ronja
|
kerensa, jaz ji nisem predlagala,da pove možu zato, ker bi mu MORALA, ampak zato, da bi ji bilo LAŽJE, da bi ji on stal ob strani. Če ve, da nanj ne more računat, da bo ljubosumen, potem verjetno res ni najboljša varianta. Sama vem, da bi mi stal ob strani, ni preveč ljubosumen tip, tega nisem nikoli prenašala pri fantih, zato nimam takih izkušenj in mi po pravici povedano niti na pamet ni padlo. Se mi zdi, da kadar sta oba nekak zrela in da vesta, da je vse ok, potem itak ne bo nobenih dvomov - ampak nismo vsi enaki in mogoče drugačen karakter res drugače reagira - dopuščam možnost, ve bolj take ljudi poznate kot jaz. gita, mislim, da boš zdaj morala malo razmislit: prej je bil ta moški tvoja čustvena opora in čeprav praviš, da nisi moža nikoli varala, je to, zaradi česar bi bil on ljubosumen, čustvena bližina, ki sta jo imela: kot si sama rekla - če je bilo kaj narobe, si klicala njega... Meni se sicer zdi, da bi to mesto moral imet partner, ampak 100 ljudi, 100 čudi - če vam je tako šlo, potem ni razloga za spreminjanje. Vendar zdaj se je spremenilo in hočeš nočeš boš morala tudi ti spremenit nekaj, ker nekoga boš rabila. Zdaj imaš mogoče možnost, da moža spustiš malo bližje: da ti on nudi oporo v takih trenutkih, ko bi sicer poklicala "njega"... Če se ti zdi to nepredstavljivo, pa kakšno prijateljico - tako, ki bi ji lahko tudi to njegovo zgodbo zaupala... Vso srečo!