|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
14.12.2010 20:31:14   
kejt2
Sorri, nekaj heca...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.12.2010 21:44:05   
Martinya
no, jst sm nardila test ... in je bil negativen user posted image zdej pa čakam da se prikaže ta prekleta user posted image . če že mora pridet, bi lahko prišla vsaj točno user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.12.2010 7:25:07   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

No včeraj mi je moj prinesel FS in je rekel naj provam pa sem enega in pokazale so se dve lepi user posted image , ena malce bolj rahla ma lepa. Pa sem si rekla, če bi bil res pozotiven bo naslednje jutro črtica vsaj toliko vidna in sem še drugega sprovala in črtica je, samo velliko bolj bleda od včeraj (lepo vidna). Očitno se FS velikokrat user posted image . Če do petka ne dobim user posted image  bom kupila CB za v ponedeljekuser posted image user posted image  

Držim pesti, da je to to, tedy2 user posted image

Martinya, pošiljam ti user posted image , hkrati pa user posted image , da je bila mogoče malo poznejša O in si vseeno user posted image .

smeška83, jaz ne vem, kako naravno sprožiti user posted image  user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.12.2010 7:48:04   
srečica17
Martinyauser posted image .
tedy......pomoje je rahla črtica  zelo dober znak.....držim pesti, da ratauser posted image user posted image .

Smeška tudi jaz ne vem kako bi naravno sprožila M........ko je jaz nisem in nisem dobila po SS......sem  dobila Primulot nor.......in po  10 dnevnem jemanju tabletk sem jo dobila.........potem pa spet redno na 28 dni.
Držim pesti, da pride sama od sebe.

Vsem ki čakate na pluske pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.12.2010 9:36:32   
kejt2
Meni je danes napetost v trebuhu popustila in že "čutim" user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.12.2010 10:15:14   
*žurerka*
tedi2  .... jaz ko sem bila noseča za našga sineka sem delala tud test oz.kar tri teste ker nisem mogla verjet pa je bila na vseh treh ZELO malo vidna druga črtica tko da je bilo to to .. če je vidna druga črtica si ziher user posted image  tko da čestitke user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 681
15.12.2010 15:38:55   
Anonimen
tedi2 tudi jaz upam, da je to to in da bo čez kak dan črtica močnejša, kajti ta decemberski seznam je res žalosten. user posted image

moje prsi so postale bolj polne - upam, da takšne ostanejo, ker ponavadi po par dnevih postanejo spet "mehkejše". No pustimo se presenetit.

Aja, v roku klkih dnevih po O bi se naj zgodila oploditev?

user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
15.12.2010 15:40:21   
Anonimen
Martinya žal mi je da ni bilo user posted image . Morda pa je še prehitro? Veš kdaj si imela O?

LP,
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
15.12.2010 16:11:48   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tedi2 tudi jaz upam, da je to to in da bo čez kak dan črtica močnejša, kajti ta decemberski seznam je res žalosten. user posted image

moje prsi so postale bolj polne - upam, da takšne ostanejo, ker ponavadi po par dnevih postanejo spet "mehkejše". No pustimo se presenetit.

Aja, v roku klkih dnevih po O bi se naj zgodila oploditev?

user posted image

Oploditev se zgodi ob ovulaciji.......potem pa zarodek potuje po jajcevodu in se vgnezdi v maternico v 6 do 8 dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.12.2010 17:11:08   
Anonimen
upsss vgnezditev sem mislila ja. user posted image Hvala srečica17.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
15.12.2010 17:17:15   
Martinya
evo, je prišla lihkar tudi user posted image  user posted image user posted image ... no, upajmo da bo ratalo v naslednjem krogu .. itak greva v nedeljo v Bosno za 2 - 3 tedne, tako da dol bo itak nonstop akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.12.2010 18:29:35   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Martinya

evo, je prišla lihkar tudi user posted image  user posted image user posted image ... no, upajmo da bo ratalo v naslednjem krogu .. itak greva v nedeljo v Bosno za 2 - 3 tedne, tako da dol bo itak nonstop akcija user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NA DOPUSTU JE VSE BOLJ SPROŠČENO IN SE RADO KAJ PRIME....user posted image user posted image

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.12.2010 18:35:56   
tedi2
pri meni je še ni.... BT mi še zjutraj ni padla, tako da sem skočila do DMa (Nisem morala vzdržati), ni pa bilo več FS lističev-ZMANKALO!!! Je bil samo uni drugi FS in CB in sem vzela oba. FS sem takoj sprovala in se je pojavila kar lepa črica v srčku (no ni še temna amapk jo ne moreš spregledat). Dvomim da bo z CB čakala do ponedeljka, bom ga jutri zjutraj naredila-kolikor se poznamuser posted image . Potem pa bomo videli ali je to to ali niuser posted image .
Seveda če me jutri zjutraj ne preseneti točna kot ura user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.12.2010 19:46:26   
srečica17
tedi2 mislim, da ti lahko kar čestitamouser posted image
srečnouser posted image
javi jutri zjutraj še CB

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.12.2010 19:54:13   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

tedi2 mislim, da ti lahko kar čestitamouser posted image
srečnouser posted image
javi jutri zjutraj še CB

eh kje user posted image , nimam prav sreče glede testov... Če pomislim na prejšnji mesec user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da tokrat v srčku je bila črtita dosti bolj vidna in predvsem enako široka kot v testenem okencu. A ima katera izkušnje z FS palčico?
Imam pa še občasno tiste krče kot pred user posted image , še posebej ko tamalo pestvam in dvigujemuser posted image .
Bomo videli jutri zjutraj...

Neposredna povezava do sporočila: 690
15.12.2010 19:56:52   
kejt2
tedi2 tudi jaz ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem moram pa še povedati, da sem danes vprašala ginekologinjo, kaj je to s tem O testom, ki je (danes že petič) stalno "pozitiven" (kaže 2 črtici). Pa je rekla, da je to samo dobro znamenje. Da res ovuliram. In, da pri nekaterih ženskah to dlje traja.

To je to. So testa pa še 14 dni. Tako, da lahko samo rečem, dejmo punce!!! Tiste pa, ki vas je user posted image obiskala, naj potolažim, da bodo kmalu prazniki, ki so kot nalašč za stiskanje in malo user posted image

Aja, a še katero že par dni heca forum (ne gre odgovorit, ne gre se logirat, če se pa že gre, se je potrebno ponovno ipd.)?

Lp,
K

Neposredna povezava do sporočila: 691
16.12.2010 5:06:39   
tedi2
sporočam vam, da na žalost po mojih pričakovanjih sem ravno kar šla lulat ib na wc papirju kri, to se pravi user posted image  točna ko ura in meni FS laže.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Povem vam, da meni pred user posted image  FS očitno pokaže vedno lepi dve črtici.
Rekla sem da vam napišem, zdaj pa v posteljo inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Srečno vsem ostalim, želim vam res veseli december.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
16.12.2010 7:06:16   
tedi2
pa še to BT mi sploh ni padlauser posted image user posted image tudi ta teorija očitno ne velja zameuser posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.12.2010 7:29:16   
Katte
tedi2, to pri tebi je pa zelo čudno. Sem že ogromno prebrala na temo zanositve kot verjetno večina tukaj na teh forumih, pa se ne spomnim, da bi slišala kaj podobnega. Praviš, da se ti je to že večkrat zgodilo? Glede na to, da ti tudi BT ni padla, je možno, da tokrat to ni user posted image ?
V vsakem primeru ti pošiljam user posted image  za ves stres, ki ga zdaj doživljaš.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 694
16.12.2010 7:49:16   
Anonimen

pa še to BT mi sploh ni padlauser posted image user posted image tudi ta teorija očitno ne velja zameuser posted image

Jaz sem si prejšnji krog (november/december) tudi merila BT pa mi tudi ni padla. Vlilo se je pa vseeno. Zadeva pač ne deluje pri vseh.
Drži se...user posted image

Pepa

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
16.12.2010 8:13:51   
Anonimen
Tedy2: Kaj pa če si vseeno noseča? Počakaj, da boš videla kako močna je user posted image .  Lahko pa da si bila noseča in je prišlo do SS. To je menda kar pogost pojav, zato naj nebi delali N testov pred izostankom user posted image . Za večino SS ženske sploh ne vejo, ker se zgodijo tako zgodaj.

Posvetuj se z ginekologinjo, če se ti je to že drugič zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
16.12.2010 10:37:17   
kejt2

Ja res je čudno... Če prav se mi zdi, da takole po pravilih gre samo pri nekaterih...
Mogoče si pa res user posted image (če je res malo krvi in se ne bo ulilo...), mogoče je prišlo do oploditve pa vgnezditev ni bila uspešna, stres ipd.
Tale neučakanost je res ubijalska. Veliko bolje je enostavno čakat in, ko res izostane user posted image naredit test.
Ker tole ubijanje okrog tega, a je to to, kaj pa je bilo to ipd. je za znoret.
Kot že vse veste sem delala O teste, da bi vedela, kdaj ovuliram, pa nič... Zdej se pa ne grem več testov. Samo še to pravilo upoštevam, da na 2 dni user posted image in, ko user posted image par dni ne bo, delam test.

Tedi2 user posted image user posted image user posted image in držim pesti!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 697
16.12.2010 11:44:58   
witch
Tudi mene lahko pobarvate modro user posted image je prišla danes v vsej svoji bolečini user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 698
16.12.2010 12:45:19   
kejt2
witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo, ko ti bo namenjen, pride.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 699
16.12.2010 13:14:26   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem si prejšnji krog (november/december) tudi merila BT pa mi tudi ni padla. Vlilo se je pa vseeno. Zadeva pač ne deluje pri vseh.
Drži se...user posted image

Pepa

Sem danes G pokazala moje grafe. In 1x ali 2x mi BT ni padla. Pa sem ji to pokazala, pa je rekla, da ni nujno da pade. Da pač ni nekega ekstra pravila če pade ali ostane. Čisto odvisno. Rekla je, da je pri merjenju BT pomembno samo tisto tam okrog O (dan ko pade, narade in potem še en dan). Da je pač vidno da O so....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?