Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:55:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za Linex pa nisem vedela,da pomaga pri zaprtju,hvala Kaj to se v lekarni kupi. Saj vem butasto vprašanje sam jaz sem pravi lolok oz. lolika ( da nebo katy spet huda ) kar se tiče zdravil. jaz huda?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:57:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Lep vikend vam želim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 12:59:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Kosilo mimo,zdaj pospravit posodo pol pa spet malo ven se luftat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:00:00
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lep vikend vam želim... Enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:00:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lep vikend vam želim... hvala enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:05:29
|
|
|
|
katy83
|
T ima od včeraj zamašen nos, sem mu ponoči parkrat šmrklje ven vlekla, ker se je zbujal non stop. Upam, da se ne kuha kaj, ker je včeraj rabo 3 ure, da je zaspal. Potem pa je skoraj sede zaspal, revček. No, zdaj je ok, razen zamašenega noska, aja pa z ust mu full smrdi...ne vem, sem brala da bi to naj bilo po banani Jutri gremo na rojstni dan...od sestrične tamali ima 1 leto. Sva mu kupla 2 paketa puzzlov za na tla...je to ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:07:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Malo mu vzigni vzglavje,bo lazje spal,zdaj,ko ga jezi poln nosek... Sicer pa jaz sem hudih primerih ze pred njegovim dopolnjenim 1letom uporabila operil prsilo. Darilo se mi zdi fajn Uzivajte in se imejte cimlepse jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:36:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja pa z ust mu full smrdi...ne vem, sem brala da bi to naj bilo po banani naša dva imata ponavadi zadah,ko sta prehlajena,se mi zdi,da prav izrazito,ko mata zamašen nos pa za Timoteja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:47:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja pa z ust mu full smrdi...ne vem, sem brala da bi to naj bilo po banani naša dva imata ponavadi zadah,ko sta prehlajena,se mi zdi,da prav izrazito,ko mata zamašen nos pa za Timoteja. sem klicala mojo teto, ki je sestra pri pediatrinji, pa je isto rekla, da je to povezano z zamašenim noskom...je rekla, da če bo vročina, pa če ne bo hotel jest naj ga peljem k dežurnemu. upam, da ne bo potrebno. hvala za pikepoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 13:52:47
|
|
|
|
majakla
|
Katy: tudi od nas ... Darilo: puzle za na tla so fajn, mi2 z Nikom se ful dosti gor valjava, je pa Niku tudi fajn, ko jih na prafaktore raztavi in to še v isti minuti, ko jih je mami sestavila. Vsi se igramo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 14:12:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: tudi od nas ... Darilo: puzle za na tla so fajn, mi2 z Nikom se ful dosti gor valjava, je pa Niku tudi fajn, ko jih na prafaktore raztavi in to še v isti minuti, ko jih je mami sestavila. Vsi se igramo ja to še nas čaka. Mi jih tudi imamo in so res fajn. Sicer je T zdaj bolj malo na njih, ker ga vse okoli zanima. pa hvala tudi vam za pikepoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 14:13:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Katy: tudi od nas ... Darilo: puzle za na tla so fajn, mi2 z Nikom se ful dosti gor valjava, je pa Niku tudi fajn, ko jih na prafaktore raztavi in to še v isti minuti, ko jih je mami sestavila. Vsi se igramo ja to še nas čaka. Mi jih tudi imamo in so res fajn. Sicer je T zdaj bolj malo na njih, ker ga vse okoli zanima. pa hvala tudi vam za pikepoke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 14:14:03
|
|
|
|
katy83
|
napiše sorry, pol pa 2x objavi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 16:00:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Malo mu vzigni vzglavje,bo lazje spal,zdaj,ko ga jezi poln nosek... Darilo se mi zdi fajn Uzivajte in se imejte cimlepse jutri podpis
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 16:00:47
|
|
|
|
botrca
|
Sacherca in majakla super avatar .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 17:02:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Malo mu vzigni vzglavje,bo lazje spal,zdaj,ko ga jezi poln nosek... Sicer pa jaz sem hudih primerih ze pred njegovim dopolnjenim 1letom uporabila operil prsilo. jaz imam zato vedno tisti trdi vzglavnik proti bljuvanju...v kinderpetu....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 17:05:11
|
|
|
|
arabela*
|
kofi time fotr in moj montirata kuhno, jaz pa otroško pospravljam...še cotke zlagam v omaro...imam celo vrečo preraslih oblačil tak da če katera želi...naj se javi..)) Sem lena, ker sem radler spila grem dalje delat...ker bo drugač prej dneva konec
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 18:27:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lep vikend vam želim... hvala enako
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 18:29:33
|
|
|
|
botrca
|
Pa je že večer, malo sem se naspala po kosilu...pospravila posodo iz stroja, počistila po tleh in si privoščila sladico...skutin in jabolčni zavitek . Jan pa je jedel še klementine. Včeraj sem bila pri frizerki se pobarvala in fenirala, zdaj si grem pa nohte nalakirat. Jutri pa tortica in praznovanje Janovega 3. r.d.
< Sporočilo je popravil botrca -- 11.12.2010 18:30:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 18:59:00
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 19:02:00
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo danes po kosilu tud šli malo počivat pa sem tak fajn spala slabe tri ure. Pol pa smo malo jedli pa igrali pa gledali TV. Vglavnem lenarili.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 20:06:20
|
|
|
|
katy83
|
čer. današnji dan sem večinoma preživela tako da sem malega animirala, ker ga očitno nekaj kuha, pa če se nisem ukvarjala z njim se je jokal za vsako malenkost kar ni v njegovi navadi. No, pa sva kljub temu preživela en lep dan, poln smeha. Zdaj sem nama v kopalnici savno naredila, da je malo to paro vdihoval, pa nosek sem mu z vazelinom namazala, ker ima že čisto dečega, pa pol žličke calpola sem mu dala, sobo prezračla, vzglavje dvignila, pa je zaspal . Upam, da bo čimdalje spal, da se vsaj naspi. Zdaj čakam, da pride dragi domov, pojem juho, pa pičim spat. Fajn čvekajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 21:21:54
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer Bli v dežurni, kupili Linex, pa upam, da je dobil vsaj šestino praška. Vsekakor ga je bilo več na mizi in kavču. Drugače pa spet pikica vročine, ima pa spodnje dlesni zelo otečene, tak da (upam da) so za vse krivi zobki. Kupili copatke, si je izbral grrrrrrrrrr - zmajaaa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 11.12.2010 21:25:51
|
|
|
|
ly117
|
Nazaj. Otrok lepo spi ata pa mu pomaga.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.