|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
11.12.2010 11:30:00   
jacki
Hej!
Kje ste aprilčice?
Upam, da uživate v vikendu. Jest lepo počivam-berem knjigo in se nastavlljam soncu, ki sije skozi okno. Kljub soncu pa je zunaj še vedno vse ledeno in sneg počasi kopni...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
11.12.2010 11:32:03   
sreckica
dobro jutro!

hvala vsem za dobre misli, zaenkrat se držimo! user posted image

zgleda pa vse skupaj prihaja za mano v sanjah - že dva dni zapored se mi sanja, da sem zgubila našo črvičko user posted image user posted image pravijo, da se sanje obračajo za 180 stopinj in upam in verjamem, da bo tudi v tem primeru tako!

veverca predlagam suhe marelice, baje so bogate z železom. prav tako jajčni rumenjak, ampak saj veš, ta more bit v nosečnosti zakrknjen. tudi rukola naj bi bila polna železa.

smreka hmm... glede na to, kolk mam časa oz. zmožnosti sploh kej migat, razmišljam o tem, da bi jo postavla ta teden enkrat, pol bi jo pa čez let sam z deko pokrila, pa nasledn december spet odkrila user posted image user posted image

tincy čestitke mali sončici za prve korake! user posted image user posted image user posted image pa seveda mamici in atiju tudi user posted image zdaj se pa ta luštno začne!

pogrešam ajtak - kje se skrivaaaaaš? upam, da je vse ok!

lejte, kaj sem našla: http://www.lux4kids.si/index.php?main_page=product_info&cPath=26&products_id=25

men je ful luštn user posted image user posted image

no, lep dan vsem, grem skušat še kej zlikat in zložit kake gatke pa nogavice. včer zvečer se mi je namreč v živo pripetil uni vic, ko je prišu v.d.mož h men pa reku da je brez gat... user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
11.12.2010 12:23:54   
Tincy90
Sreckica tvoj pa je pojava pol, ne morm verjet.user posted image user posted image

Ej to si pa ful dobr našla za sanke, svaka čast.user posted image user posted image morm mojmu pokazat, js bi tkoj take mela, zgledajo ok.

Hahahaha kr ne morm se nehat smejat glede tvojga.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
11.12.2010 13:48:35   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: fragola
dajica ma dej sej maš prav lep trebušček
Ma vi mate že smreko?

Ja, moj vsako leto, odkar se nama je v zacetku decembra pred 3.leti rodila hcerkica, postavi smrekico ze za njen rojstni dan. Pa prav z veseljem to dela, je kot mali otrok, pa jaslice, pa okraski po oknih, pa bozicne zvezde, pa snezaki pa jelencki....itd...

Sej tudi meni se ne zdi ne vem kako velik trebuh, zato mi je bilo se toliko manj jasno, zakaj taka reakcija od sodelavk... Eh, sej bo.
Danes sem delala in moram reci, da sem imela kar "tezek" trebuh, oz. tak obcutek sem imela. Ne vem, ce bom se dolgo sobote delala. Naslednjo sem napisana za konec januarja, pa bomo vidli, kaksno pocutje bo z moje strani.
Jutri ima nasa Dedka Mraza v moji sluzbi in se pomoje jaz bolj veselim, kot ona. Igrac ima ze celo morje. Sploh, ker je v kratkem praznovala rd, pa Miklavz je hodil, zdej Dedek mraz, pa potem se Bozicek.... ufff, prevec vsega.

Tudi jaz se razmisljam, kam bi hodila na materinsko solo. Pred 3 leti sem kar v Lj v staro porodnisnico in moram reci, da mi je bilo zelo vsec. Zdej ne vem, ce bom spet tja hodila, mogoce bom v Domzale. Veliko stvari se se spomnim, veliko sem pa tudi ze pozabila, tko da pomoje ne bi bilo odvec vse se enkrat slisati.

Gremo se malo vn na soncka, uzivajte tudi vi!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
11.12.2010 13:59:28   
rolkica
Dajica: ne sekiraj se glede teh komentarjev, tvoj trebuh je čisto ok.
Jaz sem se tudi s sodelavko "skregala", ker mi je že cca osmič rekla: sam maš pa reeesss velik trebuh!!
pa js njej: če si pozabla sem noseča in zdi se mi da je v nosečnosti to dokaj normalen pojav in da če moja ginekologinja pravi da je vse ok, nima nje kaj skrbet.
je bla čist užaljena ...kao sej ti nič nočem, pa ne bom ti več nikoli rekla tega...no hvalabogu sem se rešla.

Ovčka: Čestitke user posted image
Rižko: držim pesti da bo vse ok in da ostaneš aprilčica do konca!

Punce a že kaj gledate vozičke?? Midva z user posted image se še odločava, zaenkrat je pa najbolj aktualen Mutsy 4 rider, ga pa bova šla najbrž iskat na Hrvaško, ker dajo 10% popusta na gotovino in še davek bova nazaj dobila(razen če naju na meji dobijouser posted image ). Če ga tukaj kupim je pač vse skupi enih 300-400€ dražje...

Uživajte v sončku!!

Aja! Jaz sem tudi za srečanje v BTCju! Lahko v tednu med božičem in NL, ampak delam do 16.30 najmanj!

user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
11.12.2010 18:51:08   
enkratna
sreckica, tole za sanke je super! Sem user posted image že naročila, da preveri XXXL izdajo (za odrasle, torej zame) user posted image user posted image

Glede sanj pa... nč bit vraževerna, a prou? Sanje samo odražajo naše skrbi, zmiksa se vse sorte, kar doživimo - niso pa napovednik prihodnosti... Jaz sem po izgubi Amadeja še cel mesec non-stop, vsak večer sanjala sanje o izgubi. Enkrat sem bila kapitan, ki sem morala oživljati pomodrelega dojenčka (pa mi ni uspelo), drugič mi je en otroček na rokah umrl, ustreljen... skratka, mešal se mi je že od takšnih sanj. user posted image user posted image

Punce, moram vam povedati - danes se mi je "snelo" in sem šla celo ven! Ja, do našega shopping centra, ker že 2 meseca kupujem okrasne lončke za najino novo stanovanjce, za na okensko polico (in rože zraven). In sem šla. In kupila. In sem strašno srečna zdej, ko okno ni več tako prazno. user posted image

Sem pa že počasi gledala datume pričetka starševskega dopusta. Kdaj bo potrebno zaključiti bolniško, kako koristiti star/nov dopust (letošnjega mi je ostalo 9 dni, naslednje leto ga imam kar 27 - vendar naš interni pravilnik določa, da zaposleni ne smejo več kot 5 dni dopusta prenašati v naslednje leto) - in po vseh teh izračunih, bo to 2.3., ko bom začela koristiti dopust, 2.4. pa starševski. Pa malo sem si nadomestilo informativno računala (CSD Šiška ima res super spletno stran). Jojmene, to bo še letanja! user posted image

Vozičkov še nisva začela gledati, tudi cunjice še nimava čisto nobene, pravzaprav nič za otročka še. Razen ogromno ljubezni user posted image Mogoče bova zadnji teden decembra kaj bolj aktivna v tej smeri - dragi ima kolektivni dopust, jaz pa upam v sredo na boljše novičke s strani zdravnikov (in konec te moreče prepovedi mirovanja, in da so nazadnje le slabo pogledali ta moj maternični vrat).

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
11.12.2010 18:57:51   
Tincy90
Enkratna super za rožice.user posted image

Punce moram vam neki pokazat, ne gre mi to iz glave, resnično....kako žalostno...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5509158/mpage_3/key_/tm.htm#5509866

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
11.12.2010 19:40:33   
Peli
Ojla!
Danes sm pa že vsega sita, dobr da maladva že spita, zjutrej sm se zbudila čist adijo, brez glasu, glavobol... sinoči sm od nečesa staknila koprivnico user posted image , a loh še kej user posted image , potem sm bla še cel dan sitna zaradi user posted image - je bil tak lep0 dan, pa ne da bi šli z otroci vn, on je mogu 6UR!!!! antene rihtat user posted image , potem sm mu mogla še jest skos gledat, a je dobr, al ne, maladva sta bla sitna, k se ni noben njima posvetu, nazadnje sm še skor zažgala kosilo user posted image , seveda smo dobil potem še obiske, ravno ko sm dala maladva spat, tako da noben ni spal... nazadnje sm mela vsega dost, sm napokala maladva in sm šla z niima na en dolg sprehod, je vsem nucal, sploh moji glavi user posted image , maladva sta tako že okol 18h dol padla in zdej mam končno mir, sam še enga sušilca počakam.

Tincy [sm=bravo.gif ]Alisi za prve korakce, pa čimmanj bušk!
Sm na hitro preletela tisto debato, pa kaj naj rečem, jest sm za način da otrokov jok ignoriraš - če je otrok ne vem star eno leto, pa če se zbuja zato ker bi se igral..., ne pa da 2 mesečnega otroka ignoriraš, ko je lačen user posted image , to mi ni normalno, tega od takega dojenčka ne morš pričakovat. Ne vem kaj si nekateri predstavljajo, ko si umislijo user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica
no, lep dan vsem, grem skušat še kej zlikat in zložit kake gatke pa nogavice. včer zvečer se mi je namreč v živo pripetil uni vic, ko je prišu v.d.mož h men pa reku da je brez gat... user posted image user posted image

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image , pr nas mamo ponavad drugačne probleme, user posted image bi rad imel hlače, ki jih zvečer sleče, drug dan čiste user posted image Pa nima sam enih hlač, čeprav včasih tko zgleda user posted image .

iskrca - ne tega G pa ne poznam, je najbrž novejši, jest poznam bolj ta stare "majstre" zato nočem v KR P. Aja, drgač pa Urh tud ni tok slab, čeprav se je preselu v Šk.loko.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
12.12.2010 9:58:35   
ajtak
Hej drage moje user posted image ,
vidim da me pogrešate user posted image .

Mi smo vsi super! Mulček uživa v čokoladicah iz adventnega koledarja, sprehodih po Celju, ki je že ves v lučkah in v prižiganju svečk na venčku user posted image . Skratka vse je čist praznično.

Smo pa imeli precej gužve zadnje dni saj je praznoval najprej mulček, potem pa v nedeljo še mož in če katera omeni torto mi gre že na user posted image user posted image . V treh tednih sem spekla 6tort...

V četrtek smo šli v MB po mojo diplomo in je bilo prov fajn. Na koncu si nisem nič kupla za oblečt, sm ponucala kr ene črne hlače (ala jeans), ki jih mam še s prve nosečnosti, zraven sem oblekla eno nosečniško bluzico s kr rokavi, povrhu pa lanen blazer (črn). Pa sama sem si naredila nakit v vijolično črni kombinaciji (glinen) in vam povem, da bi se prav butasto počutila če bi bila kaj bolj zrihtana.
Gotovo je bilo ene 10% diplomantov v kavbojkah...

V četrtek zvečer je pa naša pikica prvič dovolj močno brcnila, da je čutil tudi mož user posted image .

Včeraj smo bili na rokometni tekmi Celje:Ormož (vsi 3je oz 4je) in je naš mulček full užival, ploskal in navijal user posted image . Pa še srečo smo imeli in smo ujeli žogico na začetku tekme, tako, da je obil navijaško kapo z rogeci, je reku da je parkelj user posted image user posted image .

Toliko od nas.
LP

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
12.12.2010 10:00:46   
ajtak
Srečanje- ste Celjanke z okolico za kako bolj lokalno varianto?? Vsaj v dec. pa raje kak januar ali februar naredimo za vse v Lj (pa obvezno vikend).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.12.2010 11:12:01   
sreckica
ajtak js sm za - če mi v torek prekine bolniško, lahko kadarkoli, drugače pa samo v tistem tednu med božičem in novim letom user posted image da me ne bi kdo slučajn zarad bolniške čudn gledu - tisti teden smo namreč tako ali tako vsi doma. no, sicer nism čist celjanka, ampak okolišanka (širša user posted image ), je pa v.d. mož celjan, če to tut šteje in sma velik časa gor user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.12.2010 11:26:43   
ajtak
Srečkica, veš da šteje, vsaka k je prpravljena prit šteje! Pa če je iz Kopra user posted image .

Bejbe js sm took pridna, vse posesala in pomila po tleh, perem, zlagam, ni da ni user posted image  (se morm pohvalt, sej veste, da nas drugi itak nikol ne user posted image ).
Zdele grem pa kosilo skuhat, mora bit mož ob 13h že na volišču.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.12.2010 15:07:38   
fragola
dober dan, jaz bi tudi pršla na srečenje, ma v Celje pa res ne, ker sem vselih iz okolice nove gorice in mi je preveč poti!
lepo bi blo, da enkrat bi se res dubile v ljubljani, seveda če boste za!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
12.12.2010 15:19:06   
wessna
večini ustreza v lj datum po božiču, tako da moramo zbrat kater datum, pa se pofočkat.

dajte napisat kater dan vam za lj najbolj ustreza 27 -31.12. pol se pa fočkamo pri datumu ki bo vsem ustrezal.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
13.12.2010 5:33:29   
pajcica
Hojla souser posted image !

Da se na hitro javim. Mali ima popoldanski počitek, moj gleda film, jaz pa visim na netu in planiram pot za naprej (smo na meji s tajsko in nas kar vleče čez mejo);)
Skratka vsem pošiljam veliko sončka, še posebej tistim na bolniških!!! Mi ga imamo za izvoz;) presenetljivo ni preveč vroče (okoli 30 stopinj), morje je ful toplo, tako da mali uživa, bebica pa veselo brca :)

Vesele praznike!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
13.12.2010 8:23:11   
bušek33
ajtak zaenkrat smo štiri za celje, midve, majčica in srečkica, če ji znese. še katera??

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
13.12.2010 8:24:17   
bušek33
pajcica opa, vi pa uživate in zelo lepo, da se spomniš na nas. imejte se lepo še naprej in lepe praznike tudi vam!

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
13.12.2010 9:14:28   
Peli
Dobro jutro! Pri nas pa sneži! Upam da se mal napade snega, mi je prav škoda k je vs skopnel.

Drugače smo v redu, če odštejem celonočno kašljanje otrok, in smrklje do tal user posted image . Moj križ je precej bolš, od kar grem vsak dan na sprehod, pomoje je res od ležanja vseskupaj, mogoče malo tudi že posledica moje službe, sm namreč od zaključene moje 2. porodniške večinoma delala kot fizikalka v proizvodnji user posted image , upam da mi po tej porodniški uspe najdt kej druzga...

punce - tiste k mate B od komisije - boste B zaključile tolk zgodaj da boste še dopust izkoristile?

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
13.12.2010 9:38:22   
Maya80
Jutro

Da se še jaz malo oglasim. Morfologija je za nami, vse je ok razen vodo imam bol slabo. Tudi spol smo izvedli in dobili bomo še enga user posted image . Tako, da bojo moški v večini (to bo še pestro).
Celjanke če se boste zmenle za kako srečanje se vam pridružim če bom le lahko.

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
13.12.2010 9:59:49   
sreckica
dobro jutro!

danes je pa taaaaaak lep romantičen dan, če pogledaš skozi okno - sneži ko v pravljici! user posted image   upam, da ga zdaj nasuje in da bojo prazniki po nekaj letih končno takšni, kot se spodobi - beli!

pajcica je seveda žleht in nam dela lušte... user posted image ej super, privoščite si in uživajte na polno! naj vam vreme služi še naprej, pazite nase in oglasi se še kaj, smo vesele "toplih novic" user posted image

Peli smrklji do tal so me ornk nasmejal user posted image user posted image user posted image no, ni hecn, da ste bolani, ampak predstavljam si sliko tvojega nazornega opisa... in potem se spomnim na rokave otrok, ko sem še delala v vrtcu - vsi rokavi so bli namreč v času zime polžasto srebrni user posted image user posted image bljak user posted image user posted image   držim pesti, da boste kmalu vsi ok! drugač pa tut js ugotavljam, da me od ležanja sam vse še bolj boli, sprehodi (kratki) pa dober denejo, da ne morš verjet!

Maya user posted image user posted image user posted image za morfologijo! js jo imam pa jutri, so mi prestavl... komi čakam! upam, da bojo tudi dobre novice!

jutri, ko imam pregled oz. morfologijo, boma z v.d.možem izkoristila "odhod od doma z razlogom" in boma na hitro škripnila še v LJ gledat une spa baby vozičke. komi čakam, upam, da so fajni! potem pa še drug teden enkrat LUX4KIDS v MB pol se pa odločma! user posted image user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
13.12.2010 10:27:09   
ovčka11
Dobro jutro,

Tudi jaz sem bila čisto presenečena, da zunaj sneži.... hvala bogu, saj je zima.... Pajcica, ti si pa lepo pogrej kosti in uzivajte!

Ha, ha, Peli... ti naši otroci.... naša pa včeraj zvečer ni mogla zaspat, ker se ji je zobek tolk majal... in ga je po pol ure truda spravla ven - sama, da ne bo pomote. Mene je kar groza, da bi mogla ven zobke pulit (mlečne in razmajane, da ne bo pomote - nisem zobar). Ponoči pa so itak zobne miši hodle po hiši...

Včeraj zvečer smo se lotli smrekico okraševat, pa je mene tolk v križu usekalo, da nisem več mogla... bomo dokončali danes. Tamala bi najraje dala vse okraske na kup, moj pa ni bil kaj preveč zainteresiran...

Peli - jaz ne bom koristila dopusta, ker mi ga tudi ne bi odobrili (ja, šefu ni do tega, da grem iz bolniške, ker bi me mogel en mesec on plačevat nemesto ZZZS). Mislim, da je vse odvisno od delodajalca... Ampak če se postavim v vlogo šefov, bi se tudi meni zdelo "čudno", da je nekdo celo nosečnost na bolniški, nakoncu pa gre na dopust - torej ni več bolan oz. je sposoben za delo?

Maya80 - Končno bo spet en fant na seznamu!!!! Čestitam....

Sreckica - tudi mi gremo naslednji teden gledat vozičke v MB - verjetno v petek, ko se bomo peljali v tisto smer na božično večerjo k tašči

Se moram pohvalit, da sva z mojim v soboto šla malo v šoping po darica... in itak da nisem mogla mimo takih lušnic cunjic za mojo user posted image . So imeli nekaj znižanega v H&M... in naju je premamilo... Bomo postavili pod smerkico user posted image . Moram pa pohvalit tudi mojo pupo: Že nekaj let nazaj sem ji dala nekaj njenih cunjic (za dojenčke), da jih ima za igro s svojim dojenčnkom... in jih je včeraj dala za sestrico - sva se zmenili, da jih dobi nazaj, ko bo sestrica prerastla.

Kaj - a BigBrotherja pa nobena ne komentira?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
13.12.2010 11:26:05   
lo25
Pozdravljene souser posted image ! Jaz vas pridno berem čeprav nisem pridna za pisanje. Maya80, tudi mi čakamo še enega user posted image . Očitno bova blaženi med lulčki. user posted image  Drugače vse ok, delam, vendar me neznosno boli medenica. Komaj vstajam iz stola in kavča. Včasih me peče kot bi v meni gorel ogenj. Baje je normalno ampak zoprno in boleče. Upam da se stanje kaj izboljša. Čestitke vsem za uspešne preglede in veliko sreče tudi v prihodnje. Bodite pridne in čuvajte svoje zakladke. Pa pa!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
13.12.2010 11:26:45   
majčica1508
Dannn

Pri nas tudi sneži,so vremenoslovsi pozabili napovedat sneg user posted image ................
srečanje Celje.....sem ZA..............ni nas pa doma 19.12-23.12 in 26.12-29.12...............

zdaj sem se najedla granatnega jabolka,klementin in suhih marelic....počla bomuser posted image ............zraven pa delam že kosilo,kuham riž,goveja juha je še ostala od včeraj,pa še za moja dva pečena piščančja bederca in zelena solata

komentar na BB.................Hvala bogu,da ga je že konec in bog naj jim odpusti grehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa vesela,ker sta bila prava dva v superfinalu.....

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
13.12.2010 12:23:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

komentar na BB.................Hvala bogu,da ga je že konec in bog naj jim odpusti grehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa vesela,ker sta bila prava dva v superfinalu.....

Se podpišem pod ta koment.user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
13.12.2010 12:50:04   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Se podpišem pod ta koment.user posted image

Jest sm z izidom kr zadovoljna, samo kolkr so se prej komentatorji izživlal nad Rokom in Nano, bi se zdej vsaj mal lahko tud nad Sandro user posted image user posted image user posted image .
Kaj pa nas čaka zdej zvečer na TVju - same ponovitve user posted image

ovčka11 - Kolk pa maš staro hčerko?
A veš kako je pa pr men, skupaj starega in novega dopusta mam 28 dni, bolniško iz komisije mam odobreno do 31.1., tako da mi do začetka porodniškega dopusta zmanjka le 2 dni, če bi koristla dopust. Mamo pa seveda tako kolektivno pogodbo, da ne moreš iz bolniške na dopust, torej bi šla za 2 dni delat, nato pa na dopust user posted image , a me bodo gledal user posted image , sicer ne vem kaj bi mi dal delat, najbolš da kr k invalidomuser posted image . Samo bo kriza tolk dopusta skupej dobit... .
Drugače se mi zdi da začneš porodniško 28dni pred PDP - sej to se gre za koledarske dni? Dan PDPja se pa ne šteje, al kako?

Jest sm pa danes pospravljala, za kosilo pa sm si potenstala zelenjavo pa en sv. zrezek s sirom zravn... do trgovine in kruha pa danes še nism pršla.

Maya80 in lo25, user posted image za lulčke, sm vam pa mal fovš, ko že veste kaj mate, mene pa tole tolk matra, pa roza cunje pa to...user posted image

sreckica - če mamo pa res takle - ta večji kiha...user posted image

Zdej pa me že tašča vabi na kavico, LP

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?