Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 13:42:35
|
|
|
|
mateja_goljev
|
oj, talika81 danes je 15 dan od stopke. Veš da bom ponovila. Sm pa bl mirna, ker še nikoli nisem videla dveh črtic na testku, upam da se ne veslim prezgodaj.... Hvala vsem za navijanje... Mikli, kako si opravila danes?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 14:26:15
|
|
|
|
talika81
|
če je 15 dan od stopke, potem bi lahko to pomenilo, da si srečka . tako da v petek še enkrat ponovi test in močno, močno ti želim, da bi spet bile . eh, kaj govorim, valda, da bodo. jaz pa sem se prejle naročila za prvi CTG. imam ga naslednjo sredo že ob osnih zjutraj. še dobro, da ne morem zjutraj dolgo spat in da se mi ne bo težko vstat dokaj zgodaj.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 14:38:13
|
|
|
|
latka
|
O talika, ti si že pri CTG, bravo! mateja, močno upam, da je to to! jaz sem pa kar tako, imam čisto zmešane hormone po tem postopku , sploh ne vem, kdaj naj pričakujem , zadnja redna M po prekinitvi postopka je bila 2.11., potem sem pa 18. in 19. 11. imela krvave izcedke, sem pa pred tem imela veliko sluzi, po tej krvavitvi sem pa čez nekaj dni spet imela veliko sluzi, skoz mokre hlačke, včasih je iz mene visela zelo dolga bela sluz, kot žvečilni gumi , no sedaj teh izcedkov več nimam, imam pa veliko mozoljev po bradi, pa podkožnega na nosu !drugače me pa boli samo križ, pa imam take rahle krče v področju maternice!joj!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 14:56:00
|
|
|
|
Matejčika
|
Latka, jaz sem imela zadnjo M 26.10. , pa je do zdaj še nisem dobila. Ostalo pa je (blo) približno isto kot pri tebi. Le da sem imela rjavega izcedka le za vzorec. Groza, kak ti hormoni zmešajo telo. Sem mislila, da bom lahko še letos dobila pingvinčke, pa nebo nič iz tega. No, saj januarj pa tudi ni takooo zelo daleč. k sreči! Bo 2011 bolj plodno za nas!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 15:28:36
|
|
|
|
latka
|
Ja res je to noro s temi hormoni, sploh ne vem kaj pak oz. kdaj bo M!meni so ravo 26.10. prekinili postopek! Prav nerodno mi je oz. občutek je tak neprijeten, ko imaš toliko izcedkov, pa spodnjice so skoz mokre, kot da bi se polulala!kaj se bo izcimilo iz tega, res ne vem, kaka nosečnost bi pa res bila dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 16:02:47
|
|
|
|
mateja_goljev
|
punce moje zlate, nisem zdržala in sem naredla še CB, ki je takoj pokazal , tako, da najbrž bo to to, upam, krče mam še zmeraj .... Punce vse ki upate, nama je zgleda uspelo v 5 poskusu, ne obupajte, ne vržte puške v koruzo, tudi za vas posije sonce..... Bodite optimistične!!! Jaz pa grem ponedeljku naproti in najini zmagi....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 16:53:57
|
|
|
|
miklarom
|
evo mi grejemo enega , test pa imamo 21.12. mateja_goljev - čestitke srečka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 17:05:03
|
|
|
|
mateja_goljev
|
Miklarom: držim pesti za borčka!!! Ja upam da je to to in da sem , o kako se to lepo sliši. Izcedki so še prisotni ampak v majhni količini. Hany bany: ne obupaj še je šansa, veš koliko punc je krvavelo in je bilo nosečih, moja sodelavka je krvavela v kosih in je sedaj ponosna mamica hčerke, tako da ne obupaj!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 17:09:06
|
|
|
|
zaljubljena23
|
mateja_goljav sem izredno vesela zate..Pazi nase in na pikico zdaj... Miklarom, držim pestke, da bo predčasno darilo božička pozitiven testek
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 17:42:19
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev punce moje zlate, nisem zdržala in sem naredla še CB, ki je takoj pokazal , tako, da najbrž bo to to, upam, krče mam še zmeraj .... Punce vse ki upate, nama je zgleda uspelo v 5 poskusu, ne obupajte, ne vržte puške v koruzo, tudi za vas posije sonce..... Bodite optimistične!!! Jaz pa grem ponedeljku naproti in najini zmagi.... mateja_goljev, jeeeeeeeeeej sem vedela, da ti bo uspelo, sem zelo vesela za vaju Mikla, še ti+++++++++++++++++++++++++++
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 19:07:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 20:12:11
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mi grejemo enega , test pa imamo 21.12. mateja_goljev - čestitke srečka super Mikli - držim maksimalno pesti in da se nam kmalu pridružiš.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 20:12:17
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev Miklarom: držim pesti za borčka!!! Ja upam da je to to in da sem , o kako se to lepo sliši. Izcedki so še prisotni ampak v majhni količini. Hany bany: ne obupaj še je šansa, veš koliko punc je krvavelo in je bilo nosečih, moja sodelavka je krvavela v kosih in je sedaj ponosna mamica hčerke, tako da ne obupaj!! Mateja, še tukaj iskrene čestitke! Vidiš, seje splačalo v MB....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 20:19:55
|
|
|
|
Matejčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mi grejemo enega , test pa imamo 21.12. mateja_goljev - čestitke srečka Mikla, držim pesti!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 20:20:40
|
|
|
|
Matejčika
|
Mateja jeeeeeeej
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.12.2010 20:27:22
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mi grejemo enega , test pa imamo 21.12. mateja_goljev - čestitke srečka drage moje, vsake toliko pokukam kaj dogaja. čestitke obema, držim pesti da bo vse super. srečnice moje. jaz sem vse odklopla in se zaenkrat ne ubadam s temi mislimi. tko da na kake 14 dni pogledam kako in kaj. punce, en lep pozdravček vsem, držim pesti za vse. super ste.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 20:58:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.12.2010 7:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Še tukaj: mateja, iskrene čestitke!!!! mikla, čuvaj svojo pikico!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.12.2010 9:36:51
|
|
|
|
september1
|
mateja iskrene čestitke , zdaj pa poz.mosle skoz do konca talika uff še malo pa boš mela zakladek u rokah. sem se spomnila kako je bilo pr men na CTG-ju a boš v MB hodila?rodit boš šla v MB? miklarom močno močno držim pesti,da bo čez 14 dni potrjen +
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.12.2010 9:44:28
|
|
|
|
talika81
|
mateja_goljev, pol je to to. izcedki pa tudi niso nekaj nevarnega, razen če ne prerastejo v svežo krvavitev. pa še takrat ni nujno, da je vsega konec. tako da sedaj tudi jaz nestrpno čakam na ponedeljek, ko imaš uradni test in ko nam boš še uradno sporočila veselo novico. super, tudi zate, miklarom. lepo grej pikico in naj ti božiček prinese eno lepo darilo. september, jaz v MB bom hodila na CTG, ker bom tudi tam rodila. sploh ne morem verjet, da sem že res tako daleč. se mi zdi, kot da je komaj bil zaletek maja, ko so mi povedali, da je to to. tako da sem sedaj res v veselem pričakovanju. ampak upam na to, da bom za praznike doma, da se bo pol po novem letu začelo kaj dogajat. ampak na to itak nimamo vpliva, a ne? september, kako dolgo pa traja CTG? da vidim, če naj prej pojem zajtrk al pol po CTG-ju. vejretno je bolje, da prej, a ne?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.12.2010 10:51:55
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce, hvala za podporo. Moram potrkat, da so se izcedki končal, tko da še zdaj ne morem verjeti da nama je uspelo, moj je čist ganjen... Jutri ponovim test zjutraj, tko saj veste za vsak slučaj.... Punce res, ne obupat, nekdo je nad nami in misli na nas, vse se zgodi z razlogom!! Nama so možje prinesli lepo darilo za 11 letnico..... Punce za vse vas držim pesti in močno močno navijam!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.12.2010 11:37:07
|
|
|
|
september1
|
talika CTG traja od 20-30min v povprečju. je pa odvisno kolk jih je pred tabo. no jaz sem v CE hodla.tam imajo dva CTG-ja in če sta dve bile priklopljeni in dve čakali je ena ura takoj bila okol da sem bila na vrsti. pol pa še čakat da je G prišel in pogledal CTG. pr eni punci je otroček bil skoz pr miru in je mogla mal potelovadit ali pa it jest. kako pa izgleda v MB pa ti ne znam rečt.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.12.2010 9:29:27
|
|
|
|
talika81
|
aha, pol je bolje, da prej pojem zajrtk. ker imam uro že ob 8. uri zjutraj. in upam, da bom prva tam. itak sem vedno malo prej, tako da upam, da bom na vrsti čimprej. ti poročam, kako to poteka v MB - sej verjetno ni kej dosti drugače kot pa v CE. na začetku hodiš vsak teden na CTG, a ne? verjetno. mateja_goljev, si že nardila test? in??? zelo verjetno je spet en lep plusek, a ne? in sedaj nam ne moreš sporočiti, ker se toliko jočeš od veselja.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.12.2010 10:32:02
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce!! , zagotovo sem noseča!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.12.2010 10:37:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce!! , zagotovo sem noseča!!!! čestitke!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.