valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Čer! D3lfink4, jutri se ti bo 100% kolcalo - bomo tolk na vas tri mislile . Miljontavžent . Boš pa prva cartala med februarkami . Pa super za dobro opravljene preglede, naj se samo dobre novičke vrstijo . Je pa fino "zbirat" zadeve za , ne? Men je po svoje kr mal "žal", da imamo že vse doma . Čeprav moja mami vsake toliko kupi kaj za prihajajočega člana (npr. danes en tak res cort bodi ). Moram pa priznat, de cunjic še nisem šla prištimovat (pač te, ki "mi" jih mama kupi preperem in so na posebnem kupčku, zraven cot od "ta velicga"), tut torbe za v P ne (čeprav me moj že več kot en mesec sprašuje, kdaj jo bom ), se strinjam, de se ne da ne vem kaj v naprej pripravit - vsaj za moje pojme. Tko de... Se še ne vidi (po opremi), de bomo kmalu kvartet . Slabosti - meni se že dober mesec, dva takooo spahuje . Včasih komaj "nazaj dol spravim" . Zatohli, mali prostori - živa groza. Maurica, mogoče ti lahko kera "z unga konca" po pošti pošlje to kremo? Pač ideja . Valek, z veseljem bi ti kaj šenkala, pa bomo baje še enga poba imeli. Škoda, de Suzy glih za punčko "šenkuje" - čeprav ležalnik je unisex, a ni? Bom čez en teden še enkrat preverila pri svoji G - če je vmes "lulček preč padel" res kaj dobiš . Čeprav nimam nekih res fantovskih cotk. Je pa tako kot je zanč ena pisala (no, glih obratno se mi zdi): tut če je res po fantovsko oblečen (s kakšnimi dinozavri na majci/puloverju ipd.), je za ljudi na cesti/v trgovini ipd. še vedno "ena lušna punčka" . Bi ga mogla verjetno res mal postrižt, sam kaj ko sem mal take a´la hipi sorte . Ga ne ostrižem dokler ne gre v šolo . Ninchi, pulz meni že od nekdaj brez kakega vidnega razloga poskoči ornk čez 110 . Pa pravijo, de ni krize, ker imam pritisk tam spodej nekje, sem baje bl kt en ptiček . Ti pa tudi, zgleda . Vipercat - dej povej no, a maš službo? V vsakem primeru: super za odlično opravljen test , kako bi šele razturala, če ne bi bila po nosečniško počasnejša (baje smo +/- vse take, vsaj zase lahko garantiram, de sem). Jaz sem pa dons z mali princem šla v mama/ata hotel . Naju/nas je ati najprej mal okol štacun peljal - sem hotela v Lidlu un kombinezon kupit, pa ga valda ni bilo, same male cifre so bile. Poj sem/sva(smo) šla z mojo mami nova očala zame naročit - in sta me s "prodajalko" prepričali, de nisem vzela enako dolgočasnih okvirčkov kot jih imam zadnje (skoraj) 10 let - upam samo, da mi ne bo kmalu žal . Poj smo se sprehodili po snežnem sončku (kako je to meni lepo - de sneži medtem ko sonce sije), da je mišk zaspal, midve z mamo sva pa po štacunah poj rile . Je Šimen dobil hlače, dve majici in pulover, mali bodoči en cort bodi, moja malenkost si je pa prvoščila en lep pulover, ki mi pokrije bauh . Poj smo imeli kosilo (ki mi ga ni bilo treba skuhat, niti posode nisem pomivala - sem pa po njem dobila kavico in sladoled), po kosilu je pa mišek okupiral babico in dedija, jaz sem pa zadremala . Ma , počitnice, vam povem . Ne vem, zakaj nam večkrat kaj takega ne rata . Smo bili vsi glih ta prave volje zgleda. Spet sem se razpisala . Upam, da ste tudi ve imele lep dan, želim vam pa tudi lepo, mirno noč in prelepe sanje! Jutri pa držimo pesti za D3lfinko in njeni pupi ! Nina 33. faca si , res....ja to bi bilo super.....če bo kaj... drugače pa jajčko pa že imam,....zato nisem bila interesent....pr suzy.....:)
|