ROmama
|
Dobro jutro, kako ste? Ta teden naša Emica že pridno hodi v vrtec od osmih do dveh, včerja in v ponedeljek ni imela nobenih težav, noter je šla brez joka, tudi veliko poje. Dane je pa malo pojokala, ko sem jo oddala, sem kra hitro odšla, da je nebi slišala. Kar se tiče hranjenja, popolno pomoč rabi samo Ema, ostali so nekoliko večji in manj nestrpni, da počakajo. Kako pa kaj vaši otroci, že jedo z žličko? Je pa med spanjem v vrtcu kašljala, kakor tudi doma. Bom menda kar zdravnico poklicala, če bi ji pripadalo kakšno zdravilo. Moram pa povedat, da še vedno redko kaka, v vrtcu sicer ne, mi je pa ponoči tako, da sem jo morala preobleč. Zdaj več ne sumim zobkov, ker baje razsaja rotavirus (prebrala v Oni) in izgleda, da ima blažjo obliko. Včeraj sem ji začela dajat Linex, kakor so mi enkrat že pri Lukcu svetovali. Včeraj sva si pa z mojim možekom privoščila malo razvajanja, prvič po enem letu, šla sva se kopat v Laško, kaj je pasalo, čeprav je oba glodal črvek, ker nisva vzela otrok sabo, sploh ko vidiš tam druge otročke. Popoldne sem šla pa na službeno novoletno kosilo, fajn je bilo po dolgem času srečat sodelavke. Drugače pa mi je ena sodelavka že naznanila, kaj bom dobial za delat, mi je bilo kar slabo, en kup razčiščevanja in čepenja v arhivih se mi obeta. Ampak teh sedem ur bo že šlo, nadur tako ne bom delala. Araz - čestikte za plusek, sem vesela za tebe. Čestike tudi ostalim enoletnikom, počasi se že obrača naš krog, kmalu bodo tudi naši stari eno leto. Upam, da se bomo kasneje preselili k malčkom in tudi tam sem pa tja poklepetali, čeprav verjamem, da bo čedalje manj časa. Kar veliko je že hodečih otročkov, čestike vsem, naj jim dobro služijo nogice, pa čim manj buškic. Naša Emica še ni dovolj sigurna v sebe, naredi kora proti meni, če ji podam rokico, drugače gre raje po vseh štirih.
|