|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
9.12.2010 13:25:47   
Jo@n
Teyla, kr lepo namažeš... Raje več kot pa manj... Sicer pa nič bat, vso nego te babice v P naučijo, od tega kako poteka jutranje umivanje, do tega kako nemočno štručko oblečt, pa do pravilnega čiščenja kakcev, mazanja ritke, čiščenja popka...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
9.12.2010 13:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Pilotgirl te čist razumem,imam doma ist primer.Mojga ni nikol doma,ko pa je čez viken doma je pa tako dober,da nemore rečt nikomur NE in potem dela klobase pri sosedovih,ker je pri gasilcih mora bit zmeraj na razpolago in,ko ga jaz nekaj prosim ni časa al se mu pa kam mudi,...Včeraj sem mu pa kar rekla,da je možno,da pride dete še letos in mogoče se bo pa kaj podvizal ta viken,čeprav ma v soboto 4 ure predavanja za gasilce in v nedeljo 3 ure,...Včasih bi ga tako v rit sunla,da bi se peljal po njej,... Tko,da ne obupaj sej bo in pazi nase,...

Sej to je problem, služba na prvem mestu, potem pa vsi ostali, jaz se vprašam dostikrat a sem 50 na mestu. Sej jaz vrjamem, da tud njim ni enostavno, sam na znajo rečt NE ostalim pa dobesedno ne smejo, ker je firma. Naredijo iz ferme en klic pa že leti, ... ker ma še zahtevano odzivnost nevem kolkih minutah... hujše kot policija!

Na pri nas pa spet nametava in to kar orenk!

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
9.12.2010 13:41:17   
hel32
Pilotgirluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kako ti je, saj, misliš, da je moj mož boljši, vedno je nekaj, da mi ne more pomagat, kr govori"čakaj", čakaj, da še to nardim, že od enega 5 mesece nosečnosti, skratka, sem parkrat kr znorela, pa je bilo potem en čass boljši, pa potem, spet isto, ma moški so čist iz drugega planeta kot mi, veš, taki so, in take moreš sprejet, žal, sem mu glih včeraj rekla, da bom se z bebico zmenila, da naj malo počaka, da bo on vse nardil, potem pa se lahk rodi, je pa kr popizdu.
Ja, njim je dosti hujše veš, moj tudi reče tako, "veš, kako je šele meni"user posted image user posted image user posted image user posted image GRRRRRRRRRRRRRRbi ga kr pregriznila..........
No, saj, drugače mi pomaga,ampak, ko mu jaz kaj rečem, kr znori, da pač ne vem, se za sobico že malo mudi, pa da bi bilo treba to pa to kupit, pa vedno samo ČAKAM!!!!!!
Ma, saj bo, mirne živce tudi jaz sem včasih cele dneve sama, ker kr naprej neki dela, ampak, se znajdem, HB imam pridna otroka, pa saj gre. Ima tudi on včasih kak dan, da je pač bolj občutljiv, ali pa ga kaj jezi, sam, včasih pozabijo, da mame se pa ne moremo kr nekam zapret moremo skrbet za otroke, pa če je še tako hudo.

Saj bo, pomiri se!!!!

Hayabusa, nisem vedela, da lahko ima Sudocream tak učinekuser posted image user posted image user posted image user posted image , no, nam res vedno pomaga, sicer pa sto jludi, sto čudi!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
9.12.2010 13:45:29   
Tretjedete
Jaz bom od kozmetike imela lekarniške zadeve; pa Mustela trdo milo. Pa če bodo temence, e njihov šampon proti temencam. Sudocrem pa je res tudi zakon...

Teyla, jaz sem tudi preventivno mazala ritke, pa res nikoli ni bilo nobenih problemov..

little*miss, vem kako hudo je gledati malecke, ko so prehlajeni ali še kaj hujšegauser posted image . Sploh kriza je dokler ne znajo izpihati noseka... Zato za čiščenje noseka res prisegam samo na baby vac, ki je po mojih izkušnjah edini učinkovit pri tem opravilu...

Mišyka, mislim, da sem že omenila, da sem jaz kupila sling, pa tudi zavezati ga že znam, vsaj tisto osmovno verzijouser posted image  V glavnem, po moji oceni in po prebramen ogromno materiala v zvezi tem, menim, da je sling daleč najboljša zadeva. Omogoče veliko različnih načinov nošenja, uporaben od rojstva naprej (pa nekje do tretjega leta oz. nekje 15 kg; pa ne da do takrat mislim nositiuser posted image ), pa tudi otrokova teža se enakomerno razporedi med mamicin hrbet in ramena in torej te pri nošenju nič ne boli. Sem pa kupila tegale - http://www.da-da.si/node/25 - znižanega, pa vidim, da imajo še vedno akcijo. Slingi Hoppediz pa so baje med kvalitetnejšimi ne samo v Evropi, ampak na svetu (prebrala na RR; ena mamica pisala o tem). Če imaš namen kupiti, se splača, drugače so pa cene itak povsod tu nekje. Drugače pa imam jaz iz te spletne trgovine tudi modrčke za dojenje, pralne blazinice in baby vac... Z vsem ZELO zadovoljna (no, blazinice še moram sprobati:)), dostava ekspresna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
9.12.2010 14:02:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jo@n hvala za nasvet. Bom probala te navadne to-to krpice ali pa vato. user posted image

Pa hvala za odgovore glede kreme. Nisem bila ziher kako to poteka. me pa zanima če to dejansko namažeš na ritko ali pač samo pustiš take manjše kupčke kreme in daš kar plenico čez? Tako sem enkrat videla kolegico da je naredila, pa mi ni bilo preveč jasno. Morda zapletam, ampak res ne vem. Glede na tisto je zgledalo kot da porabi cel kg kreme na mesec.

Namažeš celo ritko ampak malo bolj na debelo kot npr. sebe po telesu. Saj ti bojo v porodnišnici pokazale pa pol patronažna doma. Ko začneš zadeve izvajat v praksi se itak pojavi še cel kup vprašanj in je fajn, da takrat pride patronažna, da jo izprašaš. Se živo spomnim, ko sem jo spraševala do onemoglosti, da je bla vsa zadihana žeuser posted image  in sem na koncu v svoj zagovor rekla: Jah, tejle prvi majo res srečo, da toliko pozornosti posvetimo vsaki malenkosti. Pa je odgovorila: Že, že ampak pri prvem tudi največ napak naredimo.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
9.12.2010 14:04:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Se opravičujem, da tole berete, samo mi je res počlo....user posted image Mi je šlo spet na jok, spet zjokala....

user posted image  Objemček ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
9.12.2010 14:16:32   
meta21
Jaz sem pa spet tako žalostna ... Ma sploh ne vem več al je moje življenje trenutno res tako v ku.... al se mi samo tako zdi zaradi nosečnosti. Tale najina saga se kar nadaljuje in stopnjuje, kakšen dan je boljše, kakšen slabše. Ne vem no ... Pa 10 let je bilo vse fajn, zdaj pol leta po poroki pa katastrofa. Kot da se ne poznava več.

Danes greva v Špas Teater in na večerjo pa upam, da bova kaj razrešila, ker sva že zjutraj malo začela pa je moral it v službo. Sem ga peljala, da ga pol samo spotoma poberem pa sem bila tolk na koncu z živci, da sem še nevemkolkčasa sedela v avtu, ko je že šel delat in si nisem upala peljat. Lovro je pa na zadnjem sedežu čebljal. Se ful trudim, da vsaj njemu ne bi pokazala, kako se počutim in kako se z atjem ne razumeva. Pa se ne kregava, sploh ne. Po mojem sva še najbolj podobna 2 asocialnima bitjema, ki se ne znata obnašat v družbi drugega.user posted image  Zdi se kot, da se imava neizmerno rada pa se bojiva drug drugemu priznat. Sploh vam ne znam opisat v kakšnem stanju sva se znašla.

No pa sem se še jaz spet malo potožila. Sem se cel dan zadrževala, da vam ne bi spet morila ampak mi ni uspelo.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
9.12.2010 14:24:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
9.12.2010 14:25:03   
Mišyka
Ah... ti moški! Mislim, da hormoni in naše stanje veliko pripomore k temu, kako reagiramo na določeno stvar in sem in tja se zniža prag tolerance. Tud jst se včasih sprašujem, kaj delava skupej, kr naprej si mislim, da se nč ne potrudi za odnos in da mu je vseen tud če je meni hudo. Kar se pa tiče same prisotnosti, moram rečt, da kadar nima kakšnega službenega potovanja al pa kej podobnega, pride domov in mi precej pomaga pri vsem, tko da se glede tega ne morem pritoževat. Če se le da, se izmota iz kšne nenujne službene obveznosti.

No lepo, da je še ena taka (mislim tebe, meta), ki je z obilico kg že štartala. Ampak moram rečt, da po slikicah ti pa nebi dala tolk. No sej tko tud zame govorijo. Sem pač velika in imam močne kosti (po fotru), kar vaga hitro pokaže. Zadnjič je ena nosečka v zd stopila na vago (s čevlji) in reče 64, jst se pa čim bolj slečem, sezujem in kaže 88. Groza!

Dons mam pa telovadbo še v ZD - tisto ki nam kao pripada. Bomo vidli, baje pa da ni ravno telovadba.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
9.12.2010 14:29:04   
maurica
mrežaste hlačke sem jaz kupila v Sanolaborju in so ble cenejše kot 0,60 eur, se ne spomnem točno, ma tam okrog 0,40 eur.

uh, slab dan danes, a? ja, včasih nas znajo tej naši user posted image razjeziti. no, jaz zdaj ne smem reči nič, od kar samo ležim, se še ful bolj trudi in se mi že kar malo smili user posted image . cel dan dela, pride kaj pred 18ih domov, pospravi, skuha, pa še jezi se name, če vidi, da sem vmes kaj delala (npr. zložila perilo). je res sonček user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
9.12.2010 14:30:06   
Tretjedete
Pilotgirl, objem zateuser posted image ... Poskusita se čimveč pogovarjati in sproti razčiščevati zadeve in nikar ne zadržuj v sebi... Pri meni  je tako samo slabše... PA vse ostale tudi...

meta21, hormoni delajo svoje... Mene je sploh v prvi nosečnosti dobesedno razganjalo; v službi sem se ogromno prekregala, dokler sem delala... Jao mene, ko se spomni, sem bila tako razkačena na šefico, da mi je čisto dol viselo, če dobim odpoved, nisem mogla biti tihouser posted image .... Povejta si, kako se počutita...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
9.12.2010 14:43:58   
little*miss
tretjedete trenutno imamo z vnetimi uhicami probleme (že tretjič se je ponovilo). Noska niti z baby vacom ne morem ščistit do konca. Ji našpricam fiziološko, malo počakam, potem pa izmenično iz ene in druge nosnice sesam, pa mislim, da sem že konec, ker nič ne gre več ven, ampak se še sliši, kako ima poln nos. HB sem jo naučila pihat, vsaj parkrat na dan da se usekne prav, ampak kaj, ko gospodična dela to samo takrat, ko se njej zazdi user posted image

ojoj punce, upam, da razčistite s svojimi. Vem pa, kako je hudo čakat, da nekdo naredi kaj in si popolnoma odvisen od njega. Moj je hvalabogu zakon, že pri taprvi mi je pomagal dosti, zdaj stanovanje delama gori in vse sam dela, edino cevi (vodovod in ogrevanje) bo tast naredil. In medtem ko je moj že celo spalnico naredil, tast še vedno ni končal vodovoda. (čez spalnico gre ena cev in moj nemore začet tal delat). Saj ne rečem, ko se spravi ima nareto vse v dveh dneh, ampak je vedno vse drugo bolj pomembno. In nama ne preostane druga, kot da čakama in čakama, ker si nemorema privoščit, da bi komu plačala za to. Jaz sicer tu pa tam omenim, da more bit spalnica do konc leta nareta, ker se more Tia še na svojo sobico navadit in novo posteljo, in da se nebom potem še s tem ubadala, če imam zdaj zlati čas. Ampak kot da ne sliši. Upam, da bomo prišli skozi no, ker si nemorem privoščit, da bi vsi štirje bili na dvanajstih kvadratih. Pa še tamali bo mogel zraven naju spat v veliki postelji, ker ni prostora, da bi še eno posteljo dali noter.

Saj bo..vsem velik user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 9.12.2010 14:45:07 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
9.12.2010 14:49:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Registrirana kdaj si imela toliko cukra?
Ker kot so že napisali je na tešč za nosečnice 5.3. in po jedi 90 minut 6.6.

Po pitju sladkorja pa je spet drugače,...75 g mislim da je 8.3. po 100 g pa mislim,da 12,drgač naj pa povejo tiste,ki so ta test imele,...Men je že na tešče pokazalo 5.4. in sem morala na dieto,sedaj pa kaže,še na to da dobim inzulin.Bom klicala v ponedeljek tja,da pridem v torek k njim,ker je g rekla,da naj povem,da mal prehitro rastemo,...

Dobro uro po 50 g ali 75 g glukoze, ne vem več točno. Tako kot pri Vipercat. Hvala za skrb. user posted image

Nova pravila so, sem izvedela! Sedaj vsaki nosečki delajo samo še 75g test. Tole sem dobila v ponedeljek z izvidom, da ne bomo več v dilemi. Skratka na tešče moraš imeti 5,1.
user posted image

Mišyka nista edini pri kilicah. Sem tudi jaz med njimi! user posted image Mam pa res srečo, da od začetne teže nisem šla nič gor ampak hujšala. Očitno je tako moj organizem odreagiral. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
9.12.2010 14:59:53   
tamy82
Joj, koliko ste napisale ta čas, ko me ni bilo user posted image Sem zdej pol ure samo brala user posted image

No, midve z mami sva pa naročile zavese in bodo končane celo pred prazniki user posted image Sicer, kot sem že rekla, meni se itak ne mudi, ma če bo mami zaradi tega srečna, pa naj že bo user posted image
Tudi pri nas že kar fajn sneži zdejle, čeprav je še prej dež padal. Upam, da nas ne zamete spet na ful, ker zdej se je ravno lepo snegec stopil. Imamo pa blazno srečo, da je cesta med Ajdovščino in Colom zdej zaprta, ker se je malo plaz posul, tako da sem iz Ajdovščine do doma rabila 40min, ker moraš ful naokrog (drugače rabiš slabih 10min). Tako da če bo zvečer še vedno zaprta cesta niti na MŠ ne bom šla, ker se mi res ne da še enkrat vozit vse naokrog in to še po ozki in slabi cesti. Res, ne hvala.

Objemčki za vse, ki imate problemčke z "boljšimi" polovicami, zdravjem (vašim in od vaših sončkov) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa upam, da bodo tile objemčki tudi kaj pomagali user posted image

Pa super ste z vsemi temi nasveti o kozmetiki in previjanju, o mrežastih spodnjicah ipd. Sploh ne vem kje bi če en dobila vse te informacije, če vas ne bi bilo. Hvala vam punce, zlate ste! user posted image user posted image
Mam pa tudi jaz dostikrat občutek, da je skrb za to malo bitje ena znanstvena fantastika, tako da res ne vem kako bom vse to zmogla, znala ... ampak če so vse mamice do zdej nekako prišle skozi, bomo pa tudi mi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
9.12.2010 19:16:53   
lil_
zgleda mate dons vse kej za pocet...k je bol zatisje tuki gor user posted image
bom mela pa ksn monolog, k nikamor ne pase in je cist s konteksta user posted image
aja pa sej je blo neki o otrjevanju trebuscka...men ze dva dni trebuscek ful otrdeva, tko da sm se ze mal zasekirala. sam glede na to, da me je dons zjutri prjev krc v meca, se tolazm, da je to pomanjkanje magnezija in se ne sekiram vecuser posted image ker pa nemorem spravt donata dol in ker tut v sumecke ne verjamem, se ze cev dan futram s hrano k vsebuje magnezij. tko da banana za zajtrk, za kosilo meso, da dobim se mal zeleza, pa zeleno solato zravn, pa pol spet ena banana, zdej sm pa se mango pojedla. zdej pa se mal po netu brskam katera hrana se vsebuje magnezij...hmmm cokolada...pol pa cudn, da mi primankuje magnezija user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
9.12.2010 19:20:45   
lil_
aja se neki sem se spomnla o mandljevem olju, nm so v MŠ rekl, da je najboljse ribje mazilo in ne nevem kaksna olja, mazila in kreme. ceprov nevem, jst mam obcutek, da bo dojencek po mandljevem olju tko lepo disov, sploh ce primerjam z ribjim mazilom user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
9.12.2010 20:21:35   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Pa hvala za odgovore glede kreme. Nisem bila ziher kako to poteka. me pa zanima če to dejansko namažeš na ritko ali pač samo pustiš take manjše kupčke kreme in daš kar plenico čez?

Namažeš čez celo ritouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Hayabusa, nisem vedela, da lahko ima Sudocream tak učinek , no, nam res vedno pomaga, sicer pa sto jludi, sto čudi!

Jp, celo obstaja varianta, tud nam je do takrat pomagal potem pa preobrat v krizo user posted image ampak je blo ok. Jaz za konkretn vnetja ritke vsekakor priporočam hrastovo lubje pred kakokoli kremo.
IZVIRNO SPOROČILO: lil_
aja se neki sem se spomnla o mandljevem olju, nm so v MŠ rekl, da je najboljse ribje mazilo in ne nevem kaksna olja, mazila in kreme. ceprov nevem, jst mam obcutek, da bo dojencek po mandljevem olju tko lepo disov, sploh ce primerjam z ribjim mazilom

saj ne diši glih po mandljevem olju (no kakor komu) po ribjem mazilu (jaz mam ribogal) pa ni nobenega vonja, še najmanj po kakih ribahuser posted image

Da ne boste samo "ve" jamrale, naj še jaz. Jutri se "selim" v bolnišnico na opazovanje. Dva dni že malo slabpe čutim otrokove gibe, včeraj pa jih nisem uspela našteti 10, sem mislila včeraj zvečer it v porodnišnico ampak je moj v nočni in nimam varstva za tamalo. Sem šla dans, so mi naredili CTG in je v ritmu srčka malo odstopanja. Ker je mojega G eden drug nadomeščal je reel da se mu zdi da imam kratek mater. vrat in da mu je sumljivo. Hotel je da grem dans v bolnišnico ampak zaradi otroka ne gre in grem jutri zjutraj ko moj pride z nočne. Par dni me bodo opazovali, dobim injekcijo za pljučka (za vsak slučaj) delali bodo 3-4x dnevno CTG in merili premike otroka tako da se do naslednjega tedna (jaz grem takrat domov če jim prav je al pa ne!) poslavljam.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
9.12.2010 21:06:59   
lil_
vam da ne disi po ribah, sam men vonj ni prevec vsec. jst sm kupila ribodermin, ker sm ga tut sama uporabljala pri opeklinah in edino tega poznam.

joj zadne case vse odhajate v P. mah je pa vseen bols da ns opazujejo zastonj, kot pa da bi slo kej narobe. jst drzim pesti da bo vse vredu in da bos se cim dle 2v1. drugac pa glede na to, da mam jst ze dva dni skos trd trebuscek, tut necutim ful gibov. k je trebuscek mehek user posted image user posted image brcata na polno, k je pa trd, se ju pa ne cuti.

te pricakujemo v zacetku naslednjega tednauser posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
9.12.2010 22:31:37   
Teyla
hayabusa držim pesti da bo s tabo in otročkom vse ok. čim dlje 2v1 velja za vse. user posted image  user posted image

Lahko noč vsem skupaj, mene že počasi zmanjkuje. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.12.2010 22:36:49 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
9.12.2010 22:59:34   
Nina33
Oj!
Hayabusa user posted image user posted image user posted image user posted image zate in user posted image . Bolje, da te/vaju opazujejo, verjamem pa de ni fletno doma pustiti princeso "samo".
Mazanje ritke: kar "na debelo", s hladilnim mazilom iz lekarne (galenski pripravek), tudi, ko je ritka rdeča (kisel kakec ipd.) zaleže zelo, zelo.
Otrdevanje trebuha: naš se zadnje dni, teden tako premetava, da se mi zdi, da me od tega kt en krč prime user posted image . Pa sune tut konkretno. In če se mi je prej zdelo, da je bil cca. en mesec enako obrnjen...no, zdej ni par ur enako obrnjen, nimam pojma, kaj se gre user posted image . Se pa že kar dolgo "nalivam" z Donatom, šumečkami, tudi tablete MG imam, pa še Ca šumečke... Pa me vseeno krči dajejo. Zanč ponoči me je v obe meči naenkrat, so me noge bolele še par dni user posted image .
"Čudno počutje": ma, kot bi bilo neki v zraku user posted image . Upam, de bo zdej kaj bolje, ko vreme lepše obljubljajo. Jaz se jokam za vsak drek, sama seb grem na jetra, potrpljenja imam... no, v bistvu ga skor nimam, spim tut slabo, že tako al tako, zdaj se pa še mali mož ponoči neki zbuja in me hodi budit, češ da je že dan... Pa že zvečer traja po celo uro, preden zaspi, men se počasi kr trga user posted image . Pa itak imam občutek, de me moj user posted image nč ne razume, da sem za vse sama ipd. Pa vse me boli, vrat, križ, noge, roke...ni da ni. Premikam se ko en... ne vem kaj. Eh, pa sem se še jaz mal skašlala user posted image .
Drgač pa upam, da bo z vsemi nami vse OK (D3lfink4, Tršica, hayabusa...), tudi z malimi nadebudneži (little*miss).
Mišyka, o kakšni telovadbi, ki nam pripada ti to? Sej nisem glih zlo zainteresirana za telovadbo kot tako - bi mi pa pasalo mal bit "sami". Pa še zastonj je (predvidevam?) user posted image . Aja, sling imam pa jaz doma takle, se nam je super obnesel, ampak sem si ga omislila šele, ko je bil poba že kako leto star - za z busom kam it je super, de ne vlečeš voza s sabo. Prej sem imela eno štorkljo sposojeno, pa se nekak nismo ujeli z njo user posted image .
Kil(c)e user posted image : v prvo sem jih pridobila 18, prvih recimo 8 je šlo dol ekspresno, ostalih 8 pa niti ne tko ekspresno (2 sta ostali user posted image ), pa sem polno dojila do dobre pol leta, poj pa še dobro leto ne-polno user posted image . Je pa res, da sem "svoje" hlače že po parih mescih (mogoče res že za 1. pregled?) gor dobila, čeprav je "koža" mal čez visela še na začetku user posted image . No, hlače z nizkim pasom pa še zdaj nosim "svoje" - v rit in stegna se me zgleda še ni nič kaj prijelo . Kosti pa so ostale malo bolj narazen, ja, ampak res bolj malo (kake 3,4 cm se pozna pri obsegu,več ne, kolk je špeha vštetega pa ne vem user posted image ). Zdej sem na ene 10+ pomoje - se mi zdi, de se fajn redim zaden teden, dva user posted image .
Mene pa zadnje dneve mori, kako mi bo zneslo z dvema user posted image . Po porodu so me hormoni ornk zmetali (in dolgo držali tako), pa sem šla kar lepo brez problemov čez user posted image , zdaj me pa že pred porodom tkole mečejo in me je resno strah user posted image . Ne vem, upam da bom zdej podelala in mi poj ne bo treba user posted image . Upam. MOgoče bom jutri kaj lepše gledala na to - če bo res kaj sončka zuni user posted image .
Lep večer in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
9.12.2010 23:03:12   
Nina33
No, tole pa morm delit z vami, de se boste mal z "gorenjščino" bolš spoznale user posted image user posted image user posted image :

Kako bi v "gorenjščino" prevedli naslednji stavek: "Koprenaste meglice prekrivajo gorske nam vršace."

"Za en kuser posted image rc se vid!"

Joj, cenzura user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 9.12.2010 23:04:45 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
9.12.2010 23:13:52   
Nina33
Eh, pa še mal prisrčnih stavkov "naših" malih (že verjetno velikokrat (pre)brano, al ncoj mi paše mal smeha user posted image ):

Nekaj odlomkov iz šolskih spisov ...

- V soboto je ata zmagal na razstavi psov.

- Jaz nisem krščen, sem pa cepljen.

- V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar.

- Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom.

- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo.Prav tako noge.

- Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako.

- Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija.

- Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami.

- Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja.

- Ata je odrasel na vasi. On je videl živo kravo.

- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata.

- Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj.

- Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka.

- Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj.

- Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi.

- Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni.

- V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino.

- Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre.

- Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev.

En user posted image vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 9.12.2010 23:14:17 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
9.12.2010 23:15:24   
Nina33
Pa še eno slikico, za ravnovesje:

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.12.2010 3:10:09   
cukica
Dobro jutro,...

Jaz spet ne spim,...Najrajši bi se kr pretepla,...Moj dragi tako lepo spi in to brez smrčanja jaz pa zraven kot angora zajc,...
Ne vem več kaj naj,pol sem pa čez dan zjebana pa kot kakšna cunja,...No ja sej zdaj mi itak pripada počitek in lenarjenje,...Bom že,...Sem se s kolegom zmenla,da naj mi ob pol sedmih pošlje sms,če bom budna,da grem z njim na kavo,...Fotr bo ponoč lutal,mati pa zjutraj,...Itak sem pa nočni ptič tako ali tako(ČUK).user posted image
Danes naj bi se začelo doma neki premikat v smislu rihtanja,bomo videli koliko bo res,...vam poročam kaj čez dan,....

Lp

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
10.12.2010 6:24:04   
Patrisha
Dobro jutro :)

Hvala vsem! sicer pa  za vse en velik user posted image  ki mate kakrsne koli tezavice in tezave!

Ekola nas je vceraj uspel prtrogat domov z globokim razocaranjem nad Frankfurtskim letaliscem :S. 10 000 ljudi je melo skenslane lete, 1 zenska je umrla, eih 100 je skup padlo.. statistika precej ok, glede na to kolk ljudi je bilo. POPIZDIS!!  Ama nista niso poskrbeli za njih, niso jim zrihtali ne lezisc ne vode ne nic! Kenslani leti, izkljucno zaradi ( njihove krivde ), ker so se prepozno spravli pluzit steze! Valda vsi jezni ko pes ( upam, da tista familija ko je zgubila osebo jih itozi ko pras... cke!! ). In na koncu, so zrebali, kdo gre na letalo???? POPIZDIS res! listke so vlekli ven, kdo gre z prvi letalom in kdo z drugim???? pa to NEMCIJA???? ena izmed bolj popedenanih drzav??? kr slabo mi je! ampak kakorkoli, za nas se je dobro izteklo, za nekatere nazalost ne :(

Sicer, danes sem ga ze odpelala na vlak, ki je startal ob 5:50, ob 4:45 bujenje, da gospodic neke poje in pol pridem ven do avta in SOK!!!! tak ledene sipe, da se jih spraskat ni dalo :/, se dobro da mama on sprej za sipe... aja tut v avto not prit je bil pravi podvig!! TAKO DA VSE PUNCE, KO BOTE HODLE ZJUTRAJ KAJ OKROG, PROSIM PAZLJIVO!!!!! ODZUNAJ JE PRAVA POLEDICA!!! no tako smo meli reli do centra lj, na zug, zdaj pa ze od 6 ih se lepo v pisarni "ucim", pol pa cakam, da sodelavke pride, da grema na kufe :) vglavnem, lepo prezivite dan.. neko sonce so oblublali, upam, da bo kaj! no jaz sem itaq spet do 9ih na faksu, pa ju3 do 12 user posted image  juhej, komaj cakam user posted image  baj baj, se tipkamo kaj user posted image  se rima se user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?