sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika katte hvala za vpis na seznamček, predvsem pa za prihod . Kot so že rekle predhodnice, morda se skupaj poveselimo v januarju. Tudi jaz sem zanosila pri 33 in verjamem v to, da tudi vama uspe . Ko bi le zanle nekako to odmislit, pa bi blo veliko lažje, a ne? sasek79 uf, ti pa dolgo sploh nisi dobila . Jaz sem jo dobila ko je bil mali star 6 mesecev, ampak je skrajno neredna od takrat, pa 1 mesec sva še pazila, zdaj pa nič več in tudi meni se zdi, da bo treba nehat dojit. Čeprav, če je, potem tudi ovulacije so, ali kako? Seveda nama bo ratalo, tako kot vsem nam. Jassika: Žal to ni nujno. Če je ovulacija, je tudi 100% . Kontra pa ni nujno. Ko sem ginekologinji rekla, da sem dobila , ko sem nehala dojiti ponoči, mi je rekla, da ko bom nehala še zvečer dojit, bom dobila pa še ovulacijo. Sem skoraj učke ven vrgla. Seveda ni nujno, da je že sedaj nisem imela. Vedet pa ne morem zagotovo kaj se v meni dogaja. Vem samo to, da mi ni ratalo to kar je uspelo Vesnini znanki. Smo pa načrtovali in upali na takšen scenari. Mislim, da je več žensk takšnih, ki jim (občasno) dojenje ne zavira ovulacije, tako, da se ne preveč obremenjevat. Če pa vama ne bo uspelo v parih mesecih, se boš pač morala odločit kaj ti je pomembneje - dojenje ali zanositev. Jaz sem se odločila za dojenje - predvsem zato, ker se moj fantek tako rad doji in mu enostavno nisem mogla tega vzet. Par mesecev brez problema še počakam na novega družinskega člana. Bom pa verjetno v roku enega meseca povsem prenehala in dala prednost ponovni zanositvi. Punce, držite se, upanje umre zadnje.
|