enamimi
|
Helou.... evo mene, še vedno v enem kosu najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, očijem na njihovih malih zakladkih...... iiiiiii komaj čakam svojega špica84 ojoj, pa v lj vejo za vse tiste tvoje problemčke, prejšnje operacije, slab srček itd, al so se kr tako odločil da te bojo mučili? pri meni se tudi še čisto nič ne dogaja, pa imam še točno teden do PDP, prejšnji teden na pregledu me je G pogledala in rekla da sem odprta 1cm, mater je bolelo ko me je pregledala, ne predstavljam si da bi zdej še to da včasih teško diham se mi dogaja že en mesec, prste na rokah imam zatečene ponoči in zjutraj, ko jih premikam pa me bolijo ampak vse to mine v toku dneva, noge pa imam zatečene že 2 meseca in so parav smešne skrbi me ker nisem bila na wc-ju že par dni, to se mi do zdaj še ni dogajalo, hodila sem vsak dan, včasih celo večkrat na dan, kar je najhuje sem staknila še hemoroid, ogromen, zunanji in me fuuuuull moti ula77 glede malih štručk si tudi jaz ne predstavljam čisto kako bo zgledal moj, ampak ko sem gledala 3d od prijateljice in malega ko je bil dojenček, sta čist enaka, tako da malo pa že vem kako bo zgledal hja hrana po porodu, to tudi mene zanima, moja prijateljica pravi da je jedla samo jabučke, kompot od slive in pila čajčke, hmmm.... to bo pa super dieta zame na tem našem seznamčku decembrčkov pa res prevladujejo punčke, mislim da zato ker fantki radi zamujajo oz. so točni, tako sem vsaj jst slišala, upam da moj ni med njimi in da pride že čez par dni.... hinavček ni hotel ven 12.12. za očijev rd
|