|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
15.12.2010 22:34:46   
kepca
Špica84 in Tulipan12 hvala. Jaz pojma nimam koliko je velika moja user posted image , bom malo probala izprosit nek pregled na ctgju v petek.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.12.2010 7:35:01   
ula77
Dobro jutro vsem!

Hja,  najprej bom dala mal  dela tisti, ki ureja seznamčke, saj je nincii 15.12. v sms-ju napisala, da je včeraj prišel .....torej 14.12.

Pregledi pri g.?

Ja, mene moj g. ni videl spodaj od kakega 25.tedna, ko sem  rekla, da me bolijo sramne kosti (ja,še sram jih je!!user posted image user posted image ),  sedaj pa nič. morda zato, ker sem imela sedaj zaradi otekanja CTG v 37. in včeraj v  39. tednu, pa so popadki ravna črta????

G me da na ctg, pritisk, voda, teža, izmeri trebušček (37 cm!!!!), hitro na UZ, kjer  pogleda srčne utripe in potem hajdi domov. user posted image user posted image  

Predvidevam, da torej še nisem odprta...., kako pa pregleda  pretoke in plodovnico???? Kaj se to vidi na UZ ali kako?

Vedno je pa glavno vprašanje, če  čutim otroka....ker ga skoraj ves čas, in tudi  na CTG v tiste pol ure  pokaže vsaj 10 lepih prevalov, reče da je vse super in to je to...kaj pozabi pri meni?
Očitno so ti g. hodili vsak  na svoj faks, medicinski je pa bil do sedaj le v Lj, torej logike........ni!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, čiščenje,  se čistim že 3 dni, pa nobenega napredka, torej tle teorija nekje šefa...user posted image user posted image user posted image

Rečeno mi je bilo, da   grem na naslednji pregled kar v  P.,  in se baje  samo pojaviš tam in te morajo vzet....pa to drži?????user posted image user posted image user posted image

Evo,kup vprašanj, bom pa vsakega odgovora vesela!

Uživajte v jutranji kavici!user posted image user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.12.2010 8:11:40   
čebelica11
Zaljubljena23, jaz sem tudi računala, od kod so dobili tale znesek za mesec november za porodniško pa sem ugotovila, da sem se zmotila pri številu dni. Vseh je 22 in ne 21, kljub tistemu prazničnemu ponedeljku. Potem pa res drzi tisto, kar so napisali. :)
Tulipan12, tistih 200 manj za neto drži zate, kot si napisala, je res odvisno od višine bruto plače pa še od nekaj stvari, ampak v glavnem je neto približno 2/3 bruto zneska.

Drugače glede previjanja naših malčkov, tudi jaz našega Lovra ponoči ne previjam. Samo enkrat se podojiva in takoj zaspi nazaj. Ker pri previjanju se res preveč zbudi. Me pa zanima nekaj glede plenic. Naš je bil med manjšimi novorojenčki, zato smo najprej porabili cel velik paket  Pampersk št. 1 (nemških) in je potem mož kupil nov paket v Mercatorju, kjer so seveda poljske. Po treh dneh sem šla kupit v Mullerja nemške, ker sem ga morala 5x na dan preoblečt, ker je bil moker. Zdaj je spet ok, smo pa prešli tudi že na št. 2. A se kateri še kaj podobnega dogaja? Katere plenice uporabljate? 

Lp

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.12.2010 8:52:36   
Frutiq
Jutro vsem mamicam in user posted image !
joj kako pridno čvekate, komaj vas utegnem prebrat...user posted image

Jaz sem imela včeraj pregled. Očitno imajo ti G res vsak svojo prakso, ker eden te pregleda tudi vaginalno, eden ne itd. Moja G je rekla, da v zadnji tednih zelo nerada šari tam spodaj, ampak te pogleda komaj na PDP, če do takrat še ne rodiš. No, včeraj je bil en drug G in sem imela najprej CTG (ga imam vsakič že  od 34. tedna), nato mi je pretipal trebuh in še vaginalno pregledal in naredil UZ. Je rekel, da je vrat zmehčan, odprta sem en prst, vse ostalo je pa še na svojem mestu, tako da ne kaže da bi kaj bilo pred PDP-jemuser posted image . Smo pa že ful veliki in imamo najmanj 4300 g. Se prav malo bojim kam bomo zrastli do poroda.user posted image user posted image  Zdaj imam NP v ponedeljek na PDP.

Glede previjanja, jaz je v prvo tudi nisem previjala ponoči, razen če se je pokakala, ker se je preveč zbudila in je bil potem problem spet zaspat. Niti je nisem nikoli budila na 3 ure, zato da bi jedla. Plenice sem uporabljala vedno Pampers, kupovala pa sem jih v Italiji, ker so se mi zdele boljše kot tiste ki sem jih kupila pri nas, tako da čebelica11, glede tega imaš najbrž prav....

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.12.2010 9:26:54   
betricija
jutro

najprej spet čestitke novim mladim mamicam user posted image user posted image user posted image .

mi smo še kar 2 v 1. še nič ne kaže, trebuh je trd (a je to normalno?), dol me tišči, ko se zjutraj preoblačim in povlečem trebuh notri, vidim, da je buši kar precej nizko, ko izdihnem pa je trebuh normalno do jošk. me pa joške srbijo...si jih vsak dan malo masiram z oljem, ko si že trebuh oljam.

glede porodniške in obračunavanja...meni na izpisku piše plača...ok, v redu. bruto je ok, potem odštejejo 22,1%, to je tudi ok, potem pa od tistega preostalega zneska še 25%. tukaj pa se vrednost razlikuje od vrednosti izračunane na CSD Šiška. jutri kličem tja. to mi je ful čudno, ker bi mogla več dobiti...razen če je to zaradi dveh dnevov in bo naslednja porodniška izplačana pravilna...a lih ne verjamem...

kepca meni je UZ naredila v 37t samo zato, ker sem bila v 36t hospitalizirana, ker sem malo zakrvavela in je rekla, da me ne bo nič šarila tam spodaj in da greva po CTG na UZ. pa še moj je bil zraven...pa itak se nič ne vidi, ker je otrok že tolk velik...no vem kje je noga, vem kak zgleda hrbet...in mi je takrat pregledala pretoke (te se vidijo tako, da vklopi neko tipko in se na ekranu obarvajo rdečo, modro in bla bla, pa še zraven posluša in na ekranu se izpišejo črte kot bi srček poslušala...pol pridejo ven neke številke in če je vse ok ne delajo panike. pri plodovnici pa gledajo okolico otroka in vidijo kako veliki so žepki...pogledajo največji žepek, ki se itak spreminja glede na obračanje otroka. meni ga je izmerila največ 8cm, čez dva dni 7cm in me pod nujno napotila v P, pridem tja, je bil v največjem žepku 4,1cm, drugje še nekaj, se pa te količine v žepkih seštevajo in so rekli, da je plodovnice dovolj, kontrola čez 1 teden je pokazala, da je v največjem žepku 5,2cm plodovnice, se pa na UZ vidi čisto črno, okoli je videti obrise ploda, kjer je plodovnica pa je videti popolnoma črnina...pa ginekolog v P mi je rekel, da oni ne delajo panike, dokler ni v največjem žepku manj kot 2cm plodovnice...pa še ko plodovnice ni več, lahko otrok 2 dni notri čist komot preživi...zato pa ene rojevajo po dva dni ko jim plodovnica odteče...tak, da če čutite otroke in naštejete 10brc čez dan, je otroku zazihr dobr notr....a sem preveč napisala???

aja še vesela novica; moja soseda je v sredo rodila dvojčici..bravo, bravo, bravo...sicer ne vem če je kaj povezano, glede na to, da sta bili enojajčni, ampak ena punčka je na intenzivni, kjer ji redčijo kri, je bila predobra kri, druga je pri mamici, vsi so sicer dobri in upajo, da bodo do božička doma.glede na to, da so ju včeraj fantje dobro zalili, tudi jaz držim pesti, da pridejo čimprej domov...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.12.2010 10:09:40   
Slavi83
Kolibri men so se popadki začeli kr naenkrat, nč postopoma, bolečina na full in rodila v roku 1 ure.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.12.2010 10:27:43   
mag3
Ojla user posted image  moje, ki ste še vedno 2v1.

Da se vam malo javim, ker sicer nisem nič na računalniku.

Ne morem povedat kako je lepoooo imet spet malo pupiko pri hiši. Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

No jaz sem šla v sredo 8.12.2010 na kontrolo v Nm P, ker sem bila 2 dni po roku. In me je gospa G kr zadržala, ker se ji je zdelo, da je tam spodaj vse nared za prihod na svet. user posted image  In sem čakala in čakala, da se začne kaj dogajat, ker je mal nadražla vse skup. In nič. sem šla spat brez popadkov. Ob pol dveh zjutraj se je začelo. Na 15-20 minut, vmes sem pa lepo dremala, sploh si nisem mislila, da je to že to. Pol me pa začne ob pol štirih to vse pogosteje sem pa začela na uro gledat in ugotovila, da to zdaj šiba na 3 minute. In sem se opogumljala pol ure al naj grem do sester al ne. In 4.10 sem šla povedat, da imam popadke na 3 minute in me je takoj poslala v porodno, kjer me je babica pogledala in rekla, U TO BOMO PA NA HITRO RODILI. Ni bilo nobenega klistirja, britja, ...

Na porodno mizo sem se ulegla 4.25 in se je počasi začelo. Ena babica je bila ob meni, ena pa je popisovala moje popadke (in mi šla ful na živce user posted image , ker me je zvijalo od popadkov, ki se več skor niso nehali). In kaj na j rečem ob 4.52 je prijokala LINA user posted image . user posted image user posted image user posted image  Neizmerno veselje in sreča in kr nisem mogla dojemat, da je to res šlo tako hitro in da je detece ob meni.

No to je bilo to na hitro od mene in želim vsem user posted image  da bi šlo tako na hitro.

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.12.2010 10:43:32   
tasika12
Jaz sem pa včeraj iz porodnišnice, kjer sem 12.12. povila našo malo Evo. Žal ni bilo tako lahko kot nekatere, moram priznat da je bilo kar hudo, prvi popadki sicer ne, odpirala sem se lepo, ampak potem pritiskanje ni in ni šlo. No na koncu nam je le uspelo in prijeokala je na svet. Sem šivana in seveda me vse boli.
Zaenkrat je naša škratek priden.

Edino dojke me že tako bolijo. Lep pozdrav vsem in vsem ki ste ta čas tudi rodile polno čestitk.user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.12.2010 10:46:20   
obcinarka
o mag 3.. tole je pa bla express vožnja, ni kej)) mislim da si vse želimo nekaj takega....user posted image user posted image user posted image
vidim da debatirate o pregledih.. no moj G men vedno pregleda bejbico, jo premeri, pregleda plodovnico, pretoke, še nkol do sedaj ni blo drugač... to mi je fajn, drgač bi ga spomnala na to.. ravno dane pop. mam spet prregled... no prejšnji teden sva vzela bris za streptokok, ugotovila da je MV lepo dolg in zaprt in izvid je neuser posted image gativen.. kaj se bo pa dogajalo pa naprej, pa bomo videli... jaz drgač kar papcam.. se pa trudim nekje na 3 urce da jem, po malem bolj kot ne... pa če pravte da mandarin potem ne bomo smele jest, jih sedaj dvojno porcijo... je pa spanje mogoč malce boljše zadnje dva, tri dni... o kakšnih popdakih pa ne duha ne sluha... bi pa jaz naslednji teden šla, noo)) kaj pravte, se zmenim z dobrimi vilami???user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.12.2010 10:47:08   
ula77
tasika12, čestitke za  tvoj zakladek!user posted image user posted image

mag3, kaj v nm delajo vse tako na hitro???? Juhu, potem pa komaj čakam 21.12., ko se grem tja  pokazat!user posted image user posted image

Čestitke še enekrat vsem, pa pridno se cartajte!

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.12.2010 10:55:51   
Dadi
Tudi jaz še kar 2 v enem, 5 dni čez rok, jutri mam 3. amnio v Kr, mogoče me bodo dali rodit, ker me je že v sredo dohtar spraševal kakšne so moje željeuser posted image . Pa sem rekla da mormo najprej sineta pozdravit, je fasal eno bakterijsko okužbo, pa je reku da se pač vidimo jutri. Mogoče me bodo pa dali rodit. Bomo videli. user posted image  

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.12.2010 12:43:52   
BabyKitty
čebelica11 imela sm pampers premium care... ta najmanjše... ravno včeraj smo porabili prvi paket in smo šli na nemške pamperske new baby iz muelerja... so pa št. 2 in so malo večje od prejšnjih... samo se mi zdi, da so kar malo prevelike, pa čeprav ima moj mali že 4100g... so mi pa premium care kar nekajkrat premočile, tako da bomo videli če bo sedaj kakšna razlika...

mag3 to je bil pa res express... super user posted image

tasika12 presredek bo bolel še kakšen teden potem bo pa spet svet lepši user posted image prsi pa še kakšen dan, potem se pa uravna potreba/povpraševanje... meni je pri zelo napetih in bolečih prsih pomagalo, da sem zatipala tiste mlečne kanalčke, ki so boleli in sem jih s palcem in sredincem malo pomasirala... je steklo mleko ven in napetost je popustila... še bolj fino je pa to narest pod vročo vodo pod tušem, potem pa takoj dojit malega... kakšno olajšanje user posted image

Dadi vso srečo jutri user posted image

Glede ginekologov... mene ni v nosečnosti niti enkrat vaginalno pregledala... samo tehtanje potem pa pogovor... pa UZ v 11., 20. in 32. tednu... potem proti koncu me je poslala pa še v porodnišnico na merjenje pretokov, ker sem imela povišan pritisk...

Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.12.2010 13:38:25   
DeVilla
Jest tud še kr kinderjajc, sem v soboto zmenjena s svojo babco v Lj P, pa da vidimo, kaj bo rekla. user posted image  Če me bo notr obdržala pa da se bom končno znebila tega trebuha, bom mal reklame za RR delala, da vidim, če bo katera od vas tud takrat notr... user posted image

Čestitke vsem novim mamicam! user posted image  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.12.2010 13:47:09   
čebelica11
BabyKitty, pri nas so te iste premium care št. 1 premočle, new baby iz mullerja št. 1 pa niti enkrat ne. Sem pa šla na dvojko kljub temu, da ma naš šele 3200g, res so mal večje, ampak vseeno nič ne premočjo. Sej v porodnišnici smo imel tud kar vsi po vrsti dvojko pa smo pol mal zavihale zgornji rob in so držale. Sem pa dobila za darilo premium care št. 2 (poljske) pa me prav zanima, kako bojo zdržale.
Tasika12, jaz sem bila tudi šivana, sem se sama raztrgala, sem mela pa samo 4 šive, tako da sem naslednji dan že normalno sedela, me pa niti ni zelo bolelo. Se je pa zelo hitro zacelilo. A tebe so prerezali?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.12.2010 14:08:48   
ula77
DaVilla,  včeraj mi je pred možem ušlo, da se počutim kot kinder jajčko, ker meni je tako posrečena primerjava, še posebno za nas, ker nisva  prepričana v spol, pa sem  požela tak ubijalski pogled....."kaj si rekla.....kinder....."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje  so pustli humor????

Kako je pri user posted image , se danes katera pripravlja???

Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.12.2010 14:13:51   
maca81
DeVilla, mogoče bom pa jaz za vikend že v Puser posted image  
Imam še 6 dni do roka, danes sem bila pri g - Ctg še nič popadkov ne kaže, odprta 1 cm, vrat pa zmehčan. Hmmm, nič še ne kaže...
Drugače je pa moj mali ful aktiven čez cel dan, le ponoči se umiri- ve kdaj mora dati miruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.12.2010 15:42:22   
zaljubljena23
evo še mene...Še vedno 2v1...Sem se oni dan zezala in pisala seznam, kaj še moram vse narediti preden odidem v Rim in očitno naše dete to pridno upošteva..Čeprav sem mu dejala, da samo ena stvar je glavna, frizer, ampak tega smo že v torek odpravili, zdaj pa še ostale stvari pridno črtam iz seznama, ker se nam nikamor očitno ne mudi

Mag, zelo lepa porodna zgodba, jaz bi tudi rada imela tako expresen porod

tassika, iskrene čestitke

Glede pleničk pa...čebelica si že sama ugotovila, da te proizvedene na poljskem so nikakve..Nisi nič zgrešila, ker sem že kar veliko brala o tem, pa tudi patronažna me je na tole opozorila...Midva sva včeraj kar v hoferju nabavila 2 paketa številke dvojkice, pa en paket enkico, teh v hoferju ni bilo in sva jih vzela v BC-ju (ampak Fiksis)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.12.2010 17:28:11   
aischa1
Pozdravljene moje nosečke javljam se vam iz porodnišnice.Hvala vsem za čestitke,jaz sem super in lepo okrevam po CR dnevi v porodnišnici se bodo zgleda malo zavlekli ker je Nataly dobila zlatenico.
Je imela že kašna tukaj otroka z zlatenico saj me zanima v kolkem času se to pozdravi.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.12.2010 17:33:39   
**NiNa**
aischa 1: moj je imel zlatenico. To se kar hitro uredi, sicer je odvisno kako močna je, ampak 1-2 pod lučko pa bo vse ok in bosta lahko šli domov user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.12.2010 17:34:50   
**NiNa**
1-2 dni pod lučko

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.12.2010 20:27:22   
sleepyhead
No glede pregledov je pa pri meni tko, danes sem šla na ctg v P in nihce me ni pregledal, samo en gin, ki je po moje rodil še mene , je pogledal mal graf in rekel naj pridem drug teden spet, kadar hočem, najboljše pa da pridem kar rodituser posted image . Moj gin je nekam šel in ga ne bo še cel drug teden, lih ko imam pdp. Upam da me bo kdo drug šmirgljaluser posted image .
Težo otročka mi je pregledal sam 1x že zdavnaj, ko je imela pol kg, in to je to.user posted image Vedno pravi, da današnje ženske pridemo vse polne informacij in vse zaskrbljene zaradi 1000 stvari, ker je na voljo net in se vse pozanimamo (HB - brez neta bi bla kr mal zgubljena)...in da moramo bolj uzivati nosečnosti in zaupat gin. Kaj pa vem...po eni strani je res vse naravno, po drugi pa če gre napredek naprej, zakaj ne bi šli tudi pregledi in smo bolj mirne.

Mene pa zanima kdo od vaju je predlagal ime za otroka, ve ali partner (sej strinjala sta se najbrz oba), ker pri nas je to še vedno aktualna tema, ožji izbor se kr noče zožatuser posted image .

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.12.2010 20:46:33   
Arwenko
Ojla punce, nas so včeraj končno spustili domov, tako da smo vsi skupaj presrečni in imamo za sabo že prvo skupno noč.  Tamala je fuuul pridna, mičkeno jo šraufa, ampak nič hujšega.

Drugače porod je bil kr hiter. Drugače se sicer nekaj poskušamo dojit, oziroma kombiniramo dojenje z mojim izčrpanim, tamala je za sesanje namreč bolj lena in v porodnišnici sploh ni šlo, ker je zaspala na dojki v 5 sekundah in ni vlekla nič.

Sicer pa nas je vse fuuul presenetilo. Kot sem napisala, sva bila z mojim pri starših v Mariboru. In ponoči se jaz pač zbudim, ker me pritisne lulat, nekje okrog 3.30. In ko se obrnem, se mi je zdelo, da mi je ena kaplja ušla, pa mi je bilo čudno. In se vstanem in mi poleg postelje filmsko pljuskne na tla več kot liter vode z malo krvi. In pol letim pod tuš in še en vsaj tak močen plusk in za pest velika krvava kepa. Potem se samo stuširam in vležem v kopalnici kr na tla in še kr teče in teče in k sreči prozorno, tako da sem bila pomirjena, da ni nič "narobe". V tem moj kliče ali me naj kr sam pripelje ali naj kliče rešilca in pravi babica, da naj kr sama prideva in se spakirava v porodnišnico. No, ko pridem noter, me pregledajo, bila sem 2 cm odprta, popadka pa nobenega nikjer. No, pa smo šli kr v porodno in me pustijo, sva bila z mojim ful dobre volje, pol so se pa čez kakšni dve uri začeli počasi popadki, to je tam okrog 6h in na začetku je šlo ful počasi, tam do 3 in 4 cm in je zgledalo da bo kr trajalo. Pol sem pa prosila, da mi dajo epiduralno in babica je poklicala anestezistko, ko sem bila 4 cm odprta. Je pa kr nekaj časa trajalo da je prišla in se je kr namatrala, da mi je našla pravi "prostor". No, od tu naprej pa je šlo tak ekspresno, ko je bila EA nastavljena, sem bila odprta 5 cm in anestezistka mi je dala ta malo dozo, ker so mislili, da se bom dalje odpirala 1 cm na uro. Je pa bilo naenkrat 7 cm in naenkrat kr na polno, vse skupaj v manj kot uri in komaj so mi uspeli dodajat dozo EA. Skratka, vsi so bili začudeni, ker sem imela tako močne popadke, večini prvorodnic z EA namreč dodajajo umetne. EA je sicer prijela, mislim mi je dokazala anestezistka vmes med popadki, ampak vam povem, da mene so popadki vseeno boleli ko hudič, čutiš vse normalno skratka in normalno lahko pritiskaš. No, skratka, ob 10.57 sem pol dočakal našo princesko. Rezana nisem bila, imam en lepotni šivček, nič hujšega. Sem bila pa pol ure po porodu že kot rožica, kot da se nič ne bi zgodilo, sva se z mojim smejala, pošiljala sms-je, itd. Tamalo so namreč odpeljali in je bila prvih 24 ur v topli posteljici. Potem se je pa začela kalvarija z najino zlatenico in hranjenjem, o tem pa kdaj drugič kaj več.

Drugače pa za tiste, ki nameravate rodit v Mb. Babica je bila super, zdravnica malo bolj čudna, ampak k sreči nisem imela z njo kaj veliko opravka. Na oddelku pa sestre super, res ala jim vera, zlate so, sploh glede na moje 10 dnevno bivanje sem dala vse skoz. Čudni so edino pediatri in tam ena sestra glavna, ki pa je tudi ne vidiš kaj dosti, na srečo. Tudi z ginekologi na vizitah, same dobre izkušnje. Kaj se tiče materiala higieničnega je vsega dovolj, ne rabiš čisto nič svojega. Mene je mož zalagal samo z vodo v plastenkah in raznimi štručkami, sadjem in sladkarijami, ker sem zaradi svoje izbirčnosti pri kakšnem obroku izvisela.

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.12.2010 8:22:07   
miklarom
dobro jutrouser posted image  za vas imam eno lepo sporočilce od zaljubljena23

danes 17.12. ob 3.59 uri sem prijokal na svet , ime mi je Nej , težek sem  3260g   in velik 50cm, z mamico sta zdrava ati pa je presrečen in ne odmakne očk od mene

čestitke mamici in atiju malemu Neju pa srečno in lepo otroštvo 

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.12.2010 8:29:39   
maca81
Zaljubljena, čestitke!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.12.2010 8:37:55   
špica84
Zaljubljena čestitke user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?