Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 20:31:14
|
|
|
|
kejt2
|
Sorri, nekaj heca...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 21:44:05
|
|
|
|
Martinya
|
no, jst sm nardila test ... in je bil negativen zdej pa čakam da se prikaže ta prekleta . če že mora pridet, bi lahko prišla vsaj točno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 7:25:07
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 No včeraj mi je moj prinesel FS in je rekel naj provam pa sem enega in pokazale so se dve lepi , ena malce bolj rahla ma lepa. Pa sem si rekla, če bi bil res pozotiven bo naslednje jutro črtica vsaj toliko vidna in sem še drugega sprovala in črtica je, samo velliko bolj bleda od včeraj (lepo vidna). Očitno se FS velikokrat . Če do petka ne dobim bom kupila CB za v ponedeljek Držim pesti, da je to to, tedy2 Martinya, pošiljam ti , hkrati pa , da je bila mogoče malo poznejša O in si vseeno . smeška83, jaz ne vem, kako naravno sprožiti .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 7:48:04
|
|
|
|
srečica17
|
Martinya . tedy......pomoje je rahla črtica zelo dober znak.....držim pesti, da rata . Smeška tudi jaz ne vem kako bi naravno sprožila M........ko je jaz nisem in nisem dobila po SS......sem dobila Primulot nor.......in po 10 dnevnem jemanju tabletk sem jo dobila.........potem pa spet redno na 28 dni. Držim pesti, da pride sama od sebe. Vsem ki čakate na pluske pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 9:36:32
|
|
|
|
kejt2
|
Meni je danes napetost v trebuhu popustila in že "čutim"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 10:15:14
|
|
|
|
*žurerka*
|
tedi2 .... jaz ko sem bila noseča za našga sineka sem delala tud test oz.kar tri teste ker nisem mogla verjet pa je bila na vseh treh ZELO malo vidna druga črtica tko da je bilo to to .. če je vidna druga črtica si ziher tko da čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 15:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
tedi2 tudi jaz upam, da je to to in da bo čez kak dan črtica močnejša, kajti ta decemberski seznam je res žalosten. moje prsi so postale bolj polne - upam, da takšne ostanejo, ker ponavadi po par dnevih postanejo spet "mehkejše". No pustimo se presenetit. Aja, v roku klkih dnevih po O bi se naj zgodila oploditev?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 15:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Martinya žal mi je da ni bilo . Morda pa je še prehitro? Veš kdaj si imela O? LP,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 16:11:48
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen tedi2 tudi jaz upam, da je to to in da bo čez kak dan črtica močnejša, kajti ta decemberski seznam je res žalosten. moje prsi so postale bolj polne - upam, da takšne ostanejo, ker ponavadi po par dnevih postanejo spet "mehkejše". No pustimo se presenetit. Aja, v roku klkih dnevih po O bi se naj zgodila oploditev? Oploditev se zgodi ob ovulaciji.......potem pa zarodek potuje po jajcevodu in se vgnezdi v maternico v 6 do 8 dneh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 17:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
upsss vgnezditev sem mislila ja. Hvala srečica17.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 17:17:15
|
|
|
|
Martinya
|
evo, je prišla lihkar tudi ... no, upajmo da bo ratalo v naslednjem krogu .. itak greva v nedeljo v Bosno za 2 - 3 tedne, tako da dol bo itak nonstop akcija
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 18:29:35
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinya evo, je prišla lihkar tudi ... no, upajmo da bo ratalo v naslednjem krogu .. itak greva v nedeljo v Bosno za 2 - 3 tedne, tako da dol bo itak nonstop akcija NA DOPUSTU JE VSE BOLJ SPROŠČENO IN SE RADO KAJ PRIME....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 18:35:56
|
|
|
|
tedi2
|
pri meni je še ni.... BT mi še zjutraj ni padla, tako da sem skočila do DMa (Nisem morala vzdržati), ni pa bilo več FS lističev-ZMANKALO!!! Je bil samo uni drugi FS in CB in sem vzela oba. FS sem takoj sprovala in se je pojavila kar lepa črica v srčku (no ni še temna amapk jo ne moreš spregledat). Dvomim da bo z CB čakala do ponedeljka, bom ga jutri zjutraj naredila-kolikor se poznam . Potem pa bomo videli ali je to to ali ni . Seveda če me jutri zjutraj ne preseneti točna kot ura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 19:46:26
|
|
|
|
srečica17
|
tedi2 mislim, da ti lahko kar čestitamo srečno javi jutri zjutraj še CB
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 19:54:13
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 tedi2 mislim, da ti lahko kar čestitamo srečno javi jutri zjutraj še CB eh kje , nimam prav sreče glede testov... Če pomislim na prejšnji mesec . Je pa res, da tokrat v srčku je bila črtita dosti bolj vidna in predvsem enako široka kot v testenem okencu. A ima katera izkušnje z FS palčico? Imam pa še občasno tiste krče kot pred , še posebej ko tamalo pestvam in dvigujem . Bomo videli jutri zjutraj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 15.12.2010 19:56:52
|
|
|
|
kejt2
|
tedi2 tudi jaz ti čestitam Potem moram pa še povedati, da sem danes vprašala ginekologinjo, kaj je to s tem O testom, ki je (danes že petič) stalno "pozitiven" (kaže 2 črtici). Pa je rekla, da je to samo dobro znamenje. Da res ovuliram. In, da pri nekaterih ženskah to dlje traja. To je to. So testa pa še 14 dni. Tako, da lahko samo rečem, dejmo punce!!! Tiste pa, ki vas je obiskala, naj potolažim, da bodo kmalu prazniki, ki so kot nalašč za stiskanje in malo Aja, a še katero že par dni heca forum (ne gre odgovorit, ne gre se logirat, če se pa že gre, se je potrebno ponovno ipd.)? Lp, K
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 5:06:39
|
|
|
|
tedi2
|
sporočam vam, da na žalost po mojih pričakovanjih sem ravno kar šla lulat ib na wc papirju kri, to se pravi točna ko ura in meni FS laže. Povem vam, da meni pred FS očitno pokaže vedno lepi dve črtici. Rekla sem da vam napišem, zdaj pa v posteljo in . Srečno vsem ostalim, želim vam res veseli december.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 7:06:16
|
|
|
|
tedi2
|
pa še to BT mi sploh ni padla tudi ta teorija očitno ne velja zame
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 7:29:16
|
|
|
|
Katte
|
tedi2, to pri tebi je pa zelo čudno. Sem že ogromno prebrala na temo zanositve kot verjetno večina tukaj na teh forumih, pa se ne spomnim, da bi slišala kaj podobnega. Praviš, da se ti je to že večkrat zgodilo? Glede na to, da ti tudi BT ni padla, je možno, da tokrat to ni ? V vsakem primeru ti pošiljam za ves stres, ki ga zdaj doživljaš.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 7:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 pa še to BT mi sploh ni padla tudi ta teorija očitno ne velja zame Jaz sem si prejšnji krog (november/december) tudi merila BT pa mi tudi ni padla. Vlilo se je pa vseeno. Zadeva pač ne deluje pri vseh. Drži se... Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 8:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tedy2: Kaj pa če si vseeno noseča? Počakaj, da boš videla kako močna je . Lahko pa da si bila noseča in je prišlo do SS. To je menda kar pogost pojav, zato naj nebi delali N testov pred izostankom . Za večino SS ženske sploh ne vejo, ker se zgodijo tako zgodaj. Posvetuj se z ginekologinjo, če se ti je to že drugič zgodilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 10:37:17
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 pa še to BT mi sploh ni padla tudi ta teorija očitno ne velja zame Ja res je čudno... Če prav se mi zdi, da takole po pravilih gre samo pri nekaterih... Mogoče si pa res (če je res malo krvi in se ne bo ulilo...), mogoče je prišlo do oploditve pa vgnezditev ni bila uspešna, stres ipd. Tale neučakanost je res ubijalska. Veliko bolje je enostavno čakat in, ko res izostane naredit test. Ker tole ubijanje okrog tega, a je to to, kaj pa je bilo to ipd. je za znoret. Kot že vse veste sem delala O teste, da bi vedela, kdaj ovuliram, pa nič... Zdej se pa ne grem več testov. Samo še to pravilo upoštevam, da na 2 dni in, ko par dni ne bo, delam test. Tedi2 in držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 11:44:58
|
|
|
|
witch
|
Tudi mene lahko pobarvate modro je prišla danes v vsej svoji bolečini
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 12:45:19
|
|
|
|
kejt2
|
witch Sej bo, ko ti bo namenjen, pride.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 16.12.2010 13:14:26
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 pa še to BT mi sploh ni padla tudi ta teorija očitno ne velja zame Jaz sem si prejšnji krog (november/december) tudi merila BT pa mi tudi ni padla. Vlilo se je pa vseeno. Zadeva pač ne deluje pri vseh. Drži se... Pepa Sem danes G pokazala moje grafe. In 1x ali 2x mi BT ni padla. Pa sem ji to pokazala, pa je rekla, da ni nujno da pade. Da pač ni nekega ekstra pravila če pade ali ostane. Čisto odvisno. Rekla je, da je pri merjenju BT pomembno samo tisto tam okrog O (dan ko pade, narade in potem še en dan). Da je pač vidno da O so....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?