Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.11.2010 20:50:02
|
|
|
|
ada2
|
no, pred petimi leti so popadki začeli in šla sem v porodno.... uro in pol kasneje je prišel adam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.11.2010 21:08:57
|
|
|
|
Barbara111
|
Adamu za 5.rojstni dan želim vse naj,naj!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2010 17:37:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2010 17:27:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2010 17:44:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak kaj mate tak mrzlo, da so vam tipkovnice zmrznile ??????? skoraj ja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.11.2010 17:45:15
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, pred petimi leti so popadki začeli in šla sem v porodno.... uro in pol kasneje je prišel adam s precejnjo zamudo pa vseeno iz srca: ISKRENE ČESTITKE ADAMU ZA ROJSTNI DAN!!!!! Upam, da ste lepo praznovali!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.11.2010 16:58:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak kaj mate tak mrzlo, da so vam tipkovnice zmrznile ??????? jap, pa malo snega smo tudi dočakali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 26.11.2010 16:58:51
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa hvala vsem za čestitke
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2010 18:11:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2010 21:26:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.11.2010 8:01:15
|
|
|
|
mamamajča
|
Uživate v tej zimi? Meni je tako všeč, ampak samo skozi okno iz tople dnevne sobe :) Drugače pa- ene že veste- moj mali srček je že od četrtka v bolnici. Komajda je en mesec dopolnil, pa je že staknil uroinfekt. Tako ga je zdelalo, čisto je bogi. Zdaj mu antibiotik že lepo pomaga, samo vročina mu ne pade in ne vejo, zakaj ne. Včeraj so pa mene poslali domov, ker sem cel dan preživela na stranišču, sem dobila tako drisko in večkrat sem bruhala. Pa s bojijo, da bi malček dobil rotavirus. Prejokala sem cel dan, ker sem vedla, da ga bom mogla pustiti samega v bolnici, potem sem se pa zadnji hip spomnila, da bi lahko tašča šla čez noč k njemu pa so mi na srečo dovolili, tak da le ni čisto sam. Edino na žalost pač po flaški pije. Zdaj se pa zrihtam pa že letim, da pridem do vizite tja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2010 9:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.11.2010 20:50:10
|
|
|
|
trezika
|
mamamajča en vagon pikepok vam pošiljam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.11.2010 21:21:27
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča še tukaj ti želim vse hitro dobro, pa da te malo potolažim, adam je dobil uroinfekt že v porodnišnici, takoj drugi dan. oz. celo so predvidevali, da se je z njim rodil. po dozi AB je bilo boljše v roku 1 tedna. oz. po enem tednu sva šla domov. potem sva pa imela le redne kontrole in malo bolj oprezno nego malega pipija.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.11.2010 17:51:33
|
|
|
|
mamamajča
|
hvala vsem za pikapoke. Midva sma zdaj doma, z diagnozo urosepsa, žal še vedno ne vemo, od kod je prišlo do te okužbe, zato sma naročena še v LJ na eni preiskavi, ki bo pa zelo boleča in si sploh ne predstavljam, če bom lahko to gledala. Tak da najtežje še ni za nama, je pa vsaj zdaj brez bolečin in vročine.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.11.2010 18:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.11.2010 20:25:46
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča saj bo vse dobro.... se pa spomnim, da je bilo tudi meni najhuje, ko so Adama kateterizirali mislim, tak mali lulek, le dober mesec star, pol mu pa tisto cevko notri rinejo morrak pa kako nimaš varstva? babi je ja v penziji, pa jo povabi malo na primorsko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 2.12.2010 20:08:17
|
|
|
|
trezika
|
Kaj se vse sankate, smučate, kepate, drsate, snežake delate.......???? Buuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2010 11:34:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 12:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.12.2010 10:00:09
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja groza no!!!!!!!!!!! ok, sklepam, da ste vse cele dneve v toplih objemih svojih boljših polovic in zato ne pridete do računalnika Naj vam bo, no!!!! Donna, da ne bo kake zamere. Zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.12.2010 20:46:35
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Ja groza no!!!!!!!!!!! ok, sklepam, da ste vse cele dneve v toplih objemih svojih boljših polovic in zato ne pridete do računalnika Naj vam bo, no!!!! Donna, da ne bo kake zamere. Zmenjeno? Eh, z moje strani definitivno ne Saj za to je forum, da povemo svoje mnenje, a ne? V marsičem se tudi strinjama
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2010 22:29:01
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Ja groza no!!!!!!!!!!! ok, sklepam, da ste vse cele dneve v toplih objemih svojih boljših polovic in zato ne pridete do računalnika Naj vam bo, no!!!! Donna, da ne bo kake zamere. Zmenjeno? Eh, z moje strani definitivno ne Saj za to je forum, da povemo svoje mnenje, a ne? V marsičem se tudi strinjama Kaj sem zamudila? Kaj le res počnemo cele dneve, nič ne visimo tu? Sramota, kaj sramota, žalost. Očitno se nam preveč stvari že dogaja, da nimamo časa za klepet. Kako ste kaj, vse v redu? Kako pri vas, mamamajča, dojenček raste pridno Kar pogrešam previjanje, pa vonj po dojenčku. ada, nič se ne javljaš, te res moram čimprej poklicati, da vidim kako in kaj pri vas. Punce, bodite lepo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.12.2010 13:05:58
|
|
|
|
ada2
|
...... a je dovolj nazorno?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.12.2010 20:09:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...... a je dovolj nazorno? zelo
|
|
|
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!