|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
8.12.2010 14:23:20   
srečica17
Smeška 83 si že poskusila kakšen test  narest?????????

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.12.2010 14:28:47   
*žurerka*
joj punce moje pridem gor pa same slabe novičke :( tud jaz vama pošiljam objemčke in vama želim pa naslednje leto user posted image  .... vsakič ko preberem tisti ki ne uspe me kar žalost...user posted image  .... ma saj bo tud za vas prišel čas in upam da tudi zame še ta mesec...

no men z mojimi prsi nič bolje bolijo tako da mi jih bo verjetno vsak čas razneslo user posted image .... niti ko sem dojila niso tako boleleuser posted image ..nič upamo na najbolje bomo videli čez par dni....user posted image

punce dajmo lulat in kako lepo novičko pripopat to gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.12.2010 15:23:53   
smeška83
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Smeška 83 si že poskusila kakšen test  narest?????????

Ja, predvčerajšnjim in včeraj FS, pa vse negativnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 553
8.12.2010 15:34:12   
srečica17
upam, da ti kmalu pokaže pozitivno smeškauser posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.12.2010 16:29:40   
Natka23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse tiste, ki ste namesto user posted image  dočakaleuser posted image .

jaz pa sem bla že danes v bedu, ker zjutraj sem imela občutek da jo bom dobla, zdej pa me prsa skelijo, nekja belega toka imam, napihjen trebuh, ma nič podobnega menzi, ponavadi pa imam 2 dni prej že znake, sam vseen imam občutek slab::(((

Neposredna povezava do sporočila: 555
8.12.2010 19:27:32   
camino79
No, da se še jaz pofočkam. Tudi jaz žal čakam še samo user posted image .
Danes je sicer 31.dan, 2 dni zamuja, od IUI je že 19 dni. A test en velik -.

Prsi še bolijo, napete, občasne bolečine v jajčnikih...BT 36,8 (za malenkost je v treh dneh padla, zdaj pa ostaja taka že tri dni). In veliko izcedka, skozi sem na WC-ju...danes malo rdečkasto obarvan, user posted image  pa od nikoder. v bistvu sem že malo živčna zaradi tega, ker bi rada, da pride čimprej, da se je rešim.

Testov pa več ne bi delala...sem po vsakem čisto ...za pod odejo pa v jok.
Predolgo se že trudiva, da bi se stesti in lažnim upanjem maltretirala.

Tak, da Miklavž je srečo najbrž nesel drugam. Stavim na svete tri kralje...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.12.2010 21:36:50   
Nusyka
lil_ in anonimna, hvala za vzpodbudne besede, z današnjim dnem dalje bo sam še user posted image .
Komaj čakam praznike in čakanje na + user posted image .

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.12.2010 23:45:12   
kejt2
user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste namesto user posted image dobile user posted image .
Nič puške v koruzo, ampak lepo nove moči nabrat, nato pa nazaj v jarke user posted image

Ni vrag, da ne bo enkrat ratal user posted image (to tud' sebi pravim, ki prvo uspešno user posted image še čakam).

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.12.2010 8:21:17   
srečica17
smeška , camino, nekaj upanja še ostane.......
Mam pa tud jaz občutek, da ta mesec ne bom podirala rekorda z vami......ga bom drugo letouser posted image

Sej veste kako pravijo:

Saj po novem letu boljše bo......

Torej bom lahko za praznike smučala in pila kuhančkauser posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.12.2010 8:22:13   
Katte
camino79, user posted image user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.12.2010 10:30:02   
Rebeka_
Drage moje soborke!
Kje je vsa tista roza barva???
Vsem, ki vas je v teh dneh obiskala user posted image  pošiljam kup user posted image  in stiskam pesti, da vam uspe v naslednjem krogu. Vsem srečkam nosečkam user posted image  pa iskrene čestitke in lepih 9 mesecev, kateri vas čakajo!

Moram deliti z vami moje občutke. Kaj vse naredi naša psiha, če tega ne bi doživljala, ne bi verjela! Skratka, novembra sem se vam pridružila v najinem prvem krogu zanositve. user posted image  mi je sicer zamujala, ali pa tudi ne, saj imam zelo neredne menstruacije, od 28 dni do 34 dni. Preden je končno prišla, sem imela tudi vse znake prihoda, pa sem vseeno naredila CB, kateri je pokazal velik -. No, res se je čez dva dni pokazala ta tečka. Pa je tokrat bil njen obisk čisto drugačen - grozno so me boleli jajčniki, teklo je samo prvi dan, potem pa čisto po malo, konec jo je bilo že po 4 dneh, pa drugače traja vse skupaj skoraj cel teden. In od tečke naprej imam tako čudno počutje, slabo mi je, čeprav ne ravno do bruhanja, ampak ni mi dobro. Grozno sem utrujena, nonstop mi učke vleče skupaj, brez energije, v jajčnikih me špika, boli me glava in prsa, kljub temu, da niso nič povečana. Skratka, že od tečke naprej imam vse nosečniške znake user posted image  user posted image . Predvidevam, da imam danes ovulacijo, saj me danes zelo špika po jajčnikih, tako da bo moj test prišel na vrsto... šele tam 23.12. in ne 18.12., kot sem napisana na seznamu. Ampak me kar pustite na ta dan. Slaba stran tega tedna pa je, da je moj možek v nočni izmeni in posledično tudi nič hopa cupanja... user posted image  No, mogoče pa ga danes pripravim... Nekako se časovno ne ujameva, saj najina falotka zaspi šele okoli 21 ure zvečer, takrat pa dragi že spi, saj ustaja ob polnoči. Bo že, tako kot nama je namenjeno!

Držim pestke za vse nečakajoče, čimveč nalulanih pluskov želim!

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 561
9.12.2010 10:45:40   
amon
Oj,
tudi meni je žal za vse, ki vam ta december ni prinesel user posted image . No, za tolažbo pa si zdaj lahko brez slabe vesti privoščite veseli december. Saj vem, da ni neka tolažba, ampak vseeno... probajte se mal pzabavat.
Tudi mene še čaka testiranje in vse skupaj s tem povezano.
Z dragim lepo vsak drugi al tretji dan user posted image . Sem mislila, da me bo O obiskala 5.12 po izračunih ampak me ni. Testki so bili do včeraj negativni. Včeraj se je pokazala mal šibkejša črtica kot testna in nevem kako naj to gledam. Da je O ali da ne? Ah sej če pomislim je vseeno, dokler user posted image na 2-3 dni.
Zgleda, da bom zato noseč. test delala šele okoli 23.12.
Drugače pa sem čisto povožena od tega prehlada in glavobola. Nočem pa se z nekimi zdravili filat, razen folne kisline.

Držim pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.12.2010 10:49:11   
Anonimen
Rebeka, en nasvet, naredi še en test. Jst bi ga sigurno. Ti povem svoj primer. Zanosila 24. v mesecu (edino takrat nisva pazila in je sperma šla noter), okrog 1. naslednji mesec bi morala prit M. Je prišla. Bila je mogoče malo krajša kot ponavadi, ampak testa nisem delala, ker sem bila prepričana, da je to M. So se pa še po tem nadaljevali neki izcedki in mi je bilo vse skupi malo čudno. Sem 16. naredila test in je bil +. user posted image Če bi ga pa delala takrat, ko sem čakala M, bi bil -, ker baje plus pokaže šele ene 14 dni po oploditvi. Mogoče pa je kaj v trebuščku... Držim pesti!

Ostale pa - dajmo, dajmo, pluske nalulat! user posted image Seznamček naj se obarva roza! Potem pa še v januar povlečemo roza barvo in bomo klepetale naprej! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Rebeka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
9.12.2010 11:20:34   
aap
zdravo punce,

bi se še jaz pofočkala tukaj...
po ss v oktobru sva tudi midva že začela migat. glede na to, da je po besedah ginek. vse ok, sva šla v akcijo. tudi jaz imam eno vprašanje. pred zanositvijo in kasneje ss sem imela redne menstruacije. prva user posted image  po ss je prišla po 3 tednih od abrazije, naslenja na 27. dan. se pravi vse kakor je treba. zdaj pa sem po odnosu, naslednji dan opazila nekaj krvi (res minimalno, na hlačkah le za en lešnik), za vgnezditveno je vsekakor prezgodaj, za user posted image  pa tudi... razmišljala sem, da mi je počila kakšna kapilara... je možno? moram še to povdarit, da najini odnosi niso grobi in, da se mi to res še ni zgodilo...
upam samo, da to ni povezano z debelostjo maternične stene... za takšne krvavitve med cikolm sem slišala samo pri tistih, ki jemljejo tabletke in je vsebnost hormona tako mala, da včasih zakrvavijo med ciklusom...

ne vem, najbrž sem preveč zakomplicirala... kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.12.2010 14:50:35   
Anonimen
eno vprašanje...a mislite da mi user posted image lahko zamuja zato, ker sem imela O nekaj dni kasneje kot običajno? (Prim: če je bila O 4 dni kasneje, bo zato tudi M 4 dni zamujala?)
sem šele 3. cikel po kt, zato ne vem kaj pričakovat.. testa pa tudi ne bom še delala - sem že preveč zapravila za njih user posted image

lp  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
9.12.2010 14:53:11   
Anonimen
user posted image : točno tako je kot predvidevaš. Od O do M je nekje cca 14 dni. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
9.12.2010 15:21:08   
Natka23
Žal prišla user posted image user posted image user posted image user posted image Sem fertikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.12.2010 15:39:41   
*dotika*
Pa to ni res, kako slab je ta mesec user posted image . Punce, objemčke vsem... In pogumno naprej...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.12.2010 16:23:50   
kejt2
To pa res. Ena za drugo padamo, kot zrele hruške!
Pa tako dobro je obetalo.
Dejmo, punce, še kakšen user posted image ali user posted image user posted image

Za vse, ki ste user posted image pa en veliiik user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.12.2010 16:53:03   
*žurerka*
ne morem verjet pa kaj je ta mesec.... vsem tistim k jih je že obisklala user posted image  en velik user posted image ...

tiste ki čakamo pa upajmo na najbolje user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.12.2010 18:34:18   
kethy
pozdravček punce!

same slabe novičke berem... en velik velik user posted image vsem ki jih je user posted image že obiskala želim ,  in pa eno user posted image vsem nam , ki  se še borimo.
Pri nas pa še veselo  user posted image saj sem pomojm glih nekje tam okrog ovulacije ker jo ful čutim vsak mesec , vendar pa nisem ziher ker ne vodim evidence kdaj so plodni dnevi in tko.

pozdravček s Kamnika in pa naj veeellliiikkkooouser posted image user posted image barve obarva naslednje dni!!!

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.12.2010 9:12:12   
Anonimen
Jutro punce!

Kje se skrivate? Upam, da se katera javi z dobro novičko, ker zdaj je pa res že skrajni čas za roza barvo! user posted image

Jaz mislim, da je moje O počasi konec, tako da se začne obdobje čakanja. Še dobro, da je veseli december, da čas hitreje mine.

Kako ste kaj ostale, ki je v kratkem ne pričakujete? Že kakšni znakci,...? Upam na najboljše!

LP,
user posted image

(odgovor članu kethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
10.12.2010 9:33:03   
srečica17
Moji znakci vsak dan bolj kažejo na prihajajočo M.......če kaj poznam svoje telo, potem bo v dveh dneh prišla.....Ne vem kako to a se mi ciklus krajša.....ker to bo potem 25 dan......ponavadi imam 28 dnevni ciklus.
Upam, da  to ne pomeni da prihajam v menouser posted image  
Sem premišljevala da bi šla delat test FSH hormonov.......ki pove kaj več o zalogi jajčecev in prihajajoči meni......Ampak verjetno bom vsa ta razmišljanja prestavila na drugo leto.
Držim pesto , da bo že letos čimveč pluskov.....user posted image

Zdaj se pa prepustimo prazničnemu decembru in preženimo slabo voljo.user posted image

P:S:  K sem mojmu povedala, da  se mi zdi da tečka prihaja......se je pohecal.....
Ja boš vsaj smučala lohk. A sem ti zastonj nove smučke kupu, a? (ja božiček je bil pri meni že radodaren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.12.2010 9:43:50   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Moji znakci vsak dan bolj kažejo na prihajajočo M.......če kaj poznam svoje telo, potem bo v dveh dneh prišla.....Ne vem kako to a se mi ciklus krajša.....ker to bo potem 25 dan......ponavadi imam 28 dnevni ciklus.
Upam, da  to ne pomeni da prihajam v menouser posted image  
Sem premišljevala da bi šla delat test FSH hormonov.......ki pove kaj več o zalogi jajčecev in prihajajoči meni......Ampak verjetno bom vsa ta razmišljanja prestavila na drugo leto.

Mogoče pa niso znaki user posted image , ampak česa drugega. Včasih so podobni...
Glede testa za  FSH hormone nisem strokovnjak, ampak moj zdravnik pravi, da nima nekega smisla (ker je težko ujeti pravi moment in dobiti relevantno sliko user posted image ). Mogoče bo katera druga kaj več vedela... Kaj pa O testi?

Jest jih še nisem kupila, čeprav se približuje čas user posted image Enostavno ne pridem do M.

Držim pesti za vse, ki te dni čakate user posted image in za vse, ki te dni pridno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
10.12.2010 10:48:42   
amon
Evo, najbrž je tudi čas moje O mimo. Vsaj zdi se mi. 3 dni in 2 dni nazaj je tester O še kazal 2 črtici, včeraj pa nič več.
Dejte mi pojasnit to, če prav razmišljam. Test O pokaže 2 črtice samo pred O, ko pa je dejansko O mimo oz. se O ravnokar odvija, takrat ni več črtic na testerju????

Zdaj bo pa treba sam čakat in bit optimisti :).

< Sporočilo je popravil amon -- 10.12.2010 10:49:32 >

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?