|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
8.12.2010 22:30:08   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ojla čvekice... vas ful pogrešamuser posted image , sam ni cajta....
pa še danes je imel Onasiss prometno nesrečo in je totalka zbil twingota..... on ima hv..samo roko poškodovano in ima dojenčka...user posted image .

NAJ SE HITR POCELI...user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri sem cel dan odsotna, grem službeno na Ptuj... se mi niti ne sanja kako bo otroke spedenu.....

toliko od mene.. se tipkamo...
bodite zdrave in pošiljam vam en velik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 22:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
9.12.2010 7:39:47   
Urša08
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
9.12.2010 7:40:29   
simonakr
Jutro! Šment a sm prva al kaj? No tud to se zgodi!

Komentirala ne bom - je preveč od takrat ko sm zadnič komentirala. user posted image  

Vsem bolanim in bubanim user posted image   user posted image in user posted image  user posted image , naj se pocelijo vse buške!

Vidim da tud vas napadajo virusi. Naša miss je prehlajena, nosek spušča grozno, posledično ponoči kašlja in manj spi. Tko da je tečna na 3 šihte. Upajmo da bo šlo vse skupaj mal na bolš.

No miss se je zbudila. Šibam ritko zrihtat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 755
9.12.2010 7:41:17   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image

No pa me je Urša prehitela z kavico! user posted image  

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.12.2010 7:43:24   
Urša08
jutro

Ta velikedva na poti v vrtec. Danes gre Nejc na predstavo muce copatariceuser posted image user posted image user posted image je tok vesel jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image . Naša nočka neverjetna. Evo sem ob 10 nahranila in se zbudim ob 5 pa ugotovim da ni še nč jedla ponoči, sem jo šla zbudit da je papcala. Ma sej sploh ne vem a je prav da jo budimuser posted image Nejc in Žiga sta se zbujala ponoči na 3 ure. Punce a je kateri spal otroček že tok micen ponoči?

Prebrat vas še morm za nazaj, bom vidla kolk časa bom sedaj imela.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.12.2010 7:44:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EN KWEŠČNuser posted image user posted image user posted image

ugotavlamo d bi rabl eno elektronsko vauško kva se splača kupt, d mi ne bo lovil sosedovih otrok in mobitelovuser posted image , ker jst non stop sosedov internet koristimuser posted image

Midva imava AngelCare, pa ga morm pohvalit da ne lovi nič drugega razen potrebnega. Sicer ga nisva potrebovala velikrat. 

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 758
9.12.2010 7:45:33   
Urša08
Simonakr jutro user posted image Kako si drugače?

Kolumbo
glede varušk nimam pojma - mi je nimamo

Onasiss ojoj, ma dobr da je s tvojim vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.12.2010 7:47:53   
simonakr

jutro

Ta velikedva na poti v vrtec. Danes gre Nejc na predstavo muce copatariceuser posted image user posted image user posted image je tok vesel jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image . Naša nočka neverjetna. Evo sem ob 10 nahranila in se zbudim ob 5 pa ugotovim da ni še nč jedla ponoči, sem jo šla zbudit da je papcala. Ma sej sploh ne vem a je prav da jo budimuser posted image Nejc in Žiga sta se zbujala ponoči na 3 ure. Punce a je kateri spal otroček že tok micen ponoči?

Oj! Moje mnenje: pusti otroka ponoči spat. Mislim da bo tole bolj izjema kot pravilo user posted image . Bo že čez dan noter prinesla user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.12.2010 7:52:18   
Urša08
Kolumbo ja tašča in tast prletela v torek ob pol desetih direkt k nam gor tamalo gledat.

Tanci vidim da je že kolumbo povedala da iščemo Poldija user posted image user posted image user posted image

Sjmm tud jaz navijam za no. 5 user posted image user posted image user posted image

Birdy super da si doma, sedaj pa samo počivaj in se crklej z Levčkom user posted image user posted image user posted image user posted image Jao tole z epiduralno, a veš da men pr Žigu tud ni prjelauser posted image Kdo ti jo je pa delal - ženska al moški? sem pa res vesela da ti je bilo drugače ok v Kranjuuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 761
9.12.2010 7:53:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

jutro

Oj! Moje mnenje: pusti otroka ponoči spat. Mislim da bo tole bolj izjema kot pravilo user posted image . Bo že čez dan noter prinesla user posted image

Tud jaz mislim da sta sedaj dve noči bolj izjemi ampak sem bla čist šokirana k sem od prej navajena da se dojenček na 3 ure ponoči zbujauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.12.2010 7:54:08   
Urša08
Ajvy a sta se res s Tiso dojili 3x na dan? Uvau kr ne morem verjeti. A drugače je pa spala? Kaj pa nočke?

eto alarm lakota kliče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.12.2010 8:02:32   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EN KWEŠČNuser posted image user posted image user posted image

ugotavlamo d bi rabl eno elektronsko vauško kva se splača kupt, d mi ne bo lovil sosedovih otrok in mobitelovuser posted image , ker jst non stop sosedov internet koristimuser posted image

avent...preverjena in super - še ni zatajila pa ful daleč vleče brez kakršnih koli problemov.....

1.tale je najhujši mašin...ma še vibro
če bi še enkrat kupvala bi to...k ma vibro, k včasih k sva zunej bla poleti pol skoz k ušesu tiščiš tisti baby fon...tko pa hop v žep in te strese če se malček zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195222

2.tole mamo mi pa je zlo super k sva jo midva kupvala je bla 110 eur, mal nazaj je bla v BC pa v akciji...mogoč jo še kje dobiš
na ekrančku piše če je povezava, pa temperaturo v sobi....
evo..najdla tud ta link....prodajajo tud v BC sam ne vem zakaj nimajo na strani

[img]http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SCD525_00-IMS-global?wid=100&hei=67&$jpgsmall$[/img]

http://www.philips.si/c/zdravje-in-nadzor-dojencka/scd525_00/prd/

3.tale je pa najcenejš varianta....čist osnovna brez ekrančka....

user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195223

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 764
9.12.2010 8:02:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo mene, ne bom dolga ker nisem dons še čist nič počivala.... Danes sva pršla domov, sicer je že slabo kazalo da greva danes ker je bila moja kri včeraj precej slaba. Danes je bila pa k sreči boljša, edin hemoglobin mam precej porazen. Z Levom se večinoma dojiva, malo pa tud dodajava. Fant je pač ogromen in moje mleko še ni čist na maksimumu ampak bomo tud to zrihtaluser posted image  
Porodna izkušnja... No ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tud slabše... Šla sem čez vsa svoja načela in vzela EA. Ne morem verjet, ampak tako kot je zdej bolel pa ni pri nobenem od porodov. Na žalost pa nisem mela sreče z EA (aja, nisem bila nič zmenjena, na noben posvet nisem šla, na licu mesta v kranjski P sem jo vzela), ker mi ni tako prijela kot bi mi mogla. Preden so mi naredili CR so me matral uro in pol (tok časa sem bila do konca odprta, tist prej ta hudo je pa trajal od cca. štirih pa do pol osmih). Tamali se ni spustil v kanal, in to tud tok ne da bi bil vakum. So se  odločil da mi naredijo CR, in tuki pride na vrsto ta moja nesrečna EA. Ker nekaj ni šlo tako kot bi moglo it sem zelo živo čutila CR in brskanje po trebuhu, na srečo sem stegnila jezik in rekla kako boli, da so mi potem še povečal dozo, potem je bolelo manj, še vedno pa je bolelo. Tako da je meni med popadki EA super prišla, med CR pa ne tako zelo super. Je pa bilo vredno, saj sem mojga Levčka videla že v porodni kar ga drugače ne bi mogla. Jaz sem šla potem na intenzivno, v ponedeljek na oddelek, danes pa domov. To je več ali manj to. 

aja, sestre in zdravniki v Kranju so super, ker sem mela vmes mal krize so me tako fino potolažli, ma HB da sem bila v Kranju res, mislim da česa takega ne bi bila deležna v Ljubljani. 

To sem napisala pri decembrkah pa sem kr kopirala, ne da se mi še enkratuser posted image

bolj slaba porodna izkušnja, ma te je pa pol lepše brati :)))
čimprej pridi na ustaljene tire in fino fino se spočij...

kako pa rana? je že ok ??

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.12.2010 8:02:45   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

ojla čvekice... vas ful pogrešamuser posted image , sam ni cajta....
pa še danes je imel Onasiss prometno nesrečo in je totalka zbil twingota..... on ima hv..samo roko poškodovano in ima dojenčka...user posted image .

jutri sem cel dan odsotna, grem službeno na Ptuj... se mi niti ne sanja kako bo otroke spedenu.....

toliko od mene.. se tipkamo...
bodite zdrave in pošiljam vam en velik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sj se bo pleh že poštimal glavno da je dragi ok....vse bo ok boš vidla...ti kar šibni na ptuj in čimmanj misli na dom, pa boš vidla da bojo vse spedenal...

petrušk_

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.12.2010 8:02:59   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sva se napokalauser posted image

pa pauser posted image

bravo za pico upam da si dobr spala...kdo je pa hanči pazu?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.12.2010 8:03:02   
petrušk_
http://www.coloring-book.info/coloring/coloring_page.php?id=19
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čvekice hellooo od mene

kako ste kaj...niti slučajno mi ne znese sodelovat na forumu..ste turbo čvekice...

mi smo ok...malo puščajo noski drugače pa kul...
zdele sem sestavila smrekico..sem si letos umislila kar umetno...črno z srebrnimi konicami...ful mi je lepa...zdej jo bo treba pa še okrasit...sam pomoje mi balončki ne bojo gor pasal k ne bojo barvno usklajeni s s mreko...morm jih še vn prvlečt da vidim kaj sploh imamouser posted image

drugače pa en gromozanskiuser posted image za vse vas

a je birdy že doma?

hej...lepo da si se oglasila in glej da pol pofotkaš smrekco k pomoje bo divje dobra..user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.12.2010 8:03:05   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mi smo prazne lončke od

umili in pusušili ... zdaj jih bomo "oblekli" v alu folijo in naredili zvončke user posted image user posted image user posted image user posted image ... simpl pa lepo user posted image

ti si res čist divja z vsem...super mami in super gospodinja...pa še ustvarjalna za znortuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.12.2010 8:07:11   
petrušk_

jutro

eva mi je noč za dan zamenjala in je podnevi ponavadi spala po 7 ur v kosu.....men so rekl da jo ne smem zbujat, da ko bo lačna se bo že zbudila

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.12.2010 8:17:42   
Čebel@
jutro

fruštkam pred ekranomuser posted image

nočka:Hana lepo pančkalauser posted image mami pa katastrofalno-cela sem zabasana in nisem nič dihala,pa grlo me je bolelo,tko da sem ob 1.00 imela vsega dost in sem se šla šetat po bajti,da sem vsaj malo dihalauser posted image ....najboljš sem spala od 6.00-6.45user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.12.2010 8:26:41   
Čebel@
tanci....jaz bi tudi rada videla vašo smrekicouser posted image user posted image user posted image

onasiss.....samo da je user posted image  celuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....lepo,da sta že domauser posted image user posted image user posted image .....počivak in veliko se cartejtauser posted image user posted image user posted image

tamika......čist si divja s pucanjem nouser posted image

ajvy...pridna si s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image

sjmm......jaz tudi upam,da bo še no.5user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za uspešno uspavanje....mi imamo čist navaden baby fone od Tomy-ja in je okuser posted image

simona...kako napreduje gradnja?......user posted image user posted image user posted image  za malo miss

urša....pri nas bojo tudi danes eno predstavo gledali(pozabila naslovuser posted image )user posted image user posted image user posted image ......jaz bi jo pustila spati,edino zaradi tvojih McZiz ne vem-da ne boš dobila mastitisa ko bo preveč mlekauser posted image

petrušk....spanje sem v prejšnjem postu opisalauser posted image ......Hana je že pred 19.00 zaspala in dava baby fon dol tašči da jo poslušauser posted image user posted image user posted image

piškot......tudi tukaj ti želim le vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image -pa oglasi se kajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
9.12.2010 8:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
9.12.2010 8:30:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci....jaz bi tudi rada videla vašo smrekicouser posted image user posted image user posted image

onasiss.....samo da je user posted image  celuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....lepo,da sta že domauser posted image user posted image user posted image .....počivak in veliko se cartejtauser posted image user posted image user posted image

tamika......čist si divja s pucanjem nouser posted image

ajvy...pridna si s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image

sjmm......jaz tudi upam,da bo še no.5user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....user posted image user posted image user posted image za uspešno uspavanje....mi imamo čist navaden baby fone od Tomy-ja in je okuser posted image

simona...kako napreduje gradnja?......user posted image user posted image user posted image  za malo miss

urša....pri nas bojo tudi danes eno predstavo gledali(pozabila naslovuser posted image )user posted image user posted image user posted image ......jaz bi jo pustila spati,edino zaradi tvojih McZiz ne vem-da ne boš dobila mastitisa ko bo preveč mlekauser posted image

petrušk....spanje sem v prejšnjem postu opisalauser posted image ......Hana je že pred 19.00 zaspala in dava baby fon dol tašči da jo poslušauser posted image user posted image user posted image

piškot......tudi tukaj ti želim le vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image -pa oglasi se kajuser posted image

a super, sj mi smo tud tko mel zrihtan, zj pa že 3 mesce neizvedljivo tko k je skoz ena bolezen u bajt...
zj sm dobla en info, da ful pomaga za kašelj za malčke masaža stopalc z ankupunkturnimi točkami....smo naročeni jutr ob 7h zvečer pa da vidmo če bo kej na tem....
UPAM, močno UPAM....
povdarjam če še kero zanima...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.12.2010 8:34:52   
Čebel@
kolumbo....bravo mamiuser posted image user posted image user posted image

petrušk...sej se bo zdravje vrnilo v vašo hišouser posted image .......upam,da bo Evi nucala akupunkturauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.