|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
14.12.2010 10:31:32   
kejt2
Morda je pa to koristna informacija za ginekologa?

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.12.2010 12:41:37   
jolika
Ojla punce!

Evo pa smo skoraj na polovici meseca. Čestitke vsem, ki jim je ratalo pa velik user posted image user posted image tistim, ki jim še ni. Js pa se bojim, da ta mesec ovulacije sploh nisem oz. ne bom imela. Morala bi jo imet že v soboto, pa še do danes nobenega špikanja, nobene beljakove sluzi, skratka ničuser posted image Samo bela sluz. Do zdaj sem vedno med ovulacijo čutila močno špikanje v jajčnikih.

Je imela katera isti primer?

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.12.2010 13:25:56   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Martinya

sploh si ne upam testa nardit, ker se bojim da bo - in razočaranje (predvsem moj bi bil razočaran, ker je čisto prepričan, da nama je tokrat ratalo in je v zadnjih dveh tednih že parkrat sanjal da sem user posted image ) .. ah .. drugače je pa to moj 2. krog ...

a si že naredila test?? Kar pogumnouser posted image user posted image user posted image

vse stiskamo pesti zate in navivamo....

user posted image vsaka ti čast,da upaš zdržati....

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.12.2010 13:31:11   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: jolika

Ojla punce!

Evo pa smo skoraj na polovici meseca. Čestitke vsem, ki jim je ratalo pa velik user posted image user posted image tistim, ki jim še ni. Js pa se bojim, da ta mesec ovulacije sploh nisem oz. ne bom imela. Morala bi jo imet že v soboto, pa še do danes nobenega špikanja, nobene beljakove sluzi, skratka ničuser posted image Samo bela sluz. Do zdaj sem vedno med ovulacijo čutila močno špikanje v jajčnikih.

Je imela katera isti primer?

jaz sploh ne morem ugotoviti kdaj imam O. Ta mesec sem pila dva čaja in še en sirup za neplodnost pa so me parkrat bolj joški bolj boleli in sluzi sem imela za spoznanje več. Pa še BT sem si merila (prvič), teden nazaj pa sem zbolela tako, da....user posted image jo sploh imam?? Se večkrat vprašam???

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.12.2010 14:07:41   
kejt2
Jest sem se pa ta mesec odločila, da si z O testom pomagam, pa tudi ni čisto v redu izpadlo (že 3 dni imam 2 črtici), tako da...

Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.12.2010 14:38:33   
tedi2
joj punce kar na jok mi gre...ker smi zdi, da imam vse znake za prihod user posted image . Razen BT mi še ni padla. user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bom to preneslauser posted image user posted image user posted image  Nimam moči prenašati več teh porazov...iz meseca v mesec...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.12.2010 14:49:32   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

joj punce kar na jok mi gre...ker smi zdi, da imam vse znake za prihod user posted image . Razen BT mi še ni padla. user posted image user posted image user posted image
Ne vem kako bom to preneslauser posted image user posted image user posted image  Nimam moči prenašati več teh porazov...iz meseca v mesec...

Ne bit žalostna!
Ne glej na to kot na poraz!!!! Ker to ni. Tudi ti boš prišla na vrsto za tvojo pikico user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.12.2010 15:08:29   
tedi2
še vedno pa sem v dvomih glede sluzi: danes npr. imam zelo dosti sluzi, take bolj prozorne kot beljak. Ma sej to ni možno da bi bila kaka O???user posted image user posted image
Sej vem, da je mogoče neumno vprašaqje. Ampak jaz take sluzi nimam tik pred user posted image ...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.12.2010 15:46:26   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

Sej je sam na začetku tko hudo tedi2 .......sej mine par urc....pa se človek privadi.....pa upanje prenese v naslednji mesec......Vsaj pri meni je takouser posted image .

Jaz sem ta mesec prvič merila O s testi. Kupila sem jih v Mullerju.....sem na forumih brala, da so najbolj zanesljivi.
Ciklus imam na 28 dni. začela sem z merjenjem 11 dan......bila je rahla črtica, 12 dan močna črtica in 13. dan spet rahla......Glede  na to, da piše ,da ovulacija pride 12 do 36 ur.....po pozitivnem testu.....predvidevam, da imam O 13 ali 14 dan ciklusa.

Veliko sreče vsem ki čakate nauser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 14.12.2010 15:47:24 >

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.12.2010 15:49:55   
Anonimen
tedi2 je sluz prozorna in se ti vleče med dvema prstoma? Pol je možno, da je O. Je mogoče, da bi se ti je ciklus tako podaljšal?
Drugače pa jaz opažam, da se mi par dni pred user posted image tudi prikaža malo te lepljive sluzi-vendar je pomešana z belim gostim (belim tokom), takrat že naprej vem, da bo spet user posted image .

Martinya še vedno držim pesti. user posted image Daj javi nam že roza novičko.

user posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
14.12.2010 16:35:54   
witch
hej hoj punce user posted image Prvo čestitke vsem štirim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse, ki vas je obiskala M pa user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.12.2010 16:45:54   
kejt2
Hmmm, že 4. ič dve črtici na O testu, s tem, da je tokrat moja morebiti nekoliko bolj bleda. user posted image

Hočem vedet, kdaj ovuliram!!!!! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.12.2010 16:53:05   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

Hmmm, že 4. ič dve črtici na O testu, s tem, da je tokrat moja morebiti nekoliko bolj bleda. user posted image

Hočem vedet, kdaj ovuliram!!!!! user posted image

Mogoče si pa nosečauser posted image .......držim pestiuser posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.12.2010 17:33:24   
tedi2
Katere O teste pa uporabljate oz. mi jih priporočate, če nam ne uspe ta krog??

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.12.2010 17:45:28   
tedi2
Danes sem si vzela malce časa in prebrala velko na forumih glede tesetov od FS, BC in CB. Ene punce so pislae,da FS in CB rada pokažeta  user posted image  par dni pred user posted image , ker so občutvljivi na nek drug hormon (to so tiste rahle črtice). V čertek naj bi bil dan ko naj ne bi dobila user posted image  in ta mesec sem po dolgem času zdržala glede testev (ponavdi naredim enega že 5 dni pred user posted image ). No včeraj mi je moj prinesel FS in je rekel naj provam pa sem enega in pokazale so se dve lepi user posted image , ena malce bolj rahla ma lepa. Pa sem si rekla, če bi bil res pozotiven bo naslednje jutro črtica vsaj toliko vidna in sem še drugega sprovala in črtica je, samo velliko bolj bleda od včeraj (lepo vidna). Očitno se FS velikokrat user posted image . Če do petka ne dobim user posted image  bom kupila CB za v ponedeljekuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 665
14.12.2010 17:50:22   
kejt2
Hmmmm... 

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.12.2010 18:06:58   
kejt2
Te testi so res hudič.
Pa kaj, ko bi vse rade vedele taaakoooj. Najbolj ubija ravno to čakanje.
Jest zdej nimam kaj. Do user posted image bo treba počakati.
Glede O testov sem pa 13 evrov stran vrgla in ne vem, kdaj ovuliram user posted image Lepo!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.12.2010 18:51:13   
srečica17
Meni je lepo pokazal O test Duchesse.......kupljen v Mullerju. Tega pa sem vzela zato, ker sem na forumu med.over net brala, da je najbolj zanesljiv.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.12.2010 19:20:38   
kejt2
Jest tudi. Samo mi že 4 dni kaže dve črtici.
Kolikor vem pa O nastopi, ko raven LH pade (kar naj bi bilo v roku 12-36 ur po 2eh črticah in bi torej naslednjič, če ne pa še naslednjič ne bilo več dveh črtic).
Test lahko lažno kaže dve črtici, če:
- nosečnost
- ščitnica.
Ščitnica zagotovo ni.
Noseča ne vem, kako bi lahko bila, ker še nisem ovulirala, tako da... Test za nosečnost pa tudi ne bo ničesar pokazal, ker imam še 14-15 dni do menstruacije.

Neposredna povezava do sporočila: 669
14.12.2010 19:53:20   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

Jest tudi. Samo mi že 4 dni kaže dve črtici.
Kolikor vem pa O nastopi, ko raven LH pade (kar naj bi bilo v roku 12-36 ur po 2eh črticah in bi torej naslednjič, če ne pa še naslednjič ne bilo več dveh črtic).
Test lahko lažno kaže dve črtici, če:
- nosečnost
- ščitnica.
Ščitnica zagotovo ni.
Noseča ne vem, kako bi lahko bila, ker še nisem ovulirala, tako da... Test za nosečnost pa tudi ne bo ničesar pokazal, ker imam še 14-15 dni do menstruacije.

Kaj pa če si  (recimo) zanosila že ob prejšnji O in si imela kljub temu M????? Tudi to se včasih zgodi. Je bila tvoja zadnja M kaj drugačna od prejšnjih???

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.12.2010 19:55:34   
srečica17
Pa še nekaj sem se spomnila. Meni je tudi kazal 2 črtici  vse 3 dni, ko sem test delala, ampak samo en dan je bila druga črtica močnejša od testne črtice. Kakšna je pa tvoja druga črtica??? Vedno zelo močna????

Neposredna povezava do sporočila: 671
14.12.2010 20:14:54   
witch
Pa imam malo več časa da pišem...
Katte in mladika user posted image user posted image za vaju in kup user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta čim prej zagledali pluska user posted image user posted image user posted image

Meni je FF na podlagi BT zaznal O že skoraj 14 dni nazaj. Okrog petka bi naj bilo jasno, če bo + ali M. Spodaj me vsake toliko nekaj špika, joške me že 14 dni bolijo. Upam pa seveda na najboljše. V četrtek imam končno pregled pri G in upam, da se ta konec tedna reši oziroma začne počasi reševati ta najina misija nemogoče: otrok.

Za vse punce, ki še čakate O in seveda pluske držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.12.2010 20:22:39   
smeška83
punce, rabim en nasvet... moje user posted image  še vedno ni, prsi me špikajo, jajčniki me špikajo, sluz imam, test je pa negativen. Torej nisem user posted image , bi pa rada čimprej sprožila M. Ima katera kakšen nasvet za naravna sredstva, ki pri tem pomagajo?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.12.2010 20:29:02   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Pa še nekaj sem se spomnila. Meni je tudi kazal 2 črtici  vse 3 dni, ko sem test delala, ampak samo en dan je bila druga črtica močnejša od testne črtice. Kakšna je pa tvoja druga črtica??? Vedno zelo močna????

Danes se mi je zdelo, da je šibkejša. Ko sem šla nazaj pogledat je bila čist isto močna.
Bom naredila test nosečnosti. Menstruacija ni bila nič bolj drugačna kot običajna, je pa po odstranitvi pregrade in diagnostični laparo (o čemer sem spraševala že drugje) ful bolj na izi (tako glede jakosti kot tudi bolečin in spremljajočih pojavov). Sem pa opazila, da sem v času, ko naj bi ovulirala (od operacije) veliko bolj napihnjena- prav trebuh mi ven skoči in na vrhu medenične kosti (v pasu) čutim napetost ipd. Ampak vse to po tem (že pred izgine). Trenutno te pojave še imam, po testu pa naj sploh še ne bi ovulirala...
Če ne bom pa ščitnico dala pogledat

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.12.2010 20:29:40   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Danes se mi je zdelo, da je šibkejša. Ko sem šla nazaj pogledat je bila čist isto močna.
Bom naredila test nosečnosti. Menstruacija ni bila nič bolj drugačna kot običajna, je pa po odstranitvi pregrade in diagnostični laparo (o čemer sem spraševala že drugje) ful bolj na izi (tako glede jakosti kot tudi bolečin in spremljajočih pojavov). Sem pa opazila, da sem v času, ko naj bi ovulirala (od operacije) veliko bolj napihnjena- prav trebuh mi ven skoči in na vrhu medenične kosti (v pasu) čutim napetost ipd. Ampak vse to po tem (že pred izgine). Trenutno te pojave še imam, po testu pa naj sploh še ne bi ovulirala...
Če ne bom pa ščitnico dala pogledat

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?