Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 15:59:23
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci punce...z mislimi še vedno pri vas...navijam za vse pri meni zaenkrat poteka vse normalno, srček bije in jaz sem končno na bolniški... za bitje in naj ti poteka vse naprej kot mora, pa super za bolniško, bolje se doma čuvati kot pa delati
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 16:33:37
|
|
|
|
HANYBANY
|
araz čestitke tudi tebi anci banci bravo za srčka no, jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766 jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 17:58:18
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766 jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 18:15:41
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY no, jaz pa sem imela danes uradni test na GK Ljubljana in je beta 1766 jutri kličem za uz, sam ne vrjamem da bo pred novim letom, saj baje od 15. več ne delajo. čestitke za visoko beto zdaj pa vso srečo do konca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 18:24:24
|
|
|
|
mismis
|
Miklarom, še to ti moram povedati, pa vem da bom spet grda ker povem po pravici, ampak dokler jemlješ estrofem ne bo, ker le ta zavira njen prihod. Tako se ti lepo sprosti in si reci, da je uspelo, naslednji teden pa lepo plusek nalulaj. Ampak to se mi je pa vedno zdel velik plus estrofema, ker si vedel, da ne bo, si se lepo sprostil . Res pa je, da lahko da tudi lažno upanje, to mi pa ni všeč Špelček, mogoče je še premalo hormona za CB, daj ponovi test čez dva dni z jutranjim urinom. Navijam... Araz in Hanybany, čestitke
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 20:19:54
|
|
|
|
spelka12
|
hanybany super beta . Čestitam. mikla stiskam pesti za tebe. pikovitka kuko?
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 21:03:57
|
|
|
|
araz
|
uf, vidim, da mi ni objavilo kar sem napisala ... Špelka jest sem delala test Firs Sign in mi je pokazalo rahlo črtico. Isto je bilo tudi pri prvi nosečnosti. Mi je pa že cel dan pomalem slabo in boli me trebuh kot pred menstruacijo. Tega v prvo ni bilo. Edino kar je skupnega je to, da imam ful suha usta, ne glede na to kolk pijem. Vglavnem jest še vedno močno stiskam pesti za tvoj plusek. Miklarom tudi zate pestke za plusek. Hanybany čestitke za tako visoko beto
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 14.12.2010 23:53:19
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikovitka kuko? pa bo
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:09:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Miklarom, še to ti moram povedati, pa vem da bom spet grda ker povem po pravici, ampak dokler jemlješ estrofem ne bo, ker le ta zavira njen prihod. Tako se ti lepo sprosti in si reci, da je uspelo, naslednji teden pa lepo plusek nalulaj. Ampak to se mi je pa vedno zdel velik plus estrofema, ker si vedel, da ne bo, si se lepo sprostil . Res pa je, da lahko da tudi lažno upanje, to mi pa ni všeč hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:10:57
|
|
|
|
miklarom
|
Reby je pridelala 6 celic v petek pa ima transfer, dajmo da se ti lepšo oplodijo in te v petek pričakajo lepe blastociste
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:18:17
|
|
|
|
Reby
|
Hvala Miklca za poročilce. Grem počivat Ti pa da mi ne bi obupala!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:19:11
|
|
|
|
vilincek
|
Drage punce, Sporocam vam zelo dobro novico. Ne bo mi treba it na IVF postopek. Ugledala sva plusek in to cisto naravno. Sploh se ne moreva dojet. Sem delala kar tri teste. Po 2 letih, vseh pregledih, 2 neuspelih IUI postopkih, je uspelo naravno. Tako, da punce ne obupat. Za vse enkrat posije sonce. Sedaj sem doma in pocivam. Imam rjave izcedke.Prvi pregled z UZ imam 30.12..To bo najino najlepse novo leto.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:22:34
|
|
|
|
latka
|
Vilinček ! Kako dolgo pa imaš te rjave izcedke, pa kakšni znaki ?
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:26:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več zato ker estrofem vpliva na zadebelitev endometrija . No pa ni vse tako negativno
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:27:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby je pridelala 6 celic v petek pa ima transfer, dajmo da se ti lepšo oplodijo in te v petek pričakajo lepe blastociste GO REBY, GO REBY, GO REBY...GO GO GO
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
reby, navijam!!!!
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 9:55:10
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več zato ker estrofem vpliva na zadebelitev endometrija . No pa ni vse tako negativno ja to vem da je za odebelitev endometrija, samo zakaj potem zavira M, saj potem sploh ne veš pri čem si, in po mojem tudi brezveze da dealm test prej ker me je kr strah kaj bi sploh pokazalo. Ne mi zamerit vem da sem zatežena sam zdejle me pa to res skrbi vse skupaj
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 10:01:57
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - go, go!!!! vilinček - čestitke!! miklarom - držimo pesti!!!
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 10:08:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miklarom hvala za info , sam zdej mi je pa res vse dol padlo, zakaj pa moramo potem jesti estrofem , če s tem zavira M. to mi pa ni nič jasno več zato ker estrofem vpliva na zadebelitev endometrija . No pa ni vse tako negativno ja to vem da je za odebelitev endometrija, samo zakaj potem zavira M, saj potem sploh ne veš pri čem si, in po mojem tudi brezveze da dealm test prej ker me je kr strah kaj bi sploh pokazalo. Ne mi zamerit vem da sem zatežena sam zdejle me pa to res skrbi vse skupaj kaj ga pa zdaj biksaš, saj sva zmenjene, da se dobiva tam pri IVF Nosečkah...Za test je pa tako, če želiš ga lahko narediš prej, saj sistem je isti, kot pri navadnih pingotih, če se je prijelo, bo pokazalo. Meni je bila prednost estrofema smo v tem, da sem vedela, da je ne bo, dokler ga jemljem... kar je pomenilo, da se ne moreš ozirati na znake, kar se itak ne moreš, glede na to da so znaki za in , ampak se lepo sprostiš in poskušaš malo pozabiti.
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 10:20:37
|
|
|
|
loremi
|
miklarom sej vem, kaj so živčki, ampak ne sračkaj ga, itak da je ne bo, tud ko nehaš z estrofemom, ker mora bit plusek, ti kar lepo za vikend (ali kdaj si mislila?) palčko v roke in nam sporoči lep rezultatek! Reby krasnooo zdej pa počivat in srečno naprej!
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 10:40:41
|
|
|
|
šopka
|
miklarom kako si midve imava test na isti dan sem šele zdaj opazila. no glede mojega počutja je bolj tko in sicer nič napetih ali bolečih prsi mogoče tu pa tam bradavice slabost občasna ko sem na nogah in tu pa tam bolečina v spodnjem delu trebuha. občutek ni najboljši ko poslušam o teh znakcih jst pa dejansko nimam nobenega. upam da je bila kdaj takšna ki je zagledala plus kljub odsotnosti vseh znakov naj se javi in me potolaži.
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 10:49:10
|
|
|
|
loremi
|
šopka znaki za plus ali minus so si tako podobni, lahko imaš občutek, da bo tečka že pritekla, tiščanje dol, boleče prsi, napetost v trebuhu, karkoli, paje na koncu plus ... in noben znak ti ne bo povedal, ali je + ali -, tko da si lahko kar se tega tiče, pomirjena. Žal, znaki so si podobni in praktično na nobenega se ne moraš zanest, ki bi povedal končni rezultat. Zdržat je treba 14 dni, je pa res, da so dolge kot pol leta.
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 11:54:02
|
|
|
|
šopka
|
vem loremi vse to vem saj nisem prvič v postopku boste rekle. če se mi pa meeeša! najbol me zmede branje forumov in na koncu sem čist zmešana od vseh podatkov tko da... ah saj veste..
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 13:53:09
|
|
|
|
miklarom
|
šopka - ja skupaj imama test na isti dan samo jaz v MB ti pa verjetno v LJ, bom močno držala pestke zate in navijala in res je kot pravi loremi, ne glejma na znake k pol se nama bo še bolj mešalo , lepo se boma sprostile in se prepustile usodi in mati naravi kar bo pa bo, ubupale ne boma , pa nehale se boma ozirati na stvari ki jih tukaj berema in boš videla da nama bo uspelo
|
|
|
|
RE: november/december 2010 - IVF/ICSI 15.12.2010 14:40:14
|
|
|
|
gospodarica
|
punce najprej en lep pozdrav!! včeraj sem bila pri svojem osebnem ginekologu in vse skupaj me je malo zmedlo dr. reš mi v četrtek 9.12 rekel da sem noseča točno 6 tednov in pdp je 1.8.2011. od punkcije naprej jemljem prometrium od et pa še estrofem,ki pa mi ga je včeraj moj g ukinil ker nima zdaj v nosečnosti nobene veze... aja včeraj mi jje tudi izračunal pdp ki naj bi bil 30.7.2011 in da sem noseča 7 tednov in 4 dni??? stare borke pomagajte mi....sploh ne vem več kdo kaj in zakaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?