Nina33
|
Oj! Hayabusa zate in . Bolje, da te/vaju opazujejo, verjamem pa de ni fletno doma pustiti princeso "samo". Mazanje ritke: kar "na debelo", s hladilnim mazilom iz lekarne (galenski pripravek), tudi, ko je ritka rdeča (kisel kakec ipd.) zaleže zelo, zelo. Otrdevanje trebuha: naš se zadnje dni, teden tako premetava, da se mi zdi, da me od tega kt en krč prime . Pa sune tut konkretno. In če se mi je prej zdelo, da je bil cca. en mesec enako obrnjen...no, zdej ni par ur enako obrnjen, nimam pojma, kaj se gre . Se pa že kar dolgo "nalivam" z Donatom, šumečkami, tudi tablete MG imam, pa še Ca šumečke... Pa me vseeno krči dajejo. Zanč ponoči me je v obe meči naenkrat, so me noge bolele še par dni . "Čudno počutje": ma, kot bi bilo neki v zraku . Upam, de bo zdej kaj bolje, ko vreme lepše obljubljajo. Jaz se jokam za vsak drek, sama seb grem na jetra, potrpljenja imam... no, v bistvu ga skor nimam, spim tut slabo, že tako al tako, zdaj se pa še mali mož ponoči neki zbuja in me hodi budit, češ da je že dan... Pa že zvečer traja po celo uro, preden zaspi, men se počasi kr trga . Pa itak imam občutek, de me moj nč ne razume, da sem za vse sama ipd. Pa vse me boli, vrat, križ, noge, roke...ni da ni. Premikam se ko en... ne vem kaj. Eh, pa sem se še jaz mal skašlala . Drgač pa upam, da bo z vsemi nami vse OK (D3lfink4, Tršica, hayabusa...), tudi z malimi nadebudneži (little*miss). Mišyka, o kakšni telovadbi, ki nam pripada ti to? Sej nisem glih zlo zainteresirana za telovadbo kot tako - bi mi pa pasalo mal bit "sami". Pa še zastonj je (predvidevam?) . Aja, sling imam pa jaz doma takle, se nam je super obnesel, ampak sem si ga omislila šele, ko je bil poba že kako leto star - za z busom kam it je super, de ne vlečeš voza s sabo. Prej sem imela eno štorkljo sposojeno, pa se nekak nismo ujeli z njo . Kil(c)e : v prvo sem jih pridobila 18, prvih recimo 8 je šlo dol ekspresno, ostalih 8 pa niti ne tko ekspresno (2 sta ostali ), pa sem polno dojila do dobre pol leta, poj pa še dobro leto ne-polno . Je pa res, da sem "svoje" hlače že po parih mescih (mogoče res že za 1. pregled?) gor dobila, čeprav je "koža" mal čez visela še na začetku . No, hlače z nizkim pasom pa še zdaj nosim "svoje" - v rit in stegna se me zgleda še ni nič kaj prijelo . Kosti pa so ostale malo bolj narazen, ja, ampak res bolj malo (kake 3,4 cm se pozna pri obsegu,več ne, kolk je špeha vštetega pa ne vem ). Zdej sem na ene 10+ pomoje - se mi zdi, de se fajn redim zaden teden, dva . Mene pa zadnje dneve mori, kako mi bo zneslo z dvema . Po porodu so me hormoni ornk zmetali (in dolgo držali tako), pa sem šla kar lepo brez problemov čez , zdaj me pa že pred porodom tkole mečejo in me je resno strah . Ne vem, upam da bom zdej podelala in mi poj ne bo treba . Upam. MOgoče bom jutri kaj lepše gledala na to - če bo res kaj sončka zuni . Lep večer in lepe sanje vsem!