|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
11.12.2010 21:04:55   
*žurerka*
*dotika* .... user posted image user posted image user posted image  jeeiiiiiii končno spet plusek po dolgem času...čestitke res ..zdaj speljat do konca pa bo..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.12.2010 21:19:25   
Wolfina
Dotika, čestitam! Vse lepo v nosečnosti in naj se tokrat srečno izteče!

Vse modre, žal mi je, da vam ta krog ni uspelo. Sama sem zdaj malo manj na RR, malo se je včasih treba odklopiti. Zaradi te velike želje in vsakomesečnega poraza sem pozabila, da sem v svojem bistvu srečna... Vsa ta žalost mi je ukradla preveč trenutkov, ko bi se lahko veselila in bila srečna. Zdi se mi, kot da sem se prebudila iz nekih blodenj in ugotavljam, da sem lahko spet dobra stara jaz user posted image . Saj imam biti za kaj! Z mojim user posted image  se imava rada, lušno nama je, imava službi in kje živet, zdrava sva, imava prijatelje in svoje hobije... In tudi otroci bodo, tako ali drugače.  Skrajni čas je, da se malo skuliram glede tega.

Malo sem se razpisala, ampak z dobrim namenom. Mogoče se bo še katera našla v moji zgodbi in če ji bo to pomagalo lažje preživeti čas do zanositve, je moj namen dosežen user posted image .

Uživajte v vikendu, vzamite si čas zase in svoje drage! To v življenju največ šteje.

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.12.2010 21:51:16   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Punce, jaz sem danes nalulala plus. Prvi krog po histeroskopiji je bil uspešen. Bravo midva user posted image !

Neke hude evforije še ni, duška si bom dala šele po prvem pregledu oz. ko bomo vidli srčka.

Srečno vsem!!!

Bravo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.12.2010 22:44:46   
študentka86
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Punce, jaz sem danes nalulala plus. Prvi krog po histeroskopiji je bil uspešen. Bravo midva user posted image !

Neke hude evforije še ni, duška si bom dala šele po prvem pregledu oz. ko bomo vidli srčka.

Srečno vsem!!!

Čestitke tudi iz moje strani user posted image

Drugače pa jaz user posted image  pričakujem jutri, torej 12.12.user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
12.12.2010 8:49:21   
smeška83
Dotika, čestitke user posted image user posted image user posted image
Študentka, a si že nalulala user posted image ?user posted image
Moja user posted image  se še vedno ni prikazala... Ima morda katera kak nasvet, kako jo prepričat, da pride po naravni poti?

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 605
12.12.2010 10:14:38   
sashy
Tale mesec je pa res bolj moder, upam, da bo kaj spremenil barvo!
Dotika čestitam in držim pesti, da boŠ konec poletja v naročju držala malo zdravo pikico!user posted image
Tistim, ki pa  jih je obiskala  user posted image  pa user posted image  in  velikouser posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.12.2010 11:20:14   
thanchyka
Lepa, lepa sončkasta nedelja ... In kaj jaz to vidim, je res toliko modre??? user posted image Adijo naše božično-novoletne diete? Mogoče bo druga polovica bolj roza (meni je veseli december dal še eno možnost konec meseca user posted image ).  Vsem, ki vas je pričakala user posted image , user posted image in user posted image , da bo dieta pustna!!!
*Dotika*, tebi pa želim lepih 9 mesecev in enega zlatega user posted image !

Študentka86, povej, si že kaj nalulala? Daj razveseli nas z user posted image ! user posted image

Mene pa zanima nekaj glede MACE. Brala sem na forumih, da bi se naj jemala od 1.dne ciklusa do ovulacije. Zakaj? Kolikor sem brala o učinkih, je to pač še eno prehransko dopolnilo, ni ravno le zdravilo za uravnavanje hormonov... Glede na vse pozitivne učinke, ki jih ima, bi jaz to jedla čez cel mesec... Ali jé katera to skoz ali res le do ovulacije?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.12.2010 11:44:29   
študentka86
Zdele grem po test, pol pa sporočim user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.12.2010 12:27:10   
študentka86
Evo sm nrdila, in je čist rahla črtica. Upam da je to to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
12.12.2010 13:30:04   
anity_1
Študentka, je je to to !!! user posted image Čestitke!!! user posted image Lahko vprašam, kateri krog?

Neposredna povezava do sporočila: 610
12.12.2010 13:38:06   
študentka86
Hvala!user posted image  7. krog. Drgač sm pa prou mela občutek da tokrat bo pa ratal, in zgleda da je resuser posted image  Sm čist happy user posted image  

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 611
12.12.2010 13:45:07   
kejt2
bravo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bomo pa tale krog vseeno ne bo tako zelo plav!!!!

Za vse, ki smo še v akciji pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
12.12.2010 14:17:36   
Anonimen
Vaaaau *dotika* in študentka86 čestiiiiiitke. user posted image   user posted image Zdaj pa lepo čuvajta svoji pikici.
Sem ful vesela, da je spet malo roza barve na seznamu. Upam, da se vama tudi jaz oz. kar vse me pridružimo. To bi bilo super, kajne babike?

LP,
user posted image

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
12.12.2010 14:23:56   
študentka86
Hvala anonimna. Tebi in vsem, ki vam še ni uspelo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.12.2010 14:33:39   
mladika
No mene je pa po pričakovanjih zopet obiskala user posted image !!!Razočaranje ni blo prehudo,ker sem jo kar pričakovala!!tako drage moje,jst bom zdej ene 2 meseca navijačica in bom za use posebej stiskala pestke,sama pa se bom oz. se bova z mojim podala v boje ko bo operacija za mano,tako da bom računala tam na marec ali april.Uff se to sliši še daleč...
lepo se imejte pa veliko user posted image nalulajte,vas pa pridem še čekirat,še posebej mojo wichi,ki se je mimogrede zgleda nek zgubilauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 615
12.12.2010 19:19:33   
kejt2
Jaz sem dane sem danes zopet O test delala in še kar dve črtici user posted image Verjetno malo dlje rabim (več kot en dan), da O. Tako, da smo še kar v prvih bojnih linijah!!! user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.12.2010 19:40:40   
amon
kejt2.. jaz sem tudi imela 2 dni pozitiven O test. Moh.. Tretji dan pa ne več.
Sicer me pa danes čudno špika v prsih. Če se pa jih dotaknem, nič ne bolijo na otip. Ponavadi tega nimam pred M. Upam, da je to dober znak user posted image . Do testa nosečnosti pa je še cca 10 dni. Nevem, če bom zdržala tolko časa, hehe.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.12.2010 19:42:33   
amon
Mislim, da bom kar nekaj dni prej delal test, ker sem po naravi zeloooo neučakana. V drugi nosečnosti mi je že pred M pokazalo +. Upam, da tudi tokrat.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.12.2010 19:57:29   
Nusyka
Čestitke novi user posted image , kako lepo je prebrati, da je še en nov +.
Pri meni je najbrž O na vrhuncu, predvidevam glede na špikanje v jajčnikih in
mozoljava sem povsod user posted image . Sva kar pridna zadnje dni, tko da bomo videli kakšni
bodo prazniki user posted image . Kaj pravite punce, bodo obarvani roza???

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.12.2010 20:53:46   
sashy
Še z moje strani česititke novi nosečki, naj jih bo čim več!!
Nobena ne sme niti več modra!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 620
12.12.2010 23:39:23   
kejt2
Jest želim user posted image , ne pa tudi biti modra (po forumovsko).

Ja, tudi meni se bo 14 do do testa vleklo... zdej je še nekako akcija, potem pa... mam še tri O teste za polulat user posted image Joooj, še dobro, da so prazniki user posted image
Dejmo punce, čim več user posted image do prihodnjega leta! user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.12.2010 7:14:22   
Katte
Martinya, dobrodošla. Upam, da v teh dneh dočakaš user posted image .
*dotika*, zate bom držala pesti vse do avgusta, da pride na svet zdrav in razposajen user posted image .
študentka86, čestitam za user posted image , tudi tebi želim lepo user posted image , cartaj svojo pikico.
mladika - user posted image . Želim ti uspešno operacijo in lepo novičko tukaj na forumu čim prej.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.12.2010 7:19:18   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)user posted image

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)user posted image
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog) user posted image
študentka86 (7. krog) user posted image

13.12.
Martinya (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 47
user posted image

NOSEČK: 4

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte,
mladika 

user posted image   

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.12.2010 7:26:16   
tedi2
ejla punce! Sem TEDIGO, pred skoraj enim mesecem, je računalnik pozabil geslo. Tisti email pod katerim sem prijavljena pa je neaktiven. Gesla očitno se ga nisem zapolnila,.....in bla bla bla.
No pa sem postala tedi2....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.12.2010 7:33:22   
tedi2
sem pa vam skozi sledila. Moje počutje. Ta mesec sva bil z mojim kar pridna (prvič od kadar delava na tem), no le zadnji teden ne preveč, ker so nam viroze in prehladi lovili. Uradno user posted image  ne pričakujemv četertek. Test pa bom delala v ponedeljek (po tistih izkušnjah bolje da ne)-seveda če bo mi uspelo čakati do takrat.
Sicer pa na user posted image  imam bolj občutek da bo prišča-ker me nekaj okoli jajčnikov ščipa, pa malce slabosti imam. Je pa res da trebuha nimam tako napihnjenega kot ponovadi.
Vse ki ste zagledale user posted image - ČESTITAM!!!!! ŽELIM VAM PRAVLJIČNIH ŠE 8 MESECEV NOSEČNOSTI IN UŽIVAJTE Z user posted image . Vsem ki pa vas je user posted image  obiskala pa zavihat rokave in veselo na delo-SAJ VESTE MI SE NE VDAMO!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?