drobtinica29
|
čaw čaw da se še jaz javim po doooooolgemmmm času, saj berem vas redno samo ni časa za pisanje. ja naš Matic je pravi živec, sedi oz leži in je primiru samo ko spi, drugače pa cel dan na nogah!!!! Smo imeli pregled pri 1 letu in je težek 10200g in veleik 80,2 cm, pravi velikan, se je v enem mesecu tako potegnil. Zobka imamo še vedno samo 2, rastejo pa nam zgornji 4je. Kdaj pa bodo pa ne vem, še ni nič za otipat je pa vse tdo in slinjenje 100/h. Kar ne morem vrjet da je že bil star leto dni in seveda je pravi mali ˝vragec ˝ , natakne VSE! govori vse kar brni je itaq brrrrr, tud mikorovalovna , reče ata, mama, baba, dada (deda), ta ta (papa), in to če kdo gre kam, tako dolgo ponavlja dokler mu res ne potrdiš , mau (mijav), reče A, pokazat zna dele telesa na glavi, pa kak smrdi in to naredi tako da se mu moreš smejat , pa mogoče še kaj pa se trenutno ne spomnim, pa v eni knjigici zna pokazat vse kar ga vprašaš kaj je, oponašat pa še ne. Miga z glavo JA in NE če ga kaj vprašaš. Spanje pa je pri nas še vedno katastrofa, eno noč spi,(to je mogoče 1/teden), osalo se mogoče samo prebudi in mu dam dudo zaspi nazaj, ostalo pa se zbudi sredi noči in on bi se igral, supeca ne! podnevi mu je tud težko spat, včasih spi še 2x, včasih pa samo 1x, pa zato ni nekega recepta da bi potem ponoči sapl celo noč, isto se zbudi. Tak da mi še kar eksprimentiramo kaj je boljše in kako, včasih sploh več ne vem kak pa kaj, pa saj bo že 1x. Upanje zmeraj ostaja. Trenutno več pri meni noče zaspat, če ga jaz uspavam, vsi drugi lahko jaz ne, zacne cvilit, kričat itd. Zgleda obdobje.? Za nakupe v trgovino tud jaz ne morem z njim, se takoj navečila, in se začne dret, al pa vse natkne, še po mestu je z njim težko, ker ga res vseeee zanima, še kaj imajo ljudje oblečeno in obuto, ja on bi kar hodil, vsepovsod pa se ne da, tako da grem raje sama v mesto in on ostane pri babici. V avtu se tud ne vozi rad, verjetno je eden od redkih ki se ne, max 15 min, če je buden, pa še toobvezno morem sedet zadaj, če grema sama pa je že kriza, mu morem nostop nekaj govorit, da zrdži, vozi se samo takrat če je ravno čas spanja ali da je zaspan, drugače pa je jok, in nič ne pomaga gledanje skozi kno, mah kje , kaj šele da bi se sam igaral ali z igračkami, nič. no pa sem se malo razpisala po dolgem času, punce držite pesti da najdem čimprej službo, pridno pisem prošnje in iščem, iščem,... Vsem ostalim pozdravčke! lp