|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
10.12.2010 11:22:36   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Moji znakci vsak dan bolj kažejo na prihajajočo M.......če kaj poznam svoje telo, potem bo v dveh dneh prišla.....Ne vem kako to a se mi ciklus krajša.....ker to bo potem 25 dan......ponavadi imam 28 dnevni ciklus.
Upam, da  to ne pomeni da prihajam v menouser posted image  
Sem premišljevala da bi šla delat test FSH hormonov.......ki pove kaj več o zalogi jajčecev in prihajajoči meni......Ampak verjetno bom vsa ta razmišljanja prestavila na drugo leto.

Mogoče pa niso znaki user posted image , ampak česa drugega. Včasih so podobni...
Glede testa za  FSH hormone nisem strokovnjak, ampak moj zdravnik pravi, da nima nekega smisla (ker je težko ujeti pravi moment in dobiti relevantno sliko user posted image ). Mogoče bo katera druga kaj več vedela... Kaj pa O testi?

Jest jih še nisem kupila, čeprav se približuje čas user posted image Enostavno ne pridem do M.

Držim pesti za vse, ki te dni čakate user posted image in za vse, ki te dni pridno user posted image

Do zdej se nisem nikol zmotila........2x noseča.......obakrat sem vedela , da sem še preden sem test delala.

Kar se tiče O testov. Prvič sem jih sprobala ta mesec in mi je pokazal lepo drugo črtico na 12. dan ciklusa........Piše, da je potem O  od 12 do 36 ur po tem in takrat naj test ne bi bil več pozitiven.
Glede na to, da imam redne M  in test O pozitiven predvidevam, da imam O.
Vendar me  malce skrbi . ker 42 pomladi le  ni tako malo:-).
Sej zato se mi tud mudi, drugače bi mirno čakala in čakala na ti dve črtici.
Pa saj vem kako je, tudi če si mlajši, neučakanost ni nič manjša.

V glavnem, vsem želim čimprejšnje pozitivne rezultate........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................................

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.12.2010 11:58:40   
smeška83
Jaz sem dons še 1x test delala in itak, da je spet negativen... user posted image  zamuja sto na uro, jest sm pa prou zlo huda in žalostna user posted image  Brez user posted image  še na posvet za ICSI ne morem, so mi rekli pri Rešu, tko da res upam, da se prav hitro prikaže...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.12.2010 12:41:25   
jasminčika
upam, da bo tale "veseli "december na konci res bolj vesel kot kaže sedaj. js sem trenutno v bolniški, ker je moj Tim bolan in moram priznat, da kr naprej razmišljam o nosečnosti: kdaj bo, zakaj še ni, kako to da še ni ... Pa še moj mož je ponoči v službi tako da bolj malo user posted image . No upam, da grem čimprej v službo ker potem manj razmišljam o tem. Držim pesti zase in za vse ostale.

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.10.2010 19:47:42   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45
user posted image

NOSEČK: 2

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte 

user posted image  

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.10.2010 19:49:35   
Katte
Pozdravljena, aap.
user posted image  za vse, ki vas je obiskala user posted image  ali pa kljub minusu zamuja in user posted image  za vse, ki še čakate na user posted image .

Katte.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.12.2010 14:07:04   
Anonimen
sporočam da me lahko obarvate modro. Žal je user posted image prišla.
Vsem ki so zagledaleuser posted image in še bojo želim lepo nosečnost. Ostalim pauser posted image .
A.user posted image  

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
10.12.2010 15:00:05   
Katte
Aninimna user posted image , user posted image user posted image user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.12.2010 15:00:56   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

02.12.
LuNaMi (x. krog) user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)user posted image

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)user posted image

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)user posted image

10.12.
camino79 (x. krog)user posted image

12.12.
tejchy* (x. krog)user posted image
Nutry (x. krog)user posted image
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)user posted image
*dotika* (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
ribica81 (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)
kethy (2. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
jasminčika (x. krog)
Wolfina (21. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)
aap (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45
user posted image

NOSEČK: 2

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka, Katte 

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.12.2010 15:02:25   
Martinya
še jaz, še jaz ... user posted image pričakujem 13.12. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.12.2010 15:43:26   
Nusyka
user posted image tudi od mene, za vse skupaj...
Miklavž ni bil ravno radodaren, kaj pa Božiček???
Midva 100/huser posted image , sva se povsem prepustila toku in želiva nadoknaditi zamujen teden. Se pa ne sekiram prav dosti, če
ne bo ta mesec, bo pa kakšen drug. Jaz moram itak še en izpit narediti, tko da vse ob svojem času, kakor nama je pač usojeno.

Lep vikend vsem skupaj (vsak dan večkrat preverim, če je kak nov user posted image ...

(odgovor članu Martinya)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.12.2010 19:24:29   
mladika
Punce kaj je zdej z našim rekordomuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprov pri meni tut ne bo pomojem kakih poitivnih rezultatov,zdej za vikend čakam na prihod user posted image ,ampak ve bi pa res lahko že kak + nalulale...Kmalu bo polovica decembra za nami pa je že pol seznama skori modrega....dejmo punce jst še zmeri navijam za vas!!!user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.12.2010 9:49:47   
Anonimen
Jaz sem dobila user posted image user posted image , po dveh mesecih, se je končno prikazalauser posted image

Po eni strani pa hvala bogu da lahko začnem ponovno.

Včeraj sem dobila user posted image , kako si zdaj izračunam ovulacijo??
Mogoče pa še vseeno bom med september 2011!

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
11.12.2010 10:02:02   
Anonimen
anonimen: žal mi je, da te je user posted image obiskal. Upam, da je sedaj dolgo nebo. Drugače pa ti je težko oz skoraj nemogoče  povedati kako si izračunaj O, če imaš neredno M. O je nekje od 12-16 dni pred M.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
11.12.2010 10:03:13   
srečica17
Težko je izračunat ovulacijo če  nisi imela M dva meseca. ker ne veš, kdaj bo prišla naslednja.......
O je 12 do 16 dni pred M.

Naj bo druga polovica seznama bolj roza, drugače bo ta mesec REKORD v modriniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.12.2010 10:04:02   
srečica17
Anonimna.....si me prehitelauser posted image
Kot da bi imele iste misliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
11.12.2010 12:47:18   
anity_1
Ahhh... Vsem, ki vas je M obiskala, en velik user posted image .. Mi sploh ni všeč to, da je toliko modre barve..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem dobila user posted image user posted image , po dveh mesecih, se je končno prikazalauser posted image

Po eni strani pa hvala bogu da lahko začnem ponovno.

Včeraj sem dobila user posted image , kako si zdaj izračunam ovulacijo??
Mogoče pa še vseeno bom med september 2011!

Anonimen, jaz ti predlagam, da si začneš meriti bazalno temperaturo.. Jaz sem si jo začela meriti, ne zaradi zanositve, ampak tudi zaradi tega, da vidim, kaj se z mojim telesom dogaja.. Dobro je, da si spremljaš tudi sluzi, ali pa meriš maternični vrat. IN vse tiste podatke vpišeš v tabelo na strani Fertile Friend Online.. Meni je tam izračunal ovulacijo, ko sem mislila, da sem jo imela že prej.. Čeprav sicer vidiš šele kasneje, kdaj je ovulacija bila, ampak tam te tudi opozarja, če bi naj bili najbolj plodni dnevni.. Vse.. Meni je ful všeč in ne morem več brez tega.. Vsak dan kar nekaj časa preživim tam in berem nasvete.. res pa da je v angleščini.. Včasih tudi kaj ne razumem, ampak grem na google prevajalnik in vse je jasno user posted image Če te pa še kaj v zvezi z bazalno temperaturo zanima, pa mi lahko pišeš na ZS, se mi zdi, da sem v tem času postala kar dobra strokovnjakinja za to.. Upam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.12.2010 16:13:55   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: amon

Evo, najbrž je tudi čas moje O mimo. Vsaj zdi se mi. 3 dni in 2 dni nazaj je tester O še kazal 2 črtici, včeraj pa nič več.
Dejte mi pojasnit to, če prav razmišljam. Test O pokaže 2 črtice samo pred O, ko pa je dejansko O mimo oz. se O ravnokar odvija, takrat ni več črtic na testerju????

Zdaj bo pa treba sam čakat in bit optimisti :).

Mene tudi to zanima.
Danes sem končno kupila O test in ga tudi naredila (user posted image ne pričakujem šele 29.) pa sta 2 močni črtici. Tako, da... akcija! Navodila pravijo, da testa potem ni potrebno ponavljat.
Kako pa vem, koliko časa O traja?

@srečica17: vseeno držim pesti!

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.12.2010 17:02:56   
*dotika*
Punce, jaz sem danes nalulala plus. Prvi krog po histeroskopiji je bil uspešen. Bravo midva user posted image !

Neke hude evforije še ni, duška si bom dala šele po prvem pregledu oz. ko bomo vidli srčka.

Srečno vsem!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.12.2010 17:32:49   
srečica17
dotika........vsem privoščim, ampak tebi pa najbolj......tvoja zgodba se me je ganila na prav poseben način in če si kdo zaluži ........si prav gotovo ti.......
Čestitke..........naj bo srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do konca......................

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.12.2010 17:36:38   
srečica17
    kejt2 ovulacijski test naj bi bil pozitiven od nekaj ur do ceu dan......(pušenjak o tem piše na forumu)

Citat:
Sicer pa je LH vrh dogodek, ki traja do 12 ur, ima svojo ascendenco, vrh in descendenco, test pa ta dogodek zazna pri neki definirani višini, torej kadarkoli nad določeno vrednostjo. Test je torej lahko pozitiven od nekaj ur do skoraj ves dan, odvisno tudi od tega, kako pogosto ženska prazni sečni mehur ipd. (Pušenjak)

Vrh LH hormona pa predvidevajo da je od 12 do 36 ur pred ovulacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 595
11.12.2010 17:36:49   
amon
Hej,
najprej čestitke dotiki za user posted image   user posted image user posted image user posted image .

Mene zanima še nekaj. Tiste, ki ste na sveže nalulale +, a ste takoj po ovulacije začutile, da se vam nekaj dogaja tam not? Jaz sem bila že 2x noseča in se spomnem, da v drugi nosečnosti, me je že takoj drugi dan začelo malo ''''bolet'''' v trebuhu, kot da bi delala trebušnjake. Ne spomnem se pa dobro, če jebilo to pol konstantno al je minilo. Kakšne znake imate vi? Boleče prsi, pogosto lulanje, špikanje... what else?

< Sporočilo je popravil amon -- 11.12.2010 17:40:02 >

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.12.2010 17:40:45   
srečica17
Pe še nekaj o ovulaciji........

Citat:
ovulacija je sprostitev jajčeca iz Graafovega folikla. To "traja" nekaj minut. Cista nastaja od 5. dne ciklusa naprej in raste do ovulacije. Plodni dnevi so bolj odraz sposobnosti preživetja semenčec v ženskih rodilih kot "časa trajajna" ovulacije oziroma so plodni dnevi obdobje, v katerem najverjetneje lahko pričakujemo ovulacijo. Princip "plodnih dni" torej lahko razložimo na primer takole: Če ženska ve točno, kdaj ima ovulacijo, potem lahko od tega datuma odšteje do 3 dni in če ima nezaščiten odnos kadarkoli v tem času, bo imela možnost zanositi, ker spermiji običajno v rodilih preživijo vsaj 3 dni, lahko tudi dalj. Če se ženski samo "zdi" kdaj ima ovulacijo, potem mora k pričakovanemu datumu ovulacije še prišteti in odšteti nekaj dni in znotraj tega obdobja imeti nezaščiten spolni odnos. Tako preprosto je to.  (Pušenjak)

Veselo na delo user posted image  Kejt 2!!!!!! pa hvala za pestke.......Tudi jaz jih držim zate........in seveda za VSE ostale.....

Neposredna povezava do sporočila: 597
11.12.2010 17:43:57   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: amon

Hej,
najprej čestitke dotiki za user posted image   user posted image user posted image user posted image .

Mene zanima še nekaj. Tiste, ki ste na sveže nalulale +, a ste takoj po ovulacije začutile, da se vam nekaj dogaja tam not? Jaz sem bila že 2x noseča in se spomnem, da v drugi nosečnosti, me je že takoj drugi dan začelo malo ''''bolet'''' v trebuhu, kot da bi delala trebušnjake. Ne spomnem se pa dobro, če jebilo to pol konstantno al je minilo. Kakšne znake imate vi? Boleče prsi, pogosto lulanje, špikanje... what else?

Jaz sem začutila po recimo cca 10 dneh od ovulacije.......po enem tednu približno pride do vgnezditve in se začnejo spreminjat hormoni........imela sem boleče in napete prsi, pa lulat sem hodila zelo pogosto.......pa napetost v trebuhu.......

Ko je prišlo do odmrtja ploda ......v 10 tednu.....so mi kak 2 ali 3 dni prej izginili vsi znaki........napete prsi , napihnjenost.......slabo mi pa tako ali tako ni bilo.....

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.12.2010 19:44:23   
Nusyka
*dotika* čestitke user posted image . Končno spet en +, jeeeeee!!!

Neposredna povezava do sporočila: 599
11.12.2010 19:51:02   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Nusyka

*dotika* čestitke user posted image . Končno spet en +, jeeeeee!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?