Tulipan12
|
Evo mene iz pregleda, zaprta popolnoma, se pa MV vidno in hitro krajša - lahko grem danes al pa drugo leto Otrok pa se je kar lepo poredil, mi je rekla G, ko je enkrat okoli 3 kg, mi ona da zeleno karto za porod občinarka jaz mam tut naslednji ctg 23., na rok, samo mam res veliko željo zdaj v ponedeljek al pa torek rodit (prej ne bi, ker za vikend ni EA v MB, pa bi rada imela vsaj občutek, da jo lahko dobim!), pa še za Božič bi se že lahko cartali doma. Aaaaaaaaaa, že v prvo sem čakala te lune, pa ni bilo nič, zdaj pa bom spet lajala v njo! Pa jaz mam danes tut pralni dan, že tretji stroj (ker vmes me ni bilo, hehe), da ja ne pustim kaj dragemu za delat, ko grem! Imena za punčko imava, za fantka imava vojno Ne vem, res ne vem, kaj bom, če bo fantek, mislim, da bo moja obveljala, glede na to, da je dal prvemu otroku on ime. Saj ne da nama je izbor od drugega zelo slab, ampak nama je ljubši vsakemu svoj... moja prijateljica je prejšnji teden rodila, punčka je bila 3 dni brez imena, tak da nes se sekirat! V glavnem, jaz sem za, da rodimo vse naslednji teden.
|