|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
17.12.2010 12:51:46   
obcinarka
ula... jaz mam 23.12 pregled+ctg, razen če.... sej ti pravim, ob božiču bomo zrihtale, hahahahuser posted image user posted image pod spanje se podpišem pod tvoj post... točno tako je pr nas, ne spim že celoooo večnost.. jaz ne vm kaj šele bo... itak zgolj bok-levi, malo obračanja, stokanje+auauauau) pa tud čez dan mogoč mal zadremam...
aktivnosti.. jah se še peljem naokrog, dans bom menda šla sama na akupunkturo... migam, tud trgovina, čeprav se mi hudooo ne da... pospravljam-to mam menda bolezen.. ravno sem zaključilda z dnevno sobo, zdej pa počas še kuhinja.. dans perem na polno ( posteljnina+deke) spet me neki daje.. in jaaa trebuh me dans srbiuser posted image user posted image
vidim da smo vse bolj kot ne nestrpne že... jah ampak bomo morale potrpet, ne.. jaz vsaj ćez rok RES ne bi šla.... kaj pravte??user posted image  

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.12.2010 12:58:03   
špica84
Občinarka se čisto strinjam s teboj,jaz tudi nebi šla rada preveč čez rok.Bi bila najraje za silestra doma že 

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
17.12.2010 13:05:53   
kepca
Čestitke Zaljubljena23 in Betricija!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede na to da smo bile skoraj sotrpinke v dnevu, upam, da grem hitro po vajinih stopinjah.

Jaz sem danes prišla spet iz CTG-ja in to totalno razočarana. Sploh mi ni več v to bolnico hodit na CTG! Lepo sem prosila, če mi naredijo še pregled, glede na to da svojega ginekologa že nisem videla od 32 tedna nosečnosti, pa nič ni bilo iz tega. Mislim, nevem kak se lahko res čisto vse vidi iz CTG-ja????? Tu gor sem pa prebrala, da so nekaterim mamicam user posted image zaostajali v rasti, da jim merijo količino plodovnice,... Mislim nevem če se ravno vse to vidi iz CTG... Kr razjokala sem se, ko sem prišla domov. Niti sanja se mi ne kako veliko bebico nosim v sebi in kr naenkrat imam skrbi če je sploh vse vredu, čeprav v nosečnosti nisem imela težav...
Malo sem se mogla potožit tu gor, saj me ve lahko mogoče najboljše razumete...

Držim pesti za še več user posted image user posted image user posted image danes!!!!

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
17.12.2010 13:17:18   
Arwenko
Primavera1... jaz imam višavske terierje.

Iskrene čestitke še tukaj vsem preostalim novim mamicam. user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.12.2010 13:20:40   
rožica27
napišem cel roman, pa mi napišejo sorryuser posted image user posted image user posted image

no napisala sem, da se na CTGju vidijo popadki in pa otrokov utrip.

plodovnico ti pa izmeri glede na velikost trebuha (tista rjava navpična črta, če jo imate) in pa če je otročiček kaj zrastel. velikost trebuha ti v materinsko knjižico napiše pod okenček S/F*. če se številka veča na vsakem pregledu, potem ni nobene panike, da ni dovolj plodovnice.

lepo se imejte pa upam, da se danes še kaj napolni naš seznamček.

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
17.12.2010 13:23:11   
obcinarka
kepca, ma ne vem no... lej men res na vsaki kontroli pr G nardi CTg, tam ta mala tak divja... pol me pa G pogleda, sploh ker smo kao malce zaostajali, sprinta par slikic, primerjava s prejšnjim izvidom, pregledava kolk je plodovnice, ( menda še zlo velik), pretoke, glavico, trebušček, vse, res.... jaz sm z njim fulllllllllll zadovoljna, če kaj ne vem , pa za izvid-streptokok sva si kar mail napisala v enem dnevu, full mi poudarja da če bo kaj, naj javim tako ali drugače, da bo obveščen... pa se zavzame, res, ga ne zamenjam za nč na svetu..
te pa popolnoma štekam o tem kar si napisala, res... včasih je treba kej zatežit, madona... sej vem zdej sm pametna, ne?? probi .. da te mal skrbi, ne veš pr čem si.. user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
17.12.2010 13:34:21   
kepca
Ja sej dokler sem imela preglede pri svojem G je bilo ok, mi je vedno meril trebuh, razdaljo,... na mojo željo mi je okoli 30 tedna naredil UZ in takrat je bilo OK. Potem pa je v 32 tednu rekel, no midva sva končala. In ker mi nič ni bilo jasno sem ga vprašala, kaj pa naprej in je rekel, da me bodo spremljali na CTG-ju in tam naredili preglede. CTG se mi je začel v 36 tednu, danes sem 39 teden (rok imam točno čez en teden) in nobeden se me dotaknil ni. Glede na to, da sem med manjšimi trebuščki me mogoče res malo skrbi in ko sem danes rekla tej dežurni zdravnici na CTG-ju, je bil odgovor, da bi se vse pokazalo na CTG-ju če bi bilo kaj narobe. Mogoče me res malo preveč skrbi, ampak ni mi jasno zakaj takšne razlike med zdravniki, ker tu gor berem čisto drugačne preglede in vse...

Saj bo, jaz upam, da se user posted image čimprej rodi, zdrav in normalne velikosti...

Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.12.2010 13:39:59   
Frutiq
Pri nas pa je začelo snežituser posted image  Waw, to je za nas prava ZF. Upam, da sneg prinese tudi dojenčkauser posted image

Jaz pa kar dobro spim, razen tega da me mož zbuja ker zadnji mesec ful smrčimuser posted image . no, vsaj vidi kako je drugače meni....Ima še katera take probleme? 

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
17.12.2010 13:40:41   
maca81
kepca, tudi pri meni so večinoma samo CTGji. Zadnji UZ sem imela v 31t. Prejšnji teden je na hitro samo pogledala, če je glavca spodaj centrirana. Ctg imam pa od 35t vsak teden, včeraj(39t) me je še vaginalno pregledala, koliko sem odprta in če je vrat zmehčan. Ne vem, jaz svoji G zaupamuser posted image
Me pa tudi firbec matra kako velik jemoj fantek, itak.

Neposredna povezava do sporočila: 4209
17.12.2010 13:56:00   
kepca
Ja zdravniki so itak bogovi in jim moramo zaupati. user posted image smo pa včasih malo preveč zaskrbljene. Sicer, dokler je vse vredu je ok, ko pa ni pa se znajo stvari zakomplicirati. Ampak bodimo optimistične!!!

Jaz bi tudi sneg!!! Kje sneži???

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.12.2010 14:00:54   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: kepca

Jaz bi tudi sneg!!! Kje sneži???

Če verjameš ali ne, na primorskem!!! Zdaj ga je že cel cm na tlehuser posted image  Upam, da ne bo zaradi tega preveč zastojev na cestah in mi uspe priti pravočasno do P, če bo trebauser posted image user posted image

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
17.12.2010 14:20:10   
DeVilla
Čestitke Zaljubljena in Beatricija!!! user posted image

maca81 - mi2 sva danes z dedkom mrazom nakupovala... rajš ne povem, kolk sm bla zmatrana pol... A potem se mi2 dobiva jutri v Lj P? user posted image  Cel žur!

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
17.12.2010 14:20:54   
Tulipan12
Evo mene iz pregleda, zaprta popolnoma, se pa MV vidno in hitro krajša - lahko grem danes al pa drugo letouser posted image  Otrok pa se je kar lepo poredil, mi je rekla G, ko je enkrat okoli 3 kg, mi ona da zeleno karto za poroduser posted image

občinarka jaz mam tut naslednji ctg 23., na rok, samo mam res veliko željo zdaj v ponedeljek al pa torek rodit (prej ne bi, ker za vikend ni EA v MB, pa bi rada imela vsaj občutek, da jo lahko dobim!), pa še za Božič bi se že lahko cartali doma. Aaaaaaaaaa, že v prvo sem čakala te lune, pa ni bilo nič, zdaj pa bom spet lajala v njo!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa jaz mam danes tut pralni dan, že tretji stroj (ker vmes me ni bilo, hehe), da ja ne pustim kaj dragemu za delat, ko grem!user posted image

Imena za punčko imava, za fantka imava vojnouser posted image user posted image user posted image  Ne vem, res ne vem, kaj bom, če bo fantek, mislim, da bo moja obveljala, glede na to, da je dal prvemu otroku on ime. Saj ne da nama je izbor od drugega zelo slab, ampak nama je ljubši vsakemu svoj... moja prijateljica je prejšnji teden rodila, punčka je bila 3 dni brez imena, tak da nes se sekirat!

V glavnem, jaz sem za, da rodimo vse naslednji teden.user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
17.12.2010 14:49:43   
Dadi
Ojla
Tudi mene vse prehitevate...ejejejeej...
.....še sem 2 v 1...user posted image user posted image 6 DNI ČEZ ROK, jutri bo en teden. K je ena glih spraševala. user posted image user posted image  So me pregledali, plodovnica ok, pol so me dali na CTG, pokazal par rahlih popadkov,otroček je boj spal, ko pa se je nehal merit CTG je pa čist ponorel. Jutri ponovno na CTG v P.
Ne vem če si ne bi umislila kakšnega polpenziona, da se ne bi skoz sem in tja vozila.

Moj pravi da zdaj hodi v službo samo še torke in četrtke, ostale dni pa mene v porodnišnico.user posted image user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.12.2010 14:50:52   
kepca
V glavnem, jaz sem za, da rodimo vse naslednji teden.user posted image user posted image

JAZ TUDI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAJ SE TI BESEDE POZLATIJO!!!!!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
17.12.2010 15:12:01   
obcinarka
de villa, jaz verjamem da si na pol mrtvo utrujena, jah so tile dobri možje res utrujajoči... pomislite kak šele nas bodo utrudili..user posted image user posted image user posted image
jah dadi, tulipan, kepca, jaz sm takoj zaaaaaaaaaaaaaa da drug teden AKCIJA ( in ne do razprodaje zalog).. mal me daje, noooooooooooo, pa mi to uredimo dva, ena, tri... in smo DOMAAAAAAAAA v povečanem obsegu, seveda..
pralni dnevi... hja vse smo iste, neeeeeee???user posted image user posted image user posted image user posted image  da bodo ja frišne gate v omarah+srajceuser posted image  jaz sm za dans zaključla tud s pospravljanjem... jutr še kopalnica+en del garaže... to je tooo. se mi pa lušta še keksov pečt... ( a veste da jih pol tud pridno meljem)... user posted image  in jaaaaaa, zraven jih bom nesla v P. torej??
aja, pa sm kupla en božičkov body, in ni user posted image  da ga ne bomo oblekli hmmmmmmm TAM NEKJE OB BOŽIČUuser posted image user posted image   po mojem tud ja...
še nekaj.. kaj ve tud rabte "urnebes" časa da se zrihtate in odpravte ven??????

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
17.12.2010 15:22:30   
Slavi83
Betricija, zaljubljena čestitke!

Pinkalonca ti se kr naspi pol bo bol tko tko. Kaj bi js dala za 10 urc v kosu vsaj eno noč da nafilam baterije.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.12.2010 17:13:32   
KatyK79
uf slavi83 ti si pa zahtevna user posted image , kr 10 urc
kaj bi jaz dala za 5 al pa 6 urc v kosu ...luksuzuser posted image

res punce tiste, ki še niste rodile....NASPITE SE!
jaz spim ponoči ene 5 urc v dveh delih, pa mogoče čez dan 1 urco zadremam.
ah nič ni večno in tudi to bo minilo, itak pa male štručke vse odtehtajo.

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.12.2010 17:39:18   
rožica27
KatyK79 - sej spimo, sam škoda ker se ne moremo na zalogo naspatuser posted image

itak pa jaz že zdaj spim ponoči po presledkih. če sem na levem boku mi roka zaspi, če se pa prestavim na desni bok pa mali začne poskakovatiuser posted image  na hrbtu sem pa lahko samo dve sekundi, ravno toliko, da si pretegnem nogeuser posted image

za vse, ki ste svoje user posted image  zavarovale v svoji službi....ali je res, da potem oni javijo na ZZZS, da se potem dobi zdravstvena kartica, še prej pa potrdilo?

hvala za odgovor.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.12.2010 18:46:23   
n a n i
Cestitke vsem novim mamicam. Se vas je kar nekaj nabralo odkar sem nazadnje pokukala na RR.

Vidim, da je debata o spanju. Jaz tudi ze pogresam spanje v kosu. Bi bila s 6urami ze cist zadovoljna. Nasa pupa se podnevi in ponoci zbuja na 3-4h, poje in spi naprej. Ponoci jo previjam vsaj enkrat, dostikrat pa celo 3krat, pa se sploh ne zbudi oz. ce se, zaspi takoj nazaj. Upam, da bo tako pridno spala se naprej. Ker mi je dosti mamic ze reklo, da so otroci na zacetku pridno spali, pol pa pride obdobje nocnega zuranja.

A ve ze kaj hodite na sprehode? Mi smo bli 2krat, pa na izletu na stajerskem, sedaj pa se mi zdi ful premrzlo za vozickanje glede na to, da nase dete se vedno ne regulira telesne toplote in jo moramo ful pokrivati in ji meriti temperaturo, da se ne podhladi.

(odgovor članu rožica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
18.12.2010 9:00:37   
maca81
Ja, kje pa ste danes? Pa ne da kidate sneguser posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
18.12.2010 9:18:25   
obcinarka
jutro))) jah maca jaz pr zajtrku... no ja, če smo pa za skupen start proti P, pa pejmo sneg kodat... ampak je pa takooooooooo lepoooooooooooo zunajuser posted image user posted image user posted image , počas bi mogu sonček posijat, pa gremo na sprehod!!!!!!!!! moje spanje včeri spet zaničuser posted image .. klasika..
smo bli pa pop. na akupunkturi, pol smo šli pa po celju, je bil božiček, škratje, dobre vile, muzika, pol pa mc donalds!!!!!!!!!!!!!hahahahahhauser posted image user posted image sm si dala duška!!!!!!!!!!!
moj je šou dans v službo za kratek čas, jaz bom malce pomigala po flatu, pop. pa sva rekla da greva še nekaj darilc kupit.. se mi zdi da je to zadnji solo vikend..user posted image user posted image user posted image
kaj smo pridelale kakšnega novega člana čez noč???user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
18.12.2010 9:39:26   
kepca
Dobro jutro!

Kak je lepo veni, kr ima me da bi šla malo pokidat (ful rada to delam)... Pri nas nič ne kaže na sonček, še kr sneži na ful!

Neposredna povezava do sporočila: 4223
18.12.2010 10:06:06   
DeVilla
Pri nas tud še kar sneži, da je noro. Pa danes sva z mojim dragim namenjena na pregled v LJ P, ko je moja babca na nočni. To bo še zanimivo. user posted image  Največja tragedija pa je, da jest ful rada kidam sneg, pa ne morem!!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu kepca)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
18.12.2010 10:11:58   
jona klara
kukuuu!!!!
končno se vam malo javim punce.Hvala vsem za čestitke in ki ste dihale z mano....pa seveda za podporo ves čas nosečnosti, ki ste mi jo dajale, še naprej bom z vami.
Z Gabrom smo sedaj doma, iščemo ritem prehranjevanja kar nam dela še težave, moj mlek je pod minimumom, ni kar je značilno po CR, čeprav sem dobila tablete, ne vem koliko je, je premalo, flaška se mu upira, seddaj imam sunval bio mleko, danes gre moj kupiti aptamil ali novolac, ker se mu ono mleko prav gabi,.....

Mojo zgodbo bom napisala drugič, ni bila ravno najlepša, samo, da je vse z bebico okej in smo dali čez, svetujem pa vam, da zahtevate pred porodom da vam naredijo UZ, meni ga niso in je bila narobe vstava, nikakor ne bi šlo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?