010 19:54:58   
jasminčika
pa res. slabe novičke se kar vrstijo in vrstijo. mene takšen seznam še dodatno spravi v slabo voljo. enkrat ta mesec je že bil - in upam da ne bo še enkrat. pa še doma ne gre vse kot bi moralo, tako da nimam tiste prave voljeuser posted image . No upam, da nam vseeno uspe.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.12.2010 20:00:53   
srečica17
punce, č je blo na začetku tok slabo se vendar mora končati s samo roza barvo......držim pesti za vse vas ki še čakateuser posted image .....
za ostale pauser posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 16.12.2010 20:03:36 >

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
16.12.2010 21:13:43   
lollypop
ja, srečica17 ima prav... seznamček se mora letos končati z veliiiiiko roza barve... user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.12.2010 21:25:50   
lollypop
sem pa začela ta mesec piti tudi čaj krvomočnice, baje naj bi pomagal... bomo videli. Pred prvo nosečnostjo ga nisem pila, sedaj pa vse skupaj že malo traja pa da vidimo če bo kaj pomagalo.. škoditi menda ne more.
No sem pa začela piti ob koncu M pa 14 dni vsak dan eno skodelico...
Če ne drugega, vsaj mal bolj pozitivno razmišljam da bo ratalo user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 709
16.12.2010 23:37:34   
*žurerka*
tedi2 .... user posted image user posted image user posted image  tole pri tebi je pa res čudno ... test kaže črtice ti dobiš user posted image  ...ma jaz sem se malo pozanimala in opozarjajo da raje naj ne delamo testa pred pričakovano user posted image  ker se velikooookrat zgodi da je to to potem pa ss ... in vsa žalost ki sledi potem ....
no upam da čimprej prebrodiš vse to in saj veša kako previjo SAJ PO NOVEM LETU BOLJŠE BO

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 710
17.12.2010 5:21:39   
tedi2
hvala vsem skupaj... pa pogumno naprej-saj veste slab začetek dober konec!!! Zdaj pa kar barvat december v roza, mislim, da modre je zmankalouser posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
17.12.2010 7:19:46   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zgleda da se je naša Katte šla malo na "počitnice", user posted image   ker že dolgo ni bilo seznamčka. Pa saj itak je tak žalosten, da boljše da ga ni. user posted image Le kaj se dogaja ta december??? Same neke slabe novice berem,... xoxo, ki je začela z nami user posted image , se je menda tudi končalo slabo, tak da res nevem kje je pravica,... user posted image  

user posted image

Veš, da sem že parkrat začela popravljati seznam, pa sem prekinila. Mi je bilo hudo zaradi xoxox. Kar nisem hotela pri njej nič popravljati. No, bom šla preko tega in popravim v kratkem. Samo en sestanek imam zdaj, bom, ko pridem nazaj.
lollypop, dobrodošla, veliko sreče in en lep plusek ti želim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
17.12.2010 9:25:30   
Katte
ribica81 - user posted image user posted image user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.12.2010 9:27:23   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image  user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
user posted image  xoxox (18. krog) user posted image  user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)user posted image

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)user posted image
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog) user posted image user posted image
študentka86 (7. krog) user posted image user posted image

13.12.
Martinya (x. krog)user posted image

17.12.
srečica17 (x. krog)user posted image
*žurerka* (1. krog)user posted image

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
tedi2 (TEDIGO) (8. krog)user posted image
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)user posted image

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)
lollypop (x. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
anonimna user posted image  (7. krog)
x.12.
jeanitte (x. krog)user posted image
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)user posted image
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 47
user posted image

NOSEČK: 3

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte,
mladika 

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 714
17.12.2010 9:58:46   
lollypop
jutro user posted image
ooo seznamček user posted image   pa držimo pesti da se čimveč obarva v roza barvo...

se mi čisto nič ne da danes, pa tale mraz mi čisto nič ne pomaga da bi se bolje počutila.. upam da popoldne res začne sneg padat, se bo vsaj malo "ogrelo" user posted image  

ja teli testi so res user posted image  jaz sem že zmetala denarja proč, ker delam preden mi M sploh izostane in vedno en velik - ... pa tud O testov sem se odločila da ne delam več... zdaj se držimo tega da res na dva dni user posted image , možek je itak zadovoljen user posted image  no, jaz pa tudi user posted image  .... je pa res, da se nama tudi v prvo ni takoj prijelo, samo sem se takrat bistveno manj obremenjevala (nisem kupovala O testov, nobenih čajčkov...) zdaj pa mi kar ne da mira, ker bi bila rada čimprej user posted image  ... saj bo, za vse nas bo posijal sonček, če ne letos, je pa leto 2011 sigurno naše user posted image

če mora katera danes lulat na teste, držim pesti user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 715
17.12.2010 12:23:37   
benji
Pozdravljene drage moje,
Čeprav sem se odločila da malo pavziram na RR nisem prav dolgo zdržala user posted image .
Moja situacija je nekako v skladu z dogajanjem zadnjih dni, torej žalostno.
Čeprav sem bila čisto prepričana, da bo december TISTI mesec,..izgleda da le ne bo tako. Najprej sem se borila z zobobolom, nato me je malo po O napadla  neka viroza,...vročina, smrkanje, čisto me je povozilo,..tako da me je upanje počasi začelo zapuščat. Danes pa še pika na I v obliki roza izcedka. Sicer je nisem pričakovala šele čez 4 – 6 dni ampak mislim da je to to.user posted image  user posted image
Tudi prsi me vse manj bolijo, malo me že ščipa, tako da .... počakam še par dni, potem pa se verjetno pridem uradno poslovit od decembra.

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.12.2010 12:43:10   
Anonimen
Punce, kaj je zdaj to, a bomo morale prestavit podiranje rekorda na januar? user posted image

auser posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
17.12.2010 12:43:56   
Anonimen
benji, mogoče je pa vgnezditvena? Držim pesti, da bo čez par dni plusek! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
17.12.2010 13:02:38   
benji
anonimna, kako že pravijo...iz tvojih ust v božja ušesa user posted image .
Čeprav res dvomim.
Če drug teden pride user posted image , prec zašibam na kuhančka, da se potolažim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.12.2010 0:04:34   
kejt2
Sej bo punce! Dejmo mal več optimizma user posted image
Smo slišat kot poraženi bataljon user posted image

Še je upanje za dober konec leta!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.12.2010 7:05:07   
Monstera
Sej je polovička meseca mimo komaj. Zdej bomo me v drugi polovici zrihtale rekord, a ne punce? :D

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.12.2010 11:44:04   
kejt2
Ja, sem preletela seznam in nas je res še kar nekaj na vrsti do konca leta. Ni vrag, da ne bo še nekaj user posted image !
Danes držimo pesti za Rebeco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.12.2010 11:56:37   
nadka30
punce prostor za vaše želje, upam da se vam izpolnijo tiste najbolj globoke user posted image user posted image , še vedno držim pesti ter navijam

http://www.zazelimo.si/wishes

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.12.2010 9:27:38   
Anonimen
Dobro jutro.

Benji se ni nič pol razvilo iz tistega izcedka? Res upam, da ne in da je bila vgnezditvena. Javi se nam kaj, ker punce smo radovedne in držimo pesti zate.
Kje pa je naša Rebeka_? Daj tudi ti pridi sporočit roza novičko. Ni več prostora za modro, je je že preveč na seznamu.

Čeprav sem jaz tudi malo pesimist postala, ker se mi zdi, da moje prsi niso več tako polne,... user posted image Se vsake toliko hodim malo tipat (če so zrasle, so kaj občutljive, so manjše,..), kot da se mi je čisto odpeljajo,... user posted image

Lep nedeljski dan vsem!

user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
19.12.2010 10:02:51   
amon
Pozdravljene...
sej bi napisala raje dobro jutro ampak ni dobro.. Zakaj? Zato, ker moja neučakana narava je poskrbela, da sem šla predčasno delat test z BC mini in ni pokazal nič :(((. V drugi nosečnosti, mi je že nekaj dni prej pokazalo. Na seznamčku, bi morala jutri delat test, vendar sem imela nekja dni kasneje ovulacijo, tako, da po izračunih, bi naj delala test po 23.12. Nimam pa nobenih znakov. Tudi prsi čisto nič nič nič ne bolijo, niso polne.. nobenega pogostega lulanja... nič... Sem takooo žalostna, da vam ne znam opisat :(. Če bi bilo kaj, bi bili že kaki znakci, a ne? :(
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?