pokoyo
|
Pozdravček še od mene... Pri nas pa že sneži . Sicer mi mraz ne diši preveč, ampak božič pa je le fajn, če je bel, tako da upam, da se obdrži do praznikov... Ninchy, o, 11 mesecev pa je res mala razlika V tem primeru je tudi po moje res najbolje nabaviti kar voziček za dvojčka, saj niti ni nujno, da bo tvoja punčka takrat že shodila, pa tudi če bo, neke hude kilometrine ne bo prehodila sama. PA jo imaš namen dati v jasli, ali pa bo doma s tabp in dojenčkom? čmaja, jaz zaenkrat nič ne telovadim; po službi sem preveč utrujena še za telovadbo ali pa sem mogoče samo lena Sprehajam se pa precej, tako da si to štejem kot neke vrste telovadbo... jaz5, moj trebušček je tudi že precej opazen; hlače itak nosim vse s pomočjo tistih podaljškov, gor pa okrasni pas in zgleda super, res. PA še tak lepo mi poudari trebuh Sem prav ponosna na njega onur, kakšno blazino za dojenje pa imaš? kakteja39, sem se že malo skulirala glede tega pranja živil Vse v mejah normale in menda bo vse ok... Zaenkrat sem si kupila samo okrasni pas in podaljške za hlače; v kolikor pa bom imela bolečine v križu, si bom pa vzela tudi tega, ki nudi oporo. Za modrčke pa sem že ful prebrala pohval na forumu, tako da sem si že pribeležila, da te naročim, ko pride čas, pa opazila sem, da imajo -20% na vse slinge, ki si ga ful želim.... JAz pa se veselim nakupovanja daril mamipikapoka, povej, kateri sling imaš?? Meni se sling zdi od vseh teh nosilk najbolj uporaben, ker lahko nosiš otroka od rojstva naprej, pa tudi položaji nosšenja so lahko različni, pač odvisno od starosti otroka. Ti na znižanju so od Hoppediz, a mogoče poznaš?? mayalottie, si pa res aktivna, bravo . MOje mnenje glede toplic: topla voda bi bila nevarna v primeru, če bi se ne vem kako dolgo namakala v vroči vodi, da bi se ti telesna temperatura ne vem kako povišala... Mene bolj skrbijo vnetja, tako da jaz se bom kopala s tamponom za kopanje (tisti od Sente, če poznate), ko pa pridem iz vode, pa lepo tampon ven in suhe kopalke gor in mislim, da ne bi smelo biti panike... Glede bolniške pa bom vidla, čisto odvisno od počutja... Lp
|