trsica
|
Punce, jaz sem počivanje vzela zelo resno in zdaj spim do 11. oz. 12-ih dopoldne. Forum sicer berem, a se mi ne da pisat. bom zdaj, obljubim. Evo, po vrsti. IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Če katero zanima, sem v album dodala še eno slikico naše nove previjalne mize Lepa previjalna, samo neuporabna zame, ker je premalo prostora. IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Meta glede na prakso, kere vse kremce in šampončke rabiš za dojenčka, pa katere vatke, krpice,...? Od vsega sem jaz uporabljala zelo malo teh zadev. Vlažilne robčke Pampers- od začetka Mandljevo olje- samo na začetku kakšen mesec Bepanthen Praška pasta- taka rjava Zaščitna krema od kozmetike Afrodita- sem že enkrat nalepila slikico. Ta nam je od vseh najbolj pomagala pri vnetjih. Posebnega koša za plenice nismo uporabljali. little*miss, upam, da se tamala čim prej pozdravi vložki in mrežaste hlače- jaz jih ne bom kupovala. Saj jih imajo v porodnišnici. Patrisha, čestitke za izpit Si pa pametna, kot da imaš dvojne možgane v sebi. biljana l, hvala za piškote PilotGirl7, ojej pa ta hrbet. Tudi mene ful boli križ in čakam heksenšus. Upam, da se ti čimprej porihta. IZVIRNO SPOROČILO: cukica Mi presegamo rast za 3 tedne,...Bom videla v torek ali je res ali ne,ker mi je merila trebuh se pravi od sramne kosti do vrha maternice,...in po tem je rekla,da smo v 36 tednu,...in ne v 32 tednu,... Za 3 tedne? Ojej. Mojadva pa prehitevata za en teden. PDP mi sicer uradno niso prestavili, a na izvidih je računalnik določil nov pdp 7.2.2011. Pa nimam sladkorne. Kaj je s temi našimi februarčki? IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Me pa zanima tiste, ki ste že rodile po kolkem času ste lahko oblekle zopet svoje stare hlače (jih že pogrešam ), me je strah če jih bom sploh še kdaj dobla gor zarad bokov, ker kosti menda ne grejo skup Nikoli več. Sem ostala na kg, kjer sem končala s prvo nosečnostjo. Upam, da bom vsaj sedaj izgubila kg na mojo normalno težo (ker sem že štartala s preveč kg). Brisanje rite- jaz sem vedno delala tako, da sem odpela pleničko (in počakala, da se je še polulal ), potem pa kar s to plenico po ta večjem "postrgala" drekec dol proti riti. Ostanke pa potem obrisala z vlažnimi robčki. IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Ja na jogiju spiva pa na tisti podu, še zdej nisem prišla do postelje, pa se klimatizira dva meseca skoraj v kleti. Dans se mi je dobesedno strgalo in sem mu nametala vse za nazaj. Pol pa njegov komentar: A bidiš kako je pa meni, haloo ma kaj oštja si noseč!!! Sem rekla kaj jo misliš narest ša najino sobo, ko bom že rodila! Sej zastopim, da dela v podjetju, ki naj bi bilo "prijazno družini", kaj hudiša pol dela po cele dneve od 6h do 16h!!! Bo šla kr v firmo strgat tiste napise gor pa nagrade, ki so jih na ta račun dobil. Ne mejte za moža ali partnerja ITjevca, to je najslabše, dela petek svetek, vedno ko pokličejo laufa v LJ, se komu .... mora potegnit do 19h, pa pol še ponoč, zato, ker trgovina dela pa ne sme prej restartati serverja in upgared delat........ grrr Zdele sem se pa skašljala! Res tako sem besna in jezna...... Križ me pa tako boli, da ne morem noge premaknti kaj šele se prestavlat iz hrbta na bok in obratno. Doma, me pa vedno mami ja kaj bo, ko boš v 9 mesecu. Včeraj sem se šla na kauč vležt za pol ure, da sem dvignila malo noge pa mi je oče pametneval, če meslim sam poležavat zdej do konca. Tako, da sem bla tko jezna, da sem šla v sobo za pc risat za faks, ker bi se skregali do daske. Pozablata pa oba, da sta mela posteljo, jaz je pa nimam, še cigan v postli spi pa ometono jaz pa z zidaki surovimi okol. Se opravičujem, da tole berete, samo mi je res počlo.... Mi je šlo spet na jok, spet zjokala.... PilotGirl7, jaz imam doma električarja, ki tudi skače za vsako bedarijo v službo. Pa še dežurstva ima vsak mesec. In pozimi je vedno kakšna stvar, da mora včasih sredi noči skakat okol. Da ne omenjam tovarne, ki seveda naročijo remonte čez praznike. Za mamo pa ne vem, kako te lahko takole nervira. Ej, če si utrujena, se uleži. Zate in za otroka gre, pa naj reče kdorkoli kaj hoče. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa spet tako žalostna ... Ma sploh ne vem več al je moje življenje trenutno res tako v ku.... al se mi samo tako zdi zaradi nosečnosti. Tale najina saga se kar nadaljuje in stopnjuje, kakšen dan je boljše, kakšen slabše. Ne vem no ... Pa 10 let je bilo vse fajn, zdaj pol leta po poroki pa katastrofa. Kot da se ne poznava več. Meta21, tebi tudi Mogoče je pa le to smotano vreme. Tudi jaz sem jokala v torek, ko jima je komaj uspelo priti na obisk k meni (jaz pa sem ju komaj čakala cel dan). Ja, čim več se je treba pogovarjat. Jaz najprej nisem sploh hotela rečt zakaj jokam, pa sem se premislila. Kar naj ve, kako mi je hudo. IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Da ne boste samo "ve" jamrale, naj še jaz. Jutri se "selim" v bolnišnico na opazovanje. Dva dni že malo slabpe čutim otrokove gibe, včeraj pa jih nisem uspela našteti 10, sem mislila včeraj zvečer it v porodnišnico ampak je moj v nočni in nimam varstva za tamalo. Sem šla dans, so mi naredili CTG in je v ritmu srčka malo odstopanja. Ker je mojega G eden drug nadomeščal je reel da se mu zdi da imam kratek mater. vrat in da mu je sumljivo. Hotel je da grem dans v bolnišnico ampak zaradi otroka ne gre in grem jutri zjutraj ko moj pride z nočne. Par dni me bodo opazovali, dobim injekcijo za pljučka (za vsak slučaj) delali bodo 3-4x dnevno CTG in merili premike otroka tako da se do naslednjega tedna (jaz grem takrat domov če jim prav je al pa ne!) poslavljam. Srečno. Pa da te čimprej izpustijo ven. suzy29, super za pregled. A že kar 1900g ima? IZVIRNO SPOROČILO: Teyla D3lfink4 sporoča: Pupi sta sicer ok (kolikor se vidi na UZ), razlika med njima se pa veča, zdej znaša že 800g. Tako da ima v torek CR. Potem, ko pridejo vsi k sebi bo sporočila kako so. V torek torej držimo pesti za Delfinko. Ojej, tole me je pa zvilo. Upam, da bo vse ok. D3lfink4, držim pesti.
|