![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.12.2010 12:38:18
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Samo za informacijo, naj omenim, da sem v DM-ju videla, da imajo Laneno olje v obliki kapsul in stanejo slabe 7 eur, če katero zanima. Super, vala za informacijo. Jaz ga že jemljem, ne vem, če bi naj partner tudi.. Zaenkrat pač samo jaz. Se mi zdi v vsakem primeru tudi zelo zdravo. Jaz sem sicer kupila laneno olje v bo trgovini, pa sem dala okoli 5 evrov za 250 ml. Pa še všeč mi je okus Ko pa to popijem, pa mogoče res preklopim na te kapsule - je le malo bolj praktično.. Drugače pa - rada bi spremenila moj datum, kdaj NE pričakujem M.. Torej, M ne pričakujem 21.12. . Da ne bom prehitro pričakovala Pa še tako mi je izračulan Fertile Freiends Online.. Tista stran mi je super..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.12.2010 22:38:36
|
|
|
|
študentka86
|
Oj! Sm bla zdele nekaj dni odsotna, sm mogla ful delat za fax, pa šiht, pa nism niti mela časa razmišlat o , zdej pa sm že kr mal nestrpna, a bo jutri al ne. Neki me je dons špikal v spodnjem delu trebuha, ampak drugače, kot je to ponavadi pred menstruacijo, pa razen tega, da imam boleče prsi (ki jih imam tudi pred menstruacijo) drugih znakov nimam. Upam na najboljše Lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 18:29:04
|
|
|
|
študentka86
|
Sm danes naredila test, in je pokazal Čist happy sm
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 18:40:53
|
|
|
|
xoxox
|
Punce samo, da vam javim. Začela sem krvaveti in ponovno splavila. Žal se za nekaj časa poslavljam od RR, saj je breme ratalo preveliko. Čestitke novim nosečkam. Čuvajte svoje pikice. Vsem ostalim, ki pa še ni uspelo pa držim pesti. Lepo bodite.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 19:39:41
|
|
|
|
coris
|
XOXOX...... pismo rosno kodrlajsasto....oprostite moji primitivnosti ampak tole je pa za POPI.DIT kaj a se bodo zdej le zganili in te obravnavali malo bolj celostno in bolj podrobno??????? takooooooo mi je hudo zate so ti morda rekli zakaj je do tega prišlo???? je bilo morda prezgodaj za novo nosečnost zarad maternice???? kako naprej, so kaj rekli koliko časa je treba čakat pred novo zanositvijo???? ma bi kar namesto tebe kričala, jokala in enga na gobec sunla jaz ti pošiljam in .sploh si ne predstavljam kako ti mora biti bodi močna in ne se udati. jz navijam za že naslednji mesec. prosim pridi še kaj vsaj javit kako si kaj pa tudi če prideš samo slabo voljo in žalost strest na forum. mislim nate.....CORIS
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 19:42:04
|
|
|
|
coris
|
študentka86 iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 20:03:01
|
|
|
|
Arual
|
xoxoxo Ni besed, ki bi opisale tvojo žalost. Mi pa še čakamo , tako da upam, da ta teden pride. bo kmalu že 60 dni od kar je bla nazadnje.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 20:28:09
|
|
|
|
jeannetka
|
xoxox....upam, da čimprej pobereš in stopiš novim bojem nasproti. Samo ne obupati, saj veš, da so tam nekje pikice za vse nas, ki nam bodo polepšale dni. Pošiljam ti veliko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 20:29:07
|
|
|
|
jeannetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: študentka86 Sm danes naredila test, in je pokazal Čist happy sm Čestitam in mirno in lepo nosečnost ti želim. Lepo pazi na pikico in na sebe.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 23:24:36
|
|
|
|
Jassika
|
xoxox tudi jaz ne vem kaj reči. Mogoče za kanček upanja, pa čeprav je to zdaj jalovo: tudi pri meni je bilo tako, pa zdaj pestujem sinka. Trdno verjamem, da posije sonček tudi zate Pa upam, da prideš čim prej nazaj na to temo in s kakšno lepo novičko!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2010 23:26:45
|
|
|
|
Jassika
|
študentka86 še od mene miljon . Kako lepo je brati tako lepo novico . Čestitam in čim bolj mirno ti želim. Pa seveda upam, da se ti čim prej pridužimo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 7:03:37
|
|
|
|
Katte
|
xoxox, nimam besed, s katerimi bi te lahko potolažila. Zato ti pošiljam samo in v prihodnje. študentka86, tebi pa čestitke.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 7:16:16
|
|
|
|
sasek79
|
xoxox: Nimam besec. Drži se. Tudi vama bo (vsaj) enkrat uspelo. Verjemi. študentka86:
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 8:03:14
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: študentka86 Sm danes naredila test, in je pokazal Čist happy sm čestitkeeeeee!!!!!!!!!!!!!! sedaj pa uživaj v , mami, in naj ti čimprej mine teh 9 mesecev, da čimprej objameš svojega
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 8:05:24
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Punce samo, da vam javim. Začela sem krvaveti in ponovno splavila. Žal se za nekaj časa poslavljam od RR, saj je breme ratalo preveliko. Čestitke novim nosečkam. Čuvajte svoje pikice. Vsem ostalim, ki pa še ni uspelo pa držim pesti. Lepo bodite. pa ne, no... vem, da ne rabiš tega, da se še jaz sprašujem ZAKAJ, ampak se, ker mi res ni jasno. zakaj??? pošiljam ti objem, in upam, da bosta čimprej zmogla narediti korak naprej, korak proti vajini sreči. ampak do takrat pa uživajta drug z drugim. naj bolečina čim prej mine...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 9:56:26
|
|
|
|
čebelica1984
|
XOXOX .... Drži se študentka86 ... čestitke Jst pa komaj čakam 16.12, da greva lahko v nove boje.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 12:55:45
|
|
|
|
ribica77
|
xoxox to ne more bit res! Drži se! Če nas potrebuješ, smo tukaj in se oglasi, ko ti bo do tega!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 12:57:01
|
|
|
|
ribica77
|
Študentka86 . Uživaj teh lepih 9 mesecev!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 13:03:14
|
|
|
|
ribica77
|
Katte, sploh ni panike. Sem pač malo bolj neopazna Lep začetek delovnega tedna punce!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 14:05:39
|
|
|
|
Katte
|
ribica77, . Držim pesti, da 25. ne pride. Jassika, danes je tvoj dan. Kako kaže? Držim pesti. Tudi zate, čebelica84, ki je ne pričakuješ 16. 12. anity_1, takoj ti bom spremenila datum, ko ne pričakuješ .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 14:10:03
|
|
|
|
jeanitte
|
Žal sem tut js dočakala svojo zadnjo M letos.... Upam, da bo drugo leto bolše... Zaenkrat rabim tut js mal oddiha, da dobim nov zagon in se zamotim. ... Vsem krasnim puncam tu gor želim čim več sreče, pa če ste jo že dočakale v trebuščkih ali pa jo še čakate. LP
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 14:22:07
|
|
|
|
xoxox
|
Hej hej punce! Samo, da javim. Bila sem danes na pregledu. Žal ni več upanja. Jutri (na svoj rojstni dan) grem na abrazijo. Ko bom pripravljena vas pridem kaj pogledat. Do takrat se pa poslavljam. V mislih bom z vami in tistim, ki še ni ratalo držala pesti. Ostale pa čuvajte svoje pikice. Lepo bodite.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2010 14:23:09
|
|
|
|
xoxox
|
Aja pa hvala vsem za tople besede. Lepo je, ko veš, da nisi sam.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.