|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
14.12.2010 15:59:23   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

punce...z mislimi še vedno pri vas...navijam za vseuser posted image user posted image user posted image  
pri meni zaenkrat poteka vse normalno, srček bije in  jaz sem končno na bolniški...

user posted image user posted image user posted image user posted image za bitjeuser posted image in naj ti poteka vse naprej kot mora, pa super za bolniško, bolje se doma čuvati kot pa delatiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.12.2010 16:33:37   
HANYBANY
araz čestitke user posted image user posted image user posted image
tudi tebi anci banci bravo za srčka user posted image user posted image user posted image

no, jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766user posted image jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.12.2010 17:58:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY
jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766user posted image jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.12.2010 18:15:41   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

no, jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766user posted image jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo.

čestitke za visoko beto zdaj pa vso srečo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.12.2010 18:24:24   
mismis
Miklarom, še to ti moram povedati, pa vem da bom spet grda ker povem po pravici, ampak dokler jemlješ estrofem user posted image  ne bo, ker le ta zavira njen prihod.
Tako se ti lepo sprosti in si reci, da je uspelo, naslednji teden pa lepo plusek nalulaj.

Ampak to se mi je pa vedno zdel velik plus estrofema, ker si vedel, da  user posted image ne  bo, si se lepo sprostil user posted image . Res pa je, da lahko da tudi lažno upanje, to mi pa ni všeč user posted image

Špelček, mogoče je še premalo hormona za CB, daj ponovi test čez dva dni z jutranjim urinom. Navijam...

Araz in Hanybany, čestitke user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.12.2010 20:19:54   
spelka12
hanybany super beta user posted image . Čestitam.
mikla stiskam pesti za tebe.
pikovitka kuko?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.12.2010 21:03:57   
araz
uf, vidim, da mi ni objavilo kar sem napisala ...

Špelka jest sem delala test Firs Sign in mi je pokazalo rahlo črtico. Isto je bilo tudi pri prvi nosečnosti.
Mi je pa že cel dan pomalem slabo in boli me trebuh kot pred menstruacijo. Tega v prvo ni bilo. Edino kar je skupnega je to, da imam ful suha usta, ne glede na to kolk pijem.
Vglavnem jest še vedno močno stiskam pesti za tvoj plusek.

Miklarom tudi zate pestke za plusek.
Hanybany čestitke za tako visoko beto user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.12.2010 23:53:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pikovitka kuko?user posted image

pa bo user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.12.2010 9:09:30   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miklarom, še to ti moram povedati, pa vem da bom spet grda ker povem po pravici, ampak dokler jemlješ estrofem user posted image  ne bo, ker le ta zavira njen prihod.
Tako se ti lepo sprosti in si reci, da je uspelo, naslednji teden pa lepo plusek nalulaj.

Ampak to se mi je pa vedno zdel velik plus estrofema, ker si vedel, da  user posted image ne  bo, si se lepo sprostil user posted image . Res pa je, da lahko da tudi lažno upanje, to mi pa ni všeč user posted image

hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj user posted image  pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.12.2010 9:10:57   
miklarom
Reby  je pridelala 6 celic v petek pa ima transfer, dajmo da se ti lepšo oplodijo in te v petek pričakajo lepe blastocisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.12.2010 9:18:17   
Reby
Hvala Miklca za poročilce. Grem počivat user posted image
Ti pa da mi ne bi obupala!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.12.2010 9:19:11   
vilincek
Drage punce,

Sporocam vam zelo dobro novico. Ne bo mi treba it na IVF postopek. Ugledala sva plusek in to cisto naravno. user posted image Sploh se ne moreva dojet. Sem delala kar tri teste. Po 2 letih, vseh pregledih, 2 neuspelih IUI postopkih, je uspelo naravno. Tako, da punce ne obupat. Za vse enkrat posije sonce.user posted image
Sedaj sem doma in pocivam. Imam rjave izcedke.Prvi pregled z UZ imam 30.12..To bo najino najlepse novo leto.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.12.2010 9:22:34   
latka
Vilinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kako dolgo pa imaš te rjave izcedke, pa kakšni znakiuser posted image ?

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.12.2010 9:26:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj user posted image  pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več

zato ker estrofem vpliva na zadebelitev endometrija user posted image . No pa ni vse tako negativno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.12.2010 9:27:36   
mismis

Reby  je pridelala 6 celic v petek pa ima transfer, dajmo da se ti lepšo oplodijo in te v petek pričakajo lepe blastocisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GO REBY, GO REBY, GO REBY...GO GO GO user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.12.2010 9:54:05   
Anonimen
reby, navijam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
15.12.2010 9:55:10   
miklarom

zato ker estrofem vpliva na zadebelitev endometrija user posted image . No pa ni vse tako negativno

ja to vem da je za odebelitev endometrija, samo zakaj potem zavira M, saj potem sploh ne veš pri čem si, in po mojem tudi brezveze da dealm test prej ker me je kr strah kaj bi sploh pokazalo. Ne mi zamerit vem da sem zatežena sam zdejle me pa to res skrbi vse skupajuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.12.2010 10:01:57   
Goldy
Reby - go, go!!!!

vilinček - čestitke!!

miklarom - držimo pesti!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.12.2010 10:08:35   
mismis

ja to vem da je za odebelitev endometrija, samo zakaj potem zavira M, saj potem sploh ne veš pri čem si, in po mojem tudi brezveze da dealm test prej ker me je kr strah kaj bi sploh pokazalo. Ne mi zamerit vem da sem zatežena sam zdejle me pa to res skrbi vse skupajuser posted image

kaj ga pa zdaj biksaš, saj sva zmenjene, da se dobiva tam pri IVF Nosečkah...Za test je pa tako, če želiš ga lahko narediš prej, saj sistem je isti, kot pri navadnih pingotih, če se je prijelo, bo pokazalo.
Meni je bila prednost estrofema smo v tem, da sem vedela, da je ne bo, dokler ga jemljem... kar je pomenilo, da se ne moreš ozirati na znake, kar se itak ne moreš, glede na to da so znaki za user posted image  in user posted image , ampak se lepo sprostiš in poskušaš malo pozabiti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.12.2010 10:20:37   
loremi
miklarom sej vem, kaj so živčki, ampak ne sračkaj ga, itak da je ne bo, tud ko nehaš z estrofemom, ker mora bit plusek, ti kar lepo za vikend (ali kdaj si mislila?) palčko v roke in nam sporoči lep rezultatek! user posted image

Reby krasnooo zdej pa počivat in srečno naprej! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.12.2010 10:40:41   
šopka
miklarom kako si midve imava test na isti dan sem šele zdaj opazila. no glede mojega počutja je bolj tko in sicer nič napetih ali bolečih prsi mogoče tu pa tam bradavice slabost občasna ko sem na nogah  in tu pa tam bolečina v spodnjem delu trebuha. občutek ni najboljši ko poslušam o tehuser posted image znakcih jst pa dejansko nimam nobenega. upam da je bila kdaj takšna ki je zagledala plus kljub odsotnosti vseh znakov naj se javi in me potolaži.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.12.2010 10:49:10   
loremi
šopka znaki za plus ali minus so si tako podobni, lahko imaš občutek, da bo tečka že pritekla, tiščanje dol, boleče prsi, napetost v trebuhu, karkoli, paje na koncu plus ... in noben znak ti ne bo povedal, ali je + ali -, tko da si lahko kar se tega tiče, pomirjena. Žal, znaki so si podobni in praktično na nobenega se ne moraš zanest, ki bi povedal končni rezultat. Zdržat je treba 14 dni, je pa res, da so dolge kot pol leta.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.12.2010 11:54:02   
šopka
vem loremi vse to vem saj nisem prvič v postopku boste rekle. če se mi pa meeeša! najbol me zmede branje forumov in na koncu sem čist zmešana od vseh podatkov tko da... ah saj veste..

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.12.2010 13:53:09   
miklarom
šopka - ja skupaj imama test na isti dan samo jaz v MB ti pa verjetno v LJ, bom močno držala pestke zate in navijalauser posted image user posted image user posted image  in res je kot pravi loremi, ne glejma na znake k pol se nama bo še bolj mešalouser posted image user posted image user posted image , lepo se boma sprostile in se prepustile usodi in mati naravi kar bo pa bo, ubupale ne bomauser posted image , pa nehale se boma ozirati na stvari ki jih tukaj berema in boš videla da nama bo uspelo

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.12.2010 14:40:14   
gospodarica
punce najprej en lep pozdrav!!
včeraj sem bila pri svojem osebnem ginekologu in vse skupaj me je malo zmedlouser posted image
dr. reš mi v četrtek 9.12 rekel da sem noseča točno 6 tednov in pdp je 1.8.2011.
od punkcije naprej jemljem prometrium od et pa še estrofem,ki pa mi ga je včeraj moj g ukinil ker nima zdaj v nosečnosti nobene veze...
aja včeraj mi jje tudi izračunal pdp ki naj bi bil 30.7.2011 in da sem noseča 7 tednov in 4 dni???

stare borke pomagajte mi....sploh ne vem več kdo kaj in zakaj

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?