|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
14.12.2010 9:49:17   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
D3lfink4, jutri se ti bo 100% kolcalo - bomo tolk na vas tri mislile user posted image . Miljontavžent user posted image . Boš pa prva cartala med februarkami user posted image user posted image .
Pa super za dobro opravljene preglede, naj se samo dobre novičke vrstijo user posted image user posted image user posted image .
Je pa fino "zbirat" zadeve za user posted image , ne? Men je po svoje kr mal "žal", da imamo že vse doma user posted image . Čeprav moja mami vsake toliko kupi kaj za prihajajočega člana (npr. danes en tak res cort bodi user posted image ). Moram pa priznat, de cunjic še nisem šla prištimovat (pač te, ki "mi" jih mama kupi preperem in so na posebnem kupčku, zraven cot od "ta velicga"), tut torbe za v P ne (čeprav me moj user posted image že več kot en mesec sprašuje, kdaj jo bom user posted image ), se strinjam, de se ne da ne vem kaj v naprej pripravit - vsaj za moje pojme. Tko de... Se še ne vidi (po opremi), de bomo kmalu kvartet user posted image .
Slabosti - meni se že dober mesec, dva takooo spahuje user posted image . Včasih komaj "nazaj dol spravim" user posted image . Zatohli, mali prostori - živa groza.
Maurica, mogoče ti lahko kera "z unga konca" po pošti pošlje to kremo? Pač ideja user posted image .
Valek, z veseljem bi ti kaj šenkala, pa bomo baje še enga poba imeli. Škoda, de Suzy glih za punčko "šenkuje" - čeprav ležalnik je unisex, a ni? Bom čez en teden še enkrat preverila pri svoji G - če je vmes "lulček preč padel" res kaj dobiš user posted image . Čeprav nimam nekih res fantovskih cotk. Je pa tako kot je zanč ena pisala (no, glih obratno se mi zdi): tut če je res po fantovsko oblečen (s kakšnimi dinozavri na majci/puloverju ipd.), je za ljudi na cesti/v trgovini ipd. še vedno "ena lušna punčka" user posted image user posted image user posted image . Bi ga mogla verjetno res mal postrižt, sam kaj ko sem mal take a´la hipi sorte user posted image . Ga ne ostrižem dokler ne gre v šolo user posted image user posted image user posted image .
Ninchi, pulz meni že od nekdaj brez kakega vidnega razloga poskoči ornk čez 110 user posted image . Pa pravijo, de ni krize, ker imam pritisk tam spodej nekje, sem baje bl kt en ptiček user posted image . Ti pa tudi, zgleda user posted image .
Vipercat - dej povej no, a maš službo? V vsakem primeru: super za odlično opravljen test user posted image user posted image user posted image , kako bi šele razturala, če ne bi bila po nosečniško počasnejša (baje smo +/- vse take, vsaj zase lahko garantiram, de sem).
Jaz sem pa dons z mali princem šla v mama/ata hotel user posted image . Naju/nas je ati najprej mal okol štacun peljal - sem hotela v Lidlu un kombinezon kupit, pa ga valda ni bilo, same male cifre so bile. Poj sem/sva(smo) šla z mojo mami nova očala zame naročit - in sta me s "prodajalko" prepričali, de nisem vzela enako dolgočasnih okvirčkov kot jih imam zadnje (skoraj) 10 let user posted image - upam samo, da mi ne bo kmalu žal user posted image . Poj smo se sprehodili po snežnem sončku (kako je to meni lepo - de sneži medtem ko sonce sije), da je mišk zaspal, midve z mamo sva pa po štacunah poj rile user posted image . Je Šimen dobil hlače, dve majici in pulover, mali bodoči en cort bodi, moja malenkost si je pa prvoščila en lep pulover, ki mi pokrije bauh user posted image . Poj smo imeli kosilo (ki mi ga ni bilo treba skuhat, niti posode nisem pomivala - sem pa po njem dobila kavico in sladoled), po kosilu je pa mišek okupiral babico in dedija, jaz sem pa zadremala user posted image user posted image user posted image . Ma , počitnice, vam povem user posted image . Ne vem, zakaj nam večkrat kaj takega ne rata user posted image . Smo bili vsi glih ta prave volje zgleda.
Spet sem se razpisala user posted image user posted image user posted image .
Upam, da ste tudi ve imele lep dan, želim vam pa tudi lepo, mirno noč in prelepe sanje!
Jutri pa držimo pesti za D3lfinko in njeni pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Nina 33. faca si , res....ja to bi bilo super.....če bo kaj...
drugače pa jajčko pa že imam,....zato nisem bila interesent....pr suzy.....:)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
14.12.2010 10:03:34   
HoneybeeMaja
D3lfink4 držimo pesti,za vas tri in komaj čakamo vesele novičke!! user posted image  user posted image

cukica kako se držiš pri prehodu na inzulin? Upam,da sta z Nejcem vredu,pa da nimaš težav. user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 10:13:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HoneybeeMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
14.12.2010 10:27:41   
suzy29
Dobro jutro- dober dan user posted image ............

A vas kej zebe? user posted image Pri nas je blo "samo" -9,7 user posted image

user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
14.12.2010 10:41:21   
tamy82
Jutro!

Najprej srečno za delfinko danes user posted image user posted image user posted image A katera ve kdaj približno naj bi imela CR? No, vsekakor držimo pesti in upamo le na najboljše.

Sem pa zdej spravila vse "nove" cunjice še v predalnik in je že skoraj čisto poln user posted image Pa še spankala sem fajn danes ... tako da recimo, da bo danes fajn dan user posted image

Lepo se mejte in fajn opravite s pregledi danes tiste, ki jih mate! user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
14.12.2010 10:46:51   
maurica
delfinka; mislimo nate in komaj čakamo, da se nam oglasiš user posted image user posted image user posted image . upam, da čim prej dobimo novičke!

vipercat; user posted image za teste!!! Čestitam

nina; ja, dobra ideja. se bom najprej pozanimala, če je kje v Lj, sicer pa naj bi šel mož službeno v kratkem v tiste konce pa mi bo on prinesel user posted image

tamy; pa ne da boš tudi ti malo nosečniških tegob občutila user posted image

mene pa danes ful prsi nekaj bolijo user posted image . ma se mi zdi, da sem že cela deformirana ...

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
14.12.2010 10:47:42   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Pa še tole user posted image user posted image user posted image :

Bliža se čas praznikov. Ne pozabite na zdravo prehrano. Vitamin Ce v različnih vrstah prehrane.....  :
  PrasenCe, PivCe, VinCe, SarmiCe, KobasiCe ...
user posted image user posted image user posted image

Kako sem se zdele ob branju tega nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Zakon!!!!!!!!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
14.12.2010 10:54:44   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Uf, mene je pa prej tako fajn v križu usekalo, da seme vidla vse zvezde user posted image Še dobro, da je bil moj zraven, da mi je pomagal vstat, če ne ne vem kako bi se sama pobrala user posted image

Sem pa bila prav prijetno presenečena nad pripravo na porod danes - smo "se šli sproščanje" user posted image in čeprav mene take stvari ponavadi ne sprostijo, čeprav se trudim, je bilo danes res zakon! Sem se res sprostila user posted image Tako da sem celo pozabila na mojo živčnost pred tem, ko sem skoraj izgubila živce v Mercatorju ... user posted image

vipercat super za teste! user posted image A to zdej pomeni, da si dobila ta posel al službo? Pridna!

Nič, lepo se mejte in trdno spančkajte! user posted image

to je samo ena stopnička na poti user posted image . če bodo zadovoljni z rezultati imamo sedaj zadnje razgovore z najvišjimi inštancami, potem pa prride spoznavanje podjetja in tri mesece uvajanja predno te spustijo iz rok - ampak to če bo, bo verjetno šele po porodniški - kar jim hodi najbolj narobe, ker oni bi takoj po novem letu

lil kako se je on odrezal ne vem, ker vsakemu pove samo za njegove rezultate in moj je trenutno na kosovem, tako da jih bo zvedel šele po tem ko pride domol. sicer zanjga niti ni toliko pomembno, ker on bi bil bol moja desna roka (kar se tiče podjetja bi delali večinoma z menoj)

nina tudi tale ženskica je rekla da ponavadi nosečnicam treba par procentov oprostit. saj zato sme pa tako ponosna na rezultate. sploh tiste osebnostne. baje nisem tak user posted image  za kakršnega se imam user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
14.12.2010 10:55:14   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jutro!

Najprej srečno za delfinko danes user posted image user posted image user posted image A katera ve kdaj približno naj bi imela CR? No, vsekakor držimo pesti in upamo le na najboljše.

Sem pa zdej spravila vse "nove" cunjice še v predalnik in je že skoraj čisto poln user posted image Pa še spankala sem fajn danes ... tako da recimo, da bo danes fajn dan user posted image

Lepo se mejte in fajn opravite s pregledi danes tiste, ki jih mate! user posted image

Za vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... 

Da skrajšam user posted image

Danes sem pa vstopila v 34T. Se mi zdi, da me kar malo prehiteva ta čas user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 14.12.2010 11:00:50 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
14.12.2010 10:59:11   
vipercat
a katera ve kdaj ima danes delfinka finale???? jaz upam da bo vse ok. ji kar malo zavidam cartanje user posted image

drugače pa tudi jaz danes nisem nič spala. včeraj sem pred knjižnico naletela na enega psička ki je baje pretepenček, pa ga knjižničarke malo pofutrajo. od včeraj mi ne da miru in danes sem že mojemu pisala sms, da bomo imeli verjetno novega družinskega člana ko se on vrne domol. bom videla če danes naletim nanjga ga bom verjetno takoj peljala k veterinarju da pogleda če je čiperan in koliko je približno star, pa predvsem da ni kaj bolan ali mogoče celo napadalen. tele male bombice znajo biti hude če se jim zahoče

suzi29 - če te kaj tolaži sem jaz prejle malega peljala v vrtec in zunaj je bilo -13,5 user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
14.12.2010 11:02:40   
suzy29
user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 11:03:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
14.12.2010 11:07:56   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce to vam moram pa takoj povedat
končno me je klicala tista ženska z rezultati psiho testa - upam da se še katera spomne da sem kakšen mesec nazaj delala psiho teste???? no danes je končno klicala in rezultati so boljši kot sem pričakovala - pravi da se hitro učim, pri testu natančnosti sem bila v hitrosti v povprečju naredila pa sem samo eno napako, povprečje pa je 5. tudi karakteristike je opisala vse dobro - oziroma vse delu primerne. zelo sem mzadovoljna z vsem kar je povedala user posted image user posted image user posted image . aja pravi da sem preveč samokritična - kar pa že vem hahahahaa

Super, čestitke.user posted image user posted image   Kako je pa zdaj s službo?

čestitke vsem za dobro opravljene preglede. user posted image

torba za P  jaz fizično torbe sploh še nimam. Sem razmišljala, da bom vzela kar tisto, ki jo bom mela za previjat, sam je še nisem kupila. user posted image

cukica ti pa res slabo spiš. user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

No, včeraj sem pa jaz imela jokavi dan. Začelo se je z diplomo, ker sem se počutila totalno nesposobna, motivacije nimam več in sploh mi ni bilo za delat. Sem že hotla mojmu rečt, naj mi da kaj lažjega, ampak sem potem kar planila v jok. Tak da sem skorajda 2h jokala s presledki. Sem šla zvečer na pilates, potem pa sva šla z mojim v mesto. Sem bila boljše, ampak sem še vedno žalsotna. Zdaj je skoraj 80%, da mi do poroda ne bo zneslo vsega spisat in sem zelo razočarana sama nad sabo, ker se ne spravim delat. user posted image   
Zvečer me je potem bolel trebuh in nato še celo noč, ker sva z mojim malo hitro hodila, da se ogrejeva. Tako da tudi spanje ni bilo ne vem kaj, sem se zbujala vsako uro se mi zdi. No, mi je obljubil, da danes pride prej domov in da bova skupaj delala na diplomi. user posted image  
Tako da grem zdajle malo pospravit, ker imava kot da bi bomba padla. Nato pa pod tuš, pa še k frizerju mogoče, ker imamo v čet novoletno zabavo, frizura ni pa za nikamor. user posted image

Držimo pesti za Delfinko danes. NI povedala točne ure ampak najverjetneje ima Cr dopoldne oz enkrat v tem času. user posted image user posted image user posted image Včeraj ji nisem pošiljala smsov, da je ne bi po nepotrebnem "živčno" delala, sem ji pa v nedeljo sporočila, da boomo vse držale pesti, in da bomo mislile nanjo. user posted image

vipercat kako lepo, da misliš na zapuščene živali. Takih je premalo na tem svetu. user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 11:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
14.12.2010 11:22:35   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

mene pa danes ful prsi nekaj bolijo user posted image . ma se mi zdi, da sem že cela deformirana ...

Tud jst imam tak občutek - pol ko pa stopim na vago, pa sploh!

Kdaj pa naj bi Delfinka imela CR? Mislim da že vse nestrpno čakamo novičko in seveda držimo pesti da bo z vsemi tremi vse ok.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
14.12.2010 11:30:29   
Teyla
Dvomim, da bo delfinka že danes pisala sms, kako so. Jaz ga pričakujem jutri. Če bo pa danes, pa toliko bolje.  user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
14.12.2010 11:33:39   
samsara04
En lep pozdravček,

pa sem iz pregleda. Vse je ok, razen hemoglobina (117), ki je tudi razlog za moje slabo počutje in utrujenost v zadnjih dneh. Sem dobila tablete na recept in upam, da bodo pomagale. Upam le, da mi ne bo še bolj slabo. Drugače pa sem tudi jaz zelo slabo spala. Prebudila sem se že okoli pol pete ure in se premetavala po postelji vse do 7h, po tem pa je bilo treba vstati user posted image

No, pri nas pa je bilo zjutraj belo in okoli 0 sopinj. Sedaj pa se je naredil prečudovit dan in se vidi vse do italijanskih Alp user posted image

Delfinki in njenim pupam pa lahko želimo le vse najboljše in obilo user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte in srečno pri pregledih.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
14.12.2010 12:11:35   
kiara24
Da se vam sept malo javim, saj vem ne oglašam se skoz ni in ni časa..... tolk tle brat ker res ogromno napišete.

Delfinka- držim pesti da bo kamlu za teboj in da bo vse opravljeno uspešno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamy82- joj mene cunjice še čakajo, to bo sedaj dec. malo pral za zečetek bodo kar od klarike cunjice, pol bomo pa videli kako in kaj bo, če bo pupika pol bom lah veliko stvari porabila drugače pa niti ne tolk.

Mi pa zelo otrdeva trbuh in na zadnjem pregledu mi je nekaj G momljav da imam vse skupaj zelo nizko.... v petek im UZ najbrž kar zadjni pred porodom.

Vipercat- saj boš ti tudi kamlu cartala še malo počakaj.... pa bo. Trenutno smo v obdobju k je boljš če je še notri v bušijo kot pa da bi bil že zunaj. Najpomenbnejši mesec... zaradi razvoja pljuč!

samsara04- super za pregled. No pri meni niso nič ukreplai zaradi hemoglobina mi je rekla da je pri nosečnicah najniža meja 110 tako da nisem nič dobila.

Vso srečo vsem ki imate pregelde da ga uspešno opravite.

Čukica- ja pa še komantar na slikico od bušija, je luštkan, ampak velik. Njabrž je tudi otrok velik. A ti kaj rečejo?

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
14.12.2010 12:14:21   
Mišyka
Ne najdem linka od tiste internetne trgovine da-da al neki podobnega. Ga lohk katera prpopa gor?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 12:17:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
14.12.2010 13:11:57   
little*miss
Jaz sem si torbo za porodnišnico pripravila ko sem dobila tiste nežne popadke. Noter sem si dala šampon, zobno ščetko in pasto, set za odvzem popkovine, fotoaparat in polnilec. Oblačila za domov pa mi je moj prinesel (za mene trenirko in za tamalo kompletek). Vmes pa še mi je prinesel modrček, pa blazinice, pa kremo za bradavice.

Samsara, jaz sem imela hemoglobina 95. Zdaj jem ene tri mesece tablete (ferrum), pa sem ga spravila na 105.

Hayabusa, super, da si tako hitro prišla domov in da je vse okuser posted image

Še za delfinko pošiljam user posted image user posted image , čeprav mislim, da je zdaj že cr mimo. Upam, da so vse tri ok.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 13:21:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
14.12.2010 13:21:51   
Patrisha
ojla punce :) no zdaj pa bom do januarja malo bolj dejavna tukaj ! :D oblubim!! izpita sta za mano, en konc januarja.. tako da user posted image  juhej

Delfinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da je vse ok!!
Ostalih 20 strani, ko sem jih spustla pomoje nebom mela casa prebrat! Vidim da ze o torbah razmislate user posted image  ahjej, jaz se nisem nic mislila na to, pa niti casa nisem mela pa po resnici ni se mi dalo! :) sem pa postala tut jaz invalid user posted image  kr nekaj me desna noga boli, kr klecnem .. user posted image  sem zadnic na hitro vidla, da je ena pisala o necem podobnem.. v desni ritnici se zace in dol do kolena ???? kaj je to?? in po stopnicah si sploh ne upam vec hodit, se bojim da bom zaradi te bedarije se kje padla user posted image . Drugace pa morem potrkat ( tok tok ), sem cist super! Nekam dosti jem zadne case :) kr jedla bi pa jedla :) druga pa vse po starem ... upam, da ste ostale tudi ok, pa se vse v enem kosu! Uzivajte danes ko je taki lepi soncek ( ampak samo za sipcami )!! jaz pa danes spet na fax - joj kak tezko sedim user posted image , ampak letos zadnje predavanje se bom dala skozi :)

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
14.12.2010 13:23:42   
cukica
Tako dobili insulin za zvečer,jutri grem še enkrat v Lj,ker imam predavanje in,da mi pokažejo kako se pikat.

Naš Nejc je velik že 45 cm in ima 2400 g,kar je odstopanje za 1 teden in pol.Zaenkrat je kar v redu je pa videti,da je to od sladkorja.

Pa še mere:
BPD:84
HC:297
AC:315
FL:64

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
14.12.2010 13:27:18   
Tisia
Ojla vidim da vse napeto čakamo novice od delfinkeuser posted image  upamo da je vse ok user posted image user posted image držimo pestiuser posted image
mogoče ve katera je njeno pravo ime pa naj pokliče porodnišnico v LJ
No jaz se moram ta mesec spravit v LJ v šoping bom vozičke malo pogledala ker se bojim tako prek kataloga naročiti...kaj če mi ne bo všeč..pa še sedaj so popustiuser posted image  .Bom šla v jaguar-car in baby center menda bom našla kaj primernega.
Posteljico bom pa ta teden poštimala in ko vse pripravim in kupim vam malo poslikam..cunjice mam pa itak že zložene v omari in zraven spisek ,kaj mi moj prinese v porodnišnico ker bo verjetno kaj pozabiluser posted image
Spala sem sem dobesedno skoraj na školjki, ker sem vsako uro hodila lulatuser posted image ma tudi za tiste tri kapljice sem morala vstat ,se mi zdi da me je tak pritiskalo na mehuruser posted image  ....komaj čakam da bom lahko spala celo nočuser posted image  

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?