Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 10:31:32
|
|
|
|
kejt2
|
Morda je pa to koristna informacija za ginekologa?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 12:41:37
|
|
|
|
jolika
|
Ojla punce! Evo pa smo skoraj na polovici meseca. Čestitke vsem, ki jim je ratalo pa velik tistim, ki jim še ni. Js pa se bojim, da ta mesec ovulacije sploh nisem oz. ne bom imela. Morala bi jo imet že v soboto, pa še do danes nobenega špikanja, nobene beljakove sluzi, skratka nič Samo bela sluz. Do zdaj sem vedno med ovulacijo čutila močno špikanje v jajčnikih. Je imela katera isti primer?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 13:25:56
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinya sploh si ne upam testa nardit, ker se bojim da bo - in razočaranje (predvsem moj bi bil razočaran, ker je čisto prepričan, da nama je tokrat ratalo in je v zadnjih dveh tednih že parkrat sanjal da sem ) .. ah .. drugače je pa to moj 2. krog ... a si že naredila test?? Kar pogumno vse stiskamo pesti zate in navivamo.... vsaka ti čast,da upaš zdržati....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 13:31:11
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolika Ojla punce! Evo pa smo skoraj na polovici meseca. Čestitke vsem, ki jim je ratalo pa velik tistim, ki jim še ni. Js pa se bojim, da ta mesec ovulacije sploh nisem oz. ne bom imela. Morala bi jo imet že v soboto, pa še do danes nobenega špikanja, nobene beljakove sluzi, skratka nič Samo bela sluz. Do zdaj sem vedno med ovulacijo čutila močno špikanje v jajčnikih. Je imela katera isti primer? jaz sploh ne morem ugotoviti kdaj imam O. Ta mesec sem pila dva čaja in še en sirup za neplodnost pa so me parkrat bolj joški bolj boleli in sluzi sem imela za spoznanje več. Pa še BT sem si merila (prvič), teden nazaj pa sem zbolela tako, da.... jo sploh imam?? Se večkrat vprašam???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 14:07:41
|
|
|
|
kejt2
|
Jest sem se pa ta mesec odločila, da si z O testom pomagam, pa tudi ni čisto v redu izpadlo (že 3 dni imam 2 črtici), tako da... Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 14:38:33
|
|
|
|
tedi2
|
joj punce kar na jok mi gre...ker smi zdi, da imam vse znake za prihod . Razen BT mi še ni padla. Ne vem kako bom to prenesla Nimam moči prenašati več teh porazov...iz meseca v mesec...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 14:49:32
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 joj punce kar na jok mi gre...ker smi zdi, da imam vse znake za prihod . Razen BT mi še ni padla. Ne vem kako bom to prenesla Nimam moči prenašati več teh porazov...iz meseca v mesec... Ne bit žalostna! Ne glej na to kot na poraz!!!! Ker to ni. Tudi ti boš prišla na vrsto za tvojo pikico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 15:08:29
|
|
|
|
tedi2
|
še vedno pa sem v dvomih glede sluzi: danes npr. imam zelo dosti sluzi, take bolj prozorne kot beljak. Ma sej to ni možno da bi bila kaka O??? Sej vem, da je mogoče neumno vprašaqje. Ampak jaz take sluzi nimam tik pred ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 15:46:26
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 joj punce kar na jok mi gre...ker smi zdi, da imam vse znake za prihod . Razen BT mi še ni padla. Ne vem kako bom to prenesla Nimam moči prenašati več teh porazov...iz meseca v mesec... Sej je sam na začetku tko hudo tedi2 .......sej mine par urc....pa se človek privadi.....pa upanje prenese v naslednji mesec......Vsaj pri meni je tako . Jaz sem ta mesec prvič merila O s testi. Kupila sem jih v Mullerju.....sem na forumih brala, da so najbolj zanesljivi. Ciklus imam na 28 dni. začela sem z merjenjem 11 dan......bila je rahla črtica, 12 dan močna črtica in 13. dan spet rahla......Glede na to, da piše ,da ovulacija pride 12 do 36 ur.....po pozitivnem testu.....predvidevam, da imam O 13 ali 14 dan ciklusa. Veliko sreče vsem ki čakate na .
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 14.12.2010 15:47:24 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 15:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
tedi2 je sluz prozorna in se ti vleče med dvema prstoma? Pol je možno, da je O. Je mogoče, da bi se ti je ciklus tako podaljšal? Drugače pa jaz opažam, da se mi par dni pred tudi prikaža malo te lepljive sluzi-vendar je pomešana z belim gostim (belim tokom), takrat že naprej vem, da bo spet . Martinya še vedno držim pesti. Daj javi nam že roza novičko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 16:35:54
|
|
|
|
witch
|
hej hoj punce Prvo čestitke vsem štirim nosečkam Vse, ki vas je obiskala M pa
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 16:45:54
|
|
|
|
kejt2
|
Hmmm, že 4. ič dve črtici na O testu, s tem, da je tokrat moja morebiti nekoliko bolj bleda. Hočem vedet, kdaj ovuliram!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 16:53:05
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 Hmmm, že 4. ič dve črtici na O testu, s tem, da je tokrat moja morebiti nekoliko bolj bleda. Hočem vedet, kdaj ovuliram!!!!! Mogoče si pa noseča .......držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 17:33:24
|
|
|
|
tedi2
|
Katere O teste pa uporabljate oz. mi jih priporočate, če nam ne uspe ta krog??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 17:45:28
|
|
|
|
tedi2
|
Danes sem si vzela malce časa in prebrala velko na forumih glede tesetov od FS, BC in CB. Ene punce so pislae,da FS in CB rada pokažeta par dni pred , ker so občutvljivi na nek drug hormon (to so tiste rahle črtice). V čertek naj bi bil dan ko naj ne bi dobila in ta mesec sem po dolgem času zdržala glede testev (ponavdi naredim enega že 5 dni pred ). No včeraj mi je moj prinesel FS in je rekel naj provam pa sem enega in pokazale so se dve lepi , ena malce bolj rahla ma lepa. Pa sem si rekla, če bi bil res pozotiven bo naslednje jutro črtica vsaj toliko vidna in sem še drugega sprovala in črtica je, samo velliko bolj bleda od včeraj (lepo vidna). Očitno se FS velikokrat . Če do petka ne dobim bom kupila CB za v ponedeljek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 17:50:22
|
|
|
|
kejt2
|
Hmmmm...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 18:06:58
|
|
|
|
kejt2
|
Te testi so res hudič. Pa kaj, ko bi vse rade vedele taaakoooj. Najbolj ubija ravno to čakanje. Jest zdej nimam kaj. Do bo treba počakati. Glede O testov sem pa 13 evrov stran vrgla in ne vem, kdaj ovuliram Lepo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 18:51:13
|
|
|
|
srečica17
|
Meni je lepo pokazal O test Duchesse.......kupljen v Mullerju. Tega pa sem vzela zato, ker sem na forumu med.over net brala, da je najbolj zanesljiv.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 19:20:38
|
|
|
|
kejt2
|
Jest tudi. Samo mi že 4 dni kaže dve črtici. Kolikor vem pa O nastopi, ko raven LH pade (kar naj bi bilo v roku 12-36 ur po 2eh črticah in bi torej naslednjič, če ne pa še naslednjič ne bilo več dveh črtic). Test lahko lažno kaže dve črtici, če: - nosečnost - ščitnica. Ščitnica zagotovo ni. Noseča ne vem, kako bi lahko bila, ker še nisem ovulirala, tako da... Test za nosečnost pa tudi ne bo ničesar pokazal, ker imam še 14-15 dni do menstruacije.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 19:53:20
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2 Jest tudi. Samo mi že 4 dni kaže dve črtici. Kolikor vem pa O nastopi, ko raven LH pade (kar naj bi bilo v roku 12-36 ur po 2eh črticah in bi torej naslednjič, če ne pa še naslednjič ne bilo več dveh črtic). Test lahko lažno kaže dve črtici, če: - nosečnost - ščitnica. Ščitnica zagotovo ni. Noseča ne vem, kako bi lahko bila, ker še nisem ovulirala, tako da... Test za nosečnost pa tudi ne bo ničesar pokazal, ker imam še 14-15 dni do menstruacije. Kaj pa če si (recimo) zanosila že ob prejšnji O in si imela kljub temu M????? Tudi to se včasih zgodi. Je bila tvoja zadnja M kaj drugačna od prejšnjih???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 19:55:34
|
|
|
|
srečica17
|
Pa še nekaj sem se spomnila. Meni je tudi kazal 2 črtici vse 3 dni, ko sem test delala, ampak samo en dan je bila druga črtica močnejša od testne črtice. Kakšna je pa tvoja druga črtica??? Vedno zelo močna????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 20:14:54
|
|
|
|
witch
|
Pa imam malo več časa da pišem... Katte in mladika za vaju in kup da bosta čim prej zagledali pluska Meni je FF na podlagi BT zaznal O že skoraj 14 dni nazaj. Okrog petka bi naj bilo jasno, če bo + ali M. Spodaj me vsake toliko nekaj špika, joške me že 14 dni bolijo. Upam pa seveda na najboljše. V četrtek imam končno pregled pri G in upam, da se ta konec tedna reši oziroma začne počasi reševati ta najina misija nemogoče: otrok. Za vse punce, ki še čakate O in seveda pluske držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 20:22:39
|
|
|
|
smeška83
|
punce, rabim en nasvet... moje še vedno ni, prsi me špikajo, jajčniki me špikajo, sluz imam, test je pa negativen. Torej nisem , bi pa rada čimprej sprožila M. Ima katera kakšen nasvet za naravna sredstva, ki pri tem pomagajo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 20:29:02
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Pa še nekaj sem se spomnila. Meni je tudi kazal 2 črtici vse 3 dni, ko sem test delala, ampak samo en dan je bila druga črtica močnejša od testne črtice. Kakšna je pa tvoja druga črtica??? Vedno zelo močna???? Danes se mi je zdelo, da je šibkejša. Ko sem šla nazaj pogledat je bila čist isto močna. Bom naredila test nosečnosti. Menstruacija ni bila nič bolj drugačna kot običajna, je pa po odstranitvi pregrade in diagnostični laparo (o čemer sem spraševala že drugje) ful bolj na izi (tako glede jakosti kot tudi bolečin in spremljajočih pojavov). Sem pa opazila, da sem v času, ko naj bi ovulirala (od operacije) veliko bolj napihnjena- prav trebuh mi ven skoči in na vrhu medenične kosti (v pasu) čutim napetost ipd. Ampak vse to po tem (že pred izgine). Trenutno te pojave še imam, po testu pa naj sploh še ne bi ovulirala... Če ne bom pa ščitnico dala pogledat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 14.12.2010 20:29:40
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Pa še nekaj sem se spomnila. Meni je tudi kazal 2 črtici vse 3 dni, ko sem test delala, ampak samo en dan je bila druga črtica močnejša od testne črtice. Kakšna je pa tvoja druga črtica??? Vedno zelo močna???? Danes se mi je zdelo, da je šibkejša. Ko sem šla nazaj pogledat je bila čist isto močna. Bom naredila test nosečnosti. Menstruacija ni bila nič bolj drugačna kot običajna, je pa po odstranitvi pregrade in diagnostični laparo (o čemer sem spraševala že drugje) ful bolj na izi (tako glede jakosti kot tudi bolečin in spremljajočih pojavov). Sem pa opazila, da sem v času, ko naj bi ovulirala (od operacije) veliko bolj napihnjena- prav trebuh mi ven skoči in na vrhu medenične kosti (v pasu) čutim napetost ipd. Ampak vse to po tem (že pred izgine). Trenutno te pojave še imam, po testu pa naj sploh še ne bi ovulirala... Če ne bom pa ščitnico dala pogledat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?