Rebeka_
|
Drage moje soborke! Kje je vsa tista roza barva??? Vsem, ki vas je v teh dneh obiskala pošiljam kup in stiskam pesti, da vam uspe v naslednjem krogu. Vsem srečkam nosečkam pa iskrene čestitke in lepih 9 mesecev, kateri vas čakajo! Moram deliti z vami moje občutke. Kaj vse naredi naša psiha, če tega ne bi doživljala, ne bi verjela! Skratka, novembra sem se vam pridružila v najinem prvem krogu zanositve. mi je sicer zamujala, ali pa tudi ne, saj imam zelo neredne menstruacije, od 28 dni do 34 dni. Preden je končno prišla, sem imela tudi vse znake prihoda, pa sem vseeno naredila CB, kateri je pokazal velik -. No, res se je čez dva dni pokazala ta tečka. Pa je tokrat bil njen obisk čisto drugačen - grozno so me boleli jajčniki, teklo je samo prvi dan, potem pa čisto po malo, konec jo je bilo že po 4 dneh, pa drugače traja vse skupaj skoraj cel teden. In od tečke naprej imam tako čudno počutje, slabo mi je, čeprav ne ravno do bruhanja, ampak ni mi dobro. Grozno sem utrujena, nonstop mi učke vleče skupaj, brez energije, v jajčnikih me špika, boli me glava in prsa, kljub temu, da niso nič povečana. Skratka, že od tečke naprej imam vse nosečniške znake . Predvidevam, da imam danes ovulacijo, saj me danes zelo špika po jajčnikih, tako da bo moj test prišel na vrsto... šele tam 23.12. in ne 18.12., kot sem napisana na seznamu. Ampak me kar pustite na ta dan. Slaba stran tega tedna pa je, da je moj možek v nočni izmeni in posledično tudi nič hopa cupanja... No, mogoče pa ga danes pripravim... Nekako se časovno ne ujameva, saj najina falotka zaspi šele okoli 21 ure zvečer, takrat pa dragi že spi, saj ustaja ob polnoči. Bo že, tako kot nama je namenjeno! Držim pestke za vse nečakajoče, čimveč nalulanih pluskov želim! Pozdravček!
|