Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 21.12.2010 21:55:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada vi se pa začnite lepše obnašat z malčki . razumem šefica Glavno da ada razume trezika to je bil hec in ada me je "upam" tako vzela. Jo malce poznam in vem da za svoje otroke skrbi maksimalno hvala ti za te besede drugače pa... pravkar z vaj, prepona boli....od smeha, ampak do končnega rezultata je pa še ogrooomno dela...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2010 20:13:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada vi se pa začnite lepše obnašat z malčki . razumem šefica Glavno da ada razume trezika to je bil hec in ada me je "upam" tako vzela. Jo malce poznam in vem da za svoje otroke skrbi maksimalno brez skrbi, da vem, da je bil hec...saj je tudi moj komentar bil mišljen bolj v hecu... če ne bi tako max skrbela zanje, potem itak ne bi bli tako super nesreče se pač žal dogajajo...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.12.2010 19:56:14
|
|
|
|
ada2
|
Vesel božič!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.12.2010 21:01:31
|
|
|
|
mamamajča
|
Ada, tudi tebi, in vsem drugim seveda!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2010 9:16:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.12.2010 13:11:16
|
|
|
|
*monchy*
|
Lep in miren božič!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.12.2010 22:10:23
|
|
|
|
ada2
|
katka 1000 x hvala!!!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.12.2010 23:55:55
|
|
|
|
katka37
|
ada, ni za kaj, bi te pa najrajši po tazadnji, kaj si ti misliš, da tu berem, kaj delate z otrokom ; samo da ni bila zlomljena meni je mama večkrat izpahnila roko v zapestju, ko sem bila majhna, imam nikakve sklepe se vidimo kaj še letos verjetno prazniki grejo letos kar mimo nas, tin še vedno ni zdrav, kašlja, vročina se še vedno pojavlja, pa smo se mislili iti kaj kopat, zdaj pa ne bo nič iz tega zdaj imam dopust, pa mi še vedno primanjkuje časa, enostavno mi dan izpuhti v zrak, pa ne vem, če to z leti pride, ker sem bolj počasna, za vse rabim dalj časa kavica še letos v holermusu bo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2010 11:58:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2010 10:02:42
|
|
|
|
mamamajča
|
morrak, ti kar tu napišem- ni mi do silvestrovanja in to iz treh razloov- - ker je prva obletnica od smrti babice - ker je Mark spet na antibiotiku, ker ma vneto uho, čeprav smo v pet pred enim tednom zaključili z amoksiklavom!! - ker sma se z mojim spet uspela na smrt skregat, zaradi ene same ušive osebe, ki mi greni življenje in je večno, večno med nama... Zdaj je bil kakega pol leta mir pred njim, tem človekom, no pa se je spet pojavil Prav iskreno si želim, da moj danes gre nekam silvestrovat, jaz bi pa rada bla sama doma...
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 31.12.2010 10:03:26 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2010 10:04:21
|
|
|
|
mamamajča
|
Seveda pa vse lepo v novem letu vam vsem, naj bo vse tako, kot si same želite! Lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.12.2010 11:03:41
|
|
|
|
trezika
|
Vsem skupaj in vsakemu posebej želim en lep "skok" v novo leto 2011!!!! Pa po pameti Se beremo drugo leto
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 20:18:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.1.2011 20:52:19
|
|
|
|
ada2
|
zdravja in še 1x zdravja.... če bomo zdrave bomo dosegle vse!!! katka mene je pa v hrbtenici vsekalo... nekje med lopaticami mi je pomagal šele močen analgetik.... kaj bo pa jutri, ko delam cel dan (bi mogla samo polovičko, ampak sem dobila nagradno celi dan), pa ne vem...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.1.2011 21:18:08
|
|
|
|
Barbara111
|
Čer!!!!!!! Prišla sem vas malo pzdravit.Tak malo čvekate,da ne morem sploh verjet.Vem,da sem pozna z voščilom,ampak vseeno VAM ŽELIM VSE LEPO V LETU 2011!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2011 21:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.1.2011 16:21:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak uau to bo že 4 objava letos, zakaj potem pri nas dežuje ?????? ker pri nas piha veter
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 10:15:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2011 10:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2011 11:33:22
|
|
|
|
ada2
|
lepo morrak, meni je tudi všeč, ko se kdaj s kakimi prijatelji dobimo.... pa recimo lani poleti mi je bilo krasno, ko smo se čisto slučajno z enimi sosedi srečali in krasno debato udarili... smo se takoj zaklapali, pa se "poznamo2 že recimo 20 let, ampak prej je bilo samo dober dan, potem pa evo, imamo otroka isto starega - njihova punčka je adamova sošolka in takoj smo imeli teme za pogovor. prav pogrešam poletje, ko smo vsi več zunaj.... zdaj čez zimo se vsak bolj notri in za sebe drži. pa da vam še javim... imamo novo obsedenost.... ko smo končno uspeli božička zreducirat na "samo" dva meseca letno ga je obsedlo zdaj gusarstvo da vidite te risbe... na vseh gusarske ladje s slovensko zastavo, pa včasih še kak jelenček zraven
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.1.2011 20:46:58
|
|
|
|
Barbara111
|
Spet nobene za čvek!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.1.2011 11:58:19
|
|
|
|
ada2
|
mi smo bili zdaj na sprehodu... kak je luštno zunaj... če ne bi bil miha čisto fertik od hoje, bi še kar podaljšali no, adam in matjaž (nečak) sta ostala še zunaj, miha je šel spat, kuhat mi pa itajk ni treba, ker imamo pri naših rojstnodnevno kosilo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 9.1.2011 12:55:14
|
|
|
|
Barbara111
|
Ada super ,da ste se malo razmigali.Ja z pa sem imela na balkonu čistko. Vse kar bi morala nosit v klet sem dajala na balkon .Danes pa sem uspela počistit vse pa še veter je nanosil vso svinarijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 10:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.1.2011 18:53:43
|
|
|
|
ada2
|
vpijali vitamin D... zdaj pa šibam na vaje
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?