|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
6.12.2010 10:37:17   
tejchy*
To sem vse našla, problem imam ker nevem kam vpisati to - pod podpis? Pa upam da nisem zastavila res butastega vprašanja user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.12.2010 10:40:39   
Katte
Ah, ne, ni butasto user posted image . Daš pod dodaten opis.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.12.2010 10:44:15   
tejchy*
Našla user posted image ! Hvala Katte, če bi bolj prebrala bi lahko videla že takoj user posted image . Ja res so luštni tickerji user posted image se pa kar ne morem odločiti katerega, ker so vsi tako fletni po svoje user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.12.2010 10:45:03   
Katte
user posted image

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.12.2010 10:47:49   
jeanitte
Ulala. To je meni tut všeč. Bom si kr sposodla, če lahk. sej vem, da lahk, ker sta tk fejst punci. user posted image
Bom se poglobila v to v naslednjih dneh. Se morm mal zamotit, da pridem v +. Dobesedno. user posted image Še je upanje in to mi daje moč.

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.12.2010 10:49:56   
tejchy*
Aneda, meni je tut super user posted image . Sem že ene parkrat videla, pa sem si mislila da je sigurno prezapleteno, da si tudi jaz to naštimam user posted image .
Seveda je še upanje jeanitte, upanje umre zadnje! user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.12.2010 14:22:01   
Katte
jeannetka, kaj novega pri tebi? user posted image  še vedno ni?

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.12.2010 15:38:42   
jeannetka
študentka86...dobrodošla in upam, da čimprej pobegneš od nas. Znamo bit kr zamorjene kak danuser posted image

Punce...hvala za pozitivne misli in da mislite ne mene. Moje user posted image še zmeraj ni. Nič mi več ni jasno. Sem se odločla, da če je do petka ne bo, naredim še en test (so namreč predragi tukaj, da bi si jih kupovala kar v tri dni) in potem pokličem k zdravniku ne glede na rezultat. user posted image V bistvu sem še kr slabe volje in za povrh sem še danes zvedla, da so 3 sestrične od mojega spet noseče in vsi naju gnjavijo kaj pa midva čakama, kdaj pa boma midva mela... Pa saj bo. Se bom raje pripravla na najslabše in upala na najboljše kot je rekla katte.

teychi...tako zelo sem mislila na tebe danes in močno upala, da bom vidla, da se ti je pokazal +. No, škoda, pošiljam ti user posted image in naj ti božiček pomaga, da bo plusek za tvoj rojstni dan.

Katte...ne še obupati. V bistvu bi tudi ti že lahko šla stran user posted image

Kako pa je kaj witch? Je že nekaj časa nisem brala.

A bi meni katera razložla kako se citira pri odgovarjanju? Hvala.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.12.2010 15:46:47   
Arual
Hey.

Kako kaj?? No, jaz sedaj jem Primolut nor, tako da čakam da pride tečka. Sem pa opazila da mi je po krvaven izcedku narasla BT, samo ne vem če je to zaradi tablet ali zaradi ovulacije??

Tako da sem v pričakovanju user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.12.2010 17:34:52   
xoxox
Hej hej! user posted image

Kako ste kaj čvekice?

jeannetka, študentka86, vesna_b hvala za čestitke. user posted image Dobrodošla študentka86. Želim ti, da boš čim manj časa tukaj. user posted image

vesna_b moj je čisto zmeden od vseh novih zadev. Je revež čisto prestrašen, ko jokam. Misli, da je nekaj narobe. Mene pa v jok spravi en butast film in potem tako naglas jokam, da me verjetno sosedje slišijo. user posted image Ampak smo itak veseli in te stvari sprejemamo kot del nosečnosti. Z veseljem 9 mesecev školjko objemam samo, da bo nagrada za to moj otročiček. Kako se ti počutiš nosečka srečka?

tejchy* user posted image user posted image user posted image Sem ti že na drugi temi pisala. Stiskam pestke, da boš otvorila januar. user posted image user posted image user posted image

jeannetka dokler ne priteče je upanje. Nekaterim test šele en  teden po izostanku pokaže +. Držim pesti, da še ni dovolj hormona in, da boš čez par dni zagledala en debel +. user posted image user posted image user posted image

Danes sem se naročila na pregled. Sem dobila datum šele 4.1. Ne vem kako bom zdržala. Do takrat ne bom mirna, saj pol leta nazaj tega pregleda nisem dočakala. Mislim pozitivno in verjamem, da bo vse vredu.

Ajde punce mislit pozitivno. Če nekaj res verjameš se to tudi uresniči. Treba je samo res verjeti in v našem primeru user posted image . user posted image Navijam navijam, da mi bodo roke odpadle.
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
7.12.2010 8:19:47   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Ajde punce mislit pozitivno. Če nekaj res verjameš se to tudi uresniči. Treba je samo res verjeti in v našem primeru user posted image . user posted image Navijam navijam, da mi bodo roke odpadle.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pod tole se lahko samo podpišem in se ti pridružim.

ne boj se, seveda boš dočakala pregled 4.1. in še naslednjega, in naslednjega, in..., in dočakala boš / bosta svojo user posted image , da se boste nacartali... punce, črne misli že vnaprej takoj stran ...!!!!!

verjeti moramo, a ne? preberi svoj zgornji odstavek!

jaz pa... počutje na psu. nikakor se ne losam prehlada, tako da... že kar malo grdo gledam razne čaje, vitamine, med, limone... pa bo že. počasi se bomo pozdravili, a ne?

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
7.12.2010 8:38:20   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: jeannetka

A bi meni katera razložla kako se citira pri odgovarjanju? Hvala.

jeannetka, pri sporočilu od tiste, klikneš na Citiraj in se ti odpre okence za odgovor, v katerem je besedilo, ki ga hočeš citirati. Začne se z
IZVIRNO SPOROČILO:XXX in konča s
. Vmes lahko tudi del besedila zbrišeš (ali celo dopišeš), prvi in zadnji del pa mora ostati. Za tem delom pa pač pišeš naprej.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 2437
7.12.2010 8:39:22   
Katte
No, vidim, da mi je kar citiralo del, ki bi moral biti samo tako, za pokazati. Upam, da je vseeno razumljivo.
Dobro jutro vsem. Kako ste, punce? Kaj novega? Pri meni še nič, od jutri naprej začnem s sprehodi na WC in čekiranjem stanja beline.

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.12.2010 8:42:22 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
7.12.2010 9:07:41   
sasek79
Dober dan!

Danes ni pa tukaj nič kaj živahno! A ste se vse odklopile? user posted image

Jaz tudi čakam kakšno lepo novičko. Pri nas še ni čas za to. Pa tudi sicer sem se odločila, da se pri nas še nikamor ne mudi in da imamo še čas za drugo štručko. Bomo to zimo lepo smučali in user posted image  po filingu. Nobenih O testov, merjenja temp., čajčkov, tablet, olja,...

Jedla bom matični mleček, ker imam zelo slab imunski sistem in sem ga v osnovi tudi zato nabavila. Virusi, ki jih otrok prinese iz vrtca so neizprosni in nas vse uničujejo. Pa tudi na kondiciji moram nekaj narediti. S prvo nosečnostjo nisem imela nobenih težav in sem bila v dobri kondiciji ter zdrava. Tole sedaj pa ni ničemur podobno. Se moram v roke vzet in malo natrenirati. user posted image

Bom pa navijala za vas in vas spodbujala.   

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
7.12.2010 9:22:51   
Katte
Ja, sasek79, je kar preveč tiho tukaj. Mogoče so punce preveč pridne v službi, še spijo ali pa se stiskajo s svojimi dragimi user posted image .
Ti pa kar odklopi, tako bo še najhitreje ratalo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
7.12.2010 10:38:59   
študentka86
Dobro jutro vsem :)
Od moje prijave do danes (nekaj dni) prav obsedeno prebiram ta forum  user posted image  Še dobr, da trenutno nimam tok dela v službi, da zjutri že vse nrdim, pol mam pa čas za prebiranje user posted image

Katte, upam da tvoje user posted image  jutri ne bo (in seveda tudi naslednjih velik mesecev user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
7.12.2010 12:37:45   
jeannetka
Katte...hvala za obrazložitev o citiranju. Pa sem res blond, da nisem vidla tega gumba :)

No, moja user posted image je danes prišla. Sedaj pa ne vem kdaj naj naslednjo pričakujem, ker je vse zmešano. Mogoče pa je še tako najboljše, vsaj ne bom čakala na kak poseben dan in se sekirala - upam. Skratka, če je do 11.1.2011 (sem se odločla, da mi je ta datum všeč), bom naredila test.

Katte...držim pesti, da je jutri ne bo in da boš vesela nosečka postala tudi ti.

Lep dan punce.

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
7.12.2010 12:43:53   
Katte
jeannetka, hvala za lepe želje. Tebi pa velik koš user posted image , da zagledaš user posted image  v januarju. Je user posted image  vsaj prišla, da lahko greš takoj, ko odide, v nove boje user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
7.12.2010 12:46:03   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image     
user posted image Katte..........9.12.2010user posted image  
user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
user posted image   študentka86..........12.12.2010user posted image
user posted image čebelica1984........16.12.2010user posted image
user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
user posted image benji........22.12.2010user posted image
user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
user posted image kejt2........29.12.2010user posted image
user posted image sasek79........30.12.2010user posted image
user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
user posted image witch........x.12.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image  
user posted image  jeannetka..........11.1.2011user posted image     
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
user posted image
petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image  
user posted image xoxox 6.12.2010user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
7.12.2010 19:47:19   
Jassika
Čer punce, vas že nekaj časa spremljam in navijam za vas (in se veselim ob lepih novičkah in stiskam pestke za vnaprej ob malo manj lepih), danes pa sem se opogumila, da bi se vam pridružila, če me hočete user posted image ?
Sem prebrala, da medse sprejmete tudi že take, ki imamo user posted image . Ga pa našega sončka še vedno dojim, star bo 10 mesecev, user posted image pa še ni redna, tako da so datumi kar problem user posted image . Sem že 2 meseca naredila test - zadnjega danes (torej je že naš 2 krog mimo), pa je bil - user posted image . Sicer vem, da je ob dojenju zelo nesigurno vse skupaj, ampak upam na najboljše. Aja, da se nam pa že tako hitro po porodu "mudi", pa so "kriva" predvsem leta, ker štejem že 35 pomladi user posted image .
Lep večer, držim pesti za vse.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
7.12.2010 20:15:52   
jeannetka
Jassika....seveda te sprejmemo medse in upamo tudi, da boš čimprej odšla - na drug forum seveda. user posted image

A nam boš dala kak datum kdaj imaš namen delati naslednji test? Praviš, da tvoje menstruacije niso redne, mogoče pa imaš idejo do kdaj boš čakala naslednjo tečko (preden boš naredla test) in ti je to datum pod katerega te lahko vodimo.

Drugače pa punce, veselo na delo in pridno slončkajte. Zakaj sploh rečemo slončkanje? user posted image Meni se pozitivna energije že počasi vrača in čez kak dan ali dva bom že pozabla, da sem še pred kratkim jokala zaradi minusa.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
7.12.2010 20:27:42   
Jassika
jeannetka, hvala za topel sprejem user posted image . Ja, glede na to, da je bil danes test negativen, pričakujem, da bo kmalu user posted image (čeprav cikus je od 28-35, ta mesec je pa že 36 user posted image pa še nič), ampak recimo datum 13.1.2011, da bo srečna številka.
Drugače pa pozitiva velja! Nič narobe, če je kak dan tudi kaka solzica, važno da prevlada smeh. Itak smo le dečve in polne hormonov in občutljive, tako da je vse normalno. Kot si rekla jeannetka, veselo na delo, čim več akcije vsem želim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
7.12.2010 20:54:23   
Katte
Pozdravljena, Jassika. Seveda te sprejmemo user posted image . Ampak upam, da ne boš tu dolgo. 35 let pa še ni tako hudo veliko user posted image , sploh za drugega. Jaz bom imela prvega pri 33 (če bo po sreči).
jeannetka, nimam pojma, zakaj se reče slončkanje user posted image user posted image user posted image . Lepo, da se pozitivna energija spet vrača. Upam, da te user posted image neha vleči za nos in gre čim prej na dopust za 9 mesecev.

< Sporočilo je popravil Katte -- 7.12.2010 20:55:44 >

Still hoping.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
7.12.2010 21:02:01   
Katte

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image     
user posted image Katte..........9.12.2010user posted image  
user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
user posted image   študentka86..........12.12.2010user posted image
user posted image čebelica1984........16.12.2010user posted image
user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
user posted image benji........22.12.2010user posted image
user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
user posted image kejt2........29.12.2010user posted image
user posted image sasek79........30.12.2010user posted image
user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
user posted image witch........x.12.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image  
user posted image  jeannetka..........11.1.2011user posted image
Jassika........13.1.2011     
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
user posted image
petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image  
user posted image xoxox 6.12.2010user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
8.12.2010 7:43:28   
sasek79
Dobri jutro!

Jassika pozdravljena. Midve imava pa podoben problem - dojenje.  Mi smo začeli delat na novemu družinskem članu, ko je bil fantek star osem mesecev, s tem, da še nisem imela user posted image . Dobila sem jo šele pred kratkim (star 15 mesecev). Upam, da se bo sedaj uredila ker sem tudi jaz kar naprej delala teste. Se pa včeraj prvič nisva sploh več dojila, ker sem jaz zvečer zaspala prej kot on in ga je ati lepo brez problemov spravil spat. user posted image   Tudi drugače nameravam počasi nehat dojit. Tudi ginekologinja mi je rekla, da če resno razmišljam o novem družinskem članu in želim zanosit, da naj neham dojit. Dokler dojim, ne bodo nič čarali z mano. Čeprav že 7 mesescev delava na user posted image , se to ne šteje. Pravi, da naj še eno leto poskušava (ob predpostavki, da neham dojit). user posted image

Upam, da bo vama kaj prej ratalo.

Kaj pa ostale? Ali je kaj novega? user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.