|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
13.12.2010 7:44:21   
tedi2
Le nea stvar me bolj skbi. Moja O bi morala biti nekje prav prve dne decembra oz. zadnje dni novembra. Ta mesec sem si mirila tudi temp. In res tam nekje je iz 35.9 narasla na 36.3 (potem je nisem več mirila ker sem malce zbolela in sem še vedno prehlajena). Da bi imela neko bolj izrazito sluz nisem opazila-je bila pa občutek tam spodaj bolj vlažen. To soboto pa sem dvakrat tekla na WC v strahu da se mi je vlila user posted image  in samo dvakrat na WC papirju je bilo več sluzi take kot naj bi bila pri O. Potem nič. No tisti dan sem imela tudi en bolj pisane spodnje hlačke in je bilo na njih par temnih kapljic-takih drobnih (enake velike kot da se ti muha pokakauser posted image )-ima katera izkušnje z temi kaplici?
Bojim se da imam O tik pred user posted image , takrat pa se jaz počutim slabo, napihjeno in z mojim imava pavzo....potem pa se krogi seštevajouser posted image user posted image . Zadnjič sva z mojim v ponedeljek zvečer-to pa se mi je dogajalo v soboto-5dan

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.12.2010 7:44:48   
Anonimen
dobro jutro!

vaš že od začetka berem, ampak do zdaj nisem vedela, ali bova ta mesec malce prekinila, ali ne... za mano sta dva ss, izvenmaternična nosečnost, tako da me je malce strah za naprej, pa še po novem letu začnem z novo službo, tako da sem res razmišljala kaj naj storim, ampak sva se odločila, da bova spet poskusila.
test bom delala 31.12. in upam, da bo takrat to to

user posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
13.12.2010 7:48:04   
Anonimen
aja, je pa to moj 7krog- že al kaj??

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
13.12.2010 7:52:04   
tedi2
če pomislim ta teh par dni pred nezaželeno user posted image   je najhujšihuser posted image user posted image  polnih vprašanj in analiz in vsak mesec nekaj novegauser posted image user posted image
Pa še prejšnji mesec sem zvedela, da moja zlobna svakinja čaka že drugega, mislim to življenje je tako kruto-bolj ko si hudoben in len vse bolj ti gre po načrtu. Pa ne da ji ne preželim, samo če pomislim kaj vse je najbljižnim storila in vsem ostalim, če reče da je user posted image  poosbljen ne pretiravam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.12.2010 7:54:13   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dobro jutro!

vaš že od začetka berem, ampak do zdaj nisem vedela, ali bova ta mesec malce prekinila, ali ne... za mano sta dva ss, izvenmaternična nosečnost, tako da me je malce strah za naprej, pa še po novem letu začnem z novo službo, tako da sem res razmišljala kaj naj storim, ampak sva se odločila, da bova spet poskusila.
test bom delala 31.12. in upam, da bo takrat to to

user posted image

prava odločitevuser posted image user posted image  in dobrodošla med nami. Tudi jaz sem imela ss in več časa ko čakaš bolj je rana globoka....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.12.2010 8:57:55   
srečica17
Tudi mene lahko obarvate modrouser posted image .

Čestitke tud študentki in srečnih veliko naslednjih dniuser posted image user posted image .........

Vsem ostalim držim pesti, da rata še letos......user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 631
13.12.2010 8:59:08   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

Le nea stvar me bolj skbi. Moja O bi morala biti nekje prav prve dne decembra oz. zadnje dni novembra. Ta mesec sem si mirila tudi temp. In res tam nekje je iz 35.9 narasla na 36.3 (potem je nisem več mirila ker sem malce zbolela in sem še vedno prehlajena). Da bi imela neko bolj izrazito sluz nisem opazila-je bila pa občutek tam spodaj bolj vlažen. To soboto pa sem dvakrat tekla na WC v strahu da se mi je vlila user posted image  in samo dvakrat na WC papirju je bilo več sluzi take kot naj bi bila pri O. Potem nič. No tisti dan sem imela tudi en bolj pisane spodnje hlačke in je bilo na njih par temnih kapljic-takih drobnih (enake velike kot da se ti muha pokakauser posted image )-ima katera izkušnje z temi kaplici?
Bojim se da imam O tik pred user posted image , takrat pa se jaz počutim slabo, napihjeno in z mojim imava pavzo....potem pa se krogi seštevajouser posted image user posted image . Zadnjič sva z mojim v ponedeljek zvečer-to pa se mi je dogajalo v soboto-5dan

Tedi 2     O ne more bit tik pred M.  Menstruacija je vedno 12 - do 16 dni po O.

Veliko sreče.....user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.12.2010 11:50:37   
*žurerka*
ojla tud mene lahko obarvate modro ... prišla user posted image  predčasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 633
13.12.2010 11:57:31   
Katte
srečica17, *žurerka*, user posted image user posted image user posted image .
Dobrodošla, anonimna user posted image . Držim pesti, da rata in se dobro izteče user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 13.12.2010 11:58:48 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
13.12.2010 12:02:01   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)user posted image

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)user posted image
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog) user posted image
študentka86 (7. krog) user posted image

13.12.
Martinya (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)user posted image
*žurerka* (1. krog)user posted image

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
tedi2 (TEDIGO) (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
anonimna user posted image  (7. krog)
x.12.
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 47
user posted image

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte,
mladika 

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.12.2010 13:13:24   
Anonimen
srečica17 in žurerka žal mi je za vaju! user posted image Upam, da vaju začetek novega leta pozitivno preseneti.

Kako pa kaj martinya? Tebe čakamo z veselo novičko pol pa bo zgleda malo zatišja in nato se začnejo sami user posted image user posted image . user posted image

Jooj to čakanje,... user posted image Boljše bi bilo da bi takoj izvedel ali je kaj ali ne, nebi bilo toliko "grozno".

user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
13.12.2010 14:06:11   
jeanitte
Evo, tut js sm spet modra... To je bil najin 5. krog. Sploh nisem dočakala, da bi test še enkrat delala - in prvič je očitno čist prav pokazalo negatovno... Tut js se mal umikam iz RRja, da se spet najdem, ker je stres že dosegel kritično točko... Letos pač ni (blo) moje leto...
Veliko sreče in veselja vsem novim in bodočim user posted image .

LP

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.12.2010 14:10:52   
Katte
jeannite, user posted image . Kar umakni se, malo odmisli, ko pa bo čas za lepo novičko, jo deli z nami user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 638
13.12.2010 14:12:19   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)user posted image

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)user posted image
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog) user posted image
študentka86 (7. krog) user posted image

13.12.
Martinya (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)user posted image
*žurerka* (1. krog)user posted image

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
tedi2 (TEDIGO) (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
anonimna user posted image  (7. krog)
x.12.
jeanitte (x. krog)user posted image
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 47
user posted image

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte,
mladika 

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 639
13.12.2010 16:14:11   
Martinya
Kako pa kaj martinya?

Nisem še testa delala. Čakam mojega, da pride iz skužbe, pa se bova potem odločila al greva takoj po test al počakava še kakšen dan. user posted image še ni, pa tudi nobenih PMS znakov nisem imela - nič me joške ne bolijo kot običajno, edino včeraj me je malo špikalo v jajčnikih, samo drugače kot ponavadi pri PMS-ju ... well, upam da bomo zagledali user posted image in ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
13.12.2010 16:43:43   
Martinya
sploh si ne upam testa nardit, ker se bojim da bo - in razočaranje (predvsem moj bi bil razočaran, ker je čisto prepričan, da nama je tokrat ratalo in je v zadnjih dveh tednih že parkrat sanjal da sem user posted image ) .. ah .. drugače je pa to moj 2. krog ...

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.12.2010 17:05:01   
Nusyka
Martinya, le naredi test, vse se bomo veselile s teboj user posted image . Že držim pesti, da nalulaš +!!!

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.12.2010 17:50:29   
kejt2
Moj O test pa še kar dve črtici kaže. Že tretji dan zaporedoma... user posted image A sploh ne mislim ovulirat?! user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
13.12.2010 18:02:57   
Anonimen
Kejt2: katere O teste pa uporabljaš? Na eni temi sem brala, da so punce "šimfale" teste iz tujine-kupljene preko ebaya, saj bi jim naj kazalo II po več par dni skupaj. Zelo natančni bi naj bili ti naši O testi iz DMa, (5 jih stane 15 €). Če želiš točno določit dan, predlagam, da še preiskušiš "naše", drugače pa vidva kar veselo user posted image vsaj veš, da so zdaj nekje plodni dnevi in da jih imaš,...  user posted image

user posted image

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
13.12.2010 18:07:32   
kejt2
Ja, sej so naši. Tisti, ki so še boljši, kot te, ki jih omenjaš ti user posted image (vir: forum)
Saj midva že pridno na dva dni, samo sem mojemu čist zamorila s tem in sem obljubila, da bo hitro konec... user posted image Zdaj pa ne morem kar nehat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.12.2010 19:53:14   
Anonimen
Aha, pol pa kar v akcijo, da bo konec meseca pozitivno presenečenje. user posted image
Jaz sem od začetka tudi mojega čist zamorila z vsemi podatki, z ovulacijo,... Pa sem pol ugotovila, da manj mu omenjam boljše je vzdušje, in posredno tudi za user posted image , ker stres ni dober. user posted image Zdaj imam sama "vse" pod kontrolo in moj je tako ful zadovoljen, čeprav je to v tednu plodnih dni vsak ali vsak drug dan,...user posted image Ko pa je že imel v glavi aha včeraj sma danes ne rabima, pa res ni blo cool,... Upam, da bo user posted image čim prej, da se neha to "načrtovanje".

user posted image

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
14.12.2010 7:58:42   
srečica17
Kejt 2 na forumu od pušenjaka sem brala da test O ne more bit 3 dni zaporedoma pozitiven zaradi ovulacije. Lahko pa zaznava kak drug porast hormonov in on je vsaki, ki je omenila pozitven test O ob nepravem času predlagal, da naj naredi še nosečniški test, kajti baje test za O lahko zazna tudi nosečnost.
Držim pesti zate!

Pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.12.2010 9:03:33   
Anonimen
jutro, pa upam da bo dobro...

O testov jaz ne delam več, ker mi ves čas kaže pozitivno, ampak pri meni vpliva na lažen rezultat težave z tsh hormoni. sem pa brala, da je veliko dejavnikov, ki vlivajo na te o teste, tako da sem jaz raje obupala nad njimi.

kako ste kaj ostale, tiste ki ste zagledale svoj plusek, se ok počutite?

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
14.12.2010 9:27:49   
Katte
Anonimna, če je pa tako, potem imaš prav, ni kaj dosti smisla, da uporabljaš O teste. Res je, zaznajo LH kot tudi hCG, tako da lahko to pomeni O oz. zelo zgodnjo nosečnost. Ampak, če imaš probleme s ščitnico, je verjetno razlog dveh črtic več dni zaporedoma TSH. Kar poslušaj svoje telo, ti bo že povedalo, kdaj ovuliraš. Oz., saj veš... user posted image  na dva dni, pa bo prej ko slej user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.12.2010 10:29:47   
kejt2
Ja, sej to delam. Samo zdaj se res paziva, da na dva dni. Glede na to, da sem mojemu že vse razložila (in mu obljubila, da bo hitro konec- veš, to je tako... dve črtici... naslednji dan O... potem pa lahko spet po starem, kakor ti paše), ga bom zdaj težko prepričala, da meni pa ravno na dva dni paše , ravno toliko kot je priporočljivo (njega pa seveda najbolj daje tisti dan, ko "ne sme").
Glede nosečnosti, ne vem. Me je pa včeraj po rekreaciji bolel trebuh Glede na to, da sem na sredini cikla, bo treba še kar počakati... O testov pa res ne bom več uporabljala ta cikel. Kar bo pa bo.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?