petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo mene, ne bom dolga ker nisem dons še čist nič počivala.... Danes sva pršla domov, sicer je že slabo kazalo da greva danes ker je bila moja kri včeraj precej slaba. Danes je bila pa k sreči boljša, edin hemoglobin mam precej porazen. Z Levom se večinoma dojiva, malo pa tud dodajava. Fant je pač ogromen in moje mleko še ni čist na maksimumu ampak bomo tud to zrihtal Porodna izkušnja... No ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tud slabše... Šla sem čez vsa svoja načela in vzela EA. Ne morem verjet, ampak tako kot je zdej bolel pa ni pri nobenem od porodov. Na žalost pa nisem mela sreče z EA (aja, nisem bila nič zmenjena, na noben posvet nisem šla, na licu mesta v kranjski P sem jo vzela), ker mi ni tako prijela kot bi mi mogla. Preden so mi naredili CR so me matral uro in pol (tok časa sem bila do konca odprta, tist prej ta hudo je pa trajal od cca. štirih pa do pol osmih). Tamali se ni spustil v kanal, in to tud tok ne da bi bil vakum. So se odločil da mi naredijo CR, in tuki pride na vrsto ta moja nesrečna EA. Ker nekaj ni šlo tako kot bi moglo it sem zelo živo čutila CR in brskanje po trebuhu, na srečo sem stegnila jezik in rekla kako boli, da so mi potem še povečal dozo, potem je bolelo manj, še vedno pa je bolelo. Tako da je meni med popadki EA super prišla, med CR pa ne tako zelo super. Je pa bilo vredno, saj sem mojga Levčka videla že v porodni kar ga drugače ne bi mogla. Jaz sem šla potem na intenzivno, v ponedeljek na oddelek, danes pa domov. To je več ali manj to. aja, sestre in zdravniki v Kranju so super, ker sem mela vmes mal krize so me tako fino potolažli, ma HB da sem bila v Kranju res, mislim da česa takega ne bi bila deležna v Ljubljani. To sem napisala pri decembrkah pa sem kr kopirala, ne da se mi še enkrat bolj slaba porodna izkušnja, ma te je pa pol lepše brati :))) čimprej pridi na ustaljene tire in fino fino se spočij... kako pa rana? je že ok ??